all alone..

Ännu en måndag eftermiddag då jag sitter all alone in the big big green sofa väntar på att min buss ska gå.. Brutalt hur tråkigt detta är azå. Måndag eftermiddag är en eftermiddag man bara vill hem och äta.. Och rida, dock kommer jag förmodligen inte kunna rida idag heller! På grund av det äckliga underlaget. Och på onsdag är det träning.. Kanske borde ställa in den, med tanke på hur lite hon har gått. Detta är inte okej.
'
Jag har en sådan bra känsla i magen, jag vet inte vad det är. Jag bara känner mig så bra typ. Jag somnade med världens jobbigaste känsla men vaknade av en bra. Jag kanske bara behövde sova? Blev helt slut efter träningen igår, men det var riktigt gött att träna, har lite träningsvärk idag men inte så farligt, inte så att jag vill dö liksom. Såja.
Isabell

Hej denise

tycker du bloggen är bra? :)

at nadia

Sitter i nadias lägenhet med henne, nala, malin och en till kompis. Jag och nala myser i soffan medan dom sitter och diskuterar massa skit. Haha, ligger och tjuvlyssnar lite och det är en massa rolig skit de tjötar om. Sjuka människor asså... Jag ska hänga med nadia och träna ikväll på pump på korpen. Ska bli gött, har velat träna hela veckan men varken haft tid eller väder till det. Så jävla sugit. Kan inte vägarna bli rena ifrån is och skit åtminstone. Kan inte ens rida ordentligt nu, sååå jävla sugigt! Aja back to the tv. Ha en bra dag.
Isabell


Grattis mamma

Idag fyller min mamma hela 51 år! Tråkig ålder egentligen, men alltid något att fira :) Förra året när hon fyllde 50 så slog vi till och köpte presenter för över tusen kronor och åt massor av mat osv. Idag blir det en aning lättsammare firande. Grattis mamma! Hoppas du lever 50 år till! Hihi <3
'
Tänka lägga upp en video här som handlar om invandringen, främst i USA. Det är helt sjukt, fler borde få se denna video så man fattar något, typ. Jag tyckte iaf den var väldigt intressant.
Isabell

what to do?

Skulle egentligen gett mig ut på en runda och sprungit en sväng, men det var lite svårt med tanke på att det är ett jätte tunt men svinhalt istäcke över hela vägen! Så jag vågade inte riktigt ta risken att bryta ett ben eller två. Får vänta med springturen till någon annan dag. Imorgon typ? Har lämnat in svenskan nu, sköööönt! Dock vettefan hur den blev, tror jag har missuppfattat en del om hur man ska skriva osv, men ja. Hoppas det blev någorlunda bra iaf. Ska nu sätta på en svinbra låt! Dem sjunger inget i den men den är bara så bra! Ja, sen ska jag också funderar på vad jag ska göra? Vad ska jag göra? Plugga, färga mammas hår.. Städa rummet? Det blir ingen ridning idag på grund av underlaget men hoppas jag kan rida imorgon!!
Isabell

yeah man

Kom hem till mami för några minuter sedan, skönt att vara hemma i sin egna säng efter ha sovit i en liten soffa hos pappa inatt. Tony snodde sängen och karlberg den stora soffan trots att karlberg är mycket kortare än mig! Haha, igår åkte jag till moa för att greja med uppsatsen men det blev inte så mycket med det, åkte ganska fort efter till sara och satt och tjöta med tjejerna där. Det var mysigt, sen mötte vi upp några mer och begav oss mot fest. Det var trevligt, dock inget direkt rejv men de var trevligt! Drog hyffsat tidigt för att dra och sova. Gött det!
'
Nu ska jag fortsätta med uppsatsen för att någon gång få den inlämnad! Puss
Isabell

moa's place

Håller på och blir klar med min uppsats. Äntligen säger jag! Det börjar arta sig.. Dock vettefan vad hon vill ha så den kanske suger ändå... ÅÅÅh. Ska iaf snart till mosi för att checka läget med våra uppsatser för att sedan möta upp våra andra brudar och partaja asset av oss. Ingen alkohol idag, med tanke på mitt hål i munnen efter utdragen tand. Skönt det. Det kommer vara så mycket 18års fester nu framöver så jag känner att jag kan hålla mig till dem! yeah man! Ha en bra kväll!
Isabell
Suddig bild på mig och moa en varm sommarkväll.

övertid

Imorgon var jag bruta trött! Men, ska man dra ut en tand är det bäst att komma igång, så ja det var det jag gjorde. Kände ingenting förrän jag reste mig upp och blev jätte virrig och skakade typ. Och sen när jag kände att jag behövde spotta så spottade jag, BLOD! Fyfan, folk tittade en aning, hur klarar man sig ut en sådan situation? För de första så pratade jag med mig själv för att sen spotta blod? Aja, Tanden har gjort mig illa hela dagen, hade sjukt ont när bedövningen började gå ur mitt tandkött. Fifan! Men nu känns det okej, det gör fortfarande ont men försöker att ha så lite som möjligt på en sidan av truten helt enkelt.
'
Idag kom mina kära änglar Denise och Anna till skolan! Gud vad jag har saknat dom känner jag nu när man verkligen träffar dem tre veckor senare och de båda är helt otroligt bruna! Sinnes! Men det är skönt att dom hemma igen :)
Nu ska jag skriva klart min svenska uppsats för att senare försöka komma in till stan och partaja lite med min brudar :)
Isabell
Välkomna hem snyggingar! <3

