kattvakt

Är kattvakt hos min syster yster som sagt, väldigt skönt faktiskt. Längtar bara mer och mer tills jag får ett eget ställe! Jag köpte frukost till mig förut, känner mig så duktigt. Vuxenpoäng till mig, score! Snart kommer olle hit och då ska vi laga lite käk. Har jobbat hela dagen så är en aning slöö. Men vi laddar nog ner en film senare, olagliga som vi är och myser till den. Senare kommer nog erik också, så slipper jag sova ensam. Och nej nadia, vi ska inte förstöra din säng :) eller? hehe.
Isabell

kaoz

klurig

after work?

Sitter och väntar på att madre ska komma hem, vill ha käk!! Hehe, vid tretiden ska jag åke ner mot min syster lägenhet, ska bo där hela helgen och vara kattvakt. Im the catqueen. blir mysigt och gött att ha en egen lägenhet för sig själv. Japp jag är sugen på att flytta hemifrån!! Och skaffa mig ett välbetalt jobb..... Ska äta på stadt idag med Erik, Philip och Olivia. Blir gött, dem har så jävla go käk där. Jag känner mig typ gammal som går ut och äter? Eller så är det bara för att jag aldrig brukar göra så, om inte jag och olle drar en pizz eller dönk vill säga! Jag är ju faktiskt 18 om inte så länge, jag får känna mig.. myndig. Hela helgen består av jobb! Känns kul. Men eftersom jag har en egen lägenhet i stan så kan jag nog få lite tid med mina vänner trots allt :)
Isabell

bitches

Om en timma sluta mosi, och då har jag hört ryktesväg att hon och anna ska dra och bada på villabadet! Då har jag tänkt att våldgästa stranden för att få lite pussar och kramar av mina bitches. Vet inte om det infaller några kömpisar men det lär jag ju märka! Hehe, men först! En ipren + alvedon så jag överlever cykelturen!
Isabell

creds to moi

Min vilodag igår har payat off asså, för idag mår jag tusen gånger bättre! Hostar inte alls lika mycket, inte alls lika snorig eller tung i huvudet. Så skönt <3 Börjar nu se ett slut på min eviga sjukdom. Och idag när jag gick upp fick jag rycket för att det var så mycket flugor i vårat hus, så jag tog våran fina flugsmällare och dödade allihopa! Det var en fet kyrkogård hos oss en stund. Men det kändes bra, det behövde! Sen städade jag HELA köket, tog en och en halv timme, och sen när mamma och zlatko kom hem märkte dom det inte ens? Vafan, det glimmade ju i princip, så rent var det! Så jävla nice. Känner mig så duktig. Hehe, ska snart ut och rida också. Och sen kanske jag kan spendera tid med mina kompisar! Det vore ju grymt iaf. Hehe
Isabell
sne näs?

have no fear of perfection- you'll never reach it, nobody does.

lc00

ännu mer spyor

Vaknade ganska fridfullt upp ur min skönhetssömn vid 5 tiden imorses, tänkte vafan försökte somna om. När jag helt plötsligt börjar hosta lungorna av mig! Jag hostade och hostade, det fanns inget slut på det. Jag drack vatten försökte svälja massa, gjorde allt! Det slutade med att jag hostade så jävla mycket att jag började spy!! Fattar ni eller? Jag hostade så hårt att jag hostade upp innehållet i min magsäck. Sjukt äckligt, och på det började jag blöda näseblod ur båda näsborrarna, why oh why? Mamma gav mig en ipren och en alvedon som jag kärleksfullt kastade i mig, med dem i mig somnade jag om igen, gick upp vid sju och ringde och sjukanmälde mig. Så nu sitter jag här hemma och ska snart ta lite mer tabletter, hoppas mamma kommer hem med cociliana till mig. Annars vet jag inte vart jag tar vägen. Kanske ut till solen? Det är 36 grader i solen. Ah, brb måste snyta mig!
Isabell

spyor

Jag känner mig lite svag idag, men är så glad för att jag faktiskt gjorde något igår! 18 års middag hos frida och sedan vidare till måndax, där jag kom in! Det var de första och sista olagliga jag gör denna sommaren, för snart ska cykla till min kära buss mott sommarland. Wohoo! Jag har ätit en halv macka och en banan, jag upptäckte att våra kattungar hade spytt på golvet så då var jag inte sååå sugen längre! eheh
Isabell

