åååh vischan!

japp, nu drar jag mig ut till landet och gör gösslunda osäkert! mobilen finns.
PYSS

det är inte rätt

lördagen igår, blev ganska sen bestämd. kanske inte så jätte lyckat men jag hade kul och det hoppas jag dom andra också hade! :)

söndag förmiddag, med trasig hals och ingen frukost :/ hungrar ihjäl.. funderar på om jag ska vänta typ en timma till och sen göra middag.. ah så blire nog för vi har ändå inga mackor. kände nu att jag har lite ont i ryggen dessutom! ojojojoj. åker hem till mamma idag, för att vila upp sig. min hals kommer bara bli ännu värre om jag sover hos pappa eftersom att det är så himla mkt rök i luften här.

veckan som kommer alltså 49, så äre julbal som gäller och utegångsförbud. har hört många som ska ut nästa helg åså ber dom mig hänga med, man bara njaaa, asså utegångsförbud nästa! haha. men jag ska ta de hyffsat lungt nu fram tills nyår bestämde jag inatt när jag gick och la mig :). taggar till nyår! men, vart ska man hålla hus på nyår tro? det får helt enkelt bli ett mysterium ;)

ska iaf, vårda halsen nu.
hade fint!

vad hade du väntat

har kollat på två filmer och hunnit ätit lite mat. kollade först på the man, och den var ganska bra. rätt rolig åså. sen kollade jag på Hitman, och daamn vad den är bra eller? jag hade för mig att jag inte hade sett den tidigare men det hade jag allt. sjukt bra film och när man kollat på den självaste dumma killen så tycker man fan att han är snygg! tyckte jag iaf. mähäh. och i mitten av den filmen så bestämde tony att laga mat så det gjorde han då också, mums. nu sitter jag här och tänker på alla roliga saker jag gjorde igår. haha! fyfan va kul det borde ha vart å sett. sjutksjukt.

ska nog strax hoppa in i duschen. fick nyss reda på väldigt dåliga nyheter så nu vet jag inte längre hur kvällen kommer börja eller sluta. det får väll helt enkelt bli ett mysterium. ;)

hehe

haha fredag igår ja, åkte med julia hem och luffade lite där. skulle sen ta bussen in till stan för att träffa therese, robert, joel och sammy. och emil. så där stog jag, malin och julia och väntade på bussen och då kommer det en taxi chafför och frågar om göteborg ligger åt spiken! :O HAHA!! herregud!, vi bara " nedu.. du är helt fel.." och bla bla. vi fick gratis taxi av honom in till stan. trevligt kan man inte kalla de men gratis vare. kom till stan och  luffade kring ganska bra. klockan halv tio gick vi in på parken , men efterhand så drog alla ifrån mig typ! xd så till sist var jag ensam med min bror och massa annat folk. sen när klockan blev ett drog sonny, emil och jag till ica klockan för att träffa en kompis sen gick vi hem till tofta. så ja, vi motionerade ganska ordentligt igår. ganska nöjd, ohja ohja :)

idag äre lördag.. får se hur vi spenderar den då.
peace


skara

igår åkte mamma, silva och jag in till hästkliniken på axevalla för att kolla igenom nelly. på böj proven haltade hon på alla fyra, men det var ingenting med ryggen. han kände igenom hennes ben och hon hade puls i ena fram benet och så var hon extra känslig på knät. så veterinären vill röntga hennes ben vilket vi gjorde. och då visade det sig "grejen" på knät har hon fötts med och blir större desto äldre hon blir. och hon var svullen runt om i koterna men det var inget farligt utan hon var de bara för att hon var sån vid knät. och pulsen hon hade för att det satt en jätte stor sten i skon på henne. men nu går hon iaf på medecin som hon ska ha en gång per dag i tolv dagar, och så ska hon motions ridas tre dagar i veckan ungefär. så ska vi tillbaka om tre veckor och då ska han säga vad han tror om henne. om hon kommer kunna fortsätta tävla eller om hon ska bli avelssto.hmms.