Göteborg horse show

Sitter just nu hemma och väntar på att mitt hår ska torka. Gick upp väldigt mycket för tidigt idag för att ha sovmorgon till klockan ett, men sen så gick jag ju och la mig vid nio igår så kanske inte sååå konstigt att jag vaknade efter 12 timmars sömn! Hehe, ska som sagt mot skolan vid ett tiden för att hjälpa mina kompanjoner i EU temat och senare ha företagsekonomi en stund för att sen dra mig mot göteborg med mamma och kikki! Yeah man, ska bli kul och kolla på alla saker som man inte kan köpa (en stund iaf haha) Men framförallt kul att kolla på showen, och att överhuvudtaget vara där! Alltid massa snygga killar där också.. Höhö.
'
Vi ska även möta två av mina syskon där och olivia och hennes mami så vi är ett stort gäng som ska iväg! Men det blir kul! Jag och kikki ska åka tåg hem ikväll vid elva till skövde för att senare köra hem ifrån skövde vid halv ett på natten. Ska försöka hålla oss vakna så vi inte kör i diket och dör. Vore ju tråkigt nu när jag är så nära att få tandställnng. Ska faktiskt dra ut en tand imorgon vid halv 9.. Fyfan, kommer bli en tuff morgon. Hoppas ni får en lika bra dag som mig! Puss
Isabell
Yeeah man!

småsugen

Är så brutalt sugen på att sluta skolan, flytta hemifrån, bli 18, skaffa körkort, skaffa jobb osv osv. Vill bara växa upp! Säger jag nu. Dock har jag en lång tid kvar tills jag förmodligen ens upplever av något av detta. På söndag är det sju månader tills jag fyller 18. Yeey! HE. Fan va trökigt. Men jag ska väll vara glad att jag faktiskt kommer bli det någongång. Eller? Sen får jag väll hoppas på att jag får jobb i sommar. Om inte vet jag inte vart jag ska ta vägen. Seriöst. Då blir jag hora eller något, jag ska med på den förbannade resan till Bulgarien till varje pris! Det ska bli så jävla roligt! Skaffa körkort och flytta hemifrån. Vore så gött. Jag längtar verkligen tills jag får mig en egen mysig liten lägenhet. Dock kommer jag säkert hata det efter några månader, men nej. Det skulle vara så awesome!
'
Sitter nu och kollar tåg och bussresor för imorgon kväll, då jag och kikki måste åka tåg hem på kvällen. Men det ska nog gå och ordna! Tror jag allt :)
Isabell
Skoltrött cheeey

guess

Gissa vad jag ska göra nu? Jag ska faktiskt tilllåta mig själv att inte plugga. Jag ska plugga lite senare. Men nu ska jag chilla, orkar inte stressa mig själv.
Var ute och red förut i nio minus. Damn jag är gjord av sten! Trots att jag fryser som en apa när jag kommer tillbaka. Imorgon är det göteborg horse show som gäller! Dock ska jag inte dit förän efter skolan för att jag har absolut inga pengar och jag kommer bli bara ledsen för att det finns massa saker som jag kommer vilja ha men inte kan köpa. Kul! Ne, men ska kolla på hästarna iaf! Hihi. Skriver sen!
Isabell

frusen

Sitter och försöker få igång värmen igen i min lilla kropp men det går inte så bra. Var nyligen ute och sprang med Nelly en sväng, kände att hon behövde göra mer än att skritta plus att det är alldeles för kallt för att springa nu. Fyfan, sillen och kiwi hängde med också, vi sprang 2km och gick 2km, känns bra. Har motionerat tillräckligt för idag nu iaf. Borde självklart plugga med svenskan och idrotten men det finns del annat som lockar mer.. Får väll ta tag i det snart. Ska ju trots allt in på fredag så ja!
'
Göteborg horse show på torsdag då, ska bli skitkul! Dock är jag helt snuspank.. Så riktigt så jätte roligt kommer det inte vara, får inte pengar förrän den 27:de så jaa! Får gå omkring och sukta efter allt istället. Skriver säkert senare!
Isabell

kåseri

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Lyssnar på asbra musik och försöker komma på ett bra kåseri om dagens samhälle.. Det går inge vidare! Någon som har ett förslag? Någon som är lite smartare än moi? För jag har verkligen fastnat och måste får det gjort... Well well! Go to goo
Isabell

glida runt

Jag är på ett sånt bra humör nu! vet inte varför men dock är lite ängslig ändå! Haha, men mest glad. Fan va glad jag är. Ska snart lägga mig och plugga lite. Men först ut och pussa på nelly! Ha en bra kväll! PUSS
Isabell
ännu gladare än såhär är jag!

Dag 5 – Något annorlunda med min häst

Hmm.. Denna var riktigt svår, jag vet faktiskt inte. Men jag skulle kunna säga de att jag och hon är ett sånt riktigt team liksom. Dock har vi ju hållt ihop i tre år så det kanske inte är konstigt, men vi har verkligen lärt känna varandra, även fast många inte tror att man "lär känna" en häst, så jo. Det har vi fan gjort! Haha.. Det är så svårt att berätta något annorlunda, kan ju inte direkt säga att hon hoppar som en gud för det finns en aning mer hästar som gör! Hehe, men det är väll just bandet vi har till varandra. Alltid när jag ropar på henne i hagen som gnäggar hon tillbaka och kommer, ibland bara gnäggar och stannar kvar där hon står. Vi är ett par riktiga kompisar helt enkelt!
Isabell

im naked, im numb

Hellooooii! Jag kom nyss ifrån stallet, kom hem ganska sent ifrån skolan så jag ledde nelly en sväng idag som vanligt. Ska försöka rida imorgon. Hatar detta väder! Aja, ska nu sätta igång med svenskan, känns som det finns en liten chans att jag hinner! Men ska inte säga för mycket. Ska skriva listböset också! Puss
Isabell