tips bloggen, ge mig

Asså jag behöver lite hjälp, som i tidigare inlägg så kommer jag inte få någon veckas semester utan endast tre dagar... Jag ville gråta en skvätt när jag insåg att jag på riktigt kommer jobba hela sommaren. Så jag funderar på om jag ska ansöka om en ledighet och ha en veckas ledighet eller bara härda ut och jobba på? Åker ju faktiskt till alanya den 17 och då kan jag ju ta ut min semester.. Typ, och jag behöver ju pengarna, vill ju ha dem! Så ja, ska jag bara härda och bli rik, eller lite mindre rik och umgås med mina vänner? Nadia! det är nu jag behöver dina vise ord, jag är så osugen på att jobba hela tiden. Men jag vet att i september kommer jag vara glad över mitt slit. Just nu har jag bara lite svårt att se de positiva.......... So ge mig lite vise ord förfan!
Isabell

blev precis ledsen igen

Gick in och kollade på mitt schema precis, och jag har fått mer jobbdagar, så då jag skulle vara ledig en vecka är jag bara ledig tre dagar.. Dem har snott min helg! Och jag vet inte vilka dagar jag skulle kunna byta till heller.. Men jahaja, jag får väll helt enkelt semester när jag åker till alanya då! Ses då kompisar!!!
Isabell

lön!!

Känner mig så vuxen när jag får lön, dock går i princip hela min lön till min resa. Men några hundralappar har jag allt kvar! Hehe, blir spännande att kolla kontot senare! Vaknade upp idag med ett huvud som väger ton, är så sjukt snorig att det inte är sant. Jag håller på och snyter ut min hjärna på riktigt. Känns sådär assooo, och imorgon är det jobb igen. Hoppas innerligt på att min förkylning lägger sig en aning tills dess, idag får jag väll stanna hemma antar jag. Är dock sjukt sugen på att gå på stan men det blir väll inget med det! Funderar på att dra till göteborg med lite goa brudar på fredag, så får väll spara mig tills dess. 6 arbetsdagar till sen en vecka ledighet, längtar redan <3
Isabell
charmiga ehe

röv, röv och åter igen RÖV

Jag tänkre nu dra en stor fet jävla FML på mig själv. Helt jävla otrolig FML. Fattar ni? Jag sitter, ensam, helt ensam, smutsig och återigen ensam  i stan när varenda kotte av mina vänner chillar i stenhammar och har det asgött! Varför är inte jag där?? Jo för att jag kom hem försent från jobbet att jag inte kunde ta mig dit. Jag hatar alla glada och fulla jävlar som vill prata med mig när jag går helt ensamt på vägen. Hatar alla äckliga fulla människor som har det asgött med sina vänner i sina hus och lyssnar på asgo musik och dansar slynigast i världen? Jag ska vara den som dansar slynigaste i världen med mina slynor. Men vad gör jag???? Letar förgäves efter skjuts upp till fucking stenhammar. Hittar jag någon?? Nej, svar nej negativt och allt dåligt i hela världen. PÅ riktigt. ådsåfvsdkcasc och alla fula könsord man kan säga! FML FML FML. Röv.
Isabell

this story has been deleted


kan nog ta priset som..

Världens tråkigaste människa, på riktigt! japp, jag tar på mig den. jag gör ingenting, jag bara hänger på sommarland och kommer hem sen igen helt död. Är jag mesig eller är vårat jobb väldigt krävande???? Jag får damp, för jag vill göra så mycket men kan inte. Jag vill vara med mina vänner när dem gör massa roliga saker och jag vill kunna vara uppe sent utan att tänka på att jag ska jobba dagen efter..... Jag vill bara vara fri! Hehe, såja. Ska kanske inte överdriva.. eller? Imorgon är det sista dagen innan ledighet <3 dock endast i två dagar, men själva ledigheten är så... önskvärt. Då ska jag göra något kul.. Hehe, och bra att jag blir toanödig nu när vi inte har något vatten hemma. Nu går jag och lägger mig. Snart iaf.. Asså shit.
isabell

JAG VILL HA NÅGOT SAFTIGT, TYP vindruvor


ett krök, ett gök, vad mer?

