go kart

Har på riktigt fått en beundrare här på Irland. Det känns coolt. Idag har vi kört go kart, var så jävla roligt. Kom på andra plats. Fan va jag är grym :3 Nu är jag tröttare än rövhålet, måste verkligen sova. Imorgon tänker jag inte röra mig mer än vad jag behöver. Alltså ja, jobba och hora mig. Sen vila. Wohoho. Hörs imorgon <3 <3 <3 
Isabell 

så mycket bös

När skrev jag senast? Denna helgen har varit sjuk, har varit så stört upptagen. Visserligen har hela veckan varit väldigt busy, men denna helgen asså, både busy och så jävla rolig. Trivs så sjukt bra och allt bara äger. Har så jävla roligt dessutom. Men i lördags var det jaktbal, vi klädde upp oss i lite coola kläder och smink. Gick dit, åt asgod mat, hittade världens kortaste och rödaste snubbe, han köpte oss drinkar, vi dansade med han. Tog ett kort sen så kom någn annan snubbe och började dansa med mig. Och då menar jag inte dansa, slyndansa, utan dansa på riktigt. Tänkte va i helvete men jag var ganska full så jag tror jag gjorde väldigt bra ifrån mig iaf, han ville ju bjuda mig på drink så antar det. Men då drog vi hem istället. Efterfestade med rödvin och näseblod i vardagsrummet typ. La mig klockan fyra, upp igen halv sex, fortfarane packad fodrade jag hästarna och mockade ur stallen. Helvete asså, åkte till jakten, träffade snubben jag dansade med och massa andra sköna människor, sprang efter folk på jakten och möter upp denna snubbe igen fast nu på häst, då ber alla mig att hoppa upp på hästen! Så efter många om och men, sitter jag på hästen, framför honom och galopperar till de andra hästarna. Helvete vad rädd jag var, men jag överlevde.. Hehe. Skriver mer i ett annat inlägg, ska på middag nu för imorgon lämnar min arbetskamrat mig och då är jag helt själv med 50 hästar!!!
Isabell 

ringorm

Snälla älskade vänner, bli inte äcklade-jag är redan tillräcklig äcklad, tyck inte att jag är äcklig-har inte duschat håret sen.. jag vet inte, och fortsätt vilja mysa med mig när jag kommer hem igen även fast jag berättar detta- jag botar mig just i denna sekund. Jag har fått ringorm :((((((((( det är jätte äckligt, det gör jätte ont, och kliar som fittan. Vill bara spy på mig själv och gå och dö. Vet inte varför jag är så fruktansvärt äcklad, men alltså seriöst?!?! Ringorm. Usch fy i räva. Tvättar allt jag äger just nu, bytt sängkläder och lagt på bösa kräm på nu.  :(((((  Ska nog gå och våldtäktsduscha ännu en gång.
Isabell 
 

Lasagna och stirrande

Precis tryckt i mig lasagne, så jävla gött. Något jag verkligen saknar i matväg är feta ost. Skulle vara så underbart. Men men, och mjölken är här sneaky, fet som fan. Fyllig. Denna nya tjej som har uppenbarat sig här på är.. Jag vet inte, lite irriterande. Då jag ibland upptäcker att hon sitter och stirrar på mig. Som igår när jag skypeade med mamma, satt hon kollade på mig hela tiden. Och förut när jag smörjde in mina stövlar förut, hon stirrade på mig konstant i 30 min. Sa ingenting, rörde sig inte. Bara stirrade. Undrar vad fan hon sitter och tänker på. Borde jag vara rädd? Eller oroa mig för att hon is falling inlove with me? Vad skulle du göra? Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet så ska jag se när jag har tid att gå igenom dem. 
Isabell 

