kiss me stupid


sweat

Det är såå varmt ute och det är grymt, något mer grymt är att egge tog körkort idag!! Så ni kan ju räkna ut att det har varit en go dag idag :) Nu ska jag sätta mig och plugga för provet imorgon, sen rida rida rida, och sen springa. Sen ska jag ta mig en välbehövlig dusch, ser redan fram emot den! Puss
Isabell

vaken en timme, sova en timme

Har ridit, bytt kläder, ätit glass, varit på vårkonsert, kissat, sett änder jaga en annan and, köpt lite nytt smink, sett mystiska människor, suktat, skickat in svenskan, åkt bil, ätit potatisgratäng och kyckling, ätit glass, kissat, existerat.
Isabell

såhär känner jag just nu


mum, used to say "you can't have fun all the time" and i used to say "why not? Why the fuck can´t i have fun all the time?"


men vad hände eller

När blev klockan tio över sex? När somnade jag? Hur somnade jag? Hur fick jag av mig kläderna? Haha, asså va! Jag tror alla mina sömnlösa nätter slår tillbaka på mig nu. Det enda jag minns innan jag verkligen somna var hur jävla dåligt jag mådde (jag är inte bakis) Jag har stendäckat i 3 timmar, inte vaknat av alarm eller något. Va i räva. Aja men det var gött, nu mår jag bra igen typ. NU ska jag ut och rida i regnet... Men det positiva är att jag inte kommer hinna plugga så mycket. Åh i löve my sneaky life..
Isabell

make something creative

Kom hem för en lite stund sen. Gårkvällen slutade bättre än hur den startade med tanke på min trötthet, hunger och sug efter min säng. Tackar så hjärtligt för kvällen, älskade hur alla såg ut. Det var grymt! Ska snart ut, efter jag har skaffat mig lite energi, och rida mina hedstar. Sen så får det väll bli plugg resten av dagen! Jag älskar mitt liv. Och grattis till världens sötaste mamma på morsdag idag!
Isabell

call on me

Förmodligen är jag den mest otaggade människan i hela världen på att dra och festa ikväll. Är så trött, kall och.. Något mer negativt. Måste vara klar om en timme och jag har inte ens bytt om en sen jag kom hem ifrån klassfotobollen, jag har inte ens bh på mig. Tänkte våffla håret men eftersom mina syskon gick vidare tills imorgon skiter jag nog i det, vill gärna inte gå där med våffligt hår. Jag ska ha en bra kväll trots min trökiga humör. Pusssss
Isabell
tlött

Definition av SÖTHET

Assåå.. sååå. sööööt.

osäma bin ladn

Det blåser helt sjukt mycket ute! Vaknade av att blåsten lät så mycket?! Whats up with that. Ska sätta mig och pluggis bin ladin, typ. Borde ut och rida men det känns lite sådär i detta väder. Skulle vara koll att kolla på klassfotobollen också. Hoppas någon i min familj vinnern en big mac :)
Isabell

mot stan, i racerbilen (denise bil)


smuts under naglarna

Har precis ridit klart mina två söta hästar. Blev konditionsträning för Nelly's del och 30 minuters skrittpass för Basilika. Skönt att det är gjort, var ute i stallet i nästan 3 timmar! Jävla massa jobb med dessa hästar. Funderar nu på om jag ska ut och springa eller om jag ska gå ner och duscha och plugga lite... Behöver egentligen verkligen plugga så jag får klart lite. Så får väll ta mig tiden att springa någon annan dag.
Isabell

formell bryd

Har precis skrivit klart svenskan.. Tror jag, får finslipa lite på den senare om jag pallar. Jag känner mig så formell när jag skriver, allt är så himla puttinuttit och klyschigt.. Aja, bara jag får klart den. Nu ska jag ut och rida mina hedstar och hoppas på att det slutar regna.. Puss
Isabell

min syskon älskar mig

kommer och ger mig kladdkaka helt sneaky. HAR DU NÅGRA SÅDANA SYSKON MOA?! detta får du för att du jämt läskar mig med massa gott :( <3

my hump

Har varit och ridit basilika även lett nelly en stund! Nu äre det plugga som står på schemat, döa mig. Företagsekonomi provet gick åt räva men jag fick donken innan så jag är nöjd. Lyssnar på en gammal going med black eyed peas. Brings back memories, bra som dåliga, slyniga som ja. Det var kul!
Isabell

drink beer with the guys

Försöker få tiden att gå en aning! Vill typ till skolan nu för jag gör ändå inget vettigt här hemma.. Idag är det företagsekonomiprov. Hehe, det blir kul. Har pluggat en del, men man vet ju aldrig vad som kommer på provet. Vilket jag hatar! Sov till tio idag <3 Fick nu ett sms om att mamma köpte mat till oss också, hoppas det är något flötigt!
Isabell

