i was stuck in the mittle

vettefan hur det gick med stavingen men wellwell.

idag är det valbrgsafton och sista dagen i april, det är faktist soligt utomhus men det blåser -.- slutade redan klockan kvart över nio idag i skolan, rätt gött. skulle helst velat skippa hela skolan men vi hade redovisning så vi var tvungna att stanna.. så jag pallrade mig till rexam och tog bussen. och när jag skulle av stannar inte bussen vid min hållplats , så jag får rusa fram och be dom stanna. jävla buss chafför asså, han bara skratta!

ska ta bussen in till stan sen igen och träffa tove. kvällen kommer  spenderas först ute i gillstad och min klasskamrat sammy med sammy då, robert, joel emil , tove och jag. vi ska bada och ha oss, funny! sen vid nio tio så åker vi till tove sminkar oss och åker till Olivia sandra och jennifer =) och ser vart kvällen tar oss. jag tänker iaf, gör det bästa av kvällen. hoppas på the best som alltid! heahea. men ska iaf... ne jag vet inte. det märker vi!

ha en fin valborg!

jävligt snygg bild på mig och olivia ifrån gbg horse show, yeey!

mums place

idag är det en sån dag som igår, vaknade med magvärk och knappt sovit ngt inatt.. en sömnlös inatt igen, har dock sovit mer än vad jag gjorde den tidigare natten. och nu är det precis så som det var igår jag somnar om för en lite blund och magvärken är borta great! då känns det ju lite jobbigt att inte vara i skolan där jag igentligen borde vara -.-

vädret har börjat bli riktigt trist igen, hade ju hoppats på att solen skulle finnas på någon kant men icke. Idag fyller även mammas man år, zlatko. 35 år om jag inte minns helt fel, så ikväll bjuds det på tårta hos familjen svensk! hehe

imorgon måste jag pallra mig till skolan även om jag har magvärk på morgonen.. vi har nationella i matten på torsdag. känns jävligt bra.. behöver hämta lite böcker osv. och så har vi so läxa tills imorgon eller övermorgono.. ännu bättre. och sen på fredag så är det svenska prov som gäller.. hmm frågan är hur detta ska gå. men oavsett vad måste jag ta tag i allt nu.. är ju inte så duktig på det känner jag, iaf inte saker som handlar om skolan. alla sommarjobb måste jag också ta tag i.. verkligen jag har sökt ett jobb! ett jävla jobb och det är jag bombsäker på att jag inte kommer få. hmm

men jag ska iaf snart ut och rida, något jag verkligen ser fram emot, nelly har mörknat som fan hon ser nästan brun ut! 
hade fint!
isabell

 


vaddå måndag? :/

måndag den 20 idag då, bara en vecka kvar tills pengar kommer, great! längtar innerligt!
det har vart ännu en sömnlös natt för mig inatt, fyfan säger jag bara. slumrat till hela natten men aldrig sovit så snacka om att jag är en aning seg idag. hade otroligt ont i magen i morses också, men det har faktist gått över nu. så som ni  kanske förstår blev de ingen skola för mig idag, skulle ha fika med mig idag, woops. men får fixa det en annan gång.

vill till stallet precis nu, vill dit och rida. nelly stog igår och det kändes inte bra alls. igår var en helt värdelös dag, gjorde ingenting absolut ingenting, och jag får verkligen panik över såndana dagar, usch!

imorgon blir de förhoppningsvis skola om jag kan få ngn sömn inatt. vilketjag verkligen behöver, iunte så bra och missa massa skit i skolan nu, även fast jag helst bara skulle vilja hoppa skolan och få lov nu! de känns som det är ngt speciellt i skolan denna veckan.. kanske de är.. vad vet jag?