Avramling/avstigning

Ja, idag kom dagen jag länge fruktat (en och en halv vecka iaf) Jag ramlade typ av för första gången. Fast jag ramlade inte av eftersom hästen mer eller mindre gick omkull i en leråker och jag satt fast med min fot i leran under hästen. Så för någon sekund chillade jag och hästen på marken innan jag fattade att jag behövde stiga av. Så jag skadade mig inte eller så, fick bara hästen på mitt ben och sögs in i all lera. Det var läskigt men allt gick så himla långsamt så nu när jag tänker tillbaka på det garvar jag lite, för det måste sett så sjukt fult ut. Och sen när jag väll kom av hästen, orkade hästen knappt resa sig upp för den satt fast i leran och den var så trött. Så där chillade vi lite. Men som tur var skadade ingen sig! Mina stövlar blev bara dränkta i lera. Sen efter det fortsatte dagen. Min stalker var här idag och vi talades vid för en stund, men inte direkt stalkeraktigt idag. Sitter och funderar på om jag ska gå jaktbalen på lördag. Min klänning + skor kommer imorgon så kanske lika bra? Och den nya tysken bruden är så tråkig. Tyst och tillbakadragen. Verkligen motsatsen till mig. Ska nog laga mat snart i think. I hope, ständigt jävligt hungrig
Isabell 
cool ändå

Tagen

Nu när jag är ute på egna fötter (?)....... Egen hand. Hehe. Har jag insett hur ful jag är, i betende och sätt. Lite utseende med, tacka gudarna för smink <3 Iaf, jag försöker så ofta att skämta, men ingen fattar. Jag säger saker som endast är av ironi men ingen hänger med. Istället verkar jag som en efterbliven bitch. Men jag tror att de flesta gillar mig. Klart dom gör, jag är trots allt. Rolig. På ett svenskt sätt, men det kommer snart på ett engelskt sätt också! 
Imorses ville jag döda min chef, jag var så jävla arg. Så arg att jag ville lipa. Han är alltid på mig om allt, och jag fattar! Han gör det inte för att vara dum, utan för att hjälpa mig. Okej han är inte på mig så mycket men. Jaja. Egentligen har jag inga problem med att han kritiserar hur jag mockar, eller hur mycket hö jag ger. Utan det är sättet han gör det på. Fan vad arg jag var, ville verkligen packa, ge han en smäll och dra hem. Men efter tre härliga ridturer kändes allt bättre. Nu ska jag laga mat. Vad gör ni där hemma???? hehehe
Isabell 
 

upptäcker

Idag har jag upptäckt att jag har fläskläpp? En del av min läpp är blå och svullen... BRA, undra hur länge det har varit där.? Undra vad som hände? Jag har också blåmärke på diverse ställen på kroppen. Vet inte hur dom kom dit, men jag har dom. Min kropp är ihjälbultad. Hehe skoja, är ju fan asstark. Nu väntar jag på emily, vi ska äntligen laga middad. Och det blir så avancerat som spaghetti med köttfärssås! Dock gick köttet ut den 26 december... År? Vet inte, är jävligt spännande. Får se om vi överlever. Om inte, så älskar jag er där hemma. Även fast vissa av er faktiskt är ganska fula. 
Isabell 
Äter fruktansvärt mycket kakor, kakor är förövrigt sjuk underskattat. Så. Nu vet ni det. 

en veck

En vecka då. Gått fort som räva. Nu börjar jag på riktigt känna hur mycket jag saknar alla hemma. Försöker verkligen inte tänka på det, och det går faktiskt bra. Men serri asså. Fan vad jag saknar er. Helgen har varit hektisk, i lördags hade vi kunder så vart fullt upp hela dagen, gick och la mig vid nio lördag kväll. Hehe. Söndag gick vi upp vid kvart över sex för vi skulle iväg på hunting. Även det en busy dag, men kul. Mestadels. Jag hade min öronpuffar på mig och alla skulle kommentera det. Har ingen i Irland sett öronpuffar förut? Knock it fucking off man. Så jävla roligt är det inte, dom skoja till och med om att jag skulle fixa en svans så skulle jag bli en playboy bunny. Såja gubbs. Nu räcker det enna. Har idag ridit 5 hästar, gick bra. Det finns en häst vid namn Cappagh, som jag gillar riktigt mycket. Han är min favorit såhär länge. Hehe. Så ska nog lägga mig snart igen, klockan är ju fkatiskt halv åtta. Ser redan fram emot frukosten. Hehe. Lite coola bilder då
Isabell 

Irish pub

Har satt på mig lite smink och ser för första gången mänsklig ut. Är lite orolig över att de andra inte kommer känna igen mig. Eller inse hur ful jag egentligen är. Haha skoja, är ju fan sketsnygg. Inväntar Oliver, sen ska vi dra oss mot en pub.. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, men eftersom vi går kvart över sju så blir det inte direkt något partey. Hehe, Kanske en öl eller två, och sen tänker la vi på refrängen. Men det vore gött också, för fan vad skönt det är att sova. Det bästa med att jobba hårt, eller nja, inte bästa kanske men iaf. Är hur jävla gött man sover! Så fruktansvärt jävla underbart. Skulle vara perfekt om jag kunde äta i sömnen. Då skulle livet vara ultimat enna.
Isabell 
Saknar skralli, och katter överlag. Har ingen att gosa med 

