nattvandring

Om en timme typ så kommer papi och hämtar mig, för då ska vi åka till råda och gå nattvandring! Spännande.. Det positiva är iaf att jag är ledig imorgon! Heeeeeeeejdå!
Isabell
E
En pizza vore gött.. men vi får ju faktiskt körv med bröd där!

jag är grym på italienska

Wordle: språåååååk

trööööööööööött

jag börjar klockan 9.45 och jag sitter redan i skolan. jag är så trött så jag dör.. mina ögon gör ont! it briiiiing teaaars to my eyes!
Tlött isabell...

Hehe...

Jag veeeeet, att det har blivit många inlägg idag, tre stycken va? Men nu är det faktiskt så att jag har varit hemma hela dagen och en anledning till varför jag ens bloggar är för att jag har tråkigt.. Skriver lite om mitt ointressanta liv och hoppas på att någon bryr sig och lägger en rolig kommentar. Men så bra är det inte! Hehe, var iväg förut och träffade olivia och birgitta. Kul och träffa dom igen, det var ett tag sen känns de som? Samtidigt som jag träffade olivia i veckan.. Aja, det var kul :) Kul och se bigass can can också, har verkligen glömt av hur stor han är! Imorgon är de fullspäckat hela dagen känns det som. Först skola till fyra, sen hem och rida fort som fan och sen nattvandring. kanske inte är så mycket egentligen, bara jag som tycker det eftersom jag inte har gjort något de två senaste dagarna. Ledig på tisdag! Fan va gött :)
Isabell
Sommar vore gött!!!

Brrrrr

Har varit ute i stallet i ja vad kan de bli, 3 timmar ungefär! Nu är jag lagom iskall och frusen. Jag och sillen skulle nämligen gå ut och rida när mamma ropar på mig att jag måste gå ut och ta hand om artic (en inakorderingshäst). Jaja, tänkte jag, det är la ingen fara, jag tog min tid när jag bytte om och allt. Men sen när jag väl kommer ut står artic i stallgången helt jävla genomsvettig och darrar och kan knappt stå ordentligt. Då har han ja, sättit sig i halsen kan man säga. Han hade stopp där helt enkelt och kunde inte svälja eller någonting. Usch, han gnor och pep och man riktigt såg hur ont han hade! Till slut kom veterinären men då hade han lugnat sig en del, men han gnor fortfarande lite och till slut så fick dom lös höet som satt fast i halsen på honom. Stackars lilla häst, han såg så himla rädd ut ochman verkligen såg hur ont han hade! Som tur var löste det ju sig. Men det tog ett jävla tag, vi var ju där ute och ledde han i säkert 45 minuter innan veterinären kom.
'
Sen när all drama äntligen var över och alla kunde andas ut över att han fortfarande levde så gick jag och sillen ut och red. Och snacka om att vi har frusit! FYFAN! det var för halt på vägen så vi kunde knappt trava så vi har varit ute och skrittat i 45 minuter. Och snart ska vi till anderstorp för att kolla när olivia rider och tjöta lite med henne och birgitta. Då ska vi alltså stå där i det kalla jävla ridhuset också.. Usch, jag kommer dö!
Isabell

Pengar

Jag vill ha pengar, jag drömde inatt att jag hade massa pengar och kunde köpa massa roliga saker till Nelly och mig själv. Massa nya tävlingskläder och hästsaker överhuvudtaget. Och en massa nya kläder. Fyfan vad gött. Men back to reality! Den fattige riddaren som jag är. Helvete, jag får rycket asså. Jag måste ha ett jobb.. Serri. Hihi. Har skrivit om lite på min jobbansökan och ska gå och lämna ut på fler ställen någon gång under veckan. Något måste hända. Ska ut och ta mig en springtur nu och försöka få bort all min frustration över pengar!! Hehe..
Isabell

Bra hm? ne

Igår när jag och andreas var på stan så hittade jag en jättesöt tröja på hm, men den fanns inte i den färgen jag ville ha så jag sket i att köpa den. Men iaf, då tänkte jag att jag skulle beställa den, så ja. Jag gick in på hm's hemsida och beställde den, plus en skjorta och ett par leggins som var på rea! Gött tänkte jag. Men sen så fick jag se leveransdatumet. OJ? Reaplaggen ska komma vecka sju och nu är det vecka 4. Ah okej då, det kan jag väll köpa. Men sen så står det att tröjan jag är förälskade i inte kommer förrän vecka 12??? I slutet av mars? VA!! Vad är det här eller. Okej, dom har förmodligen inte tröjan på lager och bös.. Men hallå! Jag kommer få vänta 8 veckor på den där jävla tröjan! Först tänkte jag skita i det. Men ifall den inte kommer ut i butik kan jag lika gärna beställa den. Dåligt hm! Haha, jag har dampat asmykcet också för att mitt internet har inte fungerat! Vafään. Aja.
Här är plaggen som jag har beställt:
Så söt! Tröjan som kommer om 8 veckor -.-
Skjortan, 99:- på rean
Leggins, även dem 99:- på rean. Inte riktigt vad jag brukar använda men tänkte testa! Man vet ju aldrig, kanske blir skitsnyggt! De två sista plaggen kommer då vecka 7.
Isabell

dåligt!

