do you wanna know a secret?

tuuuesdaaaay! arkivhandlingarna på mammas jobb blir bara mindre och mindre, tack och lov! hoppade över cyklingen med skolan idag och åkte´istället med mamma till skahara för att jobba igen lite. har faktist gjort 3 hela boxar med arkivhandlingar. lite körd jag är just nu, men men. desto snabbare jag är klar desto snabbare får jag mina pengar! :) hehe. ska snart åkta härifrån tror jag, jag tänker iaf inte röra ett finger till

igår så vare måndag och ja. vad ska man säga.. vi hade film och stadsvandrin med skolan, råkade somna till lite på filmen annars vare full rulle, stadsvandringen var lång och varm! jävlar vad solen låg på, men man ska inte klaga verkligen inte! efter skolan gick jag till torngrillen där sammy, joel och robert var. jag träffade även vonkan och philip där. det var ett jävla tag sen jag träffade vonkan, var allt på tiden :) tog bussen hem andades ut, packade sen kom tove och hennes pappa och hämtade mig för vi skulle träna fotboll. mjaa, nu är ju frågan ifall man ska börja fotboll.. varför inte liksom, det blir nog bra. om inte bara att sluta ;) kom hem vid 9 och gick ut och red i solnedgången =) awesome!

imöörrn, åker jag med klassen till gbg! ska bli riktigt nice, först gå på något slags museum och senare gå på stan i typ 2 3 timmar! yes gimmie! hoppas vädret är bra också, så man kan ta på sig lite sommarkläder!

herrå!


haha du har missförståt allt!

sitter i skara på mammas jobb, har precis gjort lite arkivhandlingar, inte det roligaste i världen nej nej! kom hit redan vid 8 imorses då jag var ganska död så slöa rätt ordentligt men efter ngr minuters sovande på golvet och lite annat arbete kom jag igång rätt ordentligt. fast det var nog efter kebabtallriken det verkligen satte fart! haha har iaf jobbat lite som sagt idag, ska göra klart alla lådor vilket är typ tusen.. fast ne.. får iaf lite pengar efter de ;)

tro de eller ej så hängde jag faktist med tove och tränade fotboll igår! HAHA, sug på den ni. det var något nytt, det var faktist kul. funderar på om jag ska börja fotboll igen.. spelade ju det för hundra år sen kanske. det var till och med där jag och tove träffades för första gången =) jag slutade ju där för att ha mer tid till hästarna vilket jag också fick. men vi får se hur det blieeer. hihi

ska hem nu iaf, rätt gött!
kvällen är fortfarande ett mysterium! hähä :D
peace

dont know dont care

vet inte huuur länge sen det var sen jag skrev nu, antagligen lite för länge sedan.. men jag har faktist mina skäl, haha ne det har jag inte, utan jag har bara inte haft orken! dessa dagar har väll varit ganska inspirerande, ne det har dom inte. idag fick jag reda på att jag får vg i slutbetyg i matte, lite bra jag är eller! efter allt slit lönar det sig, haleluja :D hoppas bara att jag håller mina betyg i dom andra och öven höjer mig, då kommer glädjeskutten fram. hehe. mamma har åkt till croatien för att bila hem med zlatko, han har varit borta i 2 veckort snart, rätt gött, ja. men dom kommer hem på lördag, jag har även utegångsförbud, vilket känns väldigt bra.. men men. jag har inte orken till att träffa massa folk heller. måste vara hemma och studa och ta hand om hästarna vilket är lika bra.

känner att ja alltid kommer in i perioder som jag går ut och sen är jag hemma och tar det lungt väldigt mycket.. om jag skulle kunna variera det lite skulle det nog bli sket bra. hehe. juste deja, det var de ja skulle berätta. om VALBORG!

ni vet ju hur den börja och så, men på kvällen åkte jag och tove somsagt till gillstad och bvadade, mycket trevligt myyycket trevligt vill jag då lova, sen åkte in till för att träffa olle och co, trevligt det med =) aahh det var väll ungeför de, får fortsätta med pluggandet och byta låt, hehe.
hade fint!
isabell

RSS 2.0