chillin' at annas place (ofrivilligt)

SKÖJA. Vill vara här jämt hela tiden, hennes rum är så mysch. Idag har vi käkat egge stuvisar med fiskpinnar. SO fucking good. Vill inte sluta. Sen sa vi hejdå till indierbarnen, råkade nita egge. Men hon vet att jag älskar henne ändå (sorry). 3 veckor, kommer fan hinna bli gam. Nu tillbringar jag mina sista timmar på detta dygn hos anna, eftersom att min pojkvän har snott mitt busskort. Gör man så i ett förhållande, SNOR ett busskort ifrån ett bussbarn? Så jävla dålig stil, så nu får jag vänta på att han ska spela klart fifa. Ni skulle sett hans kommentar när jag dampa över mitt busskort, han bara: Japp, sover du hos mig? DETTA VAR ALLTSÅ HANS PLAN. Vilken jävla kille.
Isabell ¨

K'ft


har en uppsats som ska vara inne på tisdag.... BRAAA


hajjåå

Me gustaaaaaaaaaaaaah
Trollface

Hm.

Tjuvlyssnar på sonny och hans kompisar när dem pratar i skype. Då får jag höra att dem tycker jag är cp? Jag bara va i fan, dem har ju inte ens träffat mig? :( Gett mig en chans! Hehe, nej men. Då kommer det fram att sonny har berättat massa saker om mig. Och nu är hans kompisar rädda. Fan va jag borde låta ninja.
Isabell

HELÅÅÅÅÅÅÅ

Vart ska jag börja? Jag kom hem vid halv sex imorses, efter förfest, stadt, efterfest och sedan städning. På efterfesten gick jag och plocka som fan så jag gick och försökte sova lite i bastun, dock låg det ett par andra hönor där som på riktigt, är cpiga. Sen efter min tupplur fick jag något fruktansvärda magkrampor, jag fällde till och med tårar! Va i räva, men det gick över. Tack och lov. Sen var det bara snoret som fyllde hela mina hjärna och panna som plågade mig. But still, so worth it. Hade en sådan grym kväll. Och blev så lycklig när jag såg våran nyblivna 18åring så glad! Fantastiskt. Ikväll vill jag ha erik och pizza/donk och mina vänner. Så många cravings!
Isabell

tystnade som uppstår när man vaknar vrålförkyld och man vet att man ska supa röven av sig ikväll

WHAT? Vad hände?! Tseeriiiöööööööst mannen. Jag har snor överallt. Vaknade av att jag dregglade på eriks rygg... (förlåt erik) Vet dock inte om det var för att han är så snygg eller om jag bara vara så sömning. Svårt att säga. Men nu ska jag skriva min debattartikel... Tror jag, om jag har huvudet med mig. SEN, ska jag tagga. För ikväll ska jag supa oavsett. Min anna har fan turned FUCKING 18. Det är så himla sjukt, men så jävla king. Och jag klarade fan min teori igår. FACK VA NICE. Alla odds är med oss att det kommer bli en cool natt. Förutom min näsa, huvud och hals. Men efter några alvedon mår jag bra igen!
Isabell

yes yes yes yes YESS!!!

INGEN mer teori, ALDRIG. Lycka, jag är så glad. Gjorde en segerdans förut.
Isabell

helt jävla otroligt trött

Jag är döende medmänniskor. Jag är väldigt nära slutet av mitt liv. Jag kan inte öppna ögonen, kan inte ta ett ordentligt andetag. Jag kan visserligen skriva detta inlägg men thats more important. Detta ska ju faktiskta försörja mig om några år. Fack.
Isabell

mf


im feelin' ...

HE. Spännande. Hehe, leker med min phone. Så sköj är det inte. Bara underbart att kunna smsa snabbt o skit. Fuck yeah.
Isabell

just fucking chillin'


haleluja

MITT SIM ÄR HÄR!!!!!!!!! Fixar och donar med min nya besatthet!
Isabell

har så mycket bilder

make gif


först

Vill berätta om min facelook idag, idag har massvis med bölder + mängder av foundation klätt mitt face. GÖR så ont. Fuck. Nu ska jag , nadia och olle på dubbelpass. Coola som vi är. Kanske träffar team meatball, vem vet!
Isabell

machine gun


Dramatic

eFf

sorry mom, but i suck dick


jag har idag varit när på att dö

Jag hatar min klass, och den jäveln som ens kom på idéen att ställa sig på TÖRT och sälja kakor kan dra sig i räva. Även dem som tyckte att detta var en bra ide. Alltså hela klassen, FYFAN. Jag ska tvinga varenda jävel att ställa sig där, den som inte gör det. Blir på riktigt utkastad ifrån klassen skiter i vilket. Dem SKA stå där, känna hur fötterna sakta domnar bort, hur man inte längre kan gå, hur händerna svullnar upp, rumpan sakta men säkert blir stenhård och hur allmänt pissigt man mår. Jag och mosi har varit riktiga krigare idag, egge kom sen och hjälpte oss. FYFAN.
Isabell