men ska ta och reda ut mitt liv lite nu och försöka komma på ett sätt att fördröja dagen!
puss :)


tröööööött

får ta och skärpa mig med mina nätter asså, inte bra att komma hem klockan 3 varje natt om inte senare. usch! visst kvällarna är trevliga så men fan att sova bort hela dagen efter åt.. inte kul!
igår var det fest hos bella, det var kul så länge det vara kan man säga, tyvärr var det inte allt för många som var taggade men det fanns ett par stycken! vet inte riktigt vad klockan var men vi kanske 12 så drog vi oss utåt, och efter en massa tjöt till johan, satt där och lyssna när folk prata, jennifer hängde med ene till lanet så det var bara jag och sandra. sen vi fick vi skjuts av albins mamma och pappa till rotundan när vi gick in och snodde min brors dator ett tag, det var faktist trevligt där. sen skulle vi gå mot det andra stället men blev utkastade.. gick till torngrillen där rasmus och co var, satt där och sen kom olivias kära bror och körde hem oss tack och lov!  =)

idag skulle jag igentligen åka och träna med tove vid 4 5 tiden men jag har inga pengar till det så måste snart skicka iväg ett sms och säga de -.-. jag ahr ingen aning om vad jag ska göra med dagen nu, vill ut till stallet och rida men orkar itne riktigt det. hehe, well well, vi märker väll dettta..
hmm

tro fan de

fredag igår, ja. heahea!
efter skolan träffade jag tove på skolgården och följde sen emd henne hem, vi gjorde kladdkaka och satt och sola och tjöta skit på hennes balkong, ljuuvligt =) vid halv fyra tiden bestämde vi oss för att cykla hem till mig, till mamma och rida. och när jag säger rida, menar jag att tove red också! haha, det var allt kul de, på nelly då. sen red jag jina, gick in duschade och åt åså tog vi sällskap till stenhammar igen, där jag hängde med tove ännu en gång hem och där fixade vi oss lite sen cyklade vi ner mot stan där vi skilldes åt! den eftermiddagen har vart den bästa på länge, tove haugland asså!

cyklade till sockerbruket där jennifer och sandra va :) gick omkring med dom och efter en massa skit så smet vi in på lk, oväntat. naah, satt dör till ungefär halv 4 på natten, trevligare än vadjag trodde, dock ganska lamt folk. men dom vi satt med var trevliga. gick hem la mig, somna great!

idag ska jag bege mig stallet om jag fixar någon cykel.. sen blire party.
vill helst att något  riktigt jävla drasiskt ska hända. en total vändning. it would be awesome!

/isabell

otursfågel

tror jag börjar komma in min gamla vana som otursfågel.. ja otursfågel!

min äckliga torsdag började med att jag försov mig hela matten, kom precis i tid till svenskan. tack och lov. carina skulle dödat mig. hade totallt glömt av so läxan, fick en liten evil eye av calle därja.. På no:n såg jag bara massa otäcka bilder och när jag kom hem till mamma, åt jag mat sen svimma jag ungefär i min säng med mina byxor halvt nerdragna, (skulle precis byta om) så ah. sen red jag , var skit sur orkade inte borsta eller något, kastade på tränset på nelly och red barbacka. asså den jävla hästen, det är fan otroligt hur hon kan få mig på s¨å bra humör! helt sick, hon borde bli dödat för de (a) fast ne. iaf, åkte till staden träffade sandra osv :) sen påvägen hem, fick låna sandras cykel, cyklade så jävla fort :O helt sick, typ hopppar på ett litet gupp och möter feta folkmassan, tror ni inte att kedjhelvetet har hoppat så jag får ställa mig och sätta fast, det har fan aldrig gjort ngt sånt så kunde ju inte! men den hoppa på och jag kunde cykla förbi dom med skam! usch! och väll hemma, pigg som ett as. min helg är förstörd också... jag får inte åka till F7 i helgen ändå, KEWL! allt var fixat och bestämt verkligen allt! och så får  jag ett samtal att jag måste stanna i lidköping hela helgen och får komma dit efter sommaren, det hade gått för långt på kursen. så fan om den här helgen blir dålig. då,, hoho dååå hoppar jag i lidan!