åkte till pappa idag, ska vara här hela helgen :)
peace

http://www.youtube.com/watch?v=f4B4IauW8oM

HAHAHA, albin larsson är den bästa! :D

sitter i skolan på tal om annat och ska jobba lite NO med olivier nu. therese och Joel ska också igentligen vara med men dom är någon annan stans och har sig. idag ska jag få sluta redan vid kvart i 2, för att jag och mamma ska in med nelly till skara och kolla igenom hela henne, och kolla om det är ngt fel på henne. vet inte om jag riktigt vill att hon ska vara hel, för om hon är hel så betyder det alltså att hon inte vill hoppa längre, och ja.. jag kan ju bara säga att det inte skulle vara särskilt kul. nejnej.

imorgon har jag studiedag! gött som fan! slippa skolan, ska åka till papi senare på dagen. blir prima :)

hade fint. isabell

snööööö

bloggar ganska tätt inpå men ni får leva med det.

var nyss ute och tog in hästarna i detta oväder, och snacka om att det är kaaallt! det är kallt som tusan där ute... usch. mina händer är alldeles rööda nu och jag var bara ute i fem tio minuter kanske :S fast jag hade inga handskar. men ändå! ponnisarna var alledeles genom snöade, mahah. gulligt ohja ohja :)

och på tal om inget så har jag nog utegångsförbud för ingenting! helvete i kukens rövnylle, jag har inte gjort ett skit för att förtjäna det. fattar inte vad fan felet är!

fan fan fan jo tack

var hemma ifrån skolan idag. kände att det var det bästa av alla alternativ. men jag hade faktist ont i magen. suttit framför för teven hela dagen med mina två katter och sett ut genom fönstret när det har börjar snöa som en jävla apa! kul?! beror la på hur man ser på det. well well, finns la inte så mkt att göra åt det. får la hoppas på att det är snö till jul bara. imorgon får jag pallra mig till skolan och försöka komma på andra tankar. i värsta fall flyttar jag hem till olivia! <3

jag vill kunna skratta åt allting och slippa falla ihop. förstör inte slutet ännu mer nu.
jag vet att jag lovade en evighet.
förlåt.

hard work work

sitter på mammas jobb och jobbar röven av mig. pusst, är såå trött! okej, för tillfället jobbar jag inte så aktivt men jag är helt slut. sillen och nadia är här också och hjälper till. eller aa sillen springer bara runt och ritar lite tekningar för att sedan sätta in den i sin pärm " silva diverse". haha.

igår blev en lugn hemma kväll framför teven med mamma och lite godis. kollade på idol och lite så. anna åkte ut! vafan? johan borde åkt ut för länge sen! gick och la mig sedan, men vaknade mitt i natten och hade skiit hårda kramper i magen :S inte skönt inte skönt, men dom gick över och jag kunde återgå till min skönehetssömn.

ikväll blire party med olivia och jennifer, ser framemot detta! är bara så slö så får väll hoppas på att jag piggnar till framemot kvällen. taggar lite i min egna värld :) 
well well. back to work.
hade fint! isabell

hur orkar du?

är hos pappa nu, åkte med olivia till stallet en snabbis och pratade lite med mamma osv. :) ska nog snart hoppa in i duschen, imorgon är det ingen vanlig skoldag för mig. imorgon ska jag och tove stå i cafet. ska bli jävligt gött att slippa skolan! lyssnar på musik alldeles precis nu med tonys hörlurar på mig, kan inte vara ngn vacker syn. och dom bilderna! fyfan.. inte lätt. försöker även lägga upp bilder på facebook men det går rent åt helvete.. well well back to buisness.

/ Isabell

gårdagen :]



tjejmiddag skulle vi ha och det blev det också. vi blev visserligen inte så värst många men jag hade kul! Olivia, Jennifer och jag skulle börja med stripsen till en början men då är ju den smarta jäveln olivia igång och glömmer att ur en plåt ur ugnen när den värms upp så brandlarmet sätte igång. och jävlar i havet det tjöt! men jakob stängde av den, men sen så var olivia i farten igen, och den sättes på ännu en gång x) ah vi skratta ju iaf. sen stekte olivia hamburgare och jag och jennifer dukade. sen någon gång började vi äta och satt mest och tog det lungt och tjöta. jag hade trevligt och jag hoppas ni andra också hade de. och maten satt alldeles rätt vill ja lova, var ganska mätt efter det. och innan efterrätten så körde vi TP med jakob, och utter. och gissa vem som vann? jo dom såklart... FUSKARNA! :] iaf, sen så åt vi glass med maränger och choklad sås, och sen körde vi charader med jakob och utter, haha, jotack det var kul! sen framåt ett halv två började vi städa upp efter oss och när vi var klara satt vi bara och prata!
denna kvällen ska göras om med mer mat och mer folk :R <3



