new year!

jamen tro fan att det är nyår imorgon :D och nados födelsedag, och toves! lite king som fan, fixat toves present men inte nadias.. får nog bli att nillon hänger med hem imorgon. haha.

todääy, är ja sjukt taggad att åka till filsbäck och åka pulka med ene osv men har dock ingen skjuts så den iden föll rätt hårt... men sandra kanske kommer hit sen och olivia :) så mja!

imorgon startar den nog med att fixa stallet, sen fira nadia, åka till tove, fixa, ordna, supa, äta, supa och ännu mer firande av toves övergång från femton till sexton! vet mycket väll att det inte bara är hon som har längtat efter den dagen! sjukt king, sen drar vi vidare till förfesten, sedan torget och sen efterfest.. just nu känns bra som fan. men!
imorgon kommer nog vara skit. neej det kommer den inte, men olivia cepar så så .. aknske lite!
men måste mja!
isabell.

party på en söndag?

idag är det den 27 december och idag kommer mina efterlängtade pengar! plus att ikväll är de klassfest hos egzona :) får se hur de blir, blir säkert skit bra men min mamma pratar om att ja ska hem redan vid elva på kvällen för att ja ska upp och mocka ´på morgonen där efter.. mjaaa! det är väll lite sådär, men ja får kolla upp om det går att ordna på något annat sätt. annars vore det faktist as gött att åka hem och sova! hihi,

igår var gick jag och olivia lite på stan, jag gick först med min bröder och mami, och hjälpte dem med kläder till nyår och andra random kläder. vad skulle dom göra utan mig? sen kom olivia iaf, och vi kikade runt lite men jag hittade absolut inte något som jag ville ha. haha vafan. jag tycket endast det var jobbigt att gå omkring där bland allt förbannat folk. men men. olivia fick väldigt ont i sitt nyckelben senare så vi satte oss och tog en fika i väntan på hennes föräldrar. sen åkte vi till henne, väntade väntade o väntade. hatar att vänta, sen till slut så skulle mamma hämta mig och efter lite skit så hämtade vi nillon också så kollade vi på film hela kvällen, tills han åkte hem vid tolv =) haha.

men nge, ska nog snart ut med hästen om det slutar snöa!! nu är det fan as mycket snö ute...
ha de as kul ikväll då, för de lär jag ha =)
isabell

gfag

ska va barnvakt ikväll..
ses på andra sidan!

mjaaa

jaaadå! då självklart är de julafton idag, och jag har bara hittat en julklapp under granen som är till mig.. jag som trodde jag hade varit så snäll i år. jag har städat, ordnat hästarna, stallet.. tagit hand om katterna o mina syskon. jag förstår inte. det är nog så som ja har sagt så många gånger förrut! gud hatar mig. that son of a bitch. men vi ska väll äta om en timme ungefär, för då kommer ungefär, jag vet inte hur många de blir som kommer men vi kommer vara typ 16 styckna.. jobbigt. men julen är jobbig så får väll klara sig genom detta. ska iaf våldgästa olivias ställe sen när alla drar hem och då ska jag och hon ut på en liten julpromenad och sjunga julsånger! nej, sjunga ska vi inte men vi ska gå omkring med julmössor :)
men jaja, god jewl på er människor där ute i era råtthål! och ät massor av mat och godis!
Isabell


nge

när tandläkaren har slipat tanden och ja kommer vara skit snygg lär jag döda honom =) plus att fenomenal som jag är har ja skapat en bild på hur jag kommer se ut då! lustigt värre, plus att eftersom tony fyller år idag och det är julafton imorgon så är jag väll tvungen att säga grattis! :)


haha, ja ser lite rolig ut.. med mitt flin =)
och det ser lite fail ut men ja orkar inte ordna om det!

why do we like to hurt so much?

för att allt blir så sjukt bra då!

RSS 2.0