Dag 4 - Favoritbilderna på min häst

Detta är faktiskt riktigt svårt för det finns så himla många. Jag älskar nellys ögon och hennes "uttryck" överhuvudtaget eller vad man ska säga. Jag verkligen smälter när jag ser henne, hon är så gudomligt söt! Jag skulle vilja lägga upp alla bilder som finns på henne.. Men får begränsa mig lite! Hihi
Den i mitten är helt bedårande!
Hahaha, denna bilden älskar jag! Så otroligt.. Detta är i Herrljunga för 2 år sedan tror jag. Haha <3
Sen har jag massor mer! Men dessa får räcka :)
Isabell

kikki och jag vi är goda vänner...

Igår när vi var ute och gick! Och om ni kollar noga så synns det att mina leggins är för stora! Jag blir så arg, ska tvätta dom och hoppas på att det blir mindre!
Isabell

Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan

Jag kan inte komma på något specifik redskap är utöver allt det vanliga typ, borstar, träns, sadel, täcken osv. Men spö och sporrar är något iaf på nelly jag inte klarar mig utan. Haha, det låter ju hemskt men som jag nämnt tidigare så är hon ju inte den snabbaste ponnyn så jag behöver lite extra att pusha på henne med. Det var nog de, otroligt fantalilös människa men!  Hihi :)
Isabell

en datafri dag

Igår blev det inget bloggande för fem öre. Lite skönt faktiskt, eller skönt att inte sitta vid datorn alls! Vila mitt lilla känsliga huvud. Åkte med mami ner till stan vid elva för att hämta ut mitt paket ifrån hm! Yes, lite nya kläder! Tråkigt dock att mina leggins var för stora? När det är storlek small, va i räva. Och min skjorta var också lite stor men det är bara gött med lite slappt. Sedan kom sötnosen kikki hit ut så gick vi en lagom lång promenad för att sedan gå ut och rida i det svinkalla vädret! Kikka red Gabriellas ponny Hazel, och när vi red i motvind så lovar jag att det var minst 15 minus! så jävla svinigt kallt asså, för när vi red hemåt var det helt okej, så länge solen lös på oss, men fyfan! Det var liksom 9 minus i våran solvägg när vi kom hem. FATTAR NI HUR KALLT DET VAR?! Fy, fast jävligt gött att rida ut igen, var ett par dagar sen!
'
Idag, ska jag väl ta igen den frågan jag missade igår, och vid ett ska jag träffa beppen vid resecentrum för då ska vi till x-force ännu en gång och träna röven av oss. (bokstavligt talat.) PUSS
Isabell

Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst

Bästa: Vad jag tycker är bäst med nelly, om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte. Det finns så mycket med henne som är så himla bra och jag är så glad över att hon är sådan. Men för att ta något kan jag säga, att jag är väldigt glad över att hon inte någon "het" ponny som ska stå på bakbenen hela tiden och inte kan slappna av. När vi ska vila så ska vi vila och när vi ska rida så ska vi rida. Det ska inte alltid vara på gång hela tiden liksom, man måste få lite luft liksom. Det är en sak jag är väldigt glad över. Eftersom jag har haft nelly i 3 år nu så är vi liksom ett riktigt team nu. Hon förstår mig och jag förstår henne. Jag vet att första året skyllde jag mycket på henne, att det var hon som gjorde fel. Då gick jag från att rida en någorlunda het ungponny till nelly. Det var ganska jobbigt. Men det är helt otroligt hur mycket vi har utvecklats ihop och hur mycket jag har lärt mig. Att hon är lite av den sega typen har i princip varit till fördel för mig så har jag lärt mig rida ordentligt liksom. Hon är inte den lättaste ponnyn direkt. Men vi är iaf som sagt ett team verkligen, och förstår varandra. Jag känner av direkt när det inte är rätt.
Sämsta: Här kommer jag vända det bra till de dåliga. Det sämsta med nelly är ju också att hon är den sega typen. Det begränsar oss så mycket, hon hoppar ju som en gud och vi skulle kunna hoppa otroligt högt bara hon hade lite extra tryck i sig. Det är riktigt tråkigt att det faktiskt är så. Men sen så är det ju med hennes kota också så det skulle ju också begränsa oss. Men ja, vi kommer förmodligen inte högre än MVS B men det är jag nöjd med ändå. Men om jag skulle önska något på nelly, så skulle det främst vara att hon inte skulle ha någon förändring i kotan (såklart) men sen skulle jag också önska lite extra tryck liksom. Då skulle Nelly vara ultimat :) Men ingen är perfekt, hur länge vi än letar!
Så.. det var nog de mesta! PUSS

från och med du

Hallå!
Idag har varit en väldigt lugn dag vilket har varit så himla skönt! Jag var ute och gick med Nelly en sväng förut när solen fortfarande sken ordentligt. Det var mysigt, man märker att hon vill springa för hon går på som attan! :)
Jag har då försökt (ännu en jävla gång) försökt komma igång med denna jävla svenskan. Jag kommer ingen vart alls. Har ingen fantasi eller motivation för fem öre. Jag vill bara mysa typ.. Dock vill jag så himla gärna skriva klart den så behöver jag inte tänka på den nästa vecka. Men jag får väll sätta mig med idrottsboken istället, så jag får gjort något!
Isabell
We're only young and naive still
We require certain skills
The mood it changes like the wind
Hard to control when it begins

trött

Kvällen igår var grym trots alla incidenter, men jag hade kul och det tror jag dem flesta hade också! Tack alla för igår :) Drack inte alls mycket, så idag mår jag inget dåligt alls. Brukar inte göra det men ändå, har dock sovit väldigt dåligt så lite seg i huvudet är jag men. Jag ska ta mig en tupplur sen.
'
Får väll försöka göra nästa bös på listan sen. Ja, det är väll lika bra!
Isabell

så sööööt!