Ingen uppdatering, men heller inget intressant att veta!
Igår så slutade jag tolv och då träffade jag andreas ganska snabbt efter det och vi gick en tur på stan, sen åkte vi hem till mig och mockade! Haha, han stod där i ett hörn och gjorde ljud för sig när jag mockade ut hästskiten. Han tyckte de var asäckligt? Jag säger då att hästbajs är det fräscaste bajset som finns! Om man nu kan säga så. Så äckligt är det inte, fan kattbajs liksom? Luktar päta. Haha iaf, sen åkte vi till stan, jag till moa där vi gjorde tacos (!!!) Så jävla gött, och han åkte hem. Det var födelsedagmiddag hos anna vid sjutiden så där var vi och myste med 10 andra fina flickor. riktigt mysigt :) Sen var de partyy, hos david syren. Även det var lyckat, dock så tog det ett tag innan det kom igång, men det var fan kul! Tack för de :)
'
Idag ska jag bara chilla! Jag är inte bakfull ett smack men med tanke på hur tidigt jag har gått upp alla dagar känner jag att jag behövder det. Men imorgon ska jag fan röra på mig! Rida och ut och springa ska jag göra. Och plugga.. Men det är ett senare problem! Hehe, och nu kom sillen med godis! Fyfan vad gött! Puss
Isabell

Uppe med tuppen

Imorses ringde klockan vid kvart över fem och bara några minuter senare var jag inne i stallet och gav hästarna mat. Nelly är så himla gullig varje morgon för att när jag tänder kisar hon med ögonen och håller på blinkar jätte mycket. Så söt! Så hon lyser upp min trötta morgon. Nu är jag så jävla hungrig så jag tror jag ska dö, om en kvart öppnar maten och då jävlar ska jag dit och äta! Efter skolan ska jag träffa andreas och senare ikväll är det middag hos anna :) Ska bli mysigt!
Isabell

Skralli

Jag kan verkligen säga med hela mitt hjärta att jag älskar Skrället! Hon är den bästa katten i hela världen, och vad skulle jag gjort utan henne? Hehe, förmdligen älska en annan katt men Skralli är så cool. The most awesome, beatiful, hardkår, nice, charmy, cool, cat in the world <3
Isabell
SKRALLIIIII <3

frusen

Idag började jag 12 och slutade 4, skönt med sovmorgon. Dock var jag ju tvungen att gå upp redan halv sju för att ta ut hästarna så de blev ingen sovmorgon men ja. Man kan ju alltid drömma. Efter skolan tog jag bussen hem och direkt när jag kom hem kastade jag mig och sillen ut för att rida innan det skulle bli alldeles för mörkt. Det var kul att rida men FAN vad kallt det var, är fortfarande frusen har lite svårt att skriva för att mina fingrar är så stela.. Fyfan, hatar kyla! Men nu sitter jag här.. Försöker komma på anledningar till att inte börja plugga.. Hehe, snart är anledningarna slut.. Aja, nu vet ni hur kul jag har haft det idag!
Isabell

Pizza

Idag gick jag upp klockan fem (!!) Stolt över mig själv, gick ut och fodrade för att en stund senare släppa ut hästarna. Samma visa imorgon, men då har jag ju fetaste sovmorgonen så jag behöver inte gå upp vid fem då iaf!
'
Idag på lunchen gick vi till Lidköpings och småfirade Anna lite som idag fyller 17 år!! Vi ska fira henne mer på fredag, som jag verkligen jag hoppas jag kan vara med på! Men det ska nog gå och ordna. Iaf, vi käkade pizza och fan va gött det var. Nu var de så länge sen jag åt pizza så det var jag värd! Hehe. När jag kom hem mockade jag stallet och tog in hästarna och nu är jag dötrött.. Kommer nog somna rätt gött inatt, förhoppningsvis!
Isabell
Grattis min vackra vän! :) <3

chilling

Missade tidiga bussen så ja, jag får sitta här i skolan alldeles själv.. KUL! Men ja, jag försöker få lite gjort på min uppsats... Och ska nog gå och kissa, kissar på mig snart.. hehe. bara hemma och mocka sen dååå!!
Isabell