.
Innan parken för snart ett år sedan! x)
Jennifer, jag och Olivia :]


middag

sitter hos olivia medans hon damsuger, mähäh. ikväll blir det tjejmiddag med olivia och jennifer hos olivia. vi skulle vart ngr mer men vi tar det en annan dag :] ser iaf framemot det och jag är sviiin hungrig just nu så nu ska jag äta lite mat.
peace

barnvakt

16:20 slog klockan precis över till och snart ska jag bege mig till busshållplatsen där jag ska ta bussen ut till mamma. för att vara barnvakt så att säga. men som tur är hänger sarah med mig dit ut så jag kommer nog överleva. jag menar det dära med att hela min kväll å allt blev förstörd är lite svår att ta in. men nu har alla börjat tjöta så på mig så jag är nästa lite glad att slippa gå ut. eller ne det är ja inte, bara glad att få slippa träffa ngr människor! det var ett tag sen jag och sarah lekte eller träffades över huvudtaget så det kommer nog bli en hel del tjöt och skvaller. (Y)

lördagen kommer att börja med en tidig morgon för att ut och mocka och släppa ut hästarna, sen blire mot staden, och senare ska jag träffa julia! :) får se vad som händer mot kvällen.
hade fint!
isabell.

vaken?

idag är det fredagen den...14 november och jag har ingen skola! gött gött, fast det är mindre gött är att jag gick upp strax innan nio ändå för att göra klar spanska som måste bli inlämnad idag, och då tänkte jag att jag skulle mejla in den till min lärare. men nu, smart som jag är har glömt att fråga efter hans e-mail och jag kommer inte in på schoolsoft! yäy me! så jag kunde lika gärna gått upp en eller två timmar senare och få sova vidare min skönhetsömn. hm. men jag hoppas alla ni andra mår bra? för det gör inte jag. jag är snuvig och hostar. och är alldeles för lat för att gå och göra lite frukost men ska alldeles strax pallra mig dit. efter detta inlägget för att vara precis :)

jag har fortfarande inte hittat på ngt bra sätt att slippa vara barnvakt ikväll, så det ser inte så just ut för min del just nu. men det är fortfarande ett tag kvar så får väll hålla tummarna på att det fixar sig! ska iaf ta mig ngt att äta nu.
godmorgon.


isabellsvensk.blogg.se

kom nyss hem ifrån nattorienteringen. haha men får la tycka vad man själv vill tycka men jag kan ju meddela att det blev ett par inspringningar i träd och ramlingar i vatten och hålor och framförallt tappningar av skor! nämner inga namn, men det hände nog dom flesta ;) men vi alla lever, och när vi kom dit hade julia såklart glömt lampa så atte tova fick springa med oss också. ingen kommentar på det. men vi kom i mål, och började nästan med en gång att fixa för cafet som skulle stå uppet. gjorde mackor och delade upp godis och ställde upp drickor. och där har vi suttis jätte länge och tryckt massa siffror på en apparat. kul! men det var trevligt. och under tiden fick jag höra en ganska vädligt jävligt tråkig och för det första förstörande nyhet. jag måste vara barnvakt imorgon. jag menar kuuuuul! hade fixat allt, och taggad till hundra men jahaja då kommer min efterblivna bror och säger att han inte tänker vara barnvakt så jag får helt enkelt spendera min fredagkväll hos mamma, med mina tre små syskon, utan någon dator, utan godis, utan ngr människor, utan någon fest, eller go musik. bara titta på disney chanel! RÖÖV. om jag då inte kommer på en brilijant lösning på det hela men det verkar inte hända..