PEACE!

hemskt

idag tänker inte jag blogga som alla andra dagar och ta händelse för händelse, så ni vet menar jag. fast dagen har varit en väldigt händelserik dag på sin egna lilla vis, både bra och dåliga saker, saker som har vart bra saker som har vart dåligt och saker som har vart både bra och dåligt. idag ställdes nog de flesta av mina känslor på plats. allting föll samman och förstog jag mer än vad jag gjort på flera veckor. mitt underliga beetende, mina konstiga tankar inte inte minst mitt problem fria liv! problem och problem. vad ska man kalla det? nu pladdrar det på som vanligt igen. ett namn, en kille.  men sjävlklart skulle inte jag erkänna det. inte ens nu när jag vet allt. när jag både förstår. älskar och hatar. varför?

kom hem ganska nyss. ifrån skara, djursjukhuset i skara. som jag inte nämnt tidigare har vi fått ett föl. eller numera hade fått ett föl. i söndags natt föddes en liten ny krabat på ledsgården, så sjukt söt! men det har vart lite konstigheter fram och tillbaka, och idag åkte vi in. han var nog nästan halvt död i transporten. fanns inte mycket att göra. och grejen var ju att när dom stack kanylen i halsen på honom så reagerade han inte ens. han brydde sig. han var låg där och väntade på att få giften i sig. det enda min blick låg var på hans ögon och mage. tills slut svartnade hans ögon och magen stog still. helvete, det var tamigfan bland det hemskaste på länge.

F7 i helgen, skönt att komma iväg, det är ju dock i såtenäs men jag träffar ingen speciell eller?
godnatt.

öööh, träffade rasmus på staden idag, rasmus bergqvist! hihu :D

men jag gjorde ingenting

happ, nu är snart påsklovet slut då.. kul kul ... nää inte så tillbaka till gamla sket skolan, längtar så innerligt till skolavslutningen!

igår vare lite fest hos nillon eller det var fest bara att ingen jag var med var taggade förutom jag så jag hade lite smått ddamp och det gick som det gick, det var trevligt till och från =) i fredags vare först tivolit som sagt, sen vare torngrillen där vi träffa albin med mera sen bestämmde vi oss för att dra oss till affe och då kom ängeln rikard och körde oss dit, tack och lov, annars skulle vi fått gå enda dit bort.. och det var en bite vill jag lova. fick väldigt trevligt välkomnande av tre ungefär halvnakna killar haha. men där innne var det helt okej också, hans föräldrar kom dock ganska tidigt inpå att vi hade kommit. så då drog vi till torngrillen ännu en gång ochsedan till anton med anton och anton där även marcus fanns!

idag har jag ridit osv såklart vad annars. var även med sandra en stund förrut mycket trevligt sällskap den dära gulingen =) men nu är jag hos pappa hon åkte för nästan 10 minuter sedan och snart även jag bege mig hemmåt, ah till mitt andra hem. eller första. beror på hur man ser på det. jag ska faktist cykla dit. är värd en applåd tycker jag. seså va inte blyga klappa.*klappar* ..så kul har jag. men men.
roligare än så blire inte.
peace

jag kunde gjort vad som helst.

min vecka har varit riktigt nice faktist! måndag va nice, tisdag var jag med tove och  malin det var underbart, får hända snart igen! onsdags var jag nästan sjuk och det var bogrens som jag inte fick gå på -.- men jag stannade hemma och blev frisk istället, bogrens var tydligen inte så bra ändå.. igår var jag med olivia, och sandrra ne liten stund! idga ska jag vara med olivia är hos henne nu, och jennifer kommer snart! ska vi senare bege oss till tivolit och sen mot villabadet =) skriver mer imorgon skulle jag tro, jag bosätter mig hos olivia hela helgen iaf =) (L)
hade bra!