hatar att älska någon som har älskat någon förut


åh

Ringde telia förut, hamnade på nummer 67 i väntelistan, efter 10 minuter kom jag fram. Men då tog batteriet slut på min telefon, jag tänkte, Döden. Jag är kass, dum i huvudet, FITT telefon. Men hon från telia ringde tillbaka och förklarade att dem hade glömt bort att skicka mitt simkort, JAHAJA. Glööömt asså, schysst. Slynor, men nu kommer jag få det till nästa vecka, åh. Vad underbart. Jag lever i min egen värld.
Isabell

trodde jag skulle plugga, MEN

Så gav min grymma kompis ett grymt tips. Jag är kär. Ge mig dem alla, nu. NU.
Isabell

skralli... typ

make an avatar


utnyttjad och ledsen

När ska jag få mitt älskade sim kort till min älskade iphone?! NÄR?! Jag orkar inte mer, jag kan ärligt säga att jag hatar min nuvarande telefon. Den förstör mitt liv, är allmänt äcklig ful och seg. Varje natt startar jag min iphone för att känna hur det skulle kännas, vilken underbarkänsla varje gång! Men trots detta är jag utan sim kort, känner mig tom. WHERE ARE YOU? :(
Isabell

existenz


engelska C klockan 8....

This is me..

pause

älskar apan

en ny sajt bitches


shit mannen

Äntligen får jag mat, två vita fluffiga mackor. Så jävla gött, skulle kunna leva på det. Fucking lovet ut. Förövrigt då. Jag kommer snart lägga upp en bild på mig och erik. Vill bara säga, min pojkvän är så jäva snygg. Ett riktigt kap, ger mig mat, kärlek och han är snygg. Helt jävla otroligt. Snygg snygg snygg snygg. Hehe divig tjej.
Isabell
Hade förresten 6 månader i söndags, omfg

skank


some true fucking shit man


husmus

Oh fuck... Åh nej, jag som trodde jag skulle överleva. Känner hur bakiskänslan sakta men säkert smyger sig tillbaka till min kropp. Nu är det nog nu går jag och lägger mig. Vill inte dö. Inte än, är bara 18 förfan. Serri.
Isabell

en riktigt håll käften fest

Gårdagen var bra. Punkt slut. Dagen idag, har dessväre varit en klass för sig. Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord en dag som denna skulle det vara: Zombie, spöke och olevande. Jag har inte känt att jag lever idag, eller så har jag känt lite vääl att jag faktiskt lever. Jag blir aldrig bakis, vart det några fåtal gånger men idag har inte varit nådig. Jag har känt mig döende. Jag har tyckt synd om mig själv, ätit endast flingor, legat i sängen,  ja. Det var de. Fyfan, jag är glad över att det är över nu. TACK! Till den hemliga makt som gjorde mig frisk igen. Tack.
Isabell
då jag fortfarande levde

en tlött en

VILKEN DAG. Har varit svinsköj och efter pizza. Nice nice nice. Ska nu sova, för ikväll ska stadt grillas!
Isabell

kötat

Mig igenom filosofin och moderna, strax klar med svenskan och sen har jag specialidrott också. JUST DE, samhällsuppsats, psykologiprov och and aa loooot of shit. Men imorgon ska jag glida lite, sen ska jag festa min röv off. På riktigt, åker inte min röv av, har jag inte festat tillräckligt hårt. Imorgon ska jag till stadt. Och imorgon ska jag fan komma till strippstången! Har fortfarande inte åskådat den, känner mig kass! Men imorgon, då jeeflar!
Isabell

vill bara berätta om min besvikelse...

Idag kom min iphone, jag hämtade den, jag paketerade upp den, jag smekte den. Allt kändes så bra och var så harmoniskt. Men sen, när jag ska börja leka med den, så finns inget sim-kort. Då ska tydligen sim-kortet komma i samband med denna leveransen fast i ett separerat paket. MEN ÄNDÅ HAR JAG INGET SIM-KORT?! Min glädje försvann, och vetskapen att få tillbringa en till dag med min äckliga sony ericsson är hemsk :( Om jag har tur, kommer mitt kort imorgon. Plzzzzzz plzziziziizizzz.
Isabell

you go glen coco


hands in the air like it's good to be alive

Jag trodde jag skulle svimma på självaste hjertbergs idag, mådde inte så bra. Var så hungrig, så svag... Alone... scared... afraid.. Hehe. Ne eller jo det var jag faktiskt. Dock så hade jag en go känsla i mig, eftersom jag fick praktik på hjertbergs vecka 8! DAMN im good, känns gött. Då var det avklarat, och ja. Sportlov vecka 7, sen inte en enda fot på hela vecka 8. Bara äga på hjertbergs. YES. Fick även reda på en underbar sak idag, förmodligen får jag av mig min tandställning innan studenten. Jag vill krama min tandläkare. THAT nice is it. Jag kommer känna mig så fin. Och lycklig, utan räls. FUCK YEAH (gubben). Fick även hem min utspringsklänning. Hm, ska nog tänka på den lite.
Isabell