men iaf. så nu ska jag gå och lägga mig och fundera ut en plan. är ju som sagt ledig ifrån skolan imorgon. såå skönt, :) jag tänker på er som går i skolan. eller ne det gör jag inte. mahaha =)
godnatt folket, ha en fin natt. för det kommer inte jag ha.

nattorienteringen

japp nu drar jag och springer nattorienterung med therese och julia! hoppas på att inte bli våldtagen och inte träffa ngn blottare. men det blir nog bra (Y) sen blire time to dela ut fika och stå i cafe,
hade fint!
puss isabell

never be tamed

yes, då vare allt klappat och klart för fredagen, det enda som kvarstår är stället. men om några minuter är även det fixat! taggaa människor! och jag har fått en låt på hjärnan som fan, men den är ju bra iaf. imorgon slutar jag tack och lov ganska tidigt så då blire till att pallra sig till stallet för att möta veterinären som ska ta blodprov på nelly. får se vad dom visar. men det blir bra. sen på kvällen blire nattorientering, haha! kommer nog också bli bra x) men ska iaf, ta och äta en macka nu.

och jag älskar min mamma! :)

12 november

onsdag idagen dåva, kunde vart ganska mycket bättre men helt okej. började med att gå upp vid fem i halv 7 och duscha. riktigt gött, sen vare ju det gamla vanliga med att fixa håret å hela raddan. och sen lipar sonny över att han inte vill ta bussen som går så sent så jag och han motionerade idag! inte dåligt, måste komma igång med det nu igen blir inte bra annars. sen när jag kom dit var det elevensval med tove och malin, hemkunskap & vi skulle gör paj. den blev faktist riktigt prima (Y) sen idrott och det var dans som gällde idag, haha. jo men det gick bra :) sen skulle vi arbeta på al tiden men det blev bara massa tjöt i datasalen istället. sen vare teknik med hamid! jo men det gick också bra.. ojojoj. sen sprängdes mitt huvud ungefär så atte jag gick till olivia och skippade spanskan, men det var okej för min lärare så jag missa inget. åt mat och kollade på hipp hipp, och lägg hipp hipp på minnet, helt underbart :R haha! och nu är jag här, orkade inte rida.. ont i huvudet och det känns bara inte bra. ska ringa mamma sen och prata mer om de. ska iaf lyssna vidare på magnus uggla nu.
hade fint. isabell


haha

nu är det nog så att min häst inte är frisk och om hon är det, ligger vi ganska illa till. då blire väll bara att lämna tillbaka hästen. får la hoppas på det bästa. vilket av dom två som nu är bäst.

kommer inte ihåg om jag bloggade om våran fredag i töreboda men isf får ni läsa om de en gång till! det var en trevligt kväll på sitt allra egna sätt kan man kanske säga. haha nu när man tänker tillbaka var det lite grejor som var lite överdift x) men vi kommer ju aldrig träffa dom igen ;P

har dock inte skrivit ngt på ett tag nu men som sagt, veckorna hos mamma finns det ingen tid för trams som dator. haha, vi fick idag reda på vem man kommer få gå med på julbalen. och flera i min klass lurade mig att jag skulle få gå med en kille som jag totalt avskyr! jag var nära på att börja lipa! men som sagt jag kom inte med han tack och lov, utan kom med en kille vid namn yuli och han är vääääldigt mycket kortare än mig. men jag ska " dela" på honom med marlene också så det blir nog bra. :) längtar redan dit men har svårt att hitta klänning. orkar inte skria mer nu, skriver snart igen :)


vet ni vad?

eller vet ni vem jag träffa förrut? nej just de och jag önskar att det var jag som inte visste. jag önskar att det inte var  mina ögon som mötte hans förrut.


