halluu

drar mig till min moder idag :D kommer inte vara så aktiv nu därför, får ni helt enkelt sakna mig lite ;)
 
pyss, på oss :)

körd i skit

det gilar vi (Y)

som sagt, drog mig till stallet för att rida ut med olivia!, det blev en lång tur i sjölunda idag, två timmar var vi ute. red ner till sjölunda och badade med hästarna, riktigt häligt vare. galopperade och travade i vattnet, sen så är jag de smarta idag, och tappar spöt i vattnet.. så jag får helt enkelt hoppa  i och hämta spöt x) lika bra att bli blöt hela en, ja varför inte ? ajja , det var kul iaf :)

snart dra jag mig nog till sarah  för att sedan dra mig till olivia, och senare till mcd :) olivia ska äta, men vi får la se om jag får tag i lite pengar....... vilket ä ganskaaa osäkert. blir nog bra.


drömmar asså

samtidigt som dom borde finnas tycker jag ändå inte det. visst man har det helt jävla underbart under nattens gång, och man ligger och DRÖMMER. men sen när man vaknar blire andra bullar. då liksom var det bara en DRÖM inget annat. bara en jävla dröm i mängden! drömmen inatt var jobbigt fast ändå helt underbar. om man kunde ha bytit ut lite människor, fast ändå var det en fin dröm. men men det är ju liksom bara en dröm i MÄNGDEN!

yeye, ska till stallet om ngr minuter, ska rida ner till sjölunda och bada tassarna på hästarna, med olivia :) ska bli mysigt. måste dona lite i stallet också. men men nu väntar frukosten!

bye =)

tillbaka till vardagen

som överskriften säger klart och tydligt så är nog dom flesta tillbaka till vardagen. fast för dom flesta av mina vänner, har dom en ny skola. men jag går kvar på dalängen som sagt. inget fel med det nej nej. 9c nu, stor flicka. samma gamla vardag som förra terminen. vilket är ganska trist.   förutom att vi har ett nytt schema som faktist är riktigt bra! annars så är allt  verkligen som vanligt nu. och man känner det verkligen. liksom det är så... vanligt. carro fyller år idag, grattis! :) hoppas du får en bra dag. min dag, blir som vanligt. men jag är lika glad för det. bara lite seg just nu. ska till stallet om en stund, när olivia och kristin har slutat skolan vilket är om ett tag x). sen blire kanske fest ikväll då :) hoppas på en bra kväll.

bye


kiss my ass

yes, idag har jag varit i skolan. andra skoladagen idag då. skolfoto vad det som gällde, haha blev nog bra förhoppningsvis.. håret cepa ju såklart idag. så det blev tofs och diadem som gällde. fina kläder hade jag iaf ;P hihih men men (Y) åkte till olivia, kollade på os - hästhoppning! roffe kom två, OS - SILVER ALLTSÅ TILL SVERIGE INVIDUELLT I HÄSTHOPPNING! grattis!  sen tagga vi ordentligt till stallet ;P åkteoch red ett ordentligt pass. och sedan in tillbaka igen. duschen det första som stog i min tanke, och nu sitter jag här.. fräsh och blöt :P snart blire sängen, skola imorgon igen :)


- det är svårt att ändra uppfattning om en person. en person som man trodde kände. som man trodde visste allt om. och trodde den aldrig skulle göra ngt sådant mot en. men vaddå?! jag trodde fel. och när jag sa att tycker att det är svårt att ändra uppfattning om en person menar jag det verkligen. men den här gången var det enkelt. eller nej. till en början var otroligt. förjävligt. men senare började jag förstå. och då var det enkelt att ändra uppfattning. en sak som jag är rädd för, är att det aldrig kommer bli som förrut. tanken är förkävlig. den tär på mig genom att bara tänka på den. men den kommer få tära så himla mkt till. för det kommer aldrig bli som förrut. den tiden är ute ur bilden.

du är ute ur bilden.