Va ute och myste med Nelly förut, går fortfarande inte att rida så jag vi tog en promenad på 2 km istället. Hon är så söt mitt lilla hjärta :)

tävling

Jag är med och tävlar om ett par eskadron senskydd och ett swarovski pannband. Tävlingen hittar du HÄR. :)
Isabell 

Dag 1 - Presentera mig och min häst

Nu har jag verkligen inget för mig och det inte bra alls med min svenska så jag tänkte, jag börjar med listan helt enkelt. Det fanns åtminstone ett intresse! Hehe
Jag:
Jag heter då Isabell Svensk och fyller 18 år i september, något som jag längtar efter otroligt. Det känns som en helt ny värld öppnas då! Haha, jag bor iaf ute i gösslunda med min mamma, hennes man och mina 6 syskon. Min pappa bor inne i stan, men jag är mest här ute i gösslunda med tanke på att jag har hästen här. Jag går samhällsvetenskapliga programmet på De La Gardie gymnasiet här i Lidköping och jag trivs jätte bra i min klass, vi är ett riktigt härligt gäng där. Min fritid spenderar jag åt min ridning mest, men även skolarbeten, vänner osv. Jag tränar en hel del också, eller.. Försöker iaf intala mig själv att gör det. Jag älskar choklad, mc donalds och sallad. Jag tycker bara om vintern en kort period, annars önskar jag att det skulle vara sommar året runt. Hmm.. ja det var väll det mesta tror jag!
Min häst:
Min häst är en renrasig connemara ponny och heter fullständigt namn Nelly Broderick RC 1097. Hennes egentliga färg är gulbrun, men hon skiftar emellan alla olika färger. Hon är uppfödd i Grästorp inte så långt bort ifrån Lidköping av Dan-axel Danielsson. Hon är född 1998 och har redan två avkommor, Rhonda Rabbit och Vanessa Broderick. Hon är en maxad d-ponny. Hon har tävlat upp till MSV B men har inte ridit någon felfri runda, hon har heller inte gått runt hela banan förutom på "tävlingsträning". Hon har placeringar ända upp till Regional Lätt:a och vårat mål är att rida en felfri MSV B runda. Hon har även tävlat dressyr upp till Lätt:a (?) inte helt säker på det, eftersom det var den tidigare ryttaren som gjorde det. Hon är en ganska seg ponny, men hon hoppar som en gud, hon hjälper gärna till och försöker alltid göra sitt bästa. Trots hennes lugna temperament. Det är just hennes temperament som begränsar henne också, ifall hon skulle varit en mer het ponny skulle vi förmodligen kunna hoppa ännu högre än vad vi gör idag. Nelly har varit halt två gånger under min och hennes resa, egentligen tre men den första gick över ganska fort. Jag kommer aldrig ihåg vad det heter, men hon har iaf en medfödd förändring i hennes högra kota som gör att hon inte kan belasta hennes ben för mycket för då skaver det helt enkelt. Tror det var det mesta. Om jag har glömt något är det bara att fråga!
:)

here we go again

Godmorgon!
Jag ska försöka sätta igång med min svenska med en gång för det är riktigt behövligt! Tänkte kolla en sak, hittade denna på min kompis blogg. Dock vet jag inte hur många som läser min blogg som ens är särskilt intresserad av höra om mig och min ponny, men tänkte mest kolla intresset. Så om någon av er känner intresse för att jag ska berätta om min ponny så kan ni ju slänga en kommentar! Har inte hittat någon rolig som handlar om just mig själv, så tänkte att denna isf var roligare!
Isabell
Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

tidsinställt inlägg

vet verkligen inte vad jag ska skriva i detta inlägg egentligen men jag ska mest bara se om det funkar.. Jag har nämligen försökt ett par gånger förut, men det har aldrig funkat. Nu kanske det gör, vem vet? Det lär vi ju märka, ifall det funkar så sover jag nog förmdoligen vid denna tidpunkt, eller tittar på film. Sova är nog mest troligt. Imorgon kanske det är lite party på kvällen, beror väll på om jag kan sluta moa ifrån hennes pojkvän eller inte, hehe! Natti
Isabell

johan träning 16 februari

Träningen idag gick inte alls som jag väntat. Dock hade jag ju inga direkta förhoppningar eftersom vi har inte ridit ordentligt på flera dagar pga av dåligt underlag här ute i gösslunda, men bra vill man ju alltid att det ska gå. Hon var väldigt pigg, vilket är bra. Men hon var pigg på fel sätt liksom, hon var pigg "jag vill springa",  inte pigg "jag vill jobba". Vilket inte var så bra, och idag jobbade vi mycket med svängar och små utrymmen och nelly som behöver sin gallopp för att kunna gå riktigt bra hade det lite jobbigt med det. Eller jag hade det jobbigt med hur jag skulle göra. Men det gick bra delvis, men ibland ville jag bara ställa mig i ett hörn och lipa typ. Ibland kan det bara komma till mig att jag rider så himla dåligt och okoncentrerat framförallt! Och då får jag ryket på mig själv och vill bara köra som fan men det blir lätt fel då också, bara för att jag är arg.
'
Men vi ska nog åka och kolla tänderna på henne också, hon hamna lätt i korsgalopp idag och det är inte likt henne. Jag glömmer ofta att jag måste hamna i rätt galopp eller gör fel men då hamnar aldrig i korsgalopp utan i antingen höger eller vänster (självklart). Så det kan ju vara en anledning också. Dock lägger jag främsta anledningen på mig själv då jag måste rida mer ordentligt! Bara träna vidare.. Nelly är ju så söt så jag kan inte med och vara arg på henne länge.. Hihi :)
Isabell
Nelly i väntan på mat ;)

loosing the sky

Vad skulle vi göra utan photo booth?