MAT

Mat är verkligen det enda jag tänker på. Varje morgon går jag upp, dricker lite te och går ut och jobbar i en och en halv, två timmar. Går in och äter frukost. Under dessa två timmar funderar jag på vad som skulle vara godast på mackan idag, hur mycket flingor jag ska äta och vad jag ska dricka. Även i vilket mängd jag ska konsumera. Mellan frukost och lunch slår det mig alltid om vi ska laga mat till lunch, eller till middag istället. Det funderar jag på fram till lunchen, som oftast blir olagad mat i form av mackor. Från lunchen till middagen tänker jag på vad för slags mat vi ska laga ikväll. Jag är sjuk i huvudet alltså. NI alla vet att jag älskar mat, men det går fan över huvudet på mig nu. Det är det enda jag tänker på, är ständigt sugen på mat, ständigt uppsvullen och ständigt filosoferar kring mat. Jag som trodde jag skulle bli fit och smal här, kommer komma hem riktigt jävla fet. 
Isabell 
 

Stalker

En snubbe här vid namn Ray, stalkade mig lite lätt igår. Jag tänkte inte direkt på det förutom att han gav mig sneaky blickar lite då och då. Men sen så dök han upp överallt vart jag var, han ville hjälpa mig med allt och gärna ville tjöta en jävla massa. Jag tänkte inte mer på det, men sen imorses berättar dom andra som jobbar här att han hade pratat om mig och bös. Och att han gillade mig. He´s a sneaky bastard. Han såg dock rolig ut, så det var lite okej att han blev min stalker isf, och inte en annan snubbe härifrån. Så min stalker historia var riktigt tråkig. Idag är jag helt jävla röv slut. Och har så sjukt mycket träningsvärk. Önskar så mycket att någon skulle massera mig. Imorgon ska vi gå till pubben! omg omg, så jävla spännande. Irländsk jävla pub. Fortsättning följer. 
Isabell 
 

Folken här

Oliver är en gobbe. Har vitt, ganska långt hår. Skulle kunna spela gandalf. Nej det skulle han inte men nästan. Smal gobbe är han, går så jävla skevt. Ser fruktansvärt fult ut när han har tighta ridbyxor. Men jag gillar han, men han har sina ondare stunder. Men det har väll alla. Sen så finns det en annan snubbe här som heter Mike, 28 år och bor hemma hos sina föräldrar. Det förklarar väll en del redan där. Alla säger till mig att inte lyssna för mycket på honom och att han är lite sneaky, vilket han är. Funderar på om han är bög och myttoman? Har dock inga svar det ännu. Sen finns det en jätte gulligt äldre par som är här varje dag och hjälper till. Dom är assöta och jag lovar att gubben var riktigt jävla snygg när han var ung, dessutom har han en riktigt skön irländsk dialekt. Vissa som försöker prata med mig här ibland är fan cpiga med sin dialakt. Tror dom på riktigt att jag ska fatta vad som säger när dom har ex antal kilo bajs i munnen och dessutom vägrar att artikulera? Så fort jag får mat i magen så ska jag gå och lägga mig, och sova med alla min täcken <3 <3 <3 
Isabell 
Dont forget my face bitches

första duschen

Har nu precis duschat, så fruktansvärt skönt, satt på mig mina mjukiskläder. Och mina sovkläder, hehe. Lissna, jag tar på mig NU mina sovkläder för att värma upp dom tills jag går och lägger mig. Gud mitt rum är så kallt. Men igår gav dom mig två extra täcken <3 Så sover med fyra täcken, ett under mig och tre över mig. Haha sinnes! Ännu en dag jag är helt slut, höll på att börja lipa förut när jag red första hästen för att mina händer gör så ont!!! Har på riktigt inre blödningar i båda mina ringfinger. Not okey man. Har ridit fyra hästar idag, och sopat som en dåre och gjort massa annat bös. Igår kom en tjej ifrån tyskland, emelie heter hon. Faktiskt väldigt skön och härlig så vi tjötar på som fan hela tiden. Undrar vad jag hade gjort utan henne här. Har fortfarande inga roliga bilder att visa, men strax ska vi äta.. Mitt tredje mål denna dagen. HÖR NI MIG?! Tredje mål klockan 10 över 8. Det är bara sjukt. Har typ inte tid att äta. Pliz give me some food man. Men vi har storhandlat idag så nu har vi massor av mat. Så nu jävlar ska jag ta igen dessa dagar jag knappt ätit något! hehe
Isabell 
 