glad isabell

Träningen gick till en början sådär men det avslutades jätte bra och jag inga tårar fällde ;) GOING! Något som var mindre going var att jag hade helt fel val av trosor till träningen idag. Inte sköööönt. Sov sött
Isabell

angående tävlingen i söndags

Tänkte dra lite kommentarer om i söndags då vi var i Nääs och hoppade 1meter och 1.10.
1meter:
Hon var som hon alltid är i första klassen, inte 100% helt enkelt. De tre första hindrena gick jätte bra det flöt på och hon bjöd en aning till skillnade mot vad ibland gör. På fjärde hindret stannade hon, det var natur hinder och tydligen väldigt läskigt! Då sket det sig att rida snygg eller prestigfullt, då var det bara att tuta och köra. Resten av banan gick helt okej. Vi har så mycket att jobba men jag är nöjd ändå. Både med mig själv och Nelly, vi har är lite orutinerade just nu, måste komma tillbaka på banan.
1.10:
Slynhäst! Neej <3 Men hon är så jävla dum. Framhoppningen gick jätte bra, alltså verkligen going. Vi satte allt, sprången, vägarna, galoppsprången, farten, allt. Med det flytet skulle vi kunna hoppat 1.50! Hehe, men när vi väl kommer inte på banan, stannar hon på första hindret. FÖRSTA!! och det var även det hon stannade på den tidigare klassen. Jag blev så trött, jag orkade verkligen inte. Men jag blev också jävla arg så körde runt på banan och det är ju så självklart att hon går skitbra resten av banan. Ja men bra, vägra på första hindret då och var grym resten, för då har vi ju inte redan förlorat liksom. Åh, så jävla trött på min lata ponny. Trött på att jag inte känner när hon lurar mig också. Men jag är nöjd ändå. Jag väljer att koncentrera mig på att hon är frisk och faktiskt gick jätte bra resten av banan. Vi rev tydligen ett i 1.10 också (såg det på filmen) men det var inget märkvärdigt.
'
Nu är jag skittaggad på att ut och tävla igen och bara visa vad vi går för. För jag vet att vi är bättre än såhär. Och om nelly stannar på första hindret igen så slaktar jag henne. hehe, nee det gör jag inte. Men vi har en bit kvar tills vi är på topp. Men vi ska dit iaf. Jag känner att denna tävlingen gav oss mycket. Ikväll är det hoppträning och jag ska berätta för johan att jag höll vad jag lova :)
Isabell
man kan inte hata detta face <3

pluggpluggpluuuuggg

Har sättit igång med svenska uppgiften vi har till måndag, känns bra. Något som känns mindre bra är att jag har massa annat att ta tag i. Har prov imorgon, nästa vecka och veckan efter den cpinlämning. JAG ORKAR INTE. Har så otroligt skoltrött, prioriterar helt fela saker just nu. Men får jag klart svenskan, kostböset och börjar med bin laden skiten kanske det känns bättre. Men nu, företagsekonomi. Skjut mig.
Isabell
(läste nu hur skevt jag har stavat, ännu ett tecken på att jag är trött på att skriva, prata och tänka på skolan.)

yes - but no.

Isabell

the funny thing is

some day you will feel sad without knowing why. like you lost something very precious but forget what it was, or like you miss someone you never met.



utbildad - check

Äntligen hemma igen efter utbildning i skara, precis som i lördags var det sjukt mycket dötid. Jag har även dragit på mig en förkylning så jag har snorat som helvete idag, inte kul! Hatar att vara förkyld, kan gärna vara hes men inte snorig helst. Fick lära mig kassan idag trots att den utbildningen var igår och det kändes bra, inte så svårt. Men lär väll glömma av när det väl är dags. Hoppas jag får börja jobba redan nästa helg! Mössan vi ska ha på oss är den fulaste jag sett i hela mitt liv. BRUTUS. Och mitt huvud är inte något mösshuvud eftersom det är så litet, så jag ser ut som ett mongo. Den mössan kommer ge mig sparken..
Isabell

gosi

Foto: Elvira Holmberg

diiirty

Jag är så sjukt smutsig, helt otroligt. Jag vill ta av mig alla kläder och gå ut och ställa mig i regnet och låta all skit rinna av mig. Jag vill stå där hela natten, så sugen är jag på att duscha. Men jag låter den hederliga duschen rengöra mig. Det är ju faktiskt 2011 så jag får väll modernisera mig som alla andra.
'
Update, film och bilder från tävling idag kommer. Orkar inte sätta mig ner och skriva nu bara, men kan berätta att jag är nöjd, det är ju trots allt våran första tävling på nästan ett år. Kan ju inte vara för kritisk heller. Duschen <3
Isabell