hård vecka

Ja, jag har nästan gjort allt som jag skulle göra. Var ute och red som sagt men inte så mycket för jag trodde det skulle vara halare än vad det var och därför broddade jag henne. Men det visade sig bara vara mer hårt än halt så de fick bli en lugn tur på cirka 40 minuter. Jag har inte varit och sprungit eftersom vädret är bajs, kallt och jävligt. Så det får vänta men pluggat och städat har jag också gjort! Ska snart duscha och sen frsöka sova!
-
Denna veckan kommer bli riktigt hård... Eftersom min mamma har åkt iväg till stockholm är det jag som tar hand om hästarna. Så ikväll sätter jag klockan på 5 för att hinna ut och ta ut alla hästar o bös. Sen vid sju så måste vi dessutom GÅ till bussen.. Men det blir bra efteråt! Dock tänker jag verkligen inte mocka innan skolan imorgon, utan jag släpper bara ut hästarna och mockar på eftermiddagen. Förutom på torsdag då då jag har fetaste sovmorgonen. Hehe. Aja, ska iaf ut och fodra snart och försöka få lite sleep! Puss
Isabell
Söta skralli värmer sig på elementet:)

to do list

1. Plugga tills jag dör
2. Clean my room
3. Rida
4. eat some shit
5. ut och springa? beror på vädret
6. plugga ännu mer
7. Duscha
8. Försöka sova
Wääääh!
Isabell

chrispy

Stannar hemma ifrån skolan idag, skönt men inte behövligt. Anledningen till varför jag gör det är för att min mamma har åkt upp emot Stockholm idag för att gå kurs i 4 dagar, är hemma på lördag kväll igen. Räknade jag skevt eller? Haha. Iaf så har jag bara engelska idag på 50 minuter, resten av dagen så är det eget arbete... Då känner jag att jag stannar hellre hemma än att behöva gå totallt 4 km till bussen för sedan i princip inte göra något. Jag vet att jag bara kommer tjöta med min vänner. Så därför får jag med gjort här hemma. Ska sätta igång alldeles snart.
'
När jag pluggar måste jag ha riktigt gogo låtar att lyssna på! Haha, låter svintöntigt men annars går det inte typ, om jag inte har extremt mycekt fantasi den dagen. Sitter just nu och lyssna på Chrispy - Predator, GRYM LÅT! Men dess andra är inte så bra... Men alltid något!
Isabell
Chrispy – Predator
Där är Spotify länken!

braaaa

Sov hos min syster inatt, det var mysigt trots att jag inte fick någon sömn. Har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter. Jag somnar liksom aldrig bara. Idag så började jag med företagsekonomi dessutom, det verkar intressant. Känner inte en kotte i klassen men det ska nog gå bra. Blev inputt i en grupp med två tjejer så jag har några att prata med! Hehe, isabell = mobbad tjej bland 94:or.
'
Var ute och red förut, men hjärndö som jag är så glömde jag reflexvästen så ja... Jag fick rida hem igen. Kul, dock kanske de var bra med tanke på att nelly var rädd för allt. Jobbig hedst. Nu ska jag försöka plugga lite.. Försöka! Och så ska jag fundera över varför jag är så arg. Ständigt förbannad. Vet inte vad det är med mig. Peace
Isabell

dagens randomness

Istället för att svänga åt rätt håll i rondellen idag så åkte bussen ett varv i rondellen. Det var jävligt random!
Jag är kissenödig och ska snart ut och rida! Haj
Isabell

röv

Ja, hehe. Denna dagen har inte annat än vart emot mig. Varför? Vad har jag gjort? Varför blir jag bestraffad? allt verkade så bra till en början men nu suger allt i hela världen. Det är i sista sekund som allt bara skiter sig. KUL! Vad är de om eller. Röv röv röv.
Jag får väll sitta hemma och kolla på lets dance. Ja men det blir väll roligt? Svinkul. Jag sitter och proppar i mig massa popcorn och bilar.. Ska snart hämta cola. Inte för att jag är sugen på det utan för att mitt liv suger. Röööv. Ne nu ska jag sluta vara sådan bitterfitta och hämta cöla. K bry hej
Isabell

blöö

Har varit en riktig skitig dag idag, vart på sånt jävla humör. Kom hem och somna asfort. SKöönt! Ska iaf snart till stan för att träffa iza, sen får vi väll se vad som händer. Hej
Isabell

mål: MINDRE ASS

Japp, jag ska försöka träna och få mindre röv, inte så jätte mycket mindre men just nu tycker jag att den har gått lite överstyr.. Hehe, förut såg den bara lagom stor vältränad ut, nu ser den bara stor ut.. Tycker jag. Hehe Så ja.. Ska försöka träna bort en del av, hur de nu ska gå till, några tips? Nadia, du som har koll på allt inom träningsvärlden för tillfället. Hörde dock idag att när man är ute och springer så får man stor vältränad rumpa, om det nu stämmer är de ju kört för mig, eftersom det är jag gör. Springer och rider och båda ger stor röv? Hmm.. Bra! Aja, mindre röv ska de bli!
Isabell