parmiddag=gött

Parmiddagen igår höll hus i filles stora och kalla hus, men det var mysigt ändå. Vi åt tonfiskbös med potatis á la moa och fille och det var jävligt gött! Säger den mest kräsna flickan i världen, tänk på de! Vi kollade på film och åt massa godis, som var så gött! Massor av choklad och andra godsaker, mot 12 så blev jag en aning trött och somnade.. Så vi åkte hem typ då och gick och la oss, svingött :) Och tack allihopa för en bra kväll!
'
Och jag kan meddela att jag har en brutal träningsvärk i min rygg och armar (gött) men jag är en aning orolig över min träning ikväll! Men det ska förhoppningsvis inte vara några problem! Hehe..
Isabell

Tips!

Jag är medlem i gratisbio.com och den hemsidan handlar om att samla poäng som man senare kan få ut vissa prischeckar av! Helt gratis! Man förlorar ingenting utan man kan bara vinna! Bli medlem redan idag :) Klicka in på denna länken: http://gratisbio.se/


utvilad

Nu har jag tagit min välförtjänta tupplur och ska ner och ta min välförtjänta dusch. Behövs otroligt. Nu kommer ni tycka jag är asäcklig, men jag har inte duschat sen i lördags. Hihi, dock så har jag heller inte gjort något speciellt utan bara tränat så. Det spelar nog inte någon stor roll. Men nu känner jag för att bli fräsch igen, ta på mig lite smink och typ.. Bh. Haha, fridens.

bloggtävling

Jag är med och tävlar om en Kingslandmössa i valfri färg. Tävlingen hittar du på: http://jchristensen.blogg.se/


finallyyy

ÄNTLIGEN hemma efter en lång jävla promenad ifrån stenhammar hem. Men det var skönt, intalar jag mig själv. Vid tio idag så befann beppen och jag på x-force i vårat fina industriområde. Det såg riktigt ruggigt innan man kommer in vill säga. Det var svin fräscht och snyggt och bra träning! Det kändes riktigt bra när jag tränade och jag och beppen ska dit några mer gånger bara för att testa på. Testa x-force, rekomenderar starkt (än så länge iaf). Jag lär väll ha en massa träningsvärk imorgon men det blir gött. Våran instruktör var dessutom snygg! Vad mer ska man begära liksom? Hehe
'
Nu ska jag ta mig en välförtjänt vilostund för att ladda upp till ikväll då parmiddag står på schemat! hehe, ska ut och pussa lite på min ponny också :)
Isabell

min andra halva

Det blir lite alla hjärtansdag firande iaf, ska snart ta bussen för att åka till stan och chilla hos olivia ikväll! Vad vi ska göra blir väll det vi är bäst på, flöta, kolla film och snacka skit. :)
Isabell
Jag och olivia för över 2 år sen? Innan 70/80-talparketten när jag gick i nian

alla hjärtans dag

Jag blir så jävla arg! Jag skrev ett långt jävla inlägg alldeles nyss men sen så försvann allt? VA!? åh.
'
Iaf, jag sitter här ute i gösslunda och röttnar lite. Kan inte ta mig någonstans och det är kallt som fan ute. Dessa stunder önskar jag att jag bodde i stan, så man kunde träffa någon istället för att sitta och göra ingenting. Sjukt frustrerande. Jag kunde ju åtminstone fått vara 18 och ha körkort och bil. Eller så kunde de ha varit sommar och varmt så jag kunde cykla till stan. Dock är det skönt att bo på landet på sommaren, de är så fridfullt. Men en lägenhet i stan över vintern skulle inte sitta fel. Det är ju då man vill mysa med sina vänner som mest. Well well.
'
Det blir inget direkt alla hjärtansdag firande för mig idag, mitt hjärta är upptagen och jobbar eller sover. Haha, men imorgon blir de andra puckar. Då ska nämligen jag, mosi, fille och nillon ha parmiddag! Ska bli spännande och trevligt :) Jag och beppen ska också testa på x-force imorgon kl.10, ännu mer spännande!
Glad alla hjärtansdag :)
Isabell

Tävling

Jag är med och tävlar om ett par bruna John Whitaker benlindor. Tävlingen hittar du på denna bloggen: http://warnmark.blogg.se/


14/02

Snön ligger fortfarande på marken och den förbannade termometern ligger fortfarande på minus. Det är halt på vägarna och jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp ridningen idag. Det kommer säkert sluta med att jag får gå ut och leda henne igen. Hon är nämligen väldigt rädd för att halka så fort hon känner att det är lite is under hennes fötter så spänner hon sig och tar jätte jätte små steg för att inte halka. Så då känner jag mig mer säker på marken brevid henne än på ryggen. Det är såpass hårt i marken och eftersom det är halt så måste jag ha broddar men då kan jag absolut inte göra något mer än att skritta. The time will tell!
'
Har varit ute och gått en sväng med Euro nu på morgonen, och ja. Vad ska man säga. Det var nog mer han som var ute och gick med mig, han drog som fan verkligen! Men det var skönt att få de klart, och han blev glad att få komma ut lite :)
Isabell