jag står bara här och ler

Åh, (jag gillar att börja mina meningar med åh) imorgon så ska jag äntligen få komma ut på tävlingsbanan igen! Jag är svintaggad!! Men kommer vara så fruktansvärt cpig homo nervös känner jag redan nu.. Det kommer bli så jobbigt för jag kommer vilja döda hela startfältet innan min nervositet kommer släppa. Och jag har så mycket krav på mig sjäv att det är sjukt. Men jag har bestämt mig för att inte ta fram min tävlingsinriktade sida imorgon, tävlingen imorgon ska vara närmare en träning än tävling. Måste verkligen jobba på allt det som jag och johan har pratat om de senaste träningarna. (jag har lipat två träningar irad nu, någon jävla måtta för det va) Måste skärpa till mig och tänka mycket på allt. Och tänka mindre på andra saker, typ som att jag känner mig stor. Vill vara astrött nu så jag kan gå och lägga mig, vakna, åka iväg och fokusera sönder mig. Jag vill så gärna att det ska gå bra. Fan. Detta är första tävligen sen uddevalla i början av förra sommaren då nelly blev halt. Må gudarna vara med mig (nelly)
Wish me good luck!
Isabell
tser ni miiiig?

hemmaaaa

Äntligen hemma ifrån sommarlandsböset, gud vad det har varit virrigt idag. Kändes som dem inte hade någon koll alls, jag fick t.ex inte några scenkläder, schysst! Eller namnbricka.. hehe. Aja, jag får pengar för att sitta och lyssna på skit så jag klarar mig. Vi fick tacos till mat så jag är n ö j d. Nu måste jag ut och putsa och rida rida rida rida rida. Jag vet inte om jag orkar rida.. Jag är trött... Behöver sova, tidig uppgång även imorgon. Efter min tävlingsdag ska jag unna mig något riktigt gott. Och då menar jag itne något gått i matväg. Åh, vad jag vill ha det nu!
Isabell

dom stääänger men ingen bryr siig

Godmorgon! Åh, jag är trött men ändå pigg. Skulle gärna legat en liten stund kvar i min gosiga säng, men plikten kallar. Ska på utbildningsbös för skara sommarland idag, från klockan elva till fem?! Hur länge som helst! Men man får pengar för det så aja, får väll gå bra. Ska tävla imorgon också (nervös) så jag har en jävla massa att göra! Måste till exempel springa och fixa mig nu..!
'
Maggio igår var så jävla grym! Hon är så himla söt, och hon verkade så himla glad för att det var så mycket folk där. Hon hade bra variation på låtarna, dock spela hon inte "inga kläder" eller "nöjd" så lite besviken blev jag. Men hon spela många andra bra låtar, jag vill se henne igen och igen och igen. När hon spelade "jag kommer" så kom nog hela göterborg med henne, alla var helt lyriska! Så himla go känsla :) Dock fick jag och anna på riktigt fajtas för att vi skulle ha kvar våra platser, så jävla omoget folk. Göterborgare! Hehe
Isabell

jag glömmer aldrig dina hemligheter


veronica maggio, here i come

Stannade hemma ifrån min enda historia lektion idag och red och sånt istället! Jag fick sova ut lite mer också, så gött. Har nu fixat mig och allt sånt bös, mitt hår är hur stort som helst... Bra! Det lägger sig nog ner snart får vi hoppas! Om en liten stund kommer denise och hämtar upp mig så drar vi till götet ett stort gäng tjejor! Det blir nog rikigt nice :) Ha de bra!
Isabell

andra ridturen

Tog till mig modet och red en andra ridtur på basilika idag! Mamma var inte hemma och smart som jag är glömde jag ta på mig säkerhetsvästen.. Men det gick bra ändå, inga ben brutna helt enkelt! Nu ska jag invänta tröttheten så jag kan sova ut för imorgon drar vi till veronica maggio! Japp, vi ska hem till henne :) Hon smsade mig och frågade om jag och några kompisar ville komma över till henne innan hon ska framträda på liseberg. Jag känner mig hedrad! Puss
Isabell
hon står så könstigt men aja

blås mer då

Det blev inget företagsekonomi prov idag, dock hade min lärare inte sagt till mig? Schysst, så jag fick leta upp mina klasskamrater och eftersom alla mina vänner hade lektion fick jag spendera tid med dem tills min buss gick. Jag var fan nervös över provet så blev det inget ändå, aja. Då kan jag la plugga ännu mer dåååå. Det blåser rövatrut ute och jag ska ut och rida strax. Men först: Powernap <3
Isabell

it just does, mum. i can´t explain why it feels so good to be a gangster.

