onsdag

sitter och försöker fördriva tiden lite, kom hem för liten stund sen och ska snart åka på träning med hedsten =) idag har varit en rolig dag i skolan, men samtidigt en asjobbig dag, treorna har visat sina projektarbeten o skit, o mja. de var intressant men de blir alltid långtråkigt att sitta o lyssna på folk. jaja, var även på möte idag om att hjälpa till att annordna talangjakten, joo de vore skitkul. dock är jag världens mest ofantasifulla människa man kan hitta så jag står nog brevid, säger inte så mycket utan bara hjälper till. hehe.
denna helgen som har varit tävlade jag i grevagården både i lördags o söndags, de var en nationell hoppning o på lördag som hoppade vi vanlig 1.10 och på söndagen en 1.15 ;P på lördagen peta vi ett men de var slarvfel från mig och sen på söndag var vi dubbelnolla. dock rider jag som en skata så jag måste öva mer på de.. hihi. men mja, det var väll allt orkar inte skriva så mycket mer
hade bra!
isabell

lazyyyy?

hmm.. igentligen vill jag vara sjukt aktiv på min blogg, men med jämna mellanrum så glömmer jag bort att jag har en. ett till problem är att jag inte har någon dator så jag kan inte alltid vara aktiv. det var lättare när pappa fortfarande bodde i tofta. det var bra tider! då hade jag en dator jag kunde ha för det mesta för mig själv! nu får jag sneaka datorer från mina bröder titt som tätt. men japp! jag försöker la skriva lite då och då. vet att inte någon speciell läser min blogg, förutom min syster som kanske kikar in ibland. men annars.. ne ingen mer. mina besökare dog ganska hårt när förra året!
idag är det den 17 april och tove har kommit hem ifrån trysil. idag startade jag även min första hopptävling på min ponny Nelly. vi petade ett hinder grunden men det var mitt fel, jag skulle vart mer noggrann och koncentrerat mig mer! well well, vi ska iväg imorgon igen, till samma stället samma klass. fast nu är det plus 5 cm. alltså 1.15 så jag kommer säkerligen vara en aning mer nervös imorgon än vad jag var idag! jag får tacka moa för sällskapet också!
nu, ikväll kunde jag ha varit med min pojkvän och mina andra vänner men naj! ja ska vara hemma och fokusera på imorgon. efter idag, är jag sjukt taggad att åka dit imorgon och ta hem allt! det märker vi ju imorgon. jag kanske helt enkelt ramlar av bryter båda benen och blir förlamad föralltid. sjukt tråkig framtid.
något så fruktansvärt underbart är att det äntligen börjar bli vår!
det var väll allt från mig! nu ska ja sätta på en film ELLER städa rummet... sisi!
hade gött!
isabell

RSS 2.0