Skolfotografering

Funderar lite på hur man ska posera på sitt tredje och sista skolår.. Här kommer lite exempel.
Sneaky, upp med handen och inte kolla in i kameran konske? Väldigt populärt på 1990-talet att skita i kameran och köra sitt eget race på fotot.
eller sexig och mystisk???
Crazy eye (väldigt populärt) och lite sneaky
eller avsplannad? Svårt asså?!?!?! men jag vill ju se lite mer exklusiv än andra så sista förslaget går fett bort asså.
Isabell

ej munsår/bad hairday

Jag har nu ännu en gång, två gånger på denna vecka fått en finna övanför munnen.... VA?! jag vill inte ha en finne där. Det är äckligt och jag känner mig ofräsch.. :(((( Folk kommer tro att jag har munsår :( och det har jag inte lägg det på minnet! Gör inte som dem på sommarland, fråga mig istället, döm mig inte bara :( Snart Psyko-logi.
Isabell
Do you see..

choklad kannibal

På sista bilden håller jag på och tappar min choklad i munnen.. so sad. Men det är så gött. Har ridit och klarade mig utan att ramla av. Trots att jag var cirkus en millisekund från att vara åka av. Cp horse, hon är gaaalen- Nu är jag chocko. Ett smeknamn för choklad. Hehe. Tänk på hur jag brukar uttala ord med minen, då får ni rätt uttal.  Jag råkade tappa hela choklad asken förut därför ligger det hller om buller, allt ramla på golvet. Men snabb som jag är, hann jag ta upp alla innan de gick förlorade, ni vet 3-sekunders regeln.
Isabell

fucking 18 maaaan!!!!!

Hör ni det?? Nu är det JAG som kommer chilla på krogen med alla bitches. Jag är stor flicka. Har fått skönsång, tårta, internetban, visa kort, blivit nyckelkund på sparbanken (?)... Vafan? Men jag är fortfarande 18. Kanske ska gå och köpa lite snus, cigg och öl också bara för sakens skulle. JUST BEACUSE I CAN!
Isabell

några få timmar

Kära läsare (ni väldigt få, men effektiva) ni ska bara veta hur länge jag har väntat, suktat, fruktat (?) bara velat ha den!!! Min 18 års dag (och sonnys då, men det är ju faktiskt min blogg. vill han ha uppmärksamhet. SKAFFA EN BLOGG DÅ SLYNA) hehe. sköja.. Men så äntligen om cirkus 4 timmar är det min dag, och om cirkus 11 timmar är det mig och sonny dem sjunger födelsedaglåten för. hihihi För vi blir 18!! Trodde aldrig jag skulle få bli det.. Eller vem vet. Jag kanske somnar inatt men aldrig mer vaknar. Kul isf. JAHA! De var bra.. BRA! Ne, de ska inte hända.  Jag ska bli 18 och det ska bli så grymt. Hihi Hell to the fucking yeah!
Isabell
13 år tiiiiiiilllll....
en (snart) 18åring som får supa lagligt!!

remember me? I just to be your best friend


fucking love this shit

Dagen igår var så grymming, började med att jag o min kärlek åkte till gbg och chilla, fyndade ett och annat, åt på världens goaste kebab ställe (suktar fortfarande efter en till sådan hamburgetallrik), fick brutus värk i mina lilltår, fick en going parfym, hade en rolig tågresa hem, åkte senare till sötsaris där mina andra goingar var och vi åt. Det vi gör bästa, ÄTA! Åt så mycket, vi alla låg i matkoma samtidigt som vi inte kunde sluta äta. Det var brutalt men ändå så vackert. Idag har pluggat (ytterst lite) och mockat ut en och en halv box. Kan jag vara nöjd med, nu ska jag åka och kolla min syster nya kisse. Spännande?
Isabell

så trött, fast ändå pigg

Jag har sovit så dåligt inatt för erik har hostat lungorna av sig, schysst pojkvän? Jag som ville vara utvilad för...
Gbg! Lite utvilad är jag, men inte tillräckligt, ni kanske hittar mig där nere i ett hörn. Har tyvärr ingen bloggträff idag för jag vill bara vara ensam, vart för mycket det senaste. Hehe. SKÖJA
Isabell