HATA TANDLÄKAREN!

vafan, jag hade sett fram emot som fan att få åka till tandläkarren idag men vafaN! jag var där högst 10 minuter och det enda som sa att dom skulle sättamig på en jävla lista för tandställning som var på 2 fucking år! ´dom ska dra ut massa tänder på mig men inte än för det måste dom ordna en jävla tid för, och det är fan deras fel att min tand har fuckat! dom skulle fan kollat på dom tidigare! helvete va förbannad jag var! och den dära jävla specialisten som lukta anushål´ska kolla på mig igen om 9 månader!! vafan jag kommer ha hinna döö innan dess! jävla piss skit äre! hur jävla svårt kan de vara å bara dra ut helvetet ¨på mig?! jävla lata fanskap! åååh vad sur jag var, jag sparka fan ner stolar när jag kom hem, så sur var jag! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! dom bara " aah det kommer ta ungefär två år då" vaddå två år?! jag kan inte vänta två år!! jag har väntat hela mitt jävla liv på att få min ekklia cepi käft fixad! och dom ska fan inte säga att dom inte har kunnat göra ngt tidigare för det har dom! :@ åååååååååååååååh!

ska till stallet och rida nu, och döda någon kanske, vem vet?

:)

fixar och dona inför fredagen som ska komma skall, bussar osv. vi måste ju komma hem som sagt på natten men det är förhoppningsvis fixat nu. det märker vi då iaf. det ska bli en toppen fredag iaf, fast det jobbigaste är ju dock att det är en vecka med skoldagar kvar dit, men dags att härda och börja tagga. (Y) för på fredag, då kör vi igen!

har duschat och ätit lite mackor och såg nu på klockan och märkte att hon är snart nio! :o borde börja förbereda sig för sängen igentligen men orkar inte riktigt de... men om jag plattar håret idag så tar det inte lika lång tid imorgon.. det gör jag, hä-hä-hä. ska iaf kolla vidare på youtube nu.
godnatt


vaddå söndag :/

jahapp nu har hela höstlovet gått, segt är det sista det har vart. det har gått fort som fan men varit väldigt trevligt. bara att tagga till skola imorgon då! har matte prov på tisdag, längtar redan, sajk. kan inte skit. men det är la ungefär så det brukar låta sen kommer jag ut med ett mvg. haha. kanske inte ett mvg men förhoppningsvis ett bra betyg. måste höja mig! och tjötet om valen till gymnasiet går nonstop. har tänkt jääte mkt på de och redan under åttan började jag tänka på att jag skulle bli advokat. så det är nog fan det jag ska tagga till! (Y) fast frågan är då om jag ska gå samhäll på dlg eller eller samhäll med inriktning på juridik i ållebärgsskolan i falköping. men då betyder det att jag måste flytta eller pendla. och det ¨är jag nog lite för lat för. men det skulle inte sitta fel med att flytta! men det är ju ngr månader kvar, om jag måste får jag väll härda mig genom tre jobbiga år i samhäll på dlg. men men den frågan är fortfarande ett mysterium ;) nu ska kika på lite bilder på bilddagboken, heja mig!

olivia kom hem igår! :)
hade fint.


lördag

igår blev de donken för hela slanta, med jennifer och emma. mycket trevligt :) det var verkligen totalt dött när vi kom dit. det satt två killar där inne så vi var på ett ungefär ensama, men sen.. när jag vi har börjat mumsa på våran mat dåå. då jävlar vad de vimlade in folk, massa olika människor och helt plötsligt var det nästan fullt. allt tack vare mig, emma och jennifer. sen började vi vandra till sofie fast där kom vi inte in för att det var ganska mkt folk där.. så vi fick skjuts till stenhammar för att gå till truls men vi stack till pontus och jakobs lan istället, ganska segt. men det var tidsfördriv iaf. ångrar att jag inte drog hem tidigare ;o sviiin trött.. inte bra för mig att umgås med folk när jag är trött och hungrig. usch. vi gick därifrån typ 4 kanske, så hämtade jennifers mamma och hennes bror henne och emma så drog jag mig till min säng.. såå skönt! :)

idag, gick jag upp vid 12. daamn inte bra. iaf åkte ut till stallet och red med min självaste lillasyster silva. gick in och käkade frukost pratade mamma och sen sminkade jag min andra lillasyster gabriella och hennes kompis för att dom skulle ut och gå halloween, mahha läskiga´blev dom iaf. men men VAD HÄNDER IKVÄLL FÖLK?! hör av er , ska iaf byta ställning nu på stolen.
(Y)

RSS 2.0