2012

Strax går vi in på årets sista dag, vad kan inte vara med passande om att då prata om det år som har gått. Vart ska man börja? 2012 har varit ett så jävla bra år, jag har varit så lycklig, gjort så mycket saker, tagit studenten, vart med mina bästa vänner, haft en underbar pojkvän, festat röven av mig och bara fulat mig så som jag gör. Så som mitt liv är, fult och humoristiskt. Hehe. Året började med att jag vaknade i världens bästa armar, senare i den månaden firade vi en av dom bästa människorna jag vet, min älskade Anna. Februari var bara en jävla massa pluggande, festande och mys i skolan. I mars åkte vi till bryssel som ägde rövballe! Fyfan vilken grym resa, april jobbade jag röven av mig, firade en annan av mina underbara vänner, leshi med en klassfest vi sen glömmer, maj tog jag bort min tandställning!!!!!! Så fruktansvärt jävla underbart, och nu började studenten på riktigt. Fedst fedst, untz untz, skojar inte. Och juni sprang jag ut från dlg som världens lyckligaste människa. Senare kom peace and love som också var helt jävla otroligt. Julia började jag jobba horan av mig, firade en ettårsdag på kusten som slog mycket. Augusti åkte jag och min kärlek till greklandet och hade en så jävla välförtjänt chill vecka. September åkte jag och världens underbaraste människor till london och hade the time of our life. Snabbt efter det åkte jag till min fruga i karlstad och såg till att hon hade det bra, och sen åkte vi flera dit och visade hur man festade. November åkte vi till leshi och festa i lund, även det en klass för sig. Efter det har egentligen allt varit en dimma av ovärda saker som hände i mitt liv. men efter att haft världens bästa år, antar jag att även jag skulle få känns på hemskheten av allt det goda. Jag låter säkert töntig nu, men jag kan erkänna att jag är mer vis idag än vad jag har varit tidigare, och jag ser livet ur ett helt annat perspektiv. På ett positivt sätt. 2012 har också varit de året som jag sorterat mitt liv, tagit bort att jag inte vill ha och behållt det goda. Jag har egentligen så lite att klaga på. Jag har så stört mycket älskvärda människor runt mig, och fan vad jag älskar dom. 2013 kommer börja med 3 månader i florida, vilket endast betyder att det året har alla medel till att starta helt jävla fantastiskt och förhoppningsvis hålla sig så. 
Isabell 
(kan lägga upp lite coola bilder imorgon. kanske)
 

Weakness


rädd

Fick nyligen reda på att jag ska åka och besikta bilen idag. JAG ska åka och besikta våran bil... Öh alltså.... Helst inte... Är lite rädd, vet knappt vart jag ska, hur man ska göra, eller vad man ska säga. Fick en beskrivning förut men jag kvarstod som ett frågetecken. Kommer inte kunna slappna på hela dagen bara för jag vet att jag måste besika bilen.. Hehe, jo okej då. Men ändå, så jävla jobbas......... Återstår att se om jag överlever. 
Isabell 
Såhär känner jag angående att besikta bilen

DH

Nu kommer ett riktigt tråkigt inlägg. Nu ska jag kolla DH, sen ska jag åka och träna, sen rida, sen kolla DH. Sen får vi väll se. Säkert kollar DH.
Isabell

åh min skralli

Insett hur svårt det kommer att vara att lämna min älskade kisse. (det är jobbigt att lämna er också kompisar. vill bara ägna ett inlägg åt skralli. hihih (?) ) Jag tror inte folk fattar hur kär jag är i min katt, hon är bland de finaste jag har. Och nej hon är inte bara en katt, hon är allt! En gudinna! Jag vet, jag vet. Jag är cp, och jag dömd till att bli en crazy cat lady när jag blir äldre men det är okej. (eller?) (rädd) Vet inte vad jag skulle göra om hon dog, eller om någon dödade henne. Det skulle bli krig, ett riktigt helvete. Skralli förstår mig och jag vet att våran är kärlek är ömsesidig även fast hon är en diva. Skrallimakapali. Nu ska jag hålla käft för jag låter verkligen cp i huvudet. 
Isabell

Gissa vad jag gör en fredagskväll


http://open.spotify.com/track/2rjpiDc8vO0y2advYpQIUB

Schyssta familjen väcker en idag innan åtta. Tack för den, får ta med mitt täcke ner till mammas säng och fortsätta sova i någon timme. Till slut med skralli på  min högra sida och izor flåsades på min vänstra så somnade jag och drömde så jävla cpdröm... Drömde om att jag blev lurad in till något sneaky kontor på ica klockan där det satt folk som jag faktiskt visste vilka det var, det hände massa bös och i slutet av drömmen hade jag iaf vunnit en kk på poker. What? Well well, Ska fortsätta njuta av desperate nu. Senare idag vankas hårdträning och sen så. Mja, får vi väll se.
Isabell
 

hungrig

Det finns absolut ingen mat här hemma, är så djävulskt hungrig. Försökte vara cool och skulle göra äggröra, men misslyckades. JAHA, så dålig är jag alltså på matlagning, att jag missyckades med äggröra.. Hur svårt kan det vara?? Vaknade tidigt som fan, fick lägga mig i mammas säng och vakta voven, hade honom liggandes och flåsades vid mitt öra. Gick till slut ut med honom och insåg hur jävla mycket jag hatar kylan och vinter. Visst det kan vara fint, men fan inte härligt. Helvete vad underbart det ska bli att dra härifrån. Nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives, och förhoppningsvis få hem lite mat av mamma. Plz, mami.
Isabell 
inte alls jobbig vovve

Desperate housewives

Tänker dedikera min dag åt desperate housewives, snart klar med säsong 3. Så jävla rövgrymt att jag inte vet vad jag skulle vara utan den serien!
Isabell 

every time you spent the night


minns att vi var som djur

Well goodmooooorning!!
 
Idag sov jag ända till klockan elva?? (intressant va?) Jag tror det. Igår var jag och anna på ett mördarpass, efter att ha tränat konstant i ungefär 7 veckor nu så trodde väll vi att vi skulle äga som fan. Men helvete i fittröven vad vi svettades, stönade, sa svordommar och kämpade. Det var helt sjukt, och idag ska vi dubbelpass? MEN LYCKA TILL ISABELL OCH ANNA. Åtminstone kan vi ju känna oss nöjda ikväll när vi ligger utslagna och har nära döden upplevelser. Idag ska jag mysa med skralli, vi har massor att catcha up efter min vecka i nadias lägenhet. Sen händer nog inte så himla mycket mer i mitt liv tror jag inte faktiskt. Men första veckan i januari åker jag till florida. Skräckblandad förtjusning på riktigt!!!!! 
Isabell 

flyr landet

Eftersom min flykt ifrån landet börjar bli verklighet så har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet! På ett kanske lite mer seriöst sett denna gången? (eller inte) Känner jag mig själv vet jag hur flummiga mina inlägg kommer bli. Det är inget datum bokat ännu, men sitter för fullt och kollar på biljetter samt packning och allt möjligt. Jag är så sjukt exalterad och lycklig över att det faktiskt är 100% att jag kommer iväg, hela hösten har bara varit ett stort frågetecken. Men nu äntligen, antingen innan jul eller precis efter, vi får se vad som passar bäst. Vore jävligt häftigt att fira amerikansk jul!!!! Har iaf köpt nya stövlar nu, finallyy, så nu är det bara biljett och packning och jag är ready to go. Just nu kollar jag på skralli när hon sover, åh jag smälter! 
Isabell 

Not this time


RSS 2.0