Nyårsafta

NEJ MEN! Det är sista dagen på året 2011. Och det har skett en jävla massa förändringar. För att dra en brutal, jag är tillsammans med en kille som jag förra året vid denna tidpunkt inte existerade. Och när jag väl visste att han gjorde det, tyckte jag han var en snygg efterbliven kille. Hmm.. (still is <3) Jag har fyllt 18, har varit utomlands. Jag kan tyvärr inte räkna upp så många saker för det skulle bli alldeles för mycket. Thats just sneaky. Idag är det inte bara sista dagen på detta år, utan även min favvo toves födelsedag. Därför bunkrar vi upp lite extra godas så kvällen blir extra lång (kort) ses vi på torget?? JADDÅÅÅÅ
iSabell

en kärlek så varm utan den, vilket öde


mat mat mat

Har övningskört, börjar bli king. (alltid varit king) Var i göteborg igår, hittade.. Ett par springbyxor. Det var sköj. Och så skänkte jag 3 kronor till UNICEF. Känner mig duktig. Nu vill jag ha mat mat mat. Sen ska jag nog sova lite tror jag, fick upp liiite för tidigt idag. Not ok.
Isabell

follow me, gentleman

making an animated gif

vad har jag gjort idag?

Jo, fikat, pluggat, ätit, kollat ice age, fikat ännu en gång, och nu ligger jag här i eriks säng. Ska snart söva för imorgon ska vi till gbg, tydligen. Trodde vi skulle till skövde eller trollhättan först men nej. gbg blir det, SPÄNNANDE.
ISabell

fantastiskt jävla kul

Är hungrig, har varit vaken i en timme. Fick liv i min pojkvän en gång, men han somnade om. Jag har tappat hoppet. FML.
Isabell

it's my party, and i cry if i want to


dönk

Igår ägde jag och olle på donken, hade en trevlig stund. Ja, de var fan jävligt trevligt. Åkte hem till henne glodde på L.A giggolo med Ashton Kutcher i huvudrollen. Kunde filmen vara annat än bra? Ne just den, förutom att det var knepigt slut. MEN, man kan inte få allt. Nu, ska jag duscha. Duscha så fruktansvärt länge, i need it.
Isabell

Äger er som super...............

Ska snart inta donkens väggar. SÅ jävla rätt. Så jävla rätt.
Isabell

dear humanity, your'e fucked up


mat

Vad kan möjligtvis hållt mig borta ifrån bloggen såpass länge som två dagar? (inte säker på om det är två dagar) Iaf. Svaret är Mat. Har legat konstant i två dagar. Har inte orkat lyfta ett finger, den goda maten har bara svävat över mig och bett mig äta det. Vilket jag också självklart har gjort. Varit så fruktansvärt jävla gött. Wohoo. Julafton igår var som julafton ska vara. Vi åt fantastisk god mat, vi öppnade våra paket, och vi kollade på kalle anka. Vad annars? Efter Kalle åkte jag ner till min fruga och firade med hennes familia. Spelade spel, åt gröt och hamna ännu mer i matkoma. Helt otroligt. Idag dock, kan jag faktiskt kalla mig människa igen. För dem senaste dagarna, har jag INTE varit en människa. Frågan åtestår.....
Isabell
Gillar nadias häxhand..

kolmården

Har precis sökt jobb på kolmården. Vore king och jobba där. Med massa djur och shit. Tråkigt att jag dock bor i Lidköping och inte Norrköping. Någon som vill ha mig hos sig en sommar? Vore grymt.
Isabell

wehoo

Har betalat en del av min studentmössa nuee, känner mig grym!? Har asmö med pengar på mitt kort, det lönar sig att arbeta! Hehe, DOCK kommer jag få spara nästan allt. Tills svårare tider vill säga. Och jag har nog hittat min utspringsklänning. Tror jag. Fucking love it!
Isabell

kan uppriktigt säga

att jag älskar mig själv när jag ser dessa bilder. Im fucking hilarious, and sexy.
Isabell
Svettig, med ny inköpta solbriller.
Kommentar överflödig.