tlött

Åh, jag är sååå slööö och trött och bajs. Började inte förrän halv tolv idag, var jävligt skönt, få sova ut lite! Men då började vi med gympa och idag var det gym, så tänkte att jag skulle köra på ganska hårt, vilket jag gjorde men jag tog inte ut mig helt riktigt men tillräckligt för att bli helt jävla asslö efteråt! Haha, fyfan... Försökte skriva lite på min uppsats men ne... Eller jo lite gick de, men fyfan asså. Jag denise och egge bara satt och garva åt saker som absolut INTE var roligt, men just då när vi var som tröttast var det roligt. Haha fyfan... Och snart ska jag ut och göra något som jag blir ännu tröttare av, ska ut och gå med Nelly en sväng. alltså inte rida utan gå, med tanke på att det är så kallt ute så kommer jag frysa ihjäl på nelly när vi bara ska skritta för då är ju inte jag igång så värst. Så jaa, när jag kommer tillbaka kommer jag väll somna på stallbacken. Byeee!
Isabell

awesomeeeeeeem

grym!

http://www.lidkopingsnytt.nu/2011/01/19/klartecken-for-ryttarnas-storsatsning/


träning

Som sagt hoppträning för johan lund idag och det gick bra även idag! Hon förvånar mig hela tiden, det känns som har blivit en ny häst, hon har lite eget go i sig och hon försöker verkligen. Vi hoppade en liten bana i slutet idag, och bana var så himla länge sen jag hoppade, men hon klarade det galant!! Johan var nöjd också, hon lyssnade på mig både fram och tillbaka och hon hjälpte även till. Jag är så glad :') Och det är nelly också! Känner det verkligen på henne.
'
Innan varje träning försöker jag inte förvänta mig något alls av henne i princip, istället för att göra tvärtom. Hon får ju mer och mer muskler hela tiden så egentligen borde jag sätta mer press på henne, men jag väntar lite med det. Varför? Jo för att jag i princip bara väntar på den dagen det kommer gå dåligt. För jag vet precis hur det kommer bli, efter tre år med nelly och skador på två av de åren vet jag exakt hur våran uppstart kommer bli. Nu framöver kommer det gå toppen hon kommer utvecklas jätte mycket och det kommer gå kanon. Tills en dag då det går dåligt och efter den träningen har vi då kommit in i våran vanliga svacka och då kommer det gå dåligt en tid framöver. Vad man tycker är dåligt kan man ju diskutera, men känslan kommer inte vara rätt. Och sen igen, kommer vi vara på g och det kommer gå toppen :)
'
Jag hoppas egentligen på att vi ska slippa den svacka men sen så vet jag att en svacka är ibland behövligt för att kunna utvecklas. SÅ bra nu har jag tjötat på tillräckligt om massa bös som förmodligen ingen bryr sig. Bra hej :) haha
Isabell

erase me

För att härma moa och för att jag inte orkar skriva massa text så numerar jag min dag ;)
1. Vaknade hos Andreas
2. Åkte och träffade Olivia på stan, där jag hitta en tröja på rean
3. Tog bussen hem
4. Åt mat som jag nästan spydde upp för att jag tuggade på något hårt i köttfärsåsen????
5. Skriver detta
6. Taggar inför hoppträning ikväll för johan
7. Ska snart gå ner och pissa och byta om!
Yeah, awesome!
Isabell
znigg

ägda

Jag undrar vad som händer?! Som ni ser äger jag allihopa men vafan, det är ingen annan än jag som har spelat! Va händer med världen

jaaaa fast neee

Åh, idag har jag haft riktiga vårkänslor! Så himla mysigt, hoppas bara det håller i sig, dock när jag var påväg hem och hade vårkänslorna i högsta hugg så fick jag gå igenom två sjöar mitt på vägen -.- Så jävla jobbigt, hela skorna och fötter blev helt piss sura och äckliga.. Så den känslan gick bort ganska fort, speciellt när jag fick en cp hicka också.. Hatar hicka! Sen iaf, så vilade jag, och det var behövligt ska jag säga!! Sen så gick jag äntligen ut och red på BAR mark! Kan ni fatta de, jag var ute och travade på vägen idag utan is. Så jävla gött. Och även där vårkänslorna upp men sen när jag gick där och funderade när jag hade hoppat av nelly så trampar hon sönder tränsen!! ASSÅ VA! Kan inte jag få en fin stund? Ne, tydligen inte. Men nu har jag lugnat ner mig och lärt mig idag att jag inte ska känna någon vårkänsla mer. Bra. Ledsen tjej, aja ska ner och äta nu. Andreas kanske kommer sen! Puss
Isabell