duktigt isabell

när det känns så bra, när det verkligen känns rätt. när man vill ha så mkt. och verkligen tror att man har allt man vill ha. och sen helt plötsligt när man står där. men det dära allt som tydligen skulle göra en så lycklig. när det helt blev en del av ens liv. betydde det inte alls lika mkt som det gjorde innan. när man har allt man ville ha så jävla mkt. vill man helt plötsligt inte ha det längre. när man kämpat så otroligt mkt för att få så speciella stunder med den personen man trodde gillade så mkt, och sen helt plötlsigt var dom värdelösa. vad gör man då. när man igentligen ska stå där med allt i sin hand, känner man sig bara mer tom. man kan ju inte gå runt och låtsas nej nej. men kan amn vekrligen med att såra en person så mkt. istället sårar man sig själv och håller fast vid den människan ett tag. bara för att inte såra den. varje gång man kommer hem till den rivs hjärtat  bitar. det enda man känner är ju jävla falsk man är. och hur mkt den personen tror att man gillar den men igentligen är fallet helt annat. det är hemskt. men vad ska man göra?

som sagt, duktigt isabell.


första skoldagen.

första skoldagen idag då. började med att vakna såklart och sminka sig o ta på sig kläder och hela den raddan. sen gick jag och sonny till skolan. kom dit träffade klassen, faktist ganska kul! :) saknat en del av folket i skolan. träffade även stenhammarbor som nu kommer gå där. seg dag vill jag lova.. yeye sen drog jag mig till stan för att sedan dra mig till margretelund, där jag skulle träffa nadia och carro. även hämta mina byxor som har varit väääldigt saknade! trevlig ställe dom bodde på :P sen så märkte jag en grej som kanske iiiinte var så himla bra :S iaf, så tog jag bussen till stan som var såååå seg. och sen därifrån bussen till stenhammar. hade sån jävla huvudvärk och var verkligen helt slut. så jäääävla hungrig men tack och lov har jag käkat nu, så jag lever än så länge. men just nu mår jag inte så bra.. fortfarande lite ont i magen och huvudet så jag får la ta ochlägga mig och vila snart. börjar kanske bli sjuk... åkte inte ut till stallet idag iaf för jag mådde så bajs.. hmss imorgon äre skolfoto som gäller dåva :S

tjingeling!

hejdär, hej

kom precis in ifrån att ha pratat med johan och truls ett jävla tag, pontus också lite men han gick hemmåt sedan. jävla snack vare iaf! imorgon är det onsdag eftersom att det är tisdag idag.. hmss får se hur detta komer att gå ;P
ska träffa sarah imorgon igen, för att hämta lite kläder x=
men nu blev mina händer jätte sega :S

godnatt

gud vad jätte mysig solen är

hallå där, hej :)
nej men idag är det måndag sen tisdag sen skola... alltså onsdag. och just nu längtar jag tamigfan till skolan. jag tycker att dom hära sista dagarna på sommmarlovet alltid är så jobbiga xS vet inte riktigt hur man ska fördröja dom! haha idag får jag väll se vad som händer, kanske ska hämta lite kläder hos sarah. men det blir nog allt om inte ngt annat kommer upp. gick upp tidigt idag, för att rida nelly. hade en jätte konstig dröm men kommer inte ihåg vad det var för dröm bara att det var konstig x) och jag VET att jag har varit väldigt oaktiv det senaste men det är bara för att jag har bott hos mamma min ;P och har ingen dator där. men denna vecka blire andra bullar. undrar hur det kommer bli i skolan nu när stenhammar börjar där med. så jäääävla gött att alla nior har slutat! bara alla nya sjuor.. pusst.. yeye blir nog bra, komme ju ffå träffa lite mer kompisar nu oftare eftersom stenhamar börjar. och där går ju tove, elsa, johannes, mm x)
skriver mer sen ! pyss

poo

jag mår verkligen bajs,


:(((

saaajjk

hjulafton igår :) mycket trevligt med sarah, träffade inte så jätte mkt folk denna gången men lite vara allt ;P

idag är det fredag och festhumöret är veeerkligen inte på topp.. hm inte bra. men jag går ut ändå och hoppas på att jag piggnat till fram mot kvällen! som sagt, plikten kallar!

ajöken.

torsdag! (Y)

wihoo, hjulafton på torsdag :) brum brum blir med sarah. och kanske olivia märker vi. im staaarwing :D förra årets var skeeta rolig. hoppas på lika bra detta året. hoppas på bra väder dessutom!

nej nu ska jag ta fram mina vuxen skills och laga mat!