Så jävla snygga

Jag tänker.... Balskor? Speciellt dem sista. tråkigt dock att jag ska ha långklänning så dem inte kommer synas :( Så sjukt snygga. Skoorgasm! FUCK YEAH! Älskar den höga klacken, är dock lite rädd för att dem ska vara svåra at gå i... Bara att köpa hem och testa, hoppas på det bästa helt enkelt.
Isabell

agerar husmor och duktig flicka

Nej men TJENA!
Som min rubrik lyder, agerar jag för tillfället, husmor och duktig flicka. Dock en party husmor och party duktig flicka eftersom party musiken är på högsta volym samtidigt som jag gör mina sysslor. Jag har idag pressat mig själv som fan att träna, och det har jag gjort. Träningsvärk imorgon, tell me about it. Och seda jag kommit hem har jag tvättat, fixat disken, och lagat mat. Damn, im good. Det enda som saknas är egen lya, sen är jag så gott som fullbordad. Alla kvalikationer har jag redan lix. Skralli ska med mig också. Detta kan inte bli annat än bra. Ska nu kolla på busstider. Story of my life.
Isabell

En favori....t

Gift dig med mig nicklas? (nejtack)

Känslan just nu

ENDAST nice. Jag har jullov. Och det äger. Så.mycket.mycket.mycket. Nu kan jag sova hur länge jag vill, äta hur mycket jag vill och bara existera så mycket jag vill. Precis som jag vill ha mina dagar. Imorgon DOCK ska jag träffa en saknad, OCH äta clementiner. Åh ge mig imorgon nu! Fattar ni det?!Förresten, vill så gärna ha mitt körkort nu tack. Behöver det mer än någon annan snorunge som redan bor i stan. Tänk på lantisarna. Förfa-an. Halka bokat iaf, så snart kanske jag har skiten?
Isabell

3%

Kvar av mitt batteri på datorn, och dem ägnar jag åt att blogga. I fucking love you bloggen. (Tydligen iaf) Längar tills imorgon. Då jag kan få äta frukost. Åh. gott.
Isabell

Räddad så många gånger idag

Det började med att jag vaknade 20 minuter innan min buss gick, då körde mamma upp till den istället för att jag skulle få gå 2 km, hon räddade mig. Sen, väl i skolan fick jag reda på att vi kunde få göra naturkunskaps provet imorgon, börje räddade mig. Sen så hänger jag med hem till mosi och äter flöt och sover en stund, det räddade min livslust. Och efter min körlektion, att jag klarade ett till test, räddade min äckliga känsla efter kärringstoppet jag fick i rondellen på körlektionen. Sen när jag väl märker att jag måste gå till min buss och passerar skolan med vetskapen att just den minut går min buss, möter jag erik. Så han räddade mig ifrån min ensamhet. Och på väg hem ifrån bussen, alltså 2km hemifrån kommer min granne och hämtar upp mig. Hon räddade mina isiga tår. Och väl hemma, möts jag av lukten av bacon. Äter bacon, och älskar livet. Ännu en gång, räddad. Så vad ska rädda mig ifrån att plugga naturkunskap tro? Blir spännande. Försättning följer
Isabell

slutet är så nära men, ändå så långt borta

Krigar som fan i skolan. Mat snart. Tack. Fan. Åh.
Isabell

born for this


får väll plugga dåååå


TROTS

Att jag  inte festade igår så ser jag ut som det ändå?! WTF, varför? Bakfylle facet förföljer mig trots att jag är oskyldig... Detta är ej okej. Har dessutom en fet finne, som senare idag blev ett sår. Har alltså ett stort jävla sår. Det synns så mkt att till och med eriks mamma kommenterade det. THAT BIG. Serri brushan. yeye, ska nu till olle, hon ska picka upp mig med feting bilen, sen ska vi se på en fet film, även äta fet mat. Just beacuse we löve being fat. Här får ni en bild på en fet sårskorpa och en fet hejdå hälsning. Hejdå
Fet-isabell
YOU SEE? Bakfylle fejs + sår = no friends