Hatar facebook, för där ser jag alla jävlar som har det svingött när det är ute och åker båt, drar till kusten, äter go mat och allt sånt där roligt som jag inte får göra. Jag är fast här i lidköping och ständigt tänker att jag inte kan göra något för att jag ska jobba! Jag är heller inte tillräckligt olat för att orka planera något, så egentligen kanske jag inte bryr mig så mycket? Jag har bara mina stunder så jag vill dra av mig håret, sno en bil, hitta ett haff och dra till.. Ja något sneaky ställe! Ridningen tog kål på mig idag, bra som dåligt. Så jävla mycket ridning på en 1.80 häst att det ärotroligt. Jag är död  på riktigt, fick jobba röven av mig (ordagrant) hehe. Samtidigt som i början funderade över varför jag fortfarande håller på med det. Ett år kvar, detta året ska jag njuta för att sen så tar det slut. Jag bara bestämmer det.
Isabell

i wanna dance all night


http://existenz.se/out.php?id=37372

Klicka på länken ovan, haha. Sjukt ful!
'
Är stört rastlös nu. Men jag ska inte klaga, för är hellre det än åker till sommarland och jobbar. Jag behöver vila upp mig!! Behöver verkligen duscha, det är nästan så jag går över till grannen och frågar om jag får låna deras dusch. BRUTALT. Vill duscha av mig sommarlands basilerna!
Isabell

brum brum

Sitter (efter min skönaste utsovning någonsin)och kollar runt på olika trafikskolor, vill verkligen komma igång med körkortet. Dock är jag lite för lat för att ta tag i det nu. Men, jag kollar iaf runt vart man ska bosätta sig. Priser, lärare, bilar, avstånd, massa bös som har sin spelande roll. Asså jag skulle vara så king i en bil. Vill ha körkortet nu, skiter i att gå kurserna jag är för grym för dem! Men focus har ett paket som verkar ganska bra foktiskt, ska prata lite med mina vänner och få deras tips. Sen någon dag får jag ge mig ut på stan och prata med de olika ställena och se vad de har att säga!
'
Förresten våran vatten pump här hemma har gått sönder så har inget vatten!? Hur fan ska detta gåå???
Isabell
den ska jag ha
och det asset

. .

Ser ni mellanslaget på punkterna i min rubrik? Så nära var jag på att få ett utbrott förut innan jag kommit hem och fått i mig mat. Som sagt. Sommarland gör mig deppig och cp. Fråga mina nyfunna vänner om dem tycker jag är normal. Svaret blir nog negativt på den frågan. Nu ska jag lägga mig och sova i mina stora och sköna säng. Vi hörs imorgon bloggen. Jag älskar dig.
Isabell

baby your a firework

'
'

kul brud

Hm, ja min enda lediga dag denna veckan spenderar jag åt att storstäda mitt rum på 1.5 timme. En klapp på axel förtjänar jag allt, för det uppkom stunder då jag låg och hade kvälningar (?) i  munnen och jag var nära på att ge upp. Men nU! Är det klart och jag kan kanske till och med ta hem folk ditt mitt rum? Such a feeling! Något lite mer roligt är att jag försöker planera lite olika tillfällen i sommar som jag kan göra lite roligare saker än att just städa rummet, typ liseberg, kusten, göteborg, överby, åka båt, massa bös. Men bara göra något som innebär sommarland. Dock planerar jag ju att åka till liseberg på en av mina lediga dagar för att åka alla karuseller och bada, är det fel? Aja, nu ska jag fylla min tomma mage!
Isabell
här kämpar jag med dammsugaren
hehe

sommarland away

Känner mig helt borta från hela omvärlden typ, eller iaf mina vänner. Idag är min lediga dag men jag orkar inte göra ett piss! Eller? Joo, ska allt höra med någon kompiz som man kan chilla lite med senare, lite umgänge behöver jag! Jag glömmer typ bort att jag har andra saker att göra än att jobba, bra där sommarland. Är det erat motto? Hjärntvätta folk så dem aldrig kommer därifrån. Förstår inte folk som jobbar kvar där i 5-6 år. OKEJ, om det skulle varit bra lön. Men lönen syger ju röv så varför liksom? Nu ska jag städa mitt rom! Det behöver lite kärlek och en makeover. (vakande för 10 minuter sen. älskar att sova) och alla kattungar springer omkring och cepar på mig! Dem är helvilda!!
Isabell

mina kära

Jag tar nu en promenad på 3 km till stenhammar för att hinna med första bussen som går ner till stan. Sen åker jag 40 minuters buss och sedan går 1.2km till skara sommarland. Jobbar 7,5 timme, går tillbaka 1.2 km. Åker buss till lidköping på 40 minuter för att sedan ta min cykel hem en mil till gösslunda. Jag gör ALLT för att få dessa 67kr/timme. Jag vill nästan smälla till mig själv. Såååå... Har inte ens ord
Isabell