innan 70 - 80 tal =) höh den kvällen asså ge mig! :)

lov och soooool!

tja tjenna hej!
idag är det måndag och första riktiga dagen på vårat påsklov! yeey! :) hähä
här kommer lite tjöt om dom senaste dagarna!

lördagen: dagen var helt underbar det var varmt och jag red i pike t shirt! slå de ni, och så red vi i skogen och hoppade diken! underbart :) kvällen var en klass för sig kan man nog nästan kalla den.. eller? jag hade iaf väldigt trevligt med brudar först hos elin och senare drog vi oss till parketten, kvällen avslutades av massa hungriga människor drog med oss till torngrillen!

söndag: sov rätt länge, gick upp åt en ordentlig frukost för att sedan åka ut till stallet vid 4 tiden, då olivia och jag åkte med hästarna in till anderstorp och red lite hårdare dressyr och studsade över lite lätta hopp :) kom hem rätt sent, duschade och var heeelt död... totally död oc jag överdriver inte. men jag jag piggnade till tillslut och fick skjuts av klo in till stan =) där ifrån vi vandrade till mcd och sen åkte bil med klo och victor igen. rasmus hade då åkt hem. jo det var helt okej kväll tycker jag, mer lyckad än vad jag hade tänkt mig. hihu!

idag: solen skiner så snart ska jag ta mig i kragen och vandra till olivia där jennifer även finns. efter det ska vi allihopa vandra till unddomsmottagningen och sen gå på stan och sedan ta en glass! underbart! :) men i better keep going.
hade fint i solen nu!
isabell


ge mig sommar!


too little too late

nu är klockan snart elva och jag borde vart i sängen för länge sedan. av någon konstig andledning har jag fakstis hållt mina torra ögon öppna och stirrat in i denna förbaskade stora skärmen, av ngn konstig andledning. jag vet ju faktist varför. varför. därför att jag bara väntar på att få höra ett " det är okej nu" fast inte hört det. väntar på att ngn ska adda mig på msn lägga till mig på face eller kolla på min blogg. väntar alldeles i onödan! för den jag vill ska lägga till mig msn eller facebook ahr jag redan och den har redan kollat min blogg. i dont deserve you, kunde inte skrivit de bättre själv! antar att det bara är så, vissa bara förlorar man. visst! det kanske var rätt åt mig fast ne. fast jo. fast babbel! hihu, det är sent och jag bara väntar och nee jag väntar ju inte alls på ngn . dum hövve, nu ska jag sova.. kanske duscha först.. kanske?

lov snart, och jag älskart!
malin weiten!
tove haugland!


jag och kristin i göteborg, för ett tag sen nu (:

sunshine!

onsdag idag och jag kände att jag behövde stanna hemma ifrån skolan.. dels pågrund av att jag inte känner mig riktigt frisk och för att jag verkligen behöver sova. jag blir helt bäng i huvudet annars och det gör inte min skolgång bättre, vi skulle ha prov i spanska idag. om jag orkar tar jag en buss in senare och gör provet och sen åker hem igen. men vi får se, yepp.

igår vare skola, inga konstigheter med det, utan det var dagen innan igår som lite sanningar kom fram osv, men jag jag hade kul! haha, sen när jag kom hem ifrån staden tänkte jag att jag skulle vila lite bara, sen ut och rida. gick upp och la mig och slockna totallt ifrån klockan 4 till 9 på kvällen då jag gick upp och fodrade och sen gick och la mig och slockna igen. helvete, gissa hur många timmar jag har sovit?! 11 timmar tror jag! :O haha rätt gött ändå :) men som sagt solen skiner där ute och jag känner mig ganska utvilad. ska gå ut och "sola" lite hähä, så ni andra i skolan får hade så fint, för ah det kommer jag ha! och heja färjestad!
och helgen, då äre ganska mkt game on som game over :r hihi
hade fint! :)
isabell


nb <3

RSS 2.0