14 lätta timmar

SÖMN! Har sovit 14 timmar inatt, förstår ni detta? Ni kan nu kalla mig 14 timmar-bello. Sick, la mig tio igår kväll, vaknade nu vid tolv. Känner mig. Sjukt utvilad. Och jag mår faktiskt bättre. Inte lika snorig, eller ont i halsen. HUR NICE!? Det kanske var medicinen jag åt igår, tacodipp med chips och gurka, och självklart choklad! SÅ.NICE. Har fortfarande lite dipp och chips kvar, ska nog ta mig an det snarast som frukost. (Yes)
.
Igår avverkade vi vårat sista spex, och det var fan ta mig, det grymmaste av alla spex. ALLA garva åt våran film och applådera efter nästan varje imitation. Blev helt chockad. They fuckin' loved us. Egentligen inte så konstigt, eftersom vi är grymma. Vill göra om det igen, någon? Hallåå?
Isabell

Känner för att vara en pussy (blödig)

5 månader med erik idag. Och fler ska det bli.
Isabell

spelade precis in min rapp... ojojoj


nu var det to long time ago

Eller? Nej. Just det. Tänkte bara skriva om en fantastisk insats om jag ännu en gång i mitt grymma liv har gjort. Jag har varit ute och sprungit! Inte fan ska man ligga på latsidan.... Hehe, lätta 3km tog jag mig an. Med vinden i håret och rosiga kinder. Jag klarade det. Behövere egentligen inte ens nämna att jag trodde jag skulle dö när jag kom hem? Eller att jag var så varm att jag tog av mig alla kläder och var helt plötsligt näck? Bra, nu nämnde jag det ändå. Men JAJA. Erik lagade mat till mig förut, hoppas han gör det nu igen. That sneaky motherfucker. Eller så köper jag hem en pizza till oss. Fan va smart jag är.
Isabell

rappar lite

FAAN, ska vara klart till fredag... heehe
Isabell

Skankatr0ns

Ikväll, intar skankatr0ns lussebandyn! vi kommer äga som fan. Hehe (A)
Isabell

Varför umgås äckliga människor med äckliga människor?

Jo för att dem är äckliga. Antar jag? Någon annan som har något att inflicka angående det påståendet? Nehe. (forever alone) Just deja, vill någon ha en privatlektion av mig så är det bara att sätta in en miljard på mitt konto och kontakta mig. Jag är nämligen grym, sillen är mer än nöjd. Så jävla duktig är jag. Brutalizied! Ska nog gå ner och äta lite lasagne tror jag... Verkar vettigt! Ta avstånd ifrån NK-pluggandet.
Isabell

tänkte, kan vara bra att meddela

Det var erik, den sjuke fan, som skrev inlägget igår. Jag har inget som helst med texten att göra och absolut inte den äckliga bilden! Cpskitch. Idag har jag iaf, ätit mat, övningskört, varit grym, ätit. Ska snart ha lektion för sillen. Lära ut mina grymma kunskaper. So fucking good man.
Isabell

Med doft av ost, gräs och hår från en äldre mans stjärt

Hejsan alla människor. Antar att dem flesta är ganska bakis idag (i alla fall jag hehe). Blev ganska mycket alkohol igår men även kvinnhål. Mycket underligt, efter som jag är straight. Tror det var olivias kvinnohål, uusch. Doftade lite som Josef's pita. En stark doft som inte riktigt går att förklara, och som biter sig fast på det fotografiska minnet. Nightmare
Nu sitter jag och äter en fet jävla feting frukost, hehe. As gott. Denna gång utan kvinnohål. I stället blev det macka med ost och gurka samt lite yougurt med touch av kiwi. En helt annan upplevelse om man jämför med gårdagen. Nu så ska jag gå och borsta tänder eftersom jag luktar skit i käften, skyller på olivia.
Livet är inte alltid en dans på rosor.
Isabell
Här en fitta för dem som inte visste hur en sådan såg ut.

http://skralli.tumblr.com/

Ännu en sysselsättning istället för plugg.
Isabell

fre fallin'


Vad gör jag här?

