att antingen äta upp eller träna bort sina känslor

Detta ständiga dilemma. Haha, mitt liv är så hårt va? Jag är nog förmodligen bara väldigt tragisk. Varje dag läääängtar jag till att få åka och träna. Att vara själv och bara träna bort allt man tänkt på, tänker på och bös som har hänt. Och de funkar så jävla bra. Om jag inte skulle tränat så mkt som jag gjort skulle jag förmodligen ha spöat upp Kyle vid det här laget. Om jag inte kan åka till gymmet, så äter jag. Sådana sjuka jävla mängder mat. Allt jag får tag i. Det är inte okej. Nu sitter jag här och vill spy för jag ätit så mkt. Gud vad skönt de ska bli o komma hem till mina vanliga rutiner. Så så så så sååååå skönt. Och mina vänner. Asså förlåt men är inte ngt roligt så garvar jag inte. Det är typ pinsamt att min humor inte alls är som deras, för det är så många tillfällen som dom garvar ihjäl sig och jag står som en död människa och väntar på att de ska sluta flabba. Ska bli så skönt o garva ihjäl mig med mina älskade igen. Nu ska jag sova för jag är helt slut, och imorgon ska jag shoppa upp aaallt jag äger.
Isabell 
 

homo

jag och maddison med fula amerikaner
jag maddison och ytterligare en ful amerikan
NC state fair
Georgia
var grym på spelen
friterade orios kakor!!! SÅ GÖTT
viktigt o va snygg på night check
 
 
 
 
 
 
 
 

lojf

Har fått benhinneflammation. JAHA. Fan va sköj elleer, skulle ut oc springa. Kunde inte springa för det gjorde så ont. Ville lipa. Men lipade inte. Hehe. Inväntar nu pizz sen ska jag och evenlina baka kladdkaka till våra internationella kompisar. Har de senaste varit grym med att lägga spydiga och lite smyghat kommentare till kyle. Fantastiskt. Och häromdagen bad han mig stanna kvar, eller ja. Komma tillbaka hit. TACK men NEJ tack. Är så lycklig över att åka hem snart att jag typ spyr skiter på mig och blöder på samma gång. (?) Oavsett vad jag försöker säga så är de skönt. En dag kvar till en ledig dag, och denna lediga dagen ska jag åka och shoppa upp alla pengar jag äger PLUS att kyle åker bort en vecka! Livet äger! 
Isabell 

.

mina nya underbaringar
våran redneck hovslagare 
 
 
 
 

längtan

är så hemskt! vill bara hem hem hem, mindre än tre veckor nu. Har sånna sjuka cravings tilll mina älskade människor hemma. Vill bara ligga i eriks armar en hel dag och mysa mamma och tjöta skit med mina kompisar och fula mig med mina systrar och gosa med alla djuren och bara veta att jag har dom nära mig. Är så trött på att sakna och längta, det är så jävla jobbigt. Jag räknar fan minuterna tills jag kommer hem. Så brutalt är det. Japp. 
Isabell 
 

rasande värld i usa

Varför har vi hamnat här igen?
Varför är det samma ställen jämt?

Och jag hör din röst på telefon
Och jag vet att du har sagt ifrån
Och vi ville bort från den här stan
Så vi åkte ner i några dar

Vi trodde aldrig att det skulle gå
Att bara några timmar kunde få
Ett fruset hjärta att börja slå

Har du visat hur det känns, men det kommer nog aldrig tillbaka igen
Vi är de enda som förstår
Hur ska jag sjunga nånting annat när allt jag tänker på
Är dig

Och när vi skiljdes åt morgonen
Kunde jag knappt se dig i ögonen
Så rädd för att du hade ångrat allt
Att allting som var varmt skulle bli kallt

Men du kom tillbaka nästa kväll
När alla hade somnat och åkt hem
ett par lysande blågula ögon
Som var de vackraste jag sett

Har du visat hur det var, men det kommer nog aldrig mera tillbaks
Jag ville veta om det går
Hur ska jag sjunga nånting nytt när allt jag tänker på
Är dig

Och jag ville aldrig åka hem
Men allting var ju klart och förbestämt
Det krävs så lite för att saknas
Men nu måste jag tillbaka