årets första skit på vägen

ÅÅÅÅH VA GÖTT!! Ni kommer inte tro mig.. Hehe, idag var jag och sillen ute och red på vägen! Så jävla gött, och slipp all jävla snö! Hoppas bara det håller i sig så ska jag och nelly snart komma igång ordentligt för att senare börja tävla igen! Taggad tjej. Med tanke på min rubrik så sket nelly på vägen och då  säger sillen ganska högt, "Årets första skit på vägen!!" Haha.. Låter kanske inte så kul, men hon lät så glad och lycklig på något sätt så de var faktiskt roligt ;)
'
Ska nu sätta mig och plugga!! Måste komma igång lite med samhällen men jag ser faktiskt lite fram emot att börja skriva! Skriver kankse mer senare... När det börja gå dåligt vill säga..
Isabell

wtf

Min dator håller på och cepar hela tiden! Mitt internet stängs ner helt oväntat flera gånger på bara några få minuter!! Vad är ditt fel lilla datorn! Förklara. Jag vet att jag redan har skrivit om detta men nu har det blivit allvarligare än tidigare! Ska nog stänga av datorn över natten för en gångs skulle och se hur den mår imorgon. Brukar ha datorn igång hela dagarna eftersom när man stänger ner locken och den går i viloläge drar den nästan inget batteri alls. Men iaf, får väll se om den cepar imorgon också.. Isf får jag nog gå till vaktmästaren eller något och fråga vad felet är!!
'
Kom hem ifrån yogan nyligen och ja, vad ska man säga. Det var ett bra pass, det var i princip stretching i en timme men jag tyckte absolut att det var bra. Skulle kanske inte kunna tänka mig göra det varje vecka men någon gång ibland skulle jag absolut kunna tänka mig, bara för att varva ner liksom. Det var skönt iaf, lite ansträngande var det faktiskt eftersom det var vissa muskelgrupper man kom åt som inte brukar träna... Hehe
Nu ska jag snart sova! Skönt
Isabell

Yoga

Snart sticker jag iväg på yoga med Olivia och Egzona :) och jag hoppas på att jag kommer kunna göra såhär när det är klart!!
Isabell

sneaky kille

För det första cepar mina dator, eller mitt internet? Mina internet sidor bara avslutas helt oväntat och har gjort det flera gånger nu? Min lilla maccie får ju inte gå mot sitt slut redan!!
'
Sen så visade min syster en video för mig, som jag tänkte visa upp. Haha så jävla oschysst kille egentlige men väldigt underhållande. Om ni vill se mer så klicka in på hans användarnamn så kommer det upp massor av olika videos som han gjort. Jag har bara sett två men fler ska jag se!
Isabell

en början

Har tittat klart på de en timmars långa dokumtärerna och har skrivit massa stödord till det. Lika intressant varje gång jag kollar på den. (Dock har jag bara kollat två gånger) Blev rätt jävla seg emot slutet så skrev inte alls mycket på de sista teorierna, men den första teorin som jag senare kom på att jag inte ens ska ha med i uppsatsen skrev jag massa på. Bra jobbat Isabell. Känner att jag kommer få se om de dem säkert ett par gånger till för att få in ALL information. Det är ju faktiskt en hel del, och vetenskap, vem förstår sig på det? Även fast det låter logiskt är det inte alltid man fattar hur det kan räkna ut allt.
'
Ska iaf, gå över till mitt rum, min sköna säng och slå mig ner. Ska försöka börja skriva lite på uppsatsen nu när jag ändå håller på. Men jag kommer säkert ha somnat om några få minuter. Aja, sov gött!
Isabell
en teori är att det ska komma utomjordingar som ligger 1000 år före oss i utvecklingen, hur kommer dem se ut? Kanske såhär?
Såhär?
Eller kanske såhär? Spännande och se!

aouch

JA! Nadia, jag kan förklara för dig att jag har en förbannad träningsvärk i mina ben! Om jag har legat ner och vilat ett tag och ska börja gå ser jag ut som en handikappad i princip, eller som att jag har skitit på mig. Skitsnyggt, men jag säger att det är värt det. Känns ganska skönt att ha lite träningsvärk faktiskt, ska försöka träna lite hemma. Imorgon är det ju fan yoga! Haha, får se hur det går. Ska bli intressant! :)
'
Kom nyss hem ifrån andreas och har käkat rester av pizzan som fanns kvar från sillen och williams kalas, gött. Ska nu försöka komma igång med min uppsats, ska kolla på dokumentärerna en gång till och försöka skriva upp allt, så jag kan börja skriva. Har även hittat en bra bok som förhoppningvis ska vara till mycket hjälp. Borde göra lite engelska också men känner att kolla på dokumentärerna lockar en aning mer! Ska leta efter headset nu! Puss
Isabell

Det var på tiden!

Ni hästintresserade och ni som vill veta vad komunen härnäst ska satsa på. Klicka in på denna länken!
http://www.lidkopingsnytt.nu/2011/01/14/oppnar-for-storsatsning-pa-hastsport-i-lidkoping/

what to do?