cut me open, cut me open

vaknade för en väldigt liten stund sen. pga av att karlberg och tony rusar in i huset. pusst. men det var ändå på tiden att gå upp! idag är det måndag, och om en allt för lång vecka eler iaf nio dagar så börjar skolan.. nian here i come. har faktist börjat försöka vända tillbaka dygnet med att börja rörda på mig mycket mera på dagarna för att bli trött. denna veckan är ju mammas också, så nu blire mycket jobb. kommer nog bli gaanska gött ändå. behöver komma lite iform till skolan. fast det hemskaste är ju dock att sommarlovet har gått skitfort! har knappt hunnit med ngt. det är nu den senaste tiden som saker ha börjat hända.. nu blire till att rida nelly ordentligt varje dag också. hon vilade ju igår för att jag verkligen inte orkade efter att ha varit med olivia på tävling.

mc donald sa vi, mc donald blev de! mc flurry med choklad sås sitter aldrig fel, och inte denna gången heller. mähäh, träffade lit kompisar där också men mobbade som vi är sätte vi oss vid ett eget bord. men törna och alex kom senare och joinade oss. sen drog vi oss hemmåt. sätte mig vid datorn men ingen speciell var inne och internetet var dum då jag gick och la mig.
skriver mer sen!

mc donald! ;o

då vare jag och olivia som var i farten ;>. mcd here we come var nu ett tag sen vi var där.. men det får ni helt enkelt leva med. kom precis ut ur duschen, ska fixa mig lite. såå jag ska nog läga på nu. bye ;)

you got my attention, so kissable :r

fan vilken jävla klassiker

tjohoo, idag ahr jag varit emd olivia på tävling i nuntorp, och det gick väääädligt bra :D hihi, hon vann nämligen klassen, GRATTIS OLIVIA <3 så nu blire snart duschen för mig, sen chill bill. skit trött efter att ha varit dräng för olivia i regnet.. men kul vare!

igår så sprang ja
och sarah i regnet.. ;o det var gaaanska blöt.. JAG VILL HA CHOKLAD :(
 they say im a entertainer

bästa engleskan dåvaaa ;o byeg

wohoo :D

okejjokejokejokejokej, lugna ner dig  nu isabell :D haha ska snart träffa sarah, & antagligen ngr mer. elr någon.. (a) yeye, var i stallet idag också, nelly var helt cepopo, hon bara sprang. gjorde inget annat varken jobbade eller sätte under sig. bara sprang sprang och sprang. hela mitt vänstra ring finger fuck up nu ;o fyfan!

imorgon blire till att åka med olivia till tävling, så det får bli en ganska tidig kväll idagen (: i got the mobile.
hejsvejs ;D

jag har lurat mig själv,

waaay to many times now!

vankas det helg vankas det party, och det vare! sketa kul hade vi. drog till stallet, sen hem till kikki. och där började sminkningen ;P gjorde oss iordning sen drog vi vidare, till elias. riktigt kul vare! tankarna flödade så som bra och dåligt. men tråkigt var nog banemäj det sista jag hade.trevligt folk och hela köret. sen blev jääte mkt kaos så då drog vi ut dom flesta sen, och sen vare städning på g. haha jävlar vad det städades. sen mot torngrillen där man träffade folk, bla annat mobbaren öh.m. daniel bill :O. fast har inte ett minna om honom ngnstans men han hade tydligen mobbat mig när jag var liten x) haha, så kan ddet gå! sen kom min syster också, stog där ett tag. allt blev lite dumt. men jag fick skjuts hem iaf! :) tack för ... kvällen :)

jag trött på precis den jävla meningen. okej, varför är det så då? jag orkar inte höra den gång på gång. fan vilken jävla klassiker. kom på ngt nytt! kärlek tamigfan inte min grej. jag tror gud hatar mig. tack för mig!