what the fuck in the fuck

Jag kan fan knappt skriva, jag har så ont i mina händer idag efter att ha ridit 5 hästar, varav 3 var unga, asheta och en asseg och den femte helt normal. Jag varit nära på att ramla ex antal gånger! Men det var sköj att rida. Idag har min dag bestått av så många olika känslor, vaknade upp helt jävla iskall. Helt seriöst, det måste vara minusgrader i mitt rum. SÅ JÄVLA KALLT. Har knappt sovit ngt för att jag har frusit så mycket, så imorses var första gången jag kände mina fötter på ungefär 12 timmar. What the fuck in the fuck som sagt. När vi imorses gjorde alla sysslor kändes det som att det enda jag gjorde var fel, så ville bara ge alla fingret skrika go fuck yourself och åka hem. Men senare har allt känns väldigt bra, under tiden vid red och nu efter lunch. Och just deja, jag trodde vi skulle äta en riktigt lunch, alltså lagad mat. Nejdå, det blev fyra rostemackor. Undra om det kommer vara såhär hela tiden. Spännande. Nu är jag helt slut, men vi är klara med alla våra grejer. Så har liksom inget mer att göra nu? Och klockan är fem. Funderar på att gå ut och gå lite typ. Men det typ duggar lite här. Nu kommer jag spy på mig själv igen, men hur är allt hemma? Hur är vädret? Jag vet att det bara är mina kompiar som läser.. hehe :3 Finns massa som vill berätta men får bli ett annat inlägg.. Heheh
Isabell 

Asåååeee

Hej alla ivriga på att få läsa ett inlägg. Sköja, åh gud. Spydde lite på mig själv precis. Lät så jävla klyschig. Vi börjar om. Hej alla horor! (skoja <3) min dag började med alldeles för lite sömn, närmare tre timmar, lämnade gösslunda vid halv fem tiden, kom till landvetter aningens sent, hade tre kilo övervikt som jag fick pröjsa 450 spänn för, och samtidigt som dom var rövigt sega på att låta mig betala för min övervikt så blev klockan helt plötsligt fem i 7, och min plan lyfte kvar över 7. Och då hade jag inte ens lämnat in min väska. Fattar ni den paniken? Jag sprang, skrek lite och hann. Kom fram till bussen flåsande och skitenödig nästan. Sen flöt allt på fint fram tills jag fått min plats på planet i köpenhamn. Har en ledig plats brevid och ser världens skummaste snubbe dyka upp på planet. Han hade rött långt skägg, solglasögon och brunt hår. Ber en bön att han inte sätter sig brevid mig. Såklart. Ska han sitta brevid mig. Och han tjötar, och tjötar och tjötar. Tänkte hela resan, klarar jag detta. Klarar jag allt. Vilket jag senare också gjorde, förutom att hoppa av på rätt ställe med bussen. Hehe Sorry Oliver! Men nu sitter jag och trotsar att gå upp till mitt kalla rum! Men annars är allt fint, hälsat på alla 50 hästarna och sett mig runt på gården. Imorgon ska vi rida, taggad till tusen. (varför skriver jag sånt? Vill spy ännu en gång.) Hörs imorgon :3
Isabell 
 

Irland

Nu äntligen efter många månaders väntan är det min tur att fara iväg på lite äventyr. Visserligen blev det inte som planerat och på måndag kommer jag landa i Irland istället för Usa. Men det gör inte mig något alls, bara jag kommer härifrån, får prata lite engelska, jobba med hästar och träffa nya människor är jag nöjd. Dessutom har Irland alltid varit lite fascinerande, vet inte varför. Men så är det, så det känns häftigt enna! Då har jag också tänkt att sätta igång med det grymma bloggeriet. Jag vet att ni alla älskar mig och att mina inlägg är to die for. Så nu jävlar. Nu ska de bloggas!
Isabell
 

RSS 2.0