låg energinivå

mondaay, again! skola som vanligt och alltihoppa.samma gamla visa. men jag har spelat biljard en massa biljard hähä, så jag lever :) kom hem ifrån skolan för cirkus en halvtimma sen och väntar på att olivia ska höra av sig.. höhö. men seg apan gör dock inte det så atte.. jag lever. ska åka hem till mamma idag, så kommer inte skriva något på ngr dagar, men jag lever. ska hem och rida och göra läxor.. och äta maat :R

igår var jag med olivia på kvällen och spelade tecken med henne sonny och oliver. Karl och martin va där också men dom fick bara kolla på :) fan vad jag inte orkar skriva skiten såjag lägger av nu.
hade så bra tills.. någon dag :)
puss!


åså kom..

åså kom den dära lördag kvällen vi alla väntade på :) började med att åka hem till olivia och fixa oss där, vid åtta tiden körde jakob (olivias bror) oss till anton, jag kan väll inte säga annat än att det var kul, roligt folk osv. bra musik! dansade räääva av oss allihopa :) prima skinka jappjapp! sen mot kvällens slut kom jakob och johan för att hämta oss, i två bilar så jag gjorde johan sällskap. hähä. körde vi runt i staden vi allihopa släppte av halv sverige och sen bar de av mot tofta. jo klockan var ungefär 4 när jag kom hem kankse. haha, fyfan, men jag sätte på desperate housewives och somnade till slut till de :)

jag gick fan upp tidigt idag, för att fixa disken och allt. råkade til och med tappa en tallrik så den gick sönder, hehe my bad! men det är okej, vi har proppat med tallrikar. hähä. sen vid typ halv tio kom mamma och hämtade mig och sonny ör att vi skulle hänga med till elisabeth hultgren där sillen och gabi skulle hoppa. haha, jag och sonny hade juu kul vill jag lova. jag satt fan och grät XD hahaha, ahh magdalena är min nya idol :)! sen bar de av mot reality och nu sitter jag här, ska nog snart sticka och panta burkar :R måste hämta mina grejer hos olivia också. menmen, det fixar jag vettu!
så :)
skriver säkert mera sedan :: och för den som har dålig balans, dansa inte i en soffa där ena benet är sönder :
peace

24/1

dålig fantasi, i knooow.

vet ni vad det är för dag i dag? jo den 24/1 och med bokstäver lördag! :) och vi alla vet vad de innebär. lång sovmorgon, även fast jag inte sov så länge, ut och rida, äta och fixa :) dansa och tjöta! blir nog en kanonkväll förhoppningsvis. måste bara börja planera lite nu.. smida lite planer. hehe

igår, var det lan! japp tänk för att jag var på lan. inte varje dag det händer, nej nej. men det var trevligt faktist :) dom som var där och lana är ett härligt gäng så man överlever, började inte vandra hemmåt förrän vid 2 någongång tror ja. och då kan jag ju säga att det blåste som hejsan där ute! och det var kallt. och det blev dessutom värsta jävla dramat, herrejävlar. men det skriver no more om nu :) för nu ska jag berätta vad jag funderade ut igår!

IGÅR! när jag var på väg hem ifrån folkan.. dumma dumma isabell. tänkte jag ju såklart alldeles för mkt. i början var de så att jag visste vad jag ville göra med mitt liv, jag tyckte jag hade valt ett bra val att välja samhäll/samhäll, och jag visste vems namn min känslor ringlade om. jag visste dessutom att jag vill och alltid kommer vilja rida och ha en häst. och så visste jag också vad jag skulle göra när jag kom hem till pappa. och det var att jag skulle sätta mig vid tonys dator och blogga. jag kan ju berätta för er att det gick åt fanders! till slut började jag fackla om jag ville rida mer osv, sen kändes mitt val till gymnasiet som det dummaste valen i världshistorien. kändes den dära jävla killen korkad, och ååååååh! jävlar,och sen när jag kom hem till pappa, vad hände då? jo tony hade ju självklart tagit med sin jävla dator till johan för att lana! JAA!

det låter säkert helt korkat, men det var fan jobbigt att både gå och tänka så mkt på samma gång. shiet, men idag är alla bekymmer borta, jag vet precis vad jag vill :) och det är att åka ut till stallet och rida sen för att komma hem och bli skit snygg och sen för att ha en suveräään kväll. tack och hej för mig!
skriver nog mer sen :)


23/1

fredag idag, skola som vanligt jappjapp. vaknade ungefär halv åtta idag så jag hann varken sminka mig eller kollla mig i spegeln för mamma min stog redan utanför och väntade på mig. så jag såg ut idag, kan nog bara beskrivas med ett ord.sleten :) haha men jaja, det är så de kan gå när inte haspen är på. sen efter sista lektionen som var gympa, drog jag mig tillsammans med kikki till stallt där vi mest satt och tjöta. pluggade lite, emn inte mkt alls.. drog hem till pappa,och sätte på desprate housewives, bästa som finns. dejtae senare duschjen osv, tog bussen till malin och har suttit där och haft en trevlig stund med folk :) hähä, bestämde mig sen för att träffa kim och de gjorde jag och nu är jag här. ovanför folkan, där folk lanar, bland annat, kim, bratt, alex, flat och så vidare! men men jag har de trevlig, sitter på milos computer när han är uteoch  har sig. skulle igentligen vart med olivia och jennifer ikvällen men att bränna skivor har tagit väldigt lång tid så det blev inget emd det.

