hmm

inte alls taggad på att åka till plönninge eller halmstad sen idag, eller vart vi nu ska.. as trött, sur och hungrig. dålig dag? mjaa skulle nog gissa på det. ingen skola idag heller, för skulle hjälpa sillen med kiwi och vi är nog relativt klara nu tror jag, eller hoppas kanske. jag vill helst gå och lägga mig sen.. ne vet inte, typ åka ngn annastans, imorgon är de ngn skit med junkyard.. och jag vill dit! men kommer jag få åka? haha nej, vet inte ens om jag kommer fråga, känns lite sådär.. ovärt. men ska kolla, matfestivalen är ju i helgen också, men det kanske inte är någon höjdare heller direkt. men får väll se, vad man orkar med menar jaag. kommer inte ihåg ifall om jag har skrivit något om klassen eller skolan eller något, men! skolan är ju inte så kul just nu, hoppas det blir bättre senare, typ nästa vecka kanske.. ne vet inte, sandra är ju hemma nu också vilket är awesome! och hm.. det är ju ett par stycken som vill att jag ska färga tillbaka håret till blont. men mjaa... hur de nu blir med det vet jag inte, ska nog vara brunhårig ett tag nu sen får vi väll se hur jag trivs i de osv. ville ha förändring och det fick jag, vet inte om de var tillräckligt kanske.. men mjaa får sluta leta efter förändring hela jävla tiden och lösa skiten istället.!

träning för johan i onsdags gick skit bra! hästen är ju cepebra. hon om ngn får mig ju på bra humör, men de jobbiga är ju de att jag orkar på ett ungefär inte dra mig ut och rida... jag rider ju men de tar ett tag innan jag väl tar tag i det. vet själv att om jag kommer låta hästen gå före skolan kommer jag bli så jävla sur på mig själv sen, men samtidigt att nelly är min chans att nå mina mål på ponny och kanske ännu högre till och med, när man vet att man har en sån chans vill man inte direkt kasta bort den heller bara för skolan. men man vill ju inte heller kasta bort skolan bara för ett par drömmar. eller? vet itne, om jag känner mig själv rätt lär jag inte göra ett piss nu och låta de vara så som det är och tänker att de får bli ett senare problem. men ja. det finns så himla mycket mer jag vill ha tid till nu också, inte bara skolan och hästen. men kanske blir så ändå. jag vet inte, jag orkar inte. jag vill bara sova och vakna om ngr dagar igen, och tänka positivt. föfa-an.


mitt fina schema...

hihi

thii school is on bitches! hih  ny klass och hela köret! min första riktiga dag i skolan var itne den bästa, fyfan va illa de var :s men min klass är.. okej, ngr väldigt bra. ngr okej. ngr hmm. men det blir nog bättre när jag lär känna dom. jag fruktar måndag! nee det gör jag inte, men jag är så trött så de är sjukt! hmm får se hur de blir.

igår vare parteeej i råda, låångt upp i råda. helvete vad långt vi gick. drog dit med sarah, det var hos petter förresten, tackar så hjärtligt för att få komma dit :) och de var kul! de var de, men vi drog rätt tidigt, våran skjuts gick då och annars skulle vi fått gå hem igen.. och de avr inte så lockande kanske. men! idag tar jag de chill.. funderade ett tag på att dra till majåker men de känns inte så värt kanske.

på måndag ska vi in med nelly till skara och kolla henne, tror nog hon är bra men lika bra att kolla. annars går de prima skinka med hedsten =) men ne nu orkar jag inte mer. film är gött och måste sova!
ha de bra.
isabell


bruuuunett

har ingen bild men japp, är brunett nu! nöjd faktist, funderar på ännu mörkare nästa gång :P ska försöka fixa upp en bild så ni kan se men... you know me, jag och bilder är inte såå bra ihop :)


tävling imorgon, i uddevalla =)

nelly broderick

jag har sagt det förrut, och jag säger det igen!

nelly broderick.. sinnes =)

tävlade i söndags, gick prima, första klassen var hon lite seg men det är hon alltid, hon klarade iaf alla hinder utan problem och trots den sega galoppen kom vi på fjärdeplats. dom hade även stilbedömning där, fick 48 poäng och på de kom jag också på tredjeplats, tycker själv att det absolut inte var min bästa runda, men helt okej avbsolut =)
startade lätt:a också, som alltid går hon så sinnes mycket bättre i andra klassen, även denna dåva, jag slappnade dock av lite för länge emot ett hinder, coh de smet hon förbi, så fick 4 fel i grunden men hon gick som en klocka resten av banan så är supernöjd! vi kom på tredjeplats i den klassen också!

längtar redan till nästa tävling i uddevalla!
wish me goodluck! =)



RSS 2.0