tiden går fort när man är lycklig

Ja, inte fan går tiden fort när man bölar iaf. Har jobbat två dagar i rad nu och dessa två dagar har känts som två timmar, fattar ni hur fort dem har gått?? Imorgon är min sista dag innan en dags ledighet. Frågan är vad den ska användas till.. Sen på´t igen. Låter som att jag ska ut och supa som en liten alkis men nej, så kul ska vi inte ha det. Jobb tre dagar i streck, fun fun fun. Sucks to be meee.. Ehehe. Snart ska jag ut och rida Basilika, och efter det ska jag dunsta ner i min älskade säng. Måste också tilläga att jag åt en cheeseburgare förut, sjukt gött!!! Puss
Isabell

going skillnad

Nu var det längesen jag gav mina små tänder lite uppmärksamhet här i bloggen! Och dessa stackare kämpar förgäves för att inte vilja ta dö på sig själva under denna process med tandställning. Nu har är jag ett bruta braceface då tandställning klär både min över- och underkäke. Och jag har haft ont, ibland har jag önskat mig dem starkaste drogerna endast för att få en blund på natten. Men all denna smärta har inte varit förgäves (än så länge) för nu är min cp-tand borta!! Kan ni tänka er detta? Mina tänder är närmare helt raka just nu and i lööve it. Känns som mitt suktande efter att få raka tänder äntligen kan få ett slut. Inte riktigt än, men förhoppningsvis inte alls långt kvar nu!!!!! Im so happyyy. Lägger upp lite bilder så ni kan få se kontrasterna på hur BRUTALT skeva tänder jag hade innan jag satte in tandställning. Och folk sa att jag hade fina tänder? HA, skevaste ögonen ever. Nu får jag väll fortsätta på mina bränna!
Isabell
precis innan jag skulle få tandisställning
då. skev skev skev, fan så skevt
trött tjej innan jobbet, men ni ser ju skillnaden!!
precis när jag fick på underkäken
två dagar efter jag fick in på underkäken, och det har redan blivit mycket bättre. Det går fort asså! men fan vad ont det har gjort också. Ska in igen den 31/8!

jobba på brännan..

Nu ska jag ut till mina mysiga gräsmatta och jobba på den brännan som har försvunnit på min svenne hud. Kan man ha sämre pigment än som en ren svenne? Tycker på riktigt att jag ser brun ut men he, lika blek som från början. Har chillat i stallet fram tills nu och som sagt har solen bjudit ut mig på en kopp te på min gräsmatta. Därför pallrar jag mig dit. Någon som är på att bada? CALL ME. puss
isabell

everything i like is either illegal, immoral, fattening, addictive, expensive or impossible

'

fest abstinens över, eller?

Åhhh det är så gött med ledighet! Älskar att vara ledig och bara mysa runt med alla söta människor. (hehe) och chilla med mina kattisar. Gårkvällen var riktigt rolig, har saknat och festa med mina brudar. Så jävla sköööj, vi vet varandra så jävla bra och vill göra samma jävla skit. Helt otroligt. I just love us. Hela dagen idag har bestått av att jag har chillat med anna på hennes jobb, mitt huvud var en aning tungt där ett tag men efter en twister och lite choklad så mådde jag prima. Kom hem för en stund sen, och gud vad jag saknat min säng. Den är så grym, ska aldrig mer lämna dig! (läär jag göra) men för tillfället är det jag och min säng, inga andra. Kanske några kattungar kryper ner också. Hihi
Isabell

sexy and i know it

Jag vill festa asmö, men mina planer för kvällen drar åt räva. Dock har jag en plan B för att bort min festabstinens. Så oavsett blir nog kvällen jävligt going. Hehe. Får hoppas på det iaf, tre dagars ledighet nu, åh gim! Så jävla gött!! Ikväll ska jag ha askul, dansa asmycket, förstöra skit mycket, snacka massa skit och bara chilla. Det kommer bli grymt!
Isabell
seriös brud laddar upp

lämna tårarna hemma

nu kommer min racerbrud och hämtar mig efter hundra gånger vi ändrat planerna! Bra, hej, bra hej, bra hej, braaaaa.
isabell

im not happy for finding you, im happy for you finding me

Isabell

ajjj

behöver jag säga mer? Jag vill så gärna äta, men det gör samtidigt så ont. Och samtidigt som det gör ont är det lite skönt.. Ibland, men mest ont. Men det blir väll gött om.. två veckor? Ja men vad bra! Då har ju jag ju något att se fram emot. Har ju faktiskt ingen annat inplanerat om två veckor förutom jobb och.. Ja, att sluta få ont i mina tänder. Yes! Nu sommaren räddad. Såg också att jag har fått två bröst till. Snyggt, lite gött kanske. Ne, äckligt. nej underbart. Bra, nu ska jag duscha. Ehehe
Isabell