imorgon äre lördag, och jag med massa andra vet vad som står på våra onda planer!  och vi taggar helt galet!
hade fint!
puss isabell :)

tingsrätten

lågn tid igen, jag veeeeeeeet!

gick inte hela dagen i skolan idag, för att jag, tove, malin och sonny bestämde oss för att kolla på en rättegång där min syster nadia var inblandad i. och det gick bra för henne. den som hade åtalat henne fick inte ett öre :) hähä.
orkar nte skriva så mkt nu för det är jobbigt tagetnbord -_- men jag är hos pappa hela helgen så då blire säkert en del bloggande ;D

natti natti :)
och ni?
TAGGA LÖRDAG (Y)

long long time

jag veeeeeeet! det var år och dar sen jag sätte mig vid en dator och skrev ett inlägg. jag vet. jag vet. dumma mig! men nu är jag här och kan försöka skriva ett vädligt intressant inlägg för er som läser :)

min vecka har faktist varit helt okej, förutom att skolan är dö trist men jag kämpar på och det känns som jag har kommit in på rätt väg men jobbandet nu faktist. vilket jag tycker jag behöver en applåd för? seså va inte blyga :) men skolan är ju som den är och det kan ju dock ändras väldigt fort. jag har även börjat träna lite smått vilket jag även de är stolt över. det behöver jag ingen applåd för äään! vi får väll helt enkelt se hur länge det håller. men men man håller tummarna. ridit har jag ej gjort särskilt mycket beroende på de kalla vädret och att jag faktist inte har ngn lust direkt.. men det blir nog bättre när det blir bättre väder. hon ska ändå bara skrittas i 20 minuter nu så jag kan leda henne istället :)

idag är de fredag, och alla vet vad som brukar hända på en fredag? ja även jag vet det. och det är exakt det jag tänker göra :) ska inte dricka eller så bara ha allmänt kul och dansa. kvällen kommer spenderas med framförallt olivia och jennifer men också förhoppningsvis med många många andra :) får se vart jag hamnar när jag ska sova, antingen hos olivia eller jennifer, sen imorgon blir det en tidig morgon.

får se om jag hinner skriva lite imorgon men kan inte lova ngt :) hähä, det kommer säkerligen bli massa sånna hära stora mellanrum mellan alla inlägg men det är bara för att jag är hos mamma för det mesta, och ingen tillgång till dator där. så förlåt mig :) hehe, ska iaf börja fixa mig för kvällen dravader,
hade fint!
för det tänker jag ha :)
puss!

något för alla

sitter hemma hos fröken nordström, med henne och folivia. hähä, skolan började igår och det var ingen höjdare kan man ju inte säga. speciellt inte när ett mkt dåligt besked kom. (A) slutade hyffsat tidigt, gick mot dlg för att lämna av sockar till sandra,träffade en del folk ja :) sen så hängde jag med gustav för att städa en källare, skulle ladirg gått me på de ;) haha! sen mot folivia igen, oväntat jag vet.

kvällen vet man aldrig vart den kommer ta vägen. det får helt enkelt bli ett mysterium (;
hade

hoppas hoppas

idag är det den sista onsdagen på hela lovet, kul! imorgon börjar skolan och då fyller även mina små syskon sillen och william år :) men åter till idag,  jag mamma, kanske silen och kanske olivia ska in till skara igen för att kolla om nelly fortfarande inte fungerar. finns inte så mkt att säga om de förutom att jag kommer veta ganska mkt hur mitt hästår eller iaf mitt ponny år kommer bli efter denna kväll. det kommer förändra en hel del, eller ingenting.

ska nog ta och äta ngt nu, skriver kanske ngr rader senare.
och usch på min dåliga upptadering! dumma isabell!
hade fint :)

2008

ännu ett år har gått. hm wierd stuff that. sitter vid olivias dator medans hon och jennifer sover, kul menar ja x) Nyår var helt okej, speciellt torget och tolvslaget. haha. orkar inte skriva ngt som direkt hände men dom som var med vet det så atte, fler behöver ju dock inte veta. heaheaeha.

nadia och tove fyllde även år igår, grattis till dom :)

och tack till mia och jakob för att vi fick spendera kvällen hos er båda :)

nu ska jag gå och skaffa mig en ny stil, nya löftet och kanske nya vänner. heaheaheah
GOTT NYTT ÅR!


mot 2009, och vidare!

RSS 2.0