åker to te B-ig city. E mi Frendoos


nelly makarelly

Var nyligen ute och red min lilla (betoning på lilla) ponny. Hon är fet (betoning på BRUTALT fet) och fluffig. Men det var ändå bland det roligaste på länge. Var tvungen att rida hem för att jag sket i att rida med väst och hon var helt cp. Hoppade och studsade och hade sig hela tiden, gissa vem som var glad över att få komma ut igen? Haha. Första gången jag red henne sen några veckor innan sommarlovet. Hon är nog ganska trött på att vara tjock och fluffig. Men nu ska det bli andra bollar, hoppas jag. Om hon håller så ska vi tävla lite dressyr så småninom. Hon ska bara bli en aning smalare, lite mer välmusklad och bli av med cirkus ett ton med päls. I just fucking löv nelly.
Isabell
tsöötis

creds to mig

Klockan är nu 8.30 och jag är i skolan, EN FREDAG. Jag börjar inte förrän vid kvart i elva men vet ni vad? Jag är en gåva från ovan (?) och är så duktig att jag ska göra alla mina läxor nu och slappa hela helgen. För då tänker jag släppa allt som har med skola o göra och börja en ny kula. Hehe. Vill bara att ni ska tycka jag är duktig :(((( eller?
isabell

STUDENTKRYSSNING BOKAD!!!!!!!!!

Kommentar överflödig? Just de.

nu är det nog

Jag får en aning damp, jag har finnar överallt. Dem bara exploderar och eskalderar på mitt ansikte!??!!? Vad är problemet, jag orkar inte mer. Nu senast fick jag en över läppen... Den gör så ont. And its NOT good looking. Känner mig sjukt ofierce asså. Så nu sitter jag med tandkräm på alla minna fins. Nu ska dem bort. Hoppas det funkar!? Bara känner hur det fräter i mitt face... Åh.
Isabell

Skralli hjälper mig plugga

Hon läser högt för mig om Stalins historieskrivning just nu. Good Skralli.

lite kall och regnig

Imorses var nog min värsta morgon på länge. Mamma berättade för mig att hon tänkte dra tidigare än mig vilket skulle betyda att jag skulle få ta mig upp till bussen på egen i SPÖREGN. 2 KILOMETER. Fattar ni? Jag gick och skrek alla möjliga könsord och svärord här hemma. Var så jävla arg, ville inte bli blöt. Sen hitta jag det fantastiska paraplyt jag snott från sommarland (efter att dem hade snott mitt ASstora paraply) hehe. Och resan upp gick väll bra. Men jag var fortfarande arg. Kände bara åh nej. Sa jag inte att regnet förföljer mig? Seriöst, jag får ta tag i detta och reda ut vad vädergudarna har emot mig?!
Isabell
felvänd ledsen tjej med ett busskort som inte längre funkade (tydligen)

min dag är räddad

SO FUCKING GOOD: smörgåstårta<3 Och om en vecka är 18. (och min bror) och då ska vi äta oss feta på smörgåstårta. IGEN! Moahah.
jag vill ju nästan filma när jag äter för att kunna uppleva denna underbara känslan. (jag missade tacosen i skolan </3)
Isabell

act like a lady, think like a boss


hotellfrukost

Jag är såååhäääääär nära på att boka hotellrum för en natt nu till helgen! I want it, jag har tänkt på hotellfrukost hur länge som helst nu. Jag får snart DAMPP. Eheh. Måste prata med mamma. Kommer hon släppa iväg mig och eriko till göteborg ensamma? Kommer hon det? Fortsättning följer.
Isabell
mmmm

en tsjuk en

Väntar på mat, har ännu inte hunnit äta något idag förutom 4 riskakor med ost och gräslöks smak. Det var gött men jag vill ha riktigt mat! Jag vill äta tapas/kräftskiva igen... Det var så gott. Och den underbara pajen gabbe hade lagat. Varför åt jag inte mer? Varför snodde jag inte med mig alla resterande mat hem? Why oh why? Hur dum kan man va. Så nu sitter jag här, all alone. Sjuk och hungrig. Och vill baraa ha massa mat istället för snor och hosta. Detta suger. Choklad vore även nice. Asså, jag kanske borde omformulera min blogg som en matblogg? Oh yeah, food.
Isabell

oh boy: http://open.spotify.com/track/30juhnUsVR0VRcv3bxkLWW

STRAX, eller typ nu  drar jag till gabelicious och käkar massa gött med mina kära! Har tagit en ipren och alvedon så nu mår jag som en gud igen. Lite bilder på facelook. Im so fucking awesome nice. Give me your camera.
Isabell'

i could watch you forever

Är kall, lite svettig, ruffsig och har precis kollat min första riktigt fotbollsmatch på..? Väldigt länge iaf. Sillen ville med så där på lockörn satt jag och hon o chilla. Skratta åt alla fula gubbar som gör roliga miner när de presterar (är exakt lika ful när jag tränar men då är det inte lika roligt) och deras fula tjut. Målvaktnerna är ju mongos på riktigt. Helt cp, var några få gånger rädd för att få en boll i huvudet och skulle börja gråta. Gjorde nämligen det en gång på en match för flera år sedan, ett miffo sköt en boll i huvudet på mig så jag ramla ner och börja lipa. Det stoppade upp hela matchen och jag hade brutalt många svettiga killar runt mig som skulle se så jag mådde bra. Vafan kan ni bara spela eller?! Och sluta skjut mig i huvudet. Jaja. Får väll plugga lite då? ne sova kännerjag för. är sjuk. men ska på minikräftis med alla mina goa brudar sen. Dem får mig nog på bättre humör. Eller?
Isabell

övningskört

Körde inte på någon, eller ner i diket. Fick nååååågra kärringstopp men de är väll inget? Hehe. Förbereder mig nu för att åka ner till stan och käka massvis med godis. Thats fucking right. Godis... i min mun. Ge mig det u´nuuueee
Isabell

we all are failurs, at least the best of us.


handelbars

come to mamiii aaaalll ooooog youuuuu, sitter och suktar efter massa clothes and stuff i want i my mouth nuuu! ne inte munnen, men på mig kanske? Har precis klippt min bror, sovit lite, inte gjort något alls. Chillat och snart ska jag börja tjata på mamma om att få övningsköra lite. Jag vill så gärna! Kan det inte bara bli den 23, sen den 27, sen den 29, sen den 30 och sen den 28 eller?!?!? Vad är problemet eller.
Isabell

18 år

NU är de pågång, står de på facebook. Då kommer det hända. Äntligen har jag fått göra mitt älskade evenemang på fejjan. Känns underbart, det bara ramlar in mer och mer folk som ska komma. taggad? ja en aning.
Isabell

åh im lovin it

Med en big mac i min hand skulle mitt liv vara komplett just nu. (i princip) Har tränat, klarat av en hel skoldag, har två månader med eriko idag och har övningskört. Enda som saknas är den där lilla big macen, eller vad säger jag? Lilla? Den ska vara stöst i världen. Åh, det vattnas så i min mun. Men, jag får lite pyttipanna istället. Det är så jävla kul att köra bil!!!! Hehe, antingen har jag bara tur eller så är jag grym. (?) Körde två hela kilometer idag! Övade på att baka och shit, jävulen. Va sköj. Nu ska jag äta, är brutus hungrig!
Isabell
klad

its so cold

Im so alone.. its dark, i see dead people... Ne men jag fryser så mö, cyklade upp till bussen i spöregnet, tack GODE GUD (?) för att erik låna ut sin jacka igår. Annars hade jag dött. Har fortfarande ingen bra jacka. Jag fryser... its so cold, im scared..
Isabell

i always have this fear, that one day you are going to discover that im not as great as you once thought i was


idag har jag

Gjort klart engelskan, naturkunskapen, gjort 23 tal i matten (vad tog åt mig???) åt en twister, åt asgod musli, även asgod tallrik med bär, grädde och socker och kärlek. SÅ NICE. så jävla god att jag dör en smula. Vill även säga att jag ännu en gång övningskört!!!!!!! ne de har jag inte, formulerade fel bara. cyklade en mil hem. assååå
isabell

kingeling

Övningskörde imorses. Vill bara att alla ska veta detta för det gick så jävla bra. Diana var en stolt dotterägare vid detta tillfälle. Startade i bake och skit. Så jävla nice. Jag är så naturlig bakom ratten, som om jag föddes bakom den!
Isabell