Tilltalar mig själv att dyka ner i företagsekonomiböckerna... Ni kan ju få glo på lite goa bilder.. Jadå!

cut cut cut

Mosi har klippt mitt hår lite! Och det känns asbra, tack för det ;) Nu i efterhand vill jag dock klippa ännu mera! I löv short hair, dock har jag bestämt mig för att låta det växa ut.. Men jag vill klippa det ännu kortare, har typ alltid haft kort hår sen slutet av åttan, tills nu då.. Men får se lite, kanske ber moa klippa mig igen nästa vecka! Hehe..
Isabell
har ingen före bild, men såhär ser det ut nu iaf!

well hey, hey baby it's never too late

Har suttit och pluggat företagsekonomi ett tag nu, jag får inte in något! Har gjort lite uppgifter men lär ju få sätta mig lite senare ikväll och greja med böset. Vill gärna sätta ett bättre betyg på detta prov så jag kan försäkra mig mitt betyg aning. Är fortfarande så glad för jag äntligen fått ett sommarjobb, nu är det spikat att jag drar med mina goingar till alanya i sommar. Det är så sjukt, och det ska bli så kul :) Jag måste vänja om mig nu, hade verkligen ställt in mig på att bara slöa i sommar, rida och bada typ, att ha all tid i världen liksom. Nu lär min fritid inte bli så grov längre, men jag får pengar so whatevah, i sommar lär jag lipa ändåå... hehe, funderar på om jag ska rida idag eller inte... Förmodligen lika bra! Langar upp en grym låt.
Isabell

jag kommer överleva

Jag har fått sommarjoooooobbb!!! åh så gött, har verkligen tänkt att denna sommaren är det dags för mig att vandra vidare till himelen eftersom jag inte lär ha några pengar eller kompisar att vara med eftersom ALLA har sommarjobb förutom jag.. Jag skulle bara ha mina djur kvar.. Men nu kommer jag överleva!! Satt på bussen när en sneaky kille vid namn rickard ringde och fråga vad jag skulle göra i sommar och skit, jag ville säga att jag älskade han när han erbjöd mig jobbet :') Ska vara på resturangen Malibu (?) eller något sådant, vet inte riktigt.. Aja, jag kommer få pengar iaf!!!!!!!! Så gött, ska på utbildningsbös redan i helgen, dock missar jag en dag eftersom jag ska tävla på söndag, men dem andra dagarna är det skara jag kommer hålla hus! Åhh im so happy, so happyyyie.
Isabell

rida rida rida rida

Kom nyss in från stallet och har ridit häst nummer 1, alltså nelly. Hon var jobbig som fan och tyckte allt var läskigt som hon bara var tvungen att skutta till för. Hon jävlades riktigt mycket med mig idag, hade verkligen bara tänkt mig att skritta en lugn lång ritt och göra olika övningar i skritten men det blev inte så mycket jobb. Mer pust och irritation. Men nelly hade kul! Väntar på att mamsen ska komma hem så ska jag ut och rida häst nummer 2, alltså basilika. Debutritten  på henne idag, blir spännande! :)
Isabell

not alone

Det är måndags eftermiddag och jag är inte ensam, it feels good!
Isabell

2 things. If it makes you happy, do it. If it doesn't, then dont.


gössjlunda

Lite trött på att inte vara 18 nu och inte ha ett eget körkort.. Bara lite, ne ganska mycket. En hel del, jag vill ha choklad. Upptäckte att den chokladen som jag köpte i fredags att jag glömt äta upp så jag gjorde det nu och jag vill ha ännu mer, den är så jävla go. Snart ska jag och denise ha skypedejt, och reda ut denna konstiga svenska uppgiften vi har till imorgon. Sen har jag tusen andra saker att göra också, ne. jo. Google it!
Isabell
jag och meja myste tet förut, hon är fet och gosig

we can fuck forever, but you will never get my soul

Well helo! Har varit ute sen klockan 12 i stallet och grejat med mina två hästar. Red ett ordentligt dressyrpass på nelly, då vi jobbade med galoppombyten och vi gjorde riktiga framsteg! Har en lång bit kvar men nu är vi på banan igen, nästa helg är det tävling!! Är så taggad va. Gick en promenda med basilika på en halvtimme, sadlade henne osv så hon fick röra sig lite i sadeln, hon har inte haft på sig en sådan på över ett halvår så man vet ju aldrig hur bäbisarna reagerar! Imorgon blir det uppsittning och det kommer bli minst sagt intressant!
'
Nu ska jag sätta igång med lite företagsekonomi, har tydligen prov på torsdag och jag kan inget. IG here i come... Puss
Isabell

hate is a wasted emotion, im so sorry.