Träning Johan Lundh 2/2

Min lillasyster silva, (sillen) filmade mig på min mobil när jag hopptränade för några veckor sedan. Alltid kul att ha, det gick även väldigt bra denna träningen. Hon var framåt ordentligt och lyssnade på mig både fram och bakåt. Johan även han var väldigt nöjd och sa att hon utvecklas bara framåt. Vilket var väldigt skönt att höra. Längtar tills träningen på onsdag!
Nu är det någon bra kvalité direkt men man ser åtminstone mer än vad man skulle kunna tänka sig!
Isabell

Skövde

Idag var jag upp med tuppen klockan sju för att åka till grevagården och lyfta lite bommar på löshoppningen med kikki :) Det var roligt, väldigt kallt dock. Men såg allt ett par fina hästar så det var värt de. Efteråt så åt vi pizza hela gänget, så jävla gött. Dock var det tredje gången jag käkade pizza denna helgen.. Hehe! Ja jag är flötig, men jag ska träna i veckan. Hihi.
'
Så fort jag kom hem gick jag och sillen ut och till våra ponnys, det är fortfarande en aning halt på vägen så vi ledde dom bara idag i 40 minuter. Men det var skönt det med eftersom solen lyste på oss! Efter våran tur bestämde jag mig för att ta tag i nellys man! Haha.. Och det gjorde jag. Det blev bra fast ja, lite ojämnt blev de.. Men det blir bra när det växer ut lite, plus att nellys man är inte jämntjock överallt så det ser väldigt lätt ojämnt ut. Men nu är det gjort iaf, nelly var inte så glad. Hon ville nog ha kvar sin kära man.. Men jag kände att de var bäst att fixa det innan hennes ägare fick se henne som ett skogstroll!
Isabell
Den översta bilden är före och dem understa efter.. Som sagt inte den bästa frisören men ja! Ni ser ju hur långhårig hon var innan! Dock jag har jag klippt lite innan på översta bilden så de behövdes verkligen.

jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag

Åh, jag bar älskar veronica maggios nya låt "jag kommer". Jag har verkligen fastnat för både beatet och texten. Lyssna på den: http://open.spotify.com/track/38XU6mBWpAreQm8veBqB93 (och på något konstigt sätt kan jag inte ladda upp något?)
'
Tänkte mest berätta att jag och  nillon har storstädat hans rum! Det tog oss en timme trots att hans  rum är otroligt litet. Haha, tog dock ingen före-bild men jag tog en efter-bild iaf, och ni kan ju bara tänka er en kille på 19 års rum=äckligt
Isabell
Där chillar jag

Nillon= min hjälte


sunshine

Hej bloggen! Är fortfarande hos andreas och funderar på att jag kanske borde åka hem snart med tanke på vädret. Men jag vill stanna lite till. Hihi. Dock vill jag ha mer choklad. Kommer snart Nelly!
Isabell

min hjälte= nillons bror

Andreas har inte kommit hem än och jag trodde jag skulle dö! Men då kommer hans bror marcus och frågar ifall jag vill ha något ifrån affären och jag ber om en choklad bara, men han kommer hem med choklad och chips! Plus att han gav mig lite cola tidigare! Vilken kille, vilken hjälte. Från och med nu älskar jag marcus en aning extra! Awesome.

alone in majåker

Sitter just nu hos anderas utan honom.. Hans bror är hemma och hundarna men inte nillon. Han kommer nog snart, hoppas jag på iaf. För jag börjar bli lite hungrig och brutalt sugen på att frossa choklad.. Det ska bli så gott! Otroligt!!
'
Funderar på att städa hans rum lite innan han kommer för fan vad det ser ut här.. Vill bara vika alla kläder och damsuga typ, så det blir lite fint. Men då kommer väll marcus tro att jag har blivit galen så jag låter nillon göra det själv, medan jag äter choklad. Mohaha
Isabell

min kära lilla ponny

Åååh, jag blir så arg när vädret inte är på min sida. Idag blir det ingen ridning heller med tanke på vädret. Det är förjävligt och nu när snön lägger sig så kommer det säkert ta ett par dagar innan jag kommer kunna börja trava och galoppera ordentligt här ute igen. Om inte ett mirakel händer sått säga, men det är inte så troligt känns det som.. Vill verkligen komma igång nu och är supersuger på att börja tävla igen!! Jag blir så frustrerad när jag inte får rida.. Hon börjar ju komma igång nu liksom, vi behöver inte ett uppehåll till pga av snön.
'
Har iaf kikat omkring på massa olika hästsidor och jag blir så sugen på att köpa massa nya hästsaker både till mig själv och Nelly. Jag vill ge nelly ett nytt fint träns eftersom hon gick sönder sitt för en tag sen och just nu rider vi bara med pullartränsen vilket funkar bra, men vill ändå ha någon jag kan variera med. Hittade ett jätte fint på hööks hemsida som nelly skulle vara jätte fin i! Åhhh, im so angry. Varför är inte jag rik eller? Och kan köpa allt jag vill ha. Varför kan jag åtminstonde inte få något jobb. Hittade lite andra kläder på polos hemsida också, och på massa andra sidor.. Jag bara sitter och dregglar en stund när man sen kommer tillbaka till verkligheten och kommer på att man är en fattiglapp. Aja, vi är snygga som fattiga ändå, jag och min ponny =)
Slänger upp några bilder på det jag var sugen på.
Isabell
Så jävla snygga, dom skulle jag lätt ha i skolan och sen rida i dom. Skulle kunna bo i dem!
Älskar schabraket, dock i en annan färg isf, och tränsen skulle nelly se ut som en prinsessa i! Någon som skänker mig lite pengar eller?
Borde verkligen lära mig sätta ihop flera bilder i en bild, men ja.. Så långt sträcker sig inte min tekniska förmåga!