Har bestämt mig

Ska gå på mattestödet, sen tänker inte jag lyfta ett finger för att expererimentera och se om jag får g. Kommer bli spännande. Hehe
Isabell

KING


HUR KING!? Jag älskar american pie, alltid gjort, även fast jag alltid som liten blev så himla smickrad (?) nej inte smickrad, kanske mer skärrad. Men vilka jävla kingar. Måste se denna filmen. Stifler, sjukt grym!! Annars då, joooo jag har varit med min sistah nadoo på korpen och tagit oss igenom ett svettigt pump. Vi är så king, men nu ska jag och erik köpa mat, SÅÅ HUNGRIG!
Isabell

bitterfittan isabell

Idag är allt kasst. Allt allt allt allt allt allt allt. Så svara mig, vad är det som kasst idag? Jo ALLT. Jag har inget gott hemma att äta, har ingen lust att städa  mitt rum, har ingen ork att leta skjuts in till stan (vet ändå att jag inte kommer hitta någon för alla hatar mig), jag har fortfarande inget körkort, inget jobb, inga framtidsplaner, ingen motivation, ingen kärlek att dela med mig, ingen mat att ge till dem fattiga barnen, ingen bil, inget nummer till någon pizzeria. WHAT UP 9 JANUARI, DU SUGER FORTFARANDE. Och kommer göra ända tills jag somnar in i mina drömmar. Call me a bitterfitt (uttal: Bietter fieett), cause today, iam one. Skanks.
Isabell

Skulle jag också gjort



hm

Idag vaknade jag upp.. Med skralli vid min sida, ett jävla kaos i mitt rum, smink på mitt ansikte och en nödig blåsa. Kände redan då, vilket värdelös jävla dag idag. Hör du det 9 januari? DU SUGER. DU ÄR VÄRDELÖS. Idag måste jag: Laga mat, städa mitt rum, egentligen plugga, kanske göra något vettigt, städa mitt rum igen, göra något precis innan jag lägger mig så jag blir riktigt jävla trött att jag orkar upp imorgon. Detta blir spännande. Minst sagt.
Isabell

W to the T to the F...

Asså, det var precis en läbb på min fejja som skrev att hon hade legat med någons syrra, i dens säng! Känner bara Why man... WHY?! jag blir rädd, guys, dont fucking date a lesbian.
Isabell

Dog face

Efter min fruktansvärda löptur häromdagen, tänkte jag att idag skulle jag fan klara det. Och det gjorde jag, fyra lätta km. Och nu har jag belönat mig själv med tacos rester och en lång lång låååång dusch. Det var så jävla gött. Men, när jag var ute och sprang såg jag något jävligt könstigt i skogen, tänkte va i räva är det. Men jag kunde ju ine stanna när jag hade sådan grym fart. Sen efter det blev jag bara mer och mer rädd eftersom jag skrämde upp  mig själv som fan. Till slut sprang jag så fort som om jag sprang störtlopp! SHIT! Hehe
Isabell

staring at my reflection


Soo good

Älskar hur blixten gör att min mat ser asäcklig ut. Men jag kan lova er, att den är fantastisk. God. Annars då, jo jag är ensam. Äter iaf ensam, ni kan ju gissa vad min pojkvän gör..... JO han sover den jäveln. Vilket fantastiskt liv vi har tillsammans. I do think so. Klockan två ska övningskörs ut till wodde för att rida lite lätt. Hoppas dock på att vädret ger sig så att jag faktiskt kan rida. Hehe hejdåååå, ska fortsätta äta
Isabell

...