aldrig nöjd

Gudisen vilken dag, gick upp vid halv 6 för att ge hästarna mat och fort efter det var jag och sillen ute och red. Vid 8 tiden åkte vi till grevagården, jag, mamma, sillen, olivia och en tjej som heter isabella. Trevlig prick! Vi har vart där och jobbat hela dagen på 3års testen och det är alltid lika kul! Nu är jag däremot asgrinig och svintrött och vill bara sova. Men jag kan inte sova. Så jag ska sno min brors spotify premium och lyssna på massa go musik. Och plugga, jaa det var de! Hoppas eran kväll blir bättre än min, eran dag däremot var nog inte bättre än min :) pUss
Isabell

pizza sa jag te dig

Snart kommer mosi med racerbilen för att plocka upp mig! Då ska vi åka ner till stan och plocka upp olivia som fuller 19 idag!! :D Going brud, och vi ska åka och käka pizza. Det ska bli jävligt gött, nu ska inte längre min tandställning hindra mig :) Ha en bra kväll!
Isabell

trööööttt

Jag är så tlött, och har redovisning sen... Och så fick jag reda på att imorgon så måste jag gå upp tidigt och fixa stallet och rida INNAN vi ska åka till grevagården vid 10................... Jag kommer alltså att få gå upp vid 5, så bra hej. Varför ska jag få ha någon fritid? Det är väll onödigt!
Isabell

träningen igår

Satt igårkväll efter jag kom hem ifrån träningen, flera gånger som jag tänkte skriva ett hatinlägg om mig själv. För jag var så otroligt arg och arg och arggggg. Bara arg. Jag ska egentligen inte klaga på träningen för flera gånger igår fick jag igång henne så som hon verkligen ska gå, och nelly hoppade och så. Men jag vet inte vad det var med mig. För det första kunde jag inte ta kritik, varesej det var bra kritik eller dålig. Jag ville inte lyssna på johan, jag kunde inte ens kolla på honom. Jag ville rida i ett eget litet hörn dem stunderna det inte var min tur, jag ville inte prata med någon. Det bara blev mer och mer, efter varje gång det hade varit min tur, varesej det stunden gick bra eller inte så blev jag bara mer och mer förbannad. Sen släppte helvetet lös efter sista rundan, inget stämde, jag visste inte vad jag skulle göra, visste knappt vad jag gjorde på hästryggen. Och det var sååå jobbigt. Jag försökte så mycket men det blev bara skevt, jag försökte FÖRSÖKA. Fattar ni? Det gick inte och jag ville bara sjunka genom jorden. Det slutade med att jag stog där och grät som ett litet barn, jag visste inte vad som tog åt mig. Ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar att gråta men jag kunde inte låta bli, jag var tvungen att få ut mina aggressioner på något vis och jag kunde inte direkt börja flippa där, så jag grät, grät grät grät. Och johan ville prata med mig men det var nog bra att han ångrade sig när han såg hur ledsen jag var (opedagoiska johan), och mamma blev helt chockad. Jag brukar inte gråta, men igår var det helt stört.
'
Nu blev det skitlångt men ja, det var en sådan plågsam känsla att jag ville komma därifrån så fort som möjligt. Allt kändes så omöjligt och meningslöst och jag kände mig kass! Så jävla dölig och otillräcklig. Jag blir arg av att bara tänka på det. Det blev bara för mycket.  Men efter lite vise ord och tröst av mamma så kändes det bättre. Det är något jag också inte gillar, att sådana hemska känslor går över så fort. Jag vill döda och utplåna alla dumma känslor som kommer till mig och får mig att må dåligt. Slynor är vad dem är! Här får ni en film från två träningar då, det gick bra.
Isabell

this right here i swear i will end soon

Åååh, jag är en sådan ensam tjej asså. Sitter nu i mitt studielandskape ensam och ska vänta på bussen som inte går förrän om 30 minuter. Kul! Det sitter bara massa sneaky människor här som jag inte vill dela något med. Varför har jag inte en vän som alltid har samma lektioner som mig och som ska tar samma buss dessutom? Då skulle jag aldrig vara ensam. Haha, ledsen tjeeej! Men jag är helt slut i huvudet efter företagsekonomin, jag var fokuserad som fan. Tänkte att idag måste jag lära mig något med tanke på att vi har prov nästa vecka. Åh, vad jag måste plugga............. Det låter som hon sjunger "tacos" i en låt som jag lyssnar på nu, det skulle vara så gottt.. åååååh fml fml.
Isabell
arg