Har jag fått veta hur det känns
Och jag måste tillbaka igen
Jag vill känna hur det bränns
Hur ska jag kunna sova nu när allt jag tänker på
När allt jag tänker på
Är dig

träna träna träna

3 veckor kvaaaar 
 

tankar

Läst igenom mina inlägg under tiden jag var i Irland. Vill ni se hur en löjligt lycklig människa beskriver sitt liv, läs dom inläggen. Ler så mycket när jag tänker på hur otroligt fantastiskt det var där. Vilket liv jag hade! Hur jag, trots att min kropp förmodligen ALDRIG mått så dåligt som den gjorde där, var jag så sjukt lycklig. Och nu sitter jag här, på andra sidan atlanten och hoppades på ett liknande liv men hamnade på ett ställe med en idiot till chef. Stället i sig har egentligen inga fel, inte de andra människorna heller, utan det är en person som förstör allt. En person som gör att jag aldrig kommer återvända och längtar tills jag slipper honom. Trots att jag inte haft det särskilt bra till och från, och många gånger faktiskt mått dåligt så är jag glad att jag har gjort det här. Det har varit lärorikt och jag har fått ännu mer perspektiv på livet och andra människors beteende. Jag vet nu, hur jag absolut inte kommer den dagen jag blir chef och har anställda. Och också, här i USA har jag allt ett perfekt liv, (som man skulle kunna tänka sig) innebär. Bra väder, hästar, gym tillgängligt, bra mat, uteställen, strand, shopping, JAG ser bra ut. Men jag är verkligen inte lycklig, heller aldrig riktigt vart. Irland å andra sidan var rena motsatsen om man ska se på saker som man TÄNKER sig gör en lycklig. Ofta dåligt väder, skum mat, mitt ute i ingenstans, jag såg förjävlig ut, MEN och som också är den viktigaste poängen- jag mådde så bra. Jag älskade mitt liv, jag älskade livet och varje dag var jag så tacksam för min underbara värld. Vem kunde ana det? Även det har gett mig perspektiv på saker och ting. En annan sak jag klargjorde när jag läste igenom Irland inläggen- jag måste tillbaka dit snart! Jag och Emily planerar när vi ska ta oss dit.. Kanske redan nu i november? Hade varit så underbart!
Isabell 
Fet, röd, ful men ACK så lycklig
Smal, snygg, inga kroppsliga problem, men drömmer om att få vara någon annanstans
- Ännu en gång, vem kunde tro detta om livet? (låter som 80 men är bara 20 år och inte så världsvan som jag låter.... Än iaf hehe)
 
 
 
 

musjävel

Nu ska ni få höra. Mina senaste dagar med musjäveln vi har här. Den är lika liten som mitten av handflatan ungefär så jag har lite gett upp o döda den för den är söt och ensam men nu jävlar. Nu är det personligt. Nu är det krig. Dagen innan igår gick jag upp i vanlig ordning, ställde mig i köket, hörde ngt krassla och ser hur musen springer ut ifrån mitt rum. Tänkte mer på det tills det slog mig. Jag har ställt min paket med choklad och ostbågar precis brevid sängen, TROR NI INTE, att musjäveln har hittat min choklad och börjat ÄTA PÅ DEN? Jag blev så jävla arg, väldigt lite men ändå. De kändes så personligt. Så samma dag åt jag upp chokladen och gömde mina ostbågar i säkert förvar. Inatt har jag inte kunnat sova. Vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Vaknar ännu en gång, hör hur det prasslar i ett hörn där jag lagt en påse med kitkat choklad. Inser att det är musjäveln som är på g igen, utan att tända lampan springer jag ut och tar sopkvasten och börjar slå mot musen, den ramlar ner och jag slår den igen men den springer och gömmer sig. Tror den är sårad men uppenarligen lever den fortfarande. Ännu en gång på min choklad?? Den jävla horan, nu är de krig. Han ska dö. Så smärtsamt och brutalt. Han är inte söt längre. Jävla as. Fortsättning följer. 
En arg Isabell 
 