KUNGSBACKA FÅR FANIMIG VARA NÄRMARE ÄN VAD ÄR JUST NU! :O

idag, <3

får la hoppas på det bästa helt enkelt. elr?


ska handla mat med syster yster snart, PYSS!


imorgon <3

var i stallet för typ en minut sedan och nu sitter jag här. vid datorn, och skriver och har sig. men det är ju alltid lika bra?! hade tänkt hitta på ngt ikvällen men blir nog en lugn hemma kväll framför datorn. kanske behövs... imorgon som sagt är det dåva min turdag enligt horoskopet så får väll hoppas på det bästa helt enkelt. fast idag ser det ju dock inte så just ut. det ska tydligen bli storm och regna röven och allt annat kan ju knulla mig i röven. jag menar det brukar gå så.. inte ordagrant! men idag är ju inte imorgon så.. nelly var jätte duktig idag iaf :D

men nu ska jag vara ännu mer social så hade!
pusssssssstt


food, glorius food!

godmorgon!
idag är det en äcklig torsdag, och jag är tvungen att dra mig till hjertbergs för att kunnda köpa föda. idag är dessutom bara 13 dagara kvar til skolan börjar, fy! så jag är litehalv så där sur på allt så bli inte förvånad om jag råkar slänga ut en liten tyken kommentar sådär.. SAJK.!  nej jag är jätte glad, för vet ni vad?! nej det gör ni inte :) mähäh. så nu ska lilla saraha passop så ska vi till mathandlarn och köpa mat :P sen blire la stallet, och senare ah, vad som nu händer x)

pysss hejs!

tidig morgon.

gick upp för inte alls länge sen, klockan är 10.15 och med tanke på när jag la mig igår är det ganska tidigt dåvaa. ska alldeles strax ut till stallet. väntar på att kikki ska ringa, så ska vi åka ut och träfa olivia där (: så rider vi, och sen ska vi fortsätta med att städa sadelkammaren! sen ska jag nog förhoppningsvis träffa saraaaah :D inte gjort det på hela två veckor idag :O. woops, nu ringde hon x) hade gött!
pysss

Btw, grattis isabell larsson! :)


lets rock this bitch

kom precis hem ifrån att ha varit och tittat på film med kikoko. vi var och hyrde tre filmer och köpte lite godis (: vi hyrde, truly blondie ( tror ja den hette.. ) , den var riktigt jävla B (N) & the number 23 som var riktigt bra faktist! och mean girls såklart ;R och ni alla förstår hur den filmen är, mähäh. sen när jag var på väg, hem sprack mina byxor (A) haha, inte bra.. åså hittade jag  en väska med sprit men jag gav den till min bror, så duktig är jag. och nu sitter jag här, mätt och belåten. eller inte!

jag fattar verkligen ingenting, vad är det för ngn jävla gud vi har igentligen. in my ass att han lyssnar. jovisst min tur kommer, men när då?! min tur har väll typ kommit i delar. antingen har jag sårat eller den. lyckat, somfan. när ska min helhet komma då? nu börjar jag nian och sen gymnasiet. & jag kommer antagligen inte ens bo kvar i lidköping till gymnasiet. så min helhet får fan ta och börja springa. eller det kanske bara här såhär det ska vara. så jahapp fine. får väl leva på mina "delar".

peace

KUL!!1

blir nog mys ikväll (;

jag hoppas du förstår att du har förstört allt. hur kunde du igentlige med? hur kunde du med att förstöra det vi hade. du snackade alltid om att vi hade så kul och att vi var så bra. hur fan kunde du med att förstöra något så underbart. nej det kommer inte bli som förrut. hur mycket jag än vill, vågar jag inte lita på dig. jag vill men jag jag kan inte! du spottade mig rätt upp i ansiktet. varför hade du inte med dig pistolen också? du var så otroligt respektlös, och fan inte pålitlig! det var i sånna stunder som jag behöver dig som mest, men var var du? jo med honom. som sagt. du ska veta att det är du som har förstört det och det är du som har gjort att jag känner såhär. och vi kommer inte kunna komma i närheten av vad vi hade. vi kommer inte vara vi. vi kommer vara dom!
tack så jävla mkt.

chill bill

sitter vid teven och kollar på thats seventies show, eller hur det stavas x) helt underbart program där. gick upp klockan 7 idag för att åka till pappa. skulle ju säga hejdå till mina små söta kattungar först åxå. vilket tog ett tag. sen åkte jag till papi och la mig i hans stora säng :r fast sonny var ju inte direkt den bästa brodern todäy! så jag bestämde mig för att gå upp ganska fort, sätte mig vid datorn och kikade runt. beställde kebabtallrik och hämtade den. sen bestämde jag med kikki att träffa henne när hon kommer hem, och vi ska antagligen åka och se på film med lilja och alex. ska kolla om olivia vill med också. sen var det träff med duschen.
pyss!