"I want to satisfy the undisclosed desires in your heart"


It's cold and loveless

Har legat i solen en hel del idag! Vilket inte är så likt mig då jag inte tycker om att ligga still för mycket. Sådana hära dagar är det riktigt gött att bo på landet, för man kan ju sola helt jävla naken utan att någon ser en! Helt otroligt, dock gör jag inte det, jag har iaf trosor på mig. Känns lite väl att pressa näck, måste ju ha någon rand att gå efter!
'
Igår så befann vi oss hos sandelins vid sju tiden, vilket även kristin och lill gjorde. Det var alltså jag, kikki, olivia, mamma, birgitta och lill som hade lite tjejmiddag. (Så fult egentligen) men det var mysigt och vi åt massa god mat, pratade igenom massa fula minnen, framtiden och alla våra fyllor. Haha, det var mysigt och jag söv rätt gött när vi kom hem vid elva tiden. Idag är vi lediga!! Så gött, så snart ska ju och fixa lite med basilika och senare ikväll är det johan-träning som står på schemat, hoppning idag! :)
Isabell

pussar

Jag älskar pussar, i löv pussies (moa) haha. Det är så mysigt nu när man går in och utifrån stallet, för nu har jag två hästar att pussa på hela tiden. Och eftersom nelly känner lite konkurrens mot basilika om min uppmärksam blir hon extra mysig så då kan jag pussa på henne hela tiden! Även basilika vill gärna ha lite kontakt så hon får massa pussar också. Det är så mysigt, skulle kunna pussas överallt, hela tiden, med vem som helst. Haha nej, inte riktigt vaaaa! Usama bin ladin skulle inte vara så going att pussa, inte för att det går nu. Men ifall liksom. Ska snart åka till stan, men först ska jag ut och pussas lite till med dom små kräken :)
Isabell
vet inte vad jag gör med huvudet men, och hon står inte så snyggt meeeen

skaffa en annan tjej

Kom precis in från min otroligt varma gräsmatta! Den är stekhet, jag är ingen solmänniska, om jag inte är väldigt trött vill säga. Jag blir bara så rastlös och rör på mig hela tiden, och det slutar med att jag går in och gör något istället. Dock ångrar jag det jämt när jag ser hur bruna alla andra blivit. Varför kan inte jag ha grymming pigment så jag blir brun så fort sol nuddar mig. Jag får väl nöja mig med mitt svennepigment. Ska snart ut och gå en sväng med Basilika (!!!). Får se hur det går, ska försöka ta några bra bilder så ni kan få se henne :) Hon är söt, och stor!! Sen ska jag ta mig en ritt på nelly såklart, och ikväll kanske jag drar mig mot stan för att träffa olivia! Imorgon är jag iaf ledig. Göttans!
Isabell

förväntansfull!

Har äntligen fått i mig mat efter en lång fasta efter maten i skolan, gudisen! Var nära döden där ett tag. Nu sitter jag bara och chillar, väntar på att lasse ska komma hit med stora hästen! Jag är så taggad, det ska bli så kul att rida en annan häst än nelly för en gångs skull. Missförstå mig inte, i lööv nelly, men har haft henne i tre år så variation skulle inte skada! Plus att jag är så trött på ponny, jag vill rida storhäst! Det ska bli grymt, hoppas det funkar bara. Hon är ju trots att 180 hög. Är dock lite rädd för att nelly kommer kännas som en myra efter jag har ridit basilika. Hade ju det problemet för ett år sen typ, då jag kände mig så jävla stor på nelly, vilket inte var så jävla kul. Tack och lov har det försvunnit nu men ja, det kanske kommer tillbaka. Vore bra ifall det inte gjorde det! Det återstår att se :)
Isabell
Jag och nelly på utebanan på LRK, 120cm

jadåååå

Gårdagen var en going dag! Hehe, fick träffa på min gamla ponny Merit och hon är lika söt nu som hon var då. Jag blev så glad när hon kom ihåg mig, vi har nämligen en sak som jag gör med hennes mule jämt som hon älskar, och hon fatta direkt när jag började gnugga lite (hoppas jag iaf, haha). Jag blir alltid så känslosam när jag ser henne, lipar varje gång! Ja, jag är en lipsill, men igår så höll jag mig lite undan och fällde lite tårar. Haha, så jävla fult, kan inte låta bli. Och hennes föl var bland det mest bedårande jag någonsin sett! ASSÅ GUD! Jag vill ha ett ponnyföl i min säng, så jävla söta att det är helt otroligt :') Fick även se massa andra fina hästar och andra djur dem har nere på idyllens stuteri, alltid lika kul att komma dit. Innan vi åkte hem så åkte vi och hämtade Dan Axels hingst XL Broderick. Asså jävlar, så jävla snygg häst! Jag blir så arg för om jag skulle sagt att jag ville ha honom skulle jag kunnat fått honom.. Men aja! Fick även se när han betäckte ett sto där nere, mest random någonsin! Och jag har bränt sönder mitt face! Bra där.
'
Idag kommer Basilika (Den nya hästen) och den 22maj ska jag iväg och debutera vår första tävling för iår! Det går bra nu!!!
Isabell

badtunna?