Filmen hette visst feLon. Alltså felon, inte fellon. Bra isabell

fellon

En film jag rekommenderar, har inte sett klart den ännu. Men är ändå så grym. Annars då, jo da. Kollar på film ensam medan erik sover brevid mig. Kul med sällskap? Beror väll på om man räknar en sövandes kille som sällskap, i dont know man. Har även en katt som skriker efter en man, går och jamar och gnider sig mot allt. Vilken härlig kväll. Tog några bilder så ni kan se min facelook ikväll. Känner mig sexig.
Isabell

En trött en

Inatt la jag mig vid kanske.. halv fyra, fyra. Jag tänkte okej, det är hockey final, trots att jag ska upp klockan nio får jag pinas lite. Jag får åtminstone typ fem timmar sömn oavsett. Men efter 2 timmars sömn, så är någon asjobbig och tar mitt täcke, putter på mig och säger något konstigt. Jo då är det erik som vill berätta att Sverige vann. KLOCKAN SEX PÅ MORGONEN?! Tack och lov kom jag upp vid nio, like a zombie. Är fortfarande sven trött. Och skulle behöva sova lite till. Tror jag faktiskt ska göra det. Godnatt
Isabell

jag och min favvo skralli

oh shit

Idag, den 5 januari, tänkte jag att jag skulle vara hurtig och röra på mig. Detta visar sig bli ett stort misstag. Vad kan jag ha sprungit... 4 km? Jag vettefan, men påvägen hem, MED motvind MED regn och med en hals som brännde räva av mig. Jag trodde jag skulle dö/spy/börja gråta/svimma/somna/fisa/kissa på mig/ allt konstigt. (inte för att det är konstigt, hehe) Men jag har nog aldrig pratat så mycket med mig själv, eller försökt peppa mig själv som jag gjorde just den sista kilometern, HELT JÄVLA SICK. Jag vill typ inte prata om det för FAN. Vad det bara var ett big NONO. Från och med ikväll till söndag bor jag hos min syster, GÖTT. Och ikväll ska jag köpa dipp med massa grönsaker. Åh.
Isabell
Såhär trött var jag. Shit..

Spännande

Tydligen så köpte jag min utspringsklänning precis. Sjukt fort gick det, både jag och mamma fattade inte ens att vi hade betalat den. Men sen när jag loggade in på min internetbank hade dem dragit pengar och även då hittade jag ett mejl att min klänning kommer antingen den 13onde eller före en 13onde januari till mitt hus. Coolt. Får väll hoppas att de passar nu bara. Vore tråkigt annars. Men jag har ju en i reserv annars. Hehe.
Isabell

what to do next

Chilla lite på donken förut, väntade på att erik skulle vakna innan det. Åt frukost ensam, jag som trodde man hade partners för att INTE behöva äta ensam. But, tydligen inte. Butt. Väntar på min skjuts mot gösslandet. Komma hem till skralli och myza. Och mina andra djur såklart, Nellyy. Hihi. Sen får vi se whats going on. Tvinga mamma och övningsköra lite konske.... Återstår att se. Är faktiskt väldigt trött.
Isabell
sover lite

sådant i-lands problem

Klockan är fem i tolv här på nicolaigatan och jag är den enda som är uppe. Min kära pojkvän ligger fortfarande och göttar sig. As som han är. Jag börjar bli hungrig plus att det är en stor dag framför mig idag! Hehe nej, det är det inte men. Man kan ju säga så. Nu ska jag väcka aset.
Isabell

trap avoided


min framtid kommer chocka alla


osäker

Har äntligen duschat, det kändes behövligt. Jag tänker inte berätta hur länge sen det var jag duscha, för då kommer det komma upp på skvallerbloggarna att jag är en äcklig typ. Och det vill man ju inte. Jag är bara lat, och jävligt känd. Väntar på mat, hungrig som jag är. Men det luktar inte så jävla gött asså... Undrar vad mami kokar ihop där nere, hoppas det är gott iaf. Måste ladda upp för min körlektion! Hehe, eller är det verkligen körlektion? Sköja. (eller?) Ska plugga en röv av mig sen också. Känns sådär. Åh mat. Gott.
Isabell

ojojojoj

VAD händer? Jag har precis ätit, sooo much. Och det var så jävla gött. Det var min lunch, eftersom jag åt frukost vid... Halv 3? Inte likt mig. Nu chillar jag. Tänker på framtiden, tänker på underbara saker som kommer hända detta år. Åh vad fantastiskt. Här kommer lite random pics. Kalla det årsresumé. Men tyvärr, så är det inte det.
Isabell
<3
jag vet inte vart detta leder. så bra hej

Tack för din beställning

Som en ny start på det nya året, ska jag kassera min äckliga mobil till hora. Den stängde nyss av sig, UTAN ANLEDNING. Pms-mobil. Den är segare än snigeln själv och den har ingen baklucka. SÅ jag har beställt en iphone fyra, en svart. Hehe, och nej ingen 4S, jag är inte tillräckligt försiktig med mina telefoner att en sådan ska vara värd att köpa. Det känns ändå läskigt. Bindningstid i 24 månader.... MEN, det ska nog gå bra. I hope. Om cirkus två veckor har jag  min pärla och kan starta ett nytt liv med nya färdigheter, nya upplevelser och  nya möjligheter. Känner mig så frääsch!
Isabell

RSS 2.0