Är faktiskt ganska slö efter träningen på korpen med syster. Det var sjukt behövligt. Jag är så äckligt otränad att jag har lust att börja lipa. Ne så farligt kanske det inte är men det är fan inte kul att vara så otränad, måste försöka komma igång med träningen på allvar. Detta funkar inte längre. Snöfan, dra härifrån! Haha
'
Sitter iaf och funderar över om jag ska ut och rida eller inte. Saken är den att jag kommer inte kunna rida särskitl mycket ändå. Jag kommer kunna skritta, det är det jag kommer kunna göra. Så funderar på att skona mig själv lite ifrån ännu mer träningsvärk och rida imorgon istället. En stund längre imorgon då. Jag kanske inte ens kommer upp imorgon? Kommer förmodligen ha brutal träningsvärk. Men det är det väll värt? Ska iaf, ta mig en funderare extra och besluta mig. Cya
Isabell

taggar

Sitter på studiepasset och hungrar ihjäl, ska snart gå och äta och sen ska jag tagga till att träna med syster yster när vi slutar. Jag taggar också för att börja med min samhällsuppgift som handlar om världens undergång, eller mänsklighetens iaf. Så nu har jag fördrivit lite tid, åtminstonde några minuter. Puss
Isabell

la svettlana

Just nu skulle jag kunna behöva ett antal duschar och en jävla massa tvål för jag svettades så brutalt mycket på träningen idag. Vi var i lilla och där är det isolerat (vilket är jävligt gött när det är kallt) så det blir skit varmt till slut när man väll rider och håller igång ett tag! Förövrigt så gick träningen jättebra! Blir så förvånad över hur mycket hon orkar, och det är så gött! Det känns som vi är på väg på rätt spår igen och detta kan bli riktigt bra. Nelly har ju allt som behövs, frågan är ju bara om jag har det? Hehe, tyvärr är det ju så att det är mig det är fel på OFTAST! Jag blir lätt osäker och då får inte nelly det stöd hon behöver så då blir det bara fel. En sak som jag måste jobba, och det ska jag! Det var jävligt kul att träna med antonia igen också, haha. Så jävla skön tjej asså :)
'
Förresten var jag hos tandläkaren förut! Och det gick mucho bra, de tog massa bilder osv. Ska tillbaka om fyra veckor och då ska jag få domen.. Hehe, ne men då ska förklara hur behandlingen ska gå till och om jag är med på det. Så ett steg i rätt riktning. Förhoppningsvis så sitter jag snart där med en tandställningen i käften. Awesomness, när det väl är klart iaf.
Godnatt!

antonia persic!

Japp, idag är det johan träning och det är markarbete som står på schemat. Idag ska jag också träna i samma grupp som antonia persic!! Ska bli jävligt kul faktiskt, för vi tränade alltid ihop när vi var yngre i johangruppen. Då vi båda hade ponny, nu har ju hon svikit mig och gått över på stor häst! Det lilla aset, men idag så! Är det ett moment att uppleva, då har jag åtminstonde någon att prata med när jag rider och någon som inte dömer ut min ponny till ett murvel djur.. Hähä.
'
Fyndade två armband på lindex idag, vet inte hur nöjd jag är med det ena men ett av dom kändes bra! Hehe, tog senare bussen hem och nu har jag käkat ljuvlig mat och inväntar att klockan ska ticka till klockan fem! Idag bestämde vi även om våran resa vi ska göra i sommar! Är så jävla taggad, det är iaf bestämt att tove inte hänger med. Kan berätta mer om det senare för nu ska jag vidare!
Isabell
Antonia och hennes nuvarande häst!

ägda


hatar väderguden

Ja, jag kan säga helt seriöst att jag hatar väderguden eller vem fan det nu är som styr detta dumma väder vi har! Nu får det vara nog, jag är trött på detta! AAAAAAAAAAAH!!!!!
´
Jag var ute och red förut, och hur tror ni att det gick? Inte bra ne, det gjorde det inte heller, kan inte göra ett skit pga av snön och halkan nu. Får se hur bra det går imorgon när jag ska på markträning när hon inte har gått knappt något! Wäää

jag blir galen

Jag mådde så jävla bra när jag vaknade imorses. Mådde så jävla bra! Hade en så go känsla i magen så det var inte sant, och den har hållt i hela dagen tills jag började gå på stan och lämna ut jobbansökningar. Jag har en sådan dåliga känsla i magen nu så jag tror inte jag kommer få ett jobb någon gång. Det är hopplöst. Jag kommer förbli en fattig kvinna. Utan jobb och allt. KUL! Åh varit så himla sur ända sen jag kom hem förut, känns inte bra alls. Jag kommer väll få bo kvar här i gösslunda eftersom jag inte får något som jag kan tjäna pengar på och bli rik! Cpcpcpcppcpcpcp.
Isabell
Jag igår, när jag fortfarande hade hopp!!

jobbjobbjobb

ÄR BESATT! Har idag slipat lite på min jobbansökan och skrivit ett par stycken för imorgon ska jag ut och lämna ut dem! Måste ha ett jobb. Känner verkligen att lite pengar skulle lätta upp min tillvaro, det är ju alltid skönt att kunna tjäna lite egna pengar istället för att tjata på sina föräldrar. Men jag behöver all lycka i världen med detta för med min otur är det inte omöjligt att jag inte får ett enda jävla jobb jag söker. Och tro mig, jag kommer söka många jobb. Jag skulle kunna buga och kyssa dens fötter som anställer mig. Serri. Det vore gött med jobb.
'
Imorgon ska jag också iväg på pump med min syster och carro, det är tydligen prova på vecka på korpen så nu ska det testas! Behöver all träning i världen så det ska bli skönt. Ska försöka få in några mer pass i veckan när det ändå är gratis, med tanke på att jag inte har något jobb är jag en fattig kvinna. Så man får utnyttja tillfällena! Bye so long.
Isabell
.

circle

"Man borde inte värdesätta saker och ting. Då skulle ingen bry sig ifall jag lämnade allt nu och kom tillbaka en stund senare. Bara för att göra något annat för en stund. Bara för att släppa verkligheten för några minuter. Bara för att. Det är en konstig värld vi lever i, men samtidigt så oförklarligt logisk."



sunday day

Helooo!
Idag är det sista dagen på jullovet, skönt men ändå lite jobbigt. Skola imorgon och det är blandade känslor där med, men ska bli skönt att få lite rutin. Idag har jag bara varit med andreas, var med honom igår efter hade varit med mosi, vi gick och åt pizza och kollade på massa filmer, som vanligt helt enkelt. Idag tog jag mig en rejäl jävla sovmorgon till klockan ett (!) Brukar inte sova så länge alls, tycker dessutom att det är jobbigt att sova så länge för då har ju halva dagen gått. Men det var ändå lagom tid att vakna för då började titanic på tvn. Sjukt bra film asså, man kan verkligen se den hur många gånger som helst men fortfarande lika bra!
Åt tacos idag igen, så jävla gött! Älskar det så mycket, skulle kunna äta det hela dagarna mmmm..
Ska nu dra och läsa i min engelska bok.
Isabell

11 år

Idag fyller min yngsta syskon william och silva år, dem blir då elva och det är sjukt skönt att dem börjar komma upp i åldrarna lite nu. För då slipper jag sitta barnvakt hela tiden, så kul är det faktiskt inte! Idag klockan 2 så ska nadia o co komma och billy för då serveras det marängsvisch (?) ni fattar nog vad jag menar men jag vet inte hur det stavas! Det ska bli jävligt gött iaf..
Igår var det gött också, var ju som sagt hos olivia och åt tacos och planerade lite inför våran resa vi ska till i sommar! Nu verkar det som vi ska till sunny beach istället, dock sa mamma nyss att det är där all skit händer tydligen, och allt var det var. Mamma vill säkert bara hänga med och vara "bodyguard" för oss. Har ni några förslag på bra resemål i sommar? :)
Isabell

tacoo

Snart så går min skjuts från gösslunda in mot stan där det ikväll är tacos hos olivia! Ska bli så gött, alla vi brudar som ska utomlands i sommar ska vara där förutom ett par stycken som är borta ifrån stan just nu. Ska bli mysigt och gött :) Tjöta lite skit, äta massor och framförallt planera för våran lilla resa!
Isabell

http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM

Har nyss stoppat i mig lite mat och ska snart ut och gå en stund, ta en liten promenad i det fina vädret för en gångs skull. Har fortfarande träningsverk efter träningen i onsdags, skulle verkligen behöva lite rumpmassage asså.. Men det går nog över snart får försöka stretcha lite efter promenaden, så blir det nog bra!
Igår var jag med lilla sarah :) Det var länge sen vi sågs, kul att ses igen, vi var hos hennes pojkvän albin hela kvällen och lite senare kom även pontus och så kollade vi på rocky 2 och efter lite tjöt och letandes efter en jävla youtube film som jag länkat över så kollade vi även på rocky 3. Grymma filmer azåå! Har lust att se fyran och femman nu också men får bli en annan dag!
Och över till min rubrik, denna youtube filmen skulle jag gärna ha laddat upp här men det gick inte för jag fick inte tag i html länken, men aja! Gå  in på den länken och ni får se något riktigt fult och roligt, ni som rider kommer förmodligen tycka att det är roligare än vad ni andra kanske tycker. Men ni som vet hur det ska se ut när man hoppar ser att det ser helt fel ut!! Haha
Isabell

saraah

Snart ska jag fixa lite för att sen åka ner mot staden till idrottens hus och träffa sarah! Det var ett jävla tag sen som vi var på riktigt så ska bli kul att träffa henne igen :) Är så himla mätt så orkar inte skriva mer, men skriver säkert senare! Puss
Isabell

förvånad

JA! Kom hem ifrån hoppträningen för ett litet tag sen och jag är mer än nöjd! Kändes så jävla gött asså. Självklart är hon inte i toppform men är i en mycket bättre form än vad jag hade tänkt, och hon är positiv och så himla pigg! Och ni som känner nelly vet att hon är en riktigt latmask.. Men hon var riktigt på hugget! Sådan otrolig lättnad. Kul att träffa johan igen, var ett jävla tag sen nu. Vi pratade lite om hennes skada, och han gav lite tips osv på hur jag ska rida m.m och jag är så jävla taggad nu! Nu ska vi komma igång och börja tävla igen! Fan va bra det ska bli :)
Hihi, hysterisk tjej. Nej, men det är sjukt. Efter att ha gått igenom så jävla många månader med bara skit på grund av hennes skada, och det har inte bara varit en gång, utan två! Nästan tre, så är det en sån otrolig känsla. Ni förstår nog ifall ni skulle tänka er, med eran hobby som ni älskar. Plus att min hobby är liksom inte bara en hobby, det är mitt liv och har varit det sedan jag satte mina fötter på jorden. I just love it so much :)
Isabell

snart så!

Nu är det inte långt kvar tills jag ska springa och byta om, för att gå ut och börja fixa iordning nelly! Vi ska ju snart åka på johan träning! Fyfan va kul! Dock är jag lite  nervös... Hehe, men det går nog bra, hoppas jag på iaf. Det ska iaf bli kul att överhuvudtaget inte behöva rida i snö! Hihi :)
Skriver mer efteråt!!
Isabell
Jag och Nelly i somras på LRKs utetävling

låååångsamt

Hade tänkt att åka in till stan idag och träffa sjuklingen. Eller ja, sjuk är han inte men har blivit opererad! men allt tar ju sån jävla tid! Börjar bli riktigt jävla trött.. Men en god nyhet är ju att vi har fått en ny tv! Brutalt stor, 50 tum...!!! Sjukt, haha. Men det är la gött med en ordentlig tv, eller? Aja ska försöka sätta lite fart på mitt liv nu.
Puss Isabell

powerwalk

Heloo!
Var inte uppe särskilt tidigt idag, var nämligen i stan igårkväll och myste med min söta vänner. Det var kul att tjöta om hur nyår och allt var. Men min bror fick sån brutal huvudvärk så mamma kom och hämta oss vid elva halv tolv. Så idag gick jag upp vid 10 över 10 ungefär, åt min hederliga gröt och ägg för att sedan gå ut och rida. Nelly var riktigt på hugget idag, hon sprang som attans. Haha, hoppas bara det håller i sig till imorgon eftersom då ska vi hoppträna för johan lund!!!!! Det ska bli så jävla kul, har inte hoppat på sjukt länge med tanke på att Nelly blev halt i början av sommaren. Så är sjukt taggad till det, ska bli så kul. Hihi.
Nu ska jag iaf gå och gå en runda, skriver säkert senare. Puss
Isabell

bildbomb

Här kommer massa bilder från vårat underbara nyår! Enjoy!
Isabell
Hoostarna ;) Fina anna och tove
En del av gänget, amanda tove, egge, maja, ella och anna
Fina denise!
znigga moa med sitt znigga halsband
Hela härliga gänget!
dags för presenterna, anna är glad
min och olivias present till anna var ett läppstift! ;)
snygga mathilde och gabbe
Hela gänget!
Sen blev det tårta, älskade smörgåstårta
och sen även kladdkaka!
sen kom lite killar
och såhär såg tove och anna ut i slutet av kvällen!
tack för allt, och bilderna är tagna ifrån facebook därför det är lite fail med att det står namn på vissa ibland!

Tack alla!

Andra januri idag då, bloggade inget igår för att jag var inte hemma så mycket, var mestadels upptagen. Var inte något bakis alls, skönt de. Dock var jag ju inte särskilt full på nyår vilket också var väldigt skönt! Nyår var riktigt lyckat iaf! speciellt förfesten, alla var glada och taggade och alla bara körde. Riktigt kul att se och vara med om, vi är ett riktigt härligt gäng, ganska blandat men vi har det jävligt kul ihop. Tjejfesten var otroligt lyckad och rolig, min absolut roligaste nyår! Gick fram på torget och träffade alla andra vänner, kul att se alla igen :) Sen snabbt tillbaka för då skulle efterfesten börja men, det var inte så mycket till efterfest. Folk var inte så jävla taggade i slutet, alla hade väll kört slut på sig själva på förfesten, hehe. Men det var riktigt rolig och jag tackar alla som var med och gjorde den så bra! :) Sen självklart var det massa drama, ja naturligtvis!
Finns bilder på facebook som man kan se, men jag väntar med att lägga upp bilder på bloggen, tills alla bilder som Annas mamma tog för dem är förhoppningsvis lite finare! Nu ska jag äta, brutalt hungrig.
Isabell

RSS 2.0