Har hört lite rykten om att det kanske blir badtunna ikväll, det vore ju asnice ifall det skulle bli så. Dock ska jag upp tidigt imorgon så hade egentligen tänkt mig en lugn hemma kväll, men badtunna kan man ju inte säga nej till! Jag kan ju bara åka hem någorlunda tidigt iaf, får väll se om jag ens kan fixa skjuts. Livet ute på landet är inte alltid rättvist!
'
Nu har vi ätit massa gott och min syster har spexat mina naglar med fransk manikyr. Inte det snyggaste direkt för mina naglar är inte riktigt så långa som dem borde, men. Så jävla fult är det ändå inte :)

dom har varit snygga, dom har varit rika, dom har varit stygga, dom har varit dryga

Sitter och lyssnar på Veronica maggio och jag dör lite för varje låt som börjar, hon är så jävla grym! Hennes låtar är inte bara goa, dem är fan roliga också. Kom hem för inte så länge sedan, väntar nu på att klockan ska bli halv 2, (som den snart är) för då slutar min syster och då ska hon och hennes kille komma hit så ska vi allihopa grilla och käka massa gött. Tonys flickvän sofie ska komma hit också, och karlberg är här :) hela världen är här! Ne, men vi kan ju lika gärna bjuda några mer då, just de. Min morbror är här också. Där, bra! Men det blir kul, gött om inte annat.
'
Gårkvällen var mysig, började hos mosi där vi cpa jävel. Asså moa är så jävla störd (på ett bra sätt) ne (jo <3). haha, ne men det var kul. Sen drog vi till sara och köpte massa gott och kolla på film och tjöta massa skit. Haha. Sen så gick tiden och jag somna inte förrän vid kvart över fem. BRA!
Isabell

mosi´s place

Sitter och glor på moas röv under tiden hon torkar av sitt gardinstång, det är gött när man har bitches som kan städa åt en. Dock är det hennes rum, men själva principen liksom. Jag är jätte sugen på kladdkaka, så vi planerar att laga te en. Vi får väll se vart kvällen tar oss, hehe. Ska kolla om mosi har några roliga bilder man kan lägga upp!
Isabell
nu orkar jag inte mer, så bra hej

dönk

Min kära vän Denise har ju som sagt tagit körkort idag, så om en liten stund förhoppningsvis så svänger hon in på min gård och hämtar upp mig och alla andra goa brudar så firar vi med en glass på dönk. Eller lite pommes? Sjukt längesen jag åt pommes, och jag älskar donkens pommes. Jag älskar donken överhuvudtaget. Dock var det ett tag sen jag var där nu, sist var med maja. Och då kunde jag ändå inte äta typ. Varför bygger man inte donken i Gösslunda? Alltid undrat det.
Isabell

jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig

Ååh, min dator har cepat hela dagen. Det började med att den var kokhet! Svinvarm verkligen, och jag hade inte ens igång den? Och förut så skulle den helt random stänga av sig så det som jag inte hunnit spara såklart försvann!! Så  nu måste jag sätta mig och skriva om allt.. Dock var det bara en halv sida, men jag tyckte ju det var så grymt. Ska iaf sätta igång med det och senare ut på en lång skritt tur på med min påwni. OCH GRATTIS DENISE TILL KÖRKORTET!! WAAAAAAAHHHH
Isabell

arg lärare

Sitter i våran älskade gröna soffa som inte längre har några dynor för att några grymma slynor har klottrat på dem. Den är rätt go fortfarande, man kan inte sluta älska gröna soffan, efter alla minnen.. Hehe, men iaf. Väntar på bussen och har haft specialidrott lektion, Lena tjötar på som vanligt. Hon är en sneaky jävel, kramgo som bara den. Under mina minutrar jag spenderade med Antonia nyss så upptäckte vi hur jävla förbannad Anders Back måste ha varit när han skrev ut en lapp som sitter överallt i studielandskapet nu. Det handlar om soffan och han har skrivit skevast i världen, LÄS: "på grund av klotter på vår nya soffa modell förstörd så finns inga dynor mera.. osv" HAHA asså va! nya soffa modell förstörd?? Jävlar anders, du är seriöst inte den vassaste kniven i lådan. Och "inga dynor mera".. Haha BRA! Och nu hör jag hans röst.. grr.... (arg, inte köt)
Isabell

ser oss i smyg hålla hand

Nu ska jag tvinga mig ut på en löprunda i denna jävla blåset eftersom jag inte har gjort något vettigt alls sen jag kom hem. (förutom ätit) Sen ska jag göra klart svenskan, så jag kan söva gott inatt. Är jag inte tillbaka vid ett senare tillfälle, ja då är jag död. Då tog blåsten mig med storm. ÅH jävlar, jag är inte rolig idag iaf.
Isabell

hippies

Sitter nu ensam i gröna soffan, som vanligt i princip. Enda skillnaden är att idag är det en tisdag eftermiddag, vilken variation va!!! Ne, men jag behövde lyssna på björn och han pratar så mycket så jag missade min tidiga buss. Det är väll alltid lika kul att sitta i skolan? Ibland iaf. Skriver om hippies på samhällen nu, haha. Fan va jag hade velat levt då eller. Allt var fritt, man kunde vara vad som helst, med vem som helst, hur som helst. Allt var fritt. Det fanns inga regler och inte heller någon som dömde en. Det måste ju vart grymt, chillar omkring som fan, hög som ett hus och full som ett as. Ska snart bege mig ut mot G huset och fördriva tid med min bror och hans, sneaky kompisar. Puss
Isabell
Hippies demonsterar vid vietnamkriget med blommor. FLOWAH POWAH

mina tänder rör på sig!

Mina tänder har party i käften på mig, jag har så ont men är också så hungrig.. Så ska gå ner, tvinga i mig en macka, ta en ipren och gå och lägga mig. Men det är bra att dom flyttar på sig, det vore nice att ha ett rakt leende. AJ!
Isabell

but tonight i'm fucking you

Haha, jag älskar den låten. Ne inte egentligen men jag visste inte att den gick så egentligen, hade bara hört "tonight im loving you" versionen. Helt plötsligt blev låten mycket bättre! Ne, jo lite, roligare iaf. Och att Enrique är så jävla snygg gör ju låten mer going.
'
Jag har varit så brutalt hungrig en stor del av denna dag! Men nu när jag kom hem lagade jag omelett och bacon till mig och min bror, det var så jävla gött att jag kunde dö. Älskar bacon, ska alltid ha bacon hemma hos mig själv när jag flyttar hemifrån. Ska iaf snart ut till stallet och rida lite :) Kör nog ett konditionspass idag. Hoppas bara det slutar blåsa så förjävligt. Lägger upp lite bilder från när vi var hos Dan-Axel igår och lämnade av Olivia!
Isabell

jag måste rota i väskan efter mod, jag är så hög, jag kunde dö, för jag kan göra det som ingen gjort, som ingen gjort.

Jag bara älskar Veronica Maggios nya album, jag ska åka till liseberg när hon är där och be henne gifta sig med mig!
sååååååå snygg

hate is a four-letter word, love is a four-letter lie.

Det dräktiga stoet Olivia som har stått hos oss i några månader ska idag tyvärr åka hem! Så vi får inga föl här i sommar, om vi inte kan tjuva till oss några ettåringar av dan axel kanske.. Om vi har tur så. Sommar är ju så lite utan föl, eller bäbishästar.
'
Kan ju även meddela att förmodligen ska jag få hem en till häst! Och lägg på fokus på häst, för det är en häst inte ponny :) Ett femårigt sto om jag inte minns helt fel? 180cm hög så nu är det inte bara olivia (min vän, inte hästen) som har en hög häst! Jag ska sätta igång den och till sommaren kanske tävla! Det ska bli så jävla kul om det ens blir av vill säga! Men jag kan ju redan nu säga hejdå till min fritid då,  ja bra vi hade kul så länge det vara! Kommer med mer information när jag inte är helt mindfuckad som idag.
Isabell
Min bästa vän Olivia och jag i vintras på våra hedstar. Olivias häst can can är cirka 180 i mankhöjd!

det är mat nu

Gick upp för en timme sen tror jag, kom hem vid nio tiden så då gick jag och sov en liten extra stund med skralli. Jag har precis ätit en macka för fan vad jag behövde mat, har inte ätit ordentlig mat sen klockan 4 igår?! Bra isabell, inte konstigt att jag hade skit ont i magen. Jag måste också sova igen alla timmar jag missade inatt och igårnatt, och idag känner jag inte ångest för att jag inte är solen, för idag blåser det rövatrut här ute! Nu ska jag äta mat :)

RSS 2.0