braceface

Det var kul att cykla hem i motvind. Motvind är min andra halva. Så fint och vackert. Något roligare var att träffa anna vid ica en stund och prata ihop oss lite, hon jobbar ju så mycket så det är bara då vi faktiskt hinner träffas! Tragiskt men sant. Hon har bara 4 arbetsdagar kvar nu så då kan jag äntligen få kanske komma hem till henne igen? det var ju ett tag sen nu.. hehe, vårat smultronställe nu är under hennes tält vid ica. Nu ska jag ta mig något att äta, och kanske duscha.. Luktar snubbe. Och imorgon är alldeles speciell dag! Jag får nämligen tandställning på underkäken. Herregud, då kommmer jag vara ett riktigt braceface. Snyggt.. Kul att jobba 9 timmar sen. Ne, jag är inte bitter :)
Isabell

vad jag vill ha

Ja ni fattar nog, jag vill ha fest, kärlek och en jävla massa flötig och go maT!!

avatar

Igårkväll satte jag på filmen avatar, har sett den en gång tidigare men den var fan bättre nu! Eller asså, den var bra från början också men ja, den var ännu bättre nu. Jag vill vara en avatar. Dem är så grymma, hela deras värld är cp och asgrym och dem är ascoola. Den tjejavataren som han blir kär i är så snygg! Jag vill vara henne, för hon är så cool. Dem är liksom en blandning mellan så mycket och har så många färdigheter. (formell, jag vet) Det skulle ju vart asgrymt att springa omkring blå men några få skynken överkroppen, en lång fläta som man kan fläta ihop med hela världen. Ascoolt jueee! Varför finns det inte avatarer på riktigt?
Isabell

you know, but i dont

Sitter här i min ensamhet i gösslunda, funderar på vad man ska göra med dagen. Mina två lillasystrar som jag brukar rida med är bortresta så jag har ingen jag kan rida med. Kul? Ne, tänkte gå ut och springa sen men när jag imorses vaknade av ett hostanfall skiter jag nog i det. Känns sådär att bli sjuk azåå. Jag har kommit på att jag blir fan depressed av jobbet.. ASSÅ, jag kommer inte på vad det heter på svenska.. Depressed.. Jag har det på tungan.. betungad, negativ. Aja, ni fattar. Fast det håller inte i sig så länge. Det var bara igårkväll typ. Men när jag vaknade upp idag och insåg att jag kan göra precis vad som helst idag och imorgon kände jag mig grym. Brb, måste hämta vatten och lite tabletter. Hosta </3
Iabell

nu kommer du hit nu har vi sex baby

Fan va jag älskar detta sommarlovet. (ibland iaf.) Sjukt mycket har varit så jävla bra, dagen igår var underbar, dagen idag var underbar. Så mycket är så underbart. (känslosam tjej) haha, fan va löjlig jag är. Men detta lovet är gå going. Till i skillnad mot förra, det kan ju ta mig i röven! Så mycket sög det! Eller? Kanske kan va gött. Jaa, eller.. Jag vet att du läser detta billy. Jag är itne så äcklig som jag ibland kan verka... Hehe. Inatt kommer jag sova gött. Har inhandlat lite klädddds idag också. En blus jag är kääär i, en cardigan, sport bh och bikini. Going? Eh ja? Och för den inventeringen jag gjorde fick jag  nästan tusen spänn för. Gött? Japp. jag vill bara göra massa roliga saker. NU, nu nu nu.
Isabell

första juli

Det är fan juli idag, sjukt egentligen. Men samtidigt så otroligt gött. Ridningen idag gick awesomeeee! Hehe, den gick iaf skitbra och idag var första gången på länge som jag verkligen kände att jag vill hålla på med detta. Har varit lite fram och tillbka de senaste, speciellt med detta med Nelly. Har tagit det ganska lugnt med ridningen sen hon kom ur bilden för att försöka hitta lite motivation. Och idag kom den :) jävligt gött. Hoppas bara den håller i sig. Vi galopperade inget idag utan bara travade, hon har vilat två dagar så mjukstart kan vara bra för hennes små ben. Eller jävligt stora. dem väger ett ton när jag ska kratsa hennes hovar. Bara det är ett träningspass. Men jag tror att ni väl kommer igång ännu mer och kanske börjar träna lite för någon tränare så kan detta bli riktigt bra. Det kändes så idag iaf. Hon är en klok hedst. Och det är jävligt kul att rida häst istället för ponny, faktiskt!
Isabell

RSS 2.0