mina senaste dagar

Har inte varit så hemska som jag förväntat mig, just nu är det bara jag och den franskan tjejen här då både Kyle och Evelina är borta. Men jag gillar o vara i chefsroll så det funkar fint! hehe, känns alltid som jag glömmer något dock.. men det är väll för att jag är så van vid allting nu, det är så mycket som ska göras men allt är så inprogramerat nu att det är lugnt lixooom... Rider sex hästar per dag, men imorgon ska JAG hämta upp evelina på flygplatse, jag ska alltså köra dit själv här i USA och hämta upp henne. Blir jävligt spännande. Har dock faktiskt hittat till många ställen nu själv, kör bilen som jag bott här hela mitt liv. Idag är det exakt fyra vecks kvar tills jag åker hem. Ljuvligt ljuvligt. Får ligga i med träningen nu så det faktiskt är någon skillnad på mig när jag kommer hem? visst att jag tränar men min svaga punkt är MATEN. Äter så mycket skit. Går nog ganska mycket plus minus noll minus minus. Så bra går de för mig :) :) sagt det förut och säger de igen, har nog ett matproblem. Måste inse och ändra på mig. Orkar inte skriva mer om hur mkt jag sknar alla, för de har ni nog fattat vi de här laget. Ska nu sova, bara tre dagar kvar till en ledig dag <3 
Isabell 
alltså HUR GOTT?? mexikanskt i mitt hjärta, vem kunde ana de om mig? 
fått en skum hårväxt här borta. dessutom ser ni mina "vita" skor som var nya när jag kom.....
 
 

älskade paket

Häromdagen, när var det... måste vart onsdags så fick jag ett paket ifrån hemifrån som innehöll choklad, kläder, ostbågar, dipp, ett troll, brev och ett kollage, JAG GRÄT. Något så djävulskt för jag blev så glad. Riktigt cp lipa, och evelinas mamma var i rummet brevid hon måste ha undrat vad fan som va på gång. Haha, men jag lipa och garva i omgångar av breven och alla saker. INte ätit ngn av det än för jag sparar det tills då jag verkligen verkligen kommer behöva det. För jag vet att den dagen kommer komma. Men jag kunde typ inte fått ngt bättre, så jävla glad blev jag. Får mig ju inte o sakna allla hemma ännu mer! Haha
Isabell 

Denna veckan

Har jag också fruktat, för nu idag kommer evelina åka till New York med hennes päron, så hon är ledig fram tills fredag, jag och Kyle kommer vara ensamma imorgon och imorgonkväll kommer en fransk tjej hit som inte kan ngn engelska..... BRA. Och på onsdag kväll så åker kyle iväg på tävling tills lördag. Slutsats: Jag kommer alltså vara ensam på gården med en fransk tjej torsdag till lördag som inte kan ngn engelska. Pedagogiska isabell?? HE. Åh, så nu ska jag tröstäta pannkakor... heheh 
Isabell
 

vill hem

Måste säga att allt här har blivit så sjuukt mycket bättre sen de första veckorna, jag trivs och har det jätte roligt. Idag är det måndag vilket innebär ledighet <3 Hela förra veckan bestod av tävlingar och jag på riktigt fruktade den veckan, första dagen var såååå jävla stressig, svettades bort och sex timmar var som fem minuter. Vilket var bra. Hehe, andra dagen gick mycket mycket bättre, jag hade mer koll och allt skötte sig fint, snabb som jag är fixade jag iordning allt i tid och inga förseningar eller fel hände förutom att en av döttrarna kraschade med sin häst som nu kanske har brutit käken, så jag och kyle fick åka in med den till veterinären. Tredje dagen gick ännu bättre, lite mer stressigt då han hade fyra hästar i samma klass som endast hade typ 14 starter??? Men allt flöt på fint och han hade tre hästar till omhoppning. Så jävla glad att den veckan äntligen är över. MEN som sagt, oavsett hur bra det blir här, lääääängtar jag som en gris att få komma hem. Vill typ inget annat, jag njuter av livet här och allt är bra. Men att imorgon är det exakt en månad tills jag sätter mig på flyget hem känns så brutalt skönt..
Isabell 
 

RSS 2.0