noseblood

Idag åkte jag till skolan för en mattelektion klockan 8 och för att sedan höra vad matilda hade och säga om min uppsats. Ja det väll roligt, och nu är det sportlov och det känns så sköööönt! Det skulle varit ännu skönare ifall denna jävla snön kunde försvinna och sluta blåsa! Flyger omkring som en liten vante i detta väder. Innan jag och mamma skulle åka hem efter skolan så var vi inne och handlade och var inne på kappahl en liten stund då jag började blöda näseblod. Först lite smått bara och mamma hade papper som tur var så jag överlevde. Men sen när jag skulle ta ut pappret för att byta så bara forsa det blod ur min näsa! Haha, fy! Och jag stog mitt inne i kappahl, kände att det blev lite krisigt när jag skulle gå fram till mamma och säga att jag behövde bilnycklarna så jag kunde gömma mig med en nerblodad hand. Det var sjukt asså, usch och fy. Det smakar så illa i mun efter man blödit näseblod. Spännande dag!
Isabell
randum pic

Äta

Nu har jag försökt göra flera bra inlägg med olika klipp i men inget har varit på min sida och blivit bra! Vafan, skulle langat upp ett klipp på mig och min saknade denise, så jävla fult är det men det blev jätte konstigt redan på youtube. Sen bara för att sörja lite skulle jag lägga upp ett klipp kvarteret skatan-föräldrautbildning! Haha den är så rolig, kan titta på den om och om igen hela tiden. Men det gick inte heller? VA! Aja, har ätit nu i sorgen och ska lyssna på lite musik, kolla omkring runt lite och funderar lite.
Grattis syster till jobbet förresten! Mamma har redan varit här och skvallrat ;)
Isabell
http://open.spotify.com/track/5bReA0ByxYpCJVqsPkClcX

vår?

Igår hade jag riktigt vårkänslor verkligen, gick omkring och var så himla lycklig men idag? Vad är de här eller, väderguden jävlas med oss på riktigt. Det snöade svin mycket när jag vaknade imorses och gissa om jag blev arg. Det förstörde hela min morgon och kommer dessutom förstöra för mig med ridningen. Skulle vart gött med ridhus just nu.. Aja, hoppas det smälter bort fort, det är ju faktiskt fortfarande plusgrader åtminstonde!
'
Sitter nu och väntar på bussen i skolan, alltid lika kul att sitta här i ensamhet. Fast nu kom några kompisar! Hörs sen.
Isabell

svett

Gött, nu sitter jag här och luktar svett efter johanträningen! Den gick bra, jag som sagt måste koncentrera mer och verkligen komma ihåg alla olika knappar jag måste trycka på henne. Hon är ju lite seg så det är ju inte bara farten som ska hållas igång. Det blir nog bra, hon känns frisk och fräsch iaf så någonstans är vi ju påväg åtminstone!! Hon är söt nelly :)
'
Nu ska de bli ännu mer svett när ja ska sätta mig och läsa moas uppsats om sexmissbruk.. Ska bli intressant! Hehe
Godnatt!
Isabell
Och förresten! Det är två månader kvar tills jag får tandställningen! Bara jag som förmodligen tänkt på något annat och skrivit fel, Hehe.

Snart träning

Sitter nu och skypear med tove och tjötar lite skit, diskuterar massa bös och bara tjötar. Mys över skype är inte varje dag! Försöker komma ihåg vad fan det var jag skulle läsa på företagsekonomin tills imorgon... Kommer verkligen inte ihåg, får fråga någon i min klass senare. Ska även sätta mig ikväll och läsa igenom moas uppsats som handlar om sexmissbruk. Ska bli intressant.. Hähä.
'
Snart ska jag iväg och träna för Johan lund! Ska bli jävligt kul, ser framemot detta. Hoppas på att det går bra och vi inte kommer in i någon svacka. Hon lär ju säkert vara lika pigg som vanligt :) Får vi hoppas på iaf.
Isabell

2 månader kvar

Var hos tandläkaren idag för att få min dom, och jag tyckte den verkade asbra! Ska få tandställning om nästan exakt två veckor! Så jävla gött, har väntat brutus länge så nu är de fan min tur.
'
Hämtade min klänning idag också, den är fan snygg asså. Tänkte slänga upp några bilder på den. Orkar inte skriva mer. PUSS
Isabell
hihi

freeeeeeeedom

Nu är den där förbannad jävla uppsatsen inskickad. Lär väll ångra mig sen när jag bara ett g på det. Aja nu är den borta och nu är det bara idrotten, svenskan, företagsekonomin kvar! Men ändå, den fula äckliga samhällen är över by now. Ska snart ut till min lilla buse nelly och rida en sväng. Borde egentligen belöna mig själv idag men med vad? Genom att kolla på en film kanske... Yey!
Isabell
Ser ni hur mycket jag brainstorma här eller? Brutalt

gruppintervju

Yeeey, min telefonaudition gick bra och jag gick vidare på gruppintervju! Wohoo, dock betyder ju det typ inget men aja, jag glädjer mig över det ändå! Jag var en aning nervös med tanke på att hon ställde frågor som jag inte hade en aning om, men det gick ju bra ändå. Hehe! Aja, back to reality. Uppsatsen............
Isabell

motivation? äh nej

Nu ska jag sätta igång och slipa på min uppsats, men först ska jag ringa skara sommarland för en telefon intervju! kan bli intressant.. Hoppas det får mig på bättre humör!