och btw, om jag väljer en skola i en annan stad så flyttar jag KANSKE med min syster.

panik drömmar..

måndag idag då, vaddå måndag!? inget direkt vackert väder som man kan ligga och gotta sig i heller. fast det stog faktist på SMHI att det skulle regna hela dagen.. men än har det inte börjar regna här än så ska kanske vara glad. åkt till pappa idag, ska vara här denna veckan. och eftersom att skolan börjar snart så kommer det hända grejjor. kikki kommer ju hem idag, sarah kommer hem på torsdag tror ja. och olivia kommer ju alltid vara här. mähähäh. får dock se vad som händer idag. som sagt kikki kommer ju hem så det blir nog att leka med den tösen. :)

jag har dessutom börjat rida nelly nu igen för dom som inte vet (a) haha, vädligt roligt. hade inte ridit på fem hela veckor. och vem vare som var fet! :O men men, nu jävlar i havet vad vi ska träna. MSV nästa föfan. japp o utan träning ingen tävling. så det blir till att ligga i ordentligt. (: hoppas verkligen det kommer funka nu.

och tillbaka till min överskrift... eh ja, det är sant jag har panik drömmar. det började med att jag drömde att jag drömde att jag drunknade och sen när jag skulle ta mig upp och ta i extra hårt, för att simma upp vaknade jag. sen dagen efter drömde jag att jag blev jagad. att ngn försökte våldta mig, så jag sprang så fort jag kunde men kom ingenstans. så han fick tag i mig, och rev i mina kläder. så smällde jag till honom. så började han slå mig och sen när han smällde till mig sista gången igen, vaknade jag. sen dagen efter det, drömde jag att jag var instängd. och det var inte aaallt för trevligt. dagen efterdet drömde jag att det brann i mitt hus, och jag kom inte ut för att jag ville ha min nalle med mig, så jag brann inne. sen sov jag hos olivia och drömde inget :) sen när jag och olivia låg och vilade hema hos mig, kom det igen. sen inatt drömde jag att vi åkte båt och höll på.. usch fy och blä. hoppas det går över, så jag kan sova bra snart.

/ isabell


batman :R

igår var jag och olivia på bio, på det the dark knight! var riiiiktigt bra :R mähäh, batman är ju inte lite snygg eller så nej nej. vrf skulle han var de ;) mähäh, sen gick vi ut mot campingen, sedan mot råda fast där fastna vi nästan utanför colbins hus.... sen drog vi oss mot staden och träffade ado med flera. sen gick vi till hörnan och åkte med vbs bil till stenhammar skolan för att gunga? sen hem till marcus och typ sov..... sen hem till olivia OCH sov :D hähäh

idag ska jag och fucking olle till stallet ngn gång, men hon sover fortfarande... och vädret är ju inte det vackraste så vi får se hur det blitttt. frukost nästa iaf ;D

8 år

hela tiden trott att alla bitar skulle falla på plats igen men nej nej..idag är det 8 år sedan du försvann. och saknaden tynger fortfarande mitt hjärta. en stor del av mig riptes bort med dig, och har aldrig kommit tillbaka. det är konstigt utan dig och har alltid varit. men jag har lärt att acceptera. finns inte mycket annat göra. jag skulle vilja prata med gud eller något. bestäma ett avtal att få träffa dig. och jag är säkerligen inte den enda som vill det. en kram eller bara en blick skulle betyda så mkt. bilden av sista gången vi sågs finns fortfarande i mitt huvud. tänka sig att idag för 8 år sedan gick du bort. tänk att igår för 8 år sen fanns du. och allt var en helt annan värld. du har alltid varit en person som jag behövts i mitt liv. och fortfarande är. det fanns så mkt jag skulle ha sagt till dig för åtta år sen. men sen när vi väl skulle åka var du inte där och det enda jag hade kvar var meningar du skulle fått höra. som sagt, jag saknar dig grymt mycket. och platsen för dig i mitt hjärta finns fortfarande. jag älskar dig mormor. och jag tänker fortfarande på dig! tänk om du bara skulle kunna vara här. det måste blivit ngt fel. det kan inte vart din tur.. ´det finns inte ord för hur mkt jag saknar dig, för hur mkt du betydde i mitt liv, för hur mkt jag älskar dig överhuvudtaget. vila i frid mormor <3

RSS 2.0