Och idag är det? Torsdag, just de. 17% here we go! (har dock spinning senare SOM kommer få mig att spy, jag är rädd.)
Isabell

säg som det är nu, vilket jävla as

SOM jag sa på twitter. Jag har läxat upp vädergudarna något otroligt, nu kommer dem aldrig våga slänga en snöflinga på min gård igen. Hehe. Vi får väll se......... Är hungrig, så kom på den brillianta idéen att gå ner och äta. Why not? Would be sooo good. Ska göra ägg till mig själv. Och skralli.
Isabell

Sitter hos hor eriko

Såg nu, att min rubik inte blev rätt, råka skriva hos två gånger, varav en gång blev hor. Men han är ju min hora så, whatevah! Har avnjutit en flötig kebab tallrik, med mina flötigaste kompisar. Mina favoriter. Två ord, livet leker. Med flöt i magen, kärlek vid sidan och kompz på pizzerian är det inte mycket som står fel. Fucking love this shit yao.
Isabell

Smickrad

Tydligen, är jag såpass älskad i klassen att det blir uppror när jag berättar att jag inte ska på klassfesten. HELT chockad. Jag drar med sådan glädje och kärlek. Känner mig älskad. Men tyvär min favvisar, jag ska på stadt. Deal with it. Skitches.
Isabell

Ännu en dag som jag är duktig flicka


Keep provoking me

My mama once told me, "don't go around showing your boobs dear, they are for your own sake and no others buissness", then i got  thirteen, and my friends told me "if you want boys to come after you, show some of that good that you have".
Then my boyfriend told me that if i show my boobs for any other than him, he will kick my ass up. Then, when i broke up with him, my other friend told me. "if you want a lot of likes on your facebook profile, show your boobs." What´s up with my boobs?
My mama once told me, "don't go around showing your boobs dear, they are for your own sake and no others buisness".
Then i got  thirteen, and my friends told me "if you want boys to come after you, show some of that good that you have".
Then my boyfriend told me that if i show my boobs for any other than him, he will kick my ass up.
Then, when i broke up with him, my other friend told me. "if you want a lot of likes on your facebook profile, show your boobs."
What´s up with my boobs dude?

äckel matte


Kära matte

Jag hatar dig till det yttersta. Jag kan inte se dig, jag kan inte höra dig, jag kan inte känna dig. Alltså, kan jag inte ge dig mördarblickar, kan heller inte skrika till dig, eller smälla till dig så jävla hårt att du kommer ångra att X och Y fanns i din bok. Det finns ingen mening med dig, ingen logik över huvud.taget. DU ÄR EN SLYNA. Hör du det matten? En slyna, en äcklig skank som tror att hon är så jävla grym och äger alla men i själva verket är så fruktansvärd hatat att jag får skrattanfall. Ful är du också, även helt jävla hjärndöd. Ingen gillar dig, fucking fuck. Inte ens miniräknaren är förtjust i dig!
Isabell

run bitch, run


gissa om skralli har saknat mig


Tjeeena (tjena)

Här nu hemma i göss igen. Det känns som det var så länge sedan. Gårdagen började med att jag fick trängas för livet i tåget, fanns inte en jävla sittplats, trots att jag var snekaky och smet in före alla andra. Men ingen plats. Då fick jag trängas brevid en ful nörd och sen när jag skulle betala så fråga hon om två enkelbiljetter+ TVÅ? tror du jag är ihop detta fula nylle som är brevid mig? Eh nej. "hehe, jag är ensam". Då blev hon röd, inte för att jag smällde till henne som jag borde gjort utan för att hon skämdes. Så rätt. Hehe. Kom till slut iväg och träffade erik med släkt o vänner. Myycket trevligt, har massa nya norska ord i vokabulär just nu. Även fasst jag många gånger inte förstod något. Det var iaf väldigt kul att träffa lite släkt och fira hans fader. Nu ska jag ta mig en tupplur! (isabell, 50 år)
Isabell

Aj

Gick precis på toa och ja. Ni vet. Nu har jag fruktansvärt ont. Våldis???? (anna) Ska nog, ta och ta en tupplur för att sedan rengöra mig. Kanska ska duscha först, sen sova? eller..... Sova i duschen? Duscha i sängen... Det blir svårt. Så många alternativ. FAACK
Isabell

åh

resize image


wtf

Har blött näseblod ännu en gång. Fem gånger på 2 dagar. Whats wrong with me? :(
Isabell

RSS 2.0