....

såhär känner jag just nu, jag är tom. Tom på denna jävla uppsatsfan!  ge mig motivation!

brainstorma

Nu måste jag brainstorma som fan så jag får klart mitt jävla arbete någon gång!! Åhhhhhhhhh.. Gick hem i regnet idag.. Kändes skit konstigt att det regnade istället för snöade. Ett tecken på att snön har legat för länge!
'
Såg på en ASBRA film igår, the butterfly effect heter den och den är riktigt grym! Den tycker jag verkligen alla ska se, den är jävligt sjuk men svin bra! Kolla på den och säg vad ni tycker :)
Isabell

bajs

Just nu mår jag bajs, mår verkligen jätte dåligt. Jag vill bara blunda och inte höra något. Ligga i min säng med massa täcken och bara sova. Jag känner mig så konstig. Jag borde verkligen jobba på min uppsats men jag orkar inte. Jag är helt slut. Nu ska jag gå ner och duscha, och sen sova. Och hoppas på att jag vaknar imorgon frisk som en nötkärna!
Isabell
Kollade på denna filmen förut, den var bra. Inte asbra, men helt okej!

seeg

Kom nyligen hem ifrån lrk där jag har hjälpt moa idag på centermeter hoppningen! Det gick skit bra för dom, riktigt duktiga :) Romeo var så söt! Hihi, moa också.. Hihi. Duktig som jag är (ibland) red jag innan jag åkte dit så var jag upp tidigt och red, hon var pigg och glad som vanligt! Hihi
'
Nu är jag svinseg, åt baconsås förut, så jävla gött! Precis vad jag behövde efter en hård dag.. Hehe.. Borde egentligen ut och springa idag, eftersom jag har planerat det, men är så jävla seg.. Men ska nog försöka springa en kort runda senare iaf. Eller kanske ut och gå åtminstone. Nu ska jag ner och umgås lite mer med Nadia och Nala som är här och hälsar på!
Isabell

dumma mig och dumma mamma

Jag borde egentligen archieslapa mig själv för jag borde egentligen åkt hem tidigare ifrån Nillon så jag hade hunnit rida innan det blev mörkt. Bra isabell, din lata fan!
'
Sen borde jag fan archislapa min mamma också för att när jag kom hem förut, så busade vi lite med skrället och sen från ingenstans skulle hon hänga skrället på min axel? Och vad resulterade det? Jo att skrället blev lite rädd och rev mig på kinden! Så nu har jag ett stort riv sår lite längre ner på kinden. Snyggt! Det svider något fruktansvärt men det börjar gå över. Ibland undrar jag mamma!
Isabell
Snyyyyggt! Nu för tiden kan ni kalla mig scar!

sleepyhead

Är hos andreas just nu och väntar på att han ska vakna. Dock vågar jag inte riktigt väcka honom eftersom han måste vända dygnet nu när han ska börja jobb natt imorgon ända tills fredag. Skulle jag aldrig klara, eller jo om jag visste hur mycket pengar jag skulle få så skulle jag nog det! Är inte hungrig ännu faktiskt! Det är ett mirakel, fast jag tror nog att det beror på att jag åt 5 tacos omgångar igår! Jag kunde inte låta bli trots att jag mådde så jävla illa tillslut, men fan va gött det är! I just love it so much.
'
Aja hoppas på att han vaknar snart... Behöver egentligen hem och rida och plugga men ja.. Vi får väll se hur det blir med det! Slänger lite bilder som jag hittade här ifrån andreas student.
Isabell



Titta hur brun och brunhårig jag var då! Andreas ser ju ut som han gör...

Så nu fick han lite rättvisa, och jag mindre. cp tooth

Tacooo

Snart så kommer kikki och hämtar upp mig här ute i Gösslunda. Vi ska nämligen till Olivia och käka massa tacos! Fan va gött det ska bli. Ska först åka och handla lite först men sen så. Fan va gött! Ha en bra kväll!
Isabell
min snygga vän kikki :)
och snygga olivia :)

daaaaaaamn!

Det blåser storm där ute! Det är helt sinnes. Var nyss ute och sprang och jaa.. Jag gick nog mer bakåt än framåt, när jag hade vinden vid sidan av mig så blåset det massa dregel ur min mungipa.. Asäckligt men bara ett tecken på hur mycket det blåser ute! Jag är stolt över mig själv att ha pinat igenom mig 3 km av helvete. Im så fucking good. Och när jag kom tillbaka hade mamma gjort klart maten, mumsi! .. Nu ska jag återgå till mitt pluggande......................
Isabell

off we go

Ja ja ja ja. Åkte hem tidigt ifrån skolan för att få ro med att jobba. Så nu ska jag jobba som fan, för jag fick reda på att uppsatsen ska vara klar tills tisdag redan! Huh, aja. Hurtiga Isabell ska ut och springa snart också!
peace

hähä..

Ja! Jag tänkte på den dära jävla klänningen hela ridturen så nu har jag beställt den, den kostade ju faktiskt bara 50 spänn, fast med postförskott och frakt så blev de 147, men det är fortfarande inte så farligt! Kommer inte ha några pengar alