20 år

Nu har även min 20 års dag gått och idag är jag inte kaxig. Jag hade en jätte bra dag här, skypeade med hela familjen vilket förmodligen var den bästa presenten någonsin. Så mysigt och se alla igen och prata med dom, fällde några tårar efter att ha stängt ner för att jag kände hur stört mycket jag saknar dom. Hatar och sakna, så jävla jobbaaaass... Men sen gick vi ut och åt, vi som jobbar och några andra ifrån gården, det var trevligt och idag är jag jätte bakfull. Alltså verkligen döden bakfull och jag har krigat mig igenom varenda steg jag tagit, konstant trott att jag ska skita på mig och spy samtidigt. Svimma och till och med dö. Så är så jävla glad att dagen är snart över och att jag ska få vakna upp imorgon som en ny människa. Fantastiskt! Nu ska jag vila och försöka äta något. Godis förmodligen hehe. saknar alla hemma så mycket!!! bara fem veckor kvar på måndag!! 
Isabell 
fick en snygg bränna nu tils man fyller 20 :) :) :) :) 
lurade alla att jag fick en ponny 
två bakfulla hundar
evelina amanda och jag med ngn halvmin
Harley
bakis
bästa grattis meddelandet
 
 
 
 
 
 
 

bra dagar

Jo, som så många gånger jag blivit tillsagd och sagt till mig själv att jag ska börja njuta av att vara här i amerikatt istället för att tycka synd om mig själv och sakna alla hemma så har idag varit ett väldigt bra exempel på detta. Faktiskt har allt varit väldigt bra sen förra veckan, så jävla skönt för då känner jag inte av saknaden lika mycket. Vet inte om det är min inställning eller bara allmänt att jag kommit in i gänget mer, I dont know men de kvittar så länge allt fortsätter såhär. Och på fredag är det min 20 års dag, och idag har vi varit iväg och shoppat lite. Hittade allt lite fina grejer, längtar till att få använda dom då jag här går 90% runt i ridkläder. Jaja, min tid kommer. Köpt väärldens största och goaste halsduk, med tanke på den får de nästan bli lite kallare. Har fortfarande svårt att släppa sommaren då jag låg ute och solade i måndags... Inte tappa brännan! ehe
Isabell 
 

på mammas begäran

världens största bulle
 
Ska jag lägga upp lite mer bilder, ska allt rota fram lite. Känns som det mesta jag tar kort på är mig själv. Och det känns lite väl olikt mig, men det är väll kul att ha i bakfickan. Var ute i lördags och dom tog mitt fake ID. Kul, har alltså inget till min 20 års dag på fredag. Kan heller inte fatta att jag inte kommer äta smörgåstårta och umgås med alla jag älskar på min 20 års dag, men dagen ska nog bli bra här i USA också. Spelade paintball igår, var sjukt kul. Trodde jag skulle vara grymmare än vad jag var, behöver nog öva lite, var ju faktiskt bara första gången. Gjorde så  himla ont bara och få skott på sig.. Har blåmärken överallt. 
Isabell 
team USA, kyle o hans flickvän Frances
Team SWEDEN
var lite för cool
fantasy
 
 
 
 
 

Alone

Är helt slut efter att ha jobbat, fick inte särskilt lång lunch så har jobbat från sju till fem med en timmes lunch, och jag har fått jobba hårt! All eftermiddagsfodring fick jag göra själv och innan det en massa annat. Råkade spilla ut en del av min lunch så fick inte i mig tillräckligt med mat då heller, så var ett monster när jag kom in ifrån stallet, kastade av mig mina kläder, gjorde iordning världens största skål med flingor och åt som en gris. Var så hungrig och trött. Mår mycket bättre nu men är fortfarande lite seg, ska iväg på kickboxning snart så förhoppningvis piggnar jag till. Dock ska jag åka ensam för första gången, spännande! hehe, ne men mest spännande o köra bilen ensam... Den är så stor!!! Hehe, måste dra nu!
Isabell 
 

lite nya

 
 

vart ska jag börja?

Minns inte vad jag skrev sist och minns heller inte vad som har hänt. Var ute och festade i fredags, var askul. Blev väldigt full (förlåt mamma) men alla är i säkert behåll. Jag sov i en bil och mina nitklackar låg förmodligen på min fot då jag har prickar i form av sår över hela ena foten. Haha, är ledig imorgon och det ska bli såååå skööööönt! Att inte ställa klockan och bara ligga och mysa i sängen hur länge jag vill. Även om jag hellre skulle haft umgänge av min erik. Eller min mami eller mina älskade vänner. Åh skralli. Min hemlängtan är brutal. Att jag inte hade NGN hemlängtan i Irland var ju helt stört? Det stället var verkligen helt otroligt. Jag har det bra här, och försöker njuta av varje sekund men trots de så tänker jag varje gång jag ser ett flygplan att jag önskar att det var jag som var påväg hem till alla mina älskade. Halva tiden har gått snart., så snart är det fan jag som sitter på ett plan hem till er. Ne jag ska vara aslgad att jag är, så länge jag velat detta?!?! Ska njuta som fan mina sista veckor, och komma hem och pussa på er allihopa tills ni dör! Godnatt
Isabell 

2 månader

Kan ni förstå att jag har bara två månader kvar? Det har redan gått EN månad? Vad är det med dig tiden? Vart tar du vägen? Snart är jag hemma hos er igen och rapar, tjötar skit och blir full på alla olika destinationer, Lidköping, Lund, Stockholm, överallt <3 
Isabell 
 

Och förresten

På torsdag ska jag till New York!!!! Kan inte fatta det, ska bli så fett! Ska upp och kolla på one million dollar grand prixen, och sen åker vi hem på måndagen igen, hoppas på fest men oavsett kommer det bli så jävla sköj!!!! New york liksom!!! Är så glad!
Isabell
 
 

shopping

Idag är våran efterlängtade lediga dag, jag och evelina åkte mot shoppingcenrtet. Gick dirr in till victoria secret där jag handla för 600 spänn, fick med mig 7 trosor och en bh, I will be back säger jag bara! Förstår nu hur de skinny modellerna kan se ut att ha bomber, vissa bhar gör mirakel! Helt seriöst, jag blev så chockad, fick så stora bröst i vissa bhar? Sådan falsk marknadsföring men ändå godas :3 haha, sen vidare mot Abercrombi & fitch, fick med mig en tröja, dom har så konstiga kläder där inne? sen mot HM, jag var så ledsen för jag hittade typ ingenting, tänkte att min shoppingsug kommer aldrig komma tillbaka.. Men sen..... Gick vi mot en affär som det helt seriöst stod Isabell på, ALLT där inne var min smak och jag kom ut med 10 olika plagg, för bara 1700??? Helt tagen, så snygga kläder, är så nöjd! Och sitter just nu i lite kläder jag köpt, hehe, vill bara använda dom :3 sen hitta jag ett par klackar!! för 100 spänn? Dom är så snygga, helt jävla otroligt. Längtar tills jag får använda dom. Och sen åt vi på cheese cake factory, så ligger fortfarande i matkoma. Åh herregud. En bra dag! Väldigt bra.  
Isabell 

RSS 2.0