ett till inlägg,

Vuxenpoäng till mig. Har skrivit ett nytt CV. Sökt jobb. Spännande?
Isabell

2 inlägg in row

Wohoo, bara för eggeleshi så gör jag ännu ett inlägg om min beutiful dag. (stavningen, orkar inte byta. deal with it, latisabell) Jag gav min mamma numret till bokningsböset för tolsjöbygdegård precis. Vill så gärna boka skiten så att jag kan få göra ett evenemang på facebook!!!!! Vill så gärna, kan vara bland det bästa som hänt mig. Evenemanget på facebook<33333333
Har ätit så mycket idag, först en monstertallrik i skolan (märkte nämligen att jag har tappat massa rumpa eftersom mina favoritbyxor blivit för stora?? vem vill inte ha röv??) Sen en grillad chiabata på 3B för saras 18 fyllda år idag, och äppelkaka plus hembakade pizza hemma i göss. Tror ni min röv har fyllt ut mina byxor till imorgon? Vore ju nice. I miss my ass.. Trots att jag klagat på dig... Dont be sad, come back to me... i love you...
Isabell

efter 5 dagar

Av tjöt, ska jag och mamma övningsköra några varv här på gården. Vi har ju en grym rondell här ute så jag ska få åka några varv i den. Känna lite på gas, vinden i håret, ratten i handen, musiken på högsta volym. Det ska bli grymt. Jag känner redan hur fantastisk jag kommer vara. Från klockan nio till tio är min mamma uppbokad för förmodligen några skrik, lite utskällningar, ett par kärringstopp och lite ubrott. En salig blandning av det goda helt enkelt! Hon ville inte köra olagligt, men då fick jag reda på förut att hennes man körde olagligt i sex år, eller som han beskrev det, övningskörde i sex år? Blatte.
Isabell
Vill bara visa att idag är jag två veckor från att vara 18 och jag är redan gammal. Fäller som en hund på sommaren med fortfarande vinterpälsen på. FAAAntastiskt.

alla dampar på face

Dagens vill ha: Ost, ostbågar, choklad, chokladkaka, kladdkaka, glass, chokladsås, cola, cola, cola, godis, socker, salt, cola, chips, dipp, smör, mackor, donken, pizza, pommes, cola, tacos, bäzz, denise, cola, fanta exotic, jag vet att det är mer.. minns bara inte just nu, det är så mycket att det överväldigar min hjärna. Mat, åh kära mat. Snart kommer min pojkvän hit, han cyklar hit från stan. Vill han träffa mig eller? HA för de vill han, (vill träffa honom med). Men vill fortfarande ha mat. Allt det jag skrev...
Isabell
(alla dampar på face)

morgonmys med skralli

Ska snart åka till grevagården och hjälpa till. Ska kolla på massa fina hästar, ska bli nice. käka massa god mat, ännu mer nice. Min mun är fortfarande helt konstig, men jag börjar känna smak på saker och ting nu, så det känns lite bättre. Jag har nog träningsvärk sen i fredags, dansade så jävla mycket eller? Jag tror inte jag gjorde det. Kanske bara fick träningsvärk av att gå i klackar, så tränad är jag liksom! Prototyp på biff. Skralli ligger här brevid mig, chillar, stör mig, är bara jobbig men ändå söt. Tänkte på det igår, tänk om skralli dör? Vad ska jag göra då. Jag kommer vara så ledsen.. Jag fäller typ en tår bara genom att tänka på det... Oh no, not skralli! She's to young!!!!
Isabell

uppdatering

Mina läppar är i princip bort domnade... jag känner dem inte :(((((((( nu sover jag, och imorgon måste allt vara bra. Snälla dåååe.
Isabell

snabb fråga

Vad hände med min mun igår? Var det något som smällde till mig? Nej, det vet jag att det inte var. Vem skulle vilja slå mig. Men var det någon av misstag kanske (???) råkade ta ut min tunga, stampa på den hundra gånger, sätta tillbaka den, ta varsin läpp och bara gnugga sönder, ta min gom och rövade, och stoppade in en pinne i min trut så jag fick massa sår i tandköttet??? Någon som känner sig bekant med denna beskrivning? Kanske var det någon arg etta efter vårt grymma spexbidrag. Jag vill bara ha ett svar över, varför min tunga är helt avdomnade, varför mina läppar gör ont och varför det befinner sig massa sår i truta på mig? Spännande detta! Nu återgår jag till ligg position för resten av kvällen. Jag tackar för en så grym kväll! Det var så grymt, hade svin sköj, hopppas alla andra också hade det <3<3<3<3<3<3<33<
Isabell
bara myser (skralli ligger brevid mig)

schpeeeex

Är så taggad! Som sagt, är så taggad att det är synd om mig. Idag har jag varit duktigt, gick upp halv åtta för att rida, det gjorde jag. Fick damp, blev rädd, men kom hem levandes. Mockade stallet, hann inte riktgit klart men det får mina småsyskon till råttor fixa. Måste berätta att jag räddade en igelkott ifrån euro... Bärde iväg honom till ett säkrare ställe, hoppas det var säkrare iaf. Såg han inte mer när jag kom tillbaka, så antingen var det väldigt säkert eller väldigt osäkert... IAF, ska snart dra mig upp till bussen! För att dra till stan... Har jag glömt något? Förmodligen... KUL. Ikväll ska vi ha KUL. Så bra hej. (realistiska förväntningar.)
Isabell

believe me, i dont want to go

Jag gick idag hem i regn, sen förut var jag ute och sprang i regnet. I måndags var jag ute och red i regnet. Och just nu regnar det. Är regnet min framtid? Kommer det alltid vara såhär? Är det lika bra att jag slänger alla mina kläder och köper tusen olika regnställ? Kommer min död vara att jag druknar? Nej, nu drog jag det för långt. Hehe, ska ut och rida snart. Det kommer förmodligen regna då. Har en förbannelse över mig. Jag är så taggad till fredag så det är illa. SÅ taggad är jag, spex och sen parketten. Så NICE. En till skoldag sen är det dags för parteyy, och i helgen ska käka massa choklad. Gjorde jag det förra helgen? Ne, DET är illa. Fy isabell.
Isabell

sucks to be you right now

Va?? Ne jag vill inte ha det varmt eller? Nej inte alls, älskar när det blåser så mycket kall vind att mina händer blir lila. Att den kalla vinden gör så att jag går mycket mycket saktare och allt blir bara mer och mer tragiskt. Jag behöver en höstjacka, big time. Och dessa bilder gör inte att blir sugen på att åka till kusten och äta gött o chilla? Hur kan du tro något sådant, det är ju helt absurt!!
Isabell

i notice everything, i just dont say anything


Gissaaaa

Gissa vad jag fick igår.... Nej inte en ny häst.. Nej inte kuk.. Nej inte godis, nej inte ett täcke till skralli.... Nej, inte körkort? Är jag 18 än? Nej för det är jag inte. JAG FICK DONKEN, eller jag köpte. Lilla menyn med en extra cheese.. det var nice. Jag hade dock brutalt ont i munnen senare under kvällen men det var det värt. Totally worht it :R im so pleased right now.. Fast, donken idag skulle passa rätt fint också. Well well, ska fortsätta med det jag håller på med. Pluggish
Isabell

DÖNKEN

JAG VILL HA DONKEN!! Det skulle egentligen inte vara stora bokstäver där men jag tycker ändå det passade bra med tanke på hur jävla mö jag vill donken. En fet jävla big mac o co MENY. Hur nice? Helt otroligt, underbart, fantastiskt, bäst, älskvärt, kärleksfullt, mättande, nice, gott, going hade det varit. Men.. Jag kan inte tugga :( Jag kommer inte kunna tugga dem alldeles perfekta friterade pommesen, eller den alledeles underbara hamburgaren, det enda jag kommer kunna göra är att snutta på colan. Why oh why???
Isabell

can you be my doctor


drogeeeeererere

AJ! Jag ville så gärna äta macka.. Jag borde ätit gröt.. Men jag åt två mackor och nu har jag mest ont i hela världen i mina små tänder... Aaaahahhaaahaaaaaaa, MY FUCKING TÄNDDSSSS, is hurting :( så bra, nu har jag fått klaga lite. Har faktiskt tagit en ipren och en alvedon så sakta men säkert kommer nog min smärta domna bort.. Förhoppningsvis, så jag kommer sova gott inatt. I really want to sleep. Jag var riktigt modig idag, gick ut och red helt själv. All alone in the big big place gösslunda, och det gick riktigt bra! Nästan bästa rundan någonsin, jag är helt chockad. Jag var en aning rädd.. MEN i överlevde, ska bara överleva tandställningen också. Ledig imorgon, fuck yeaah!
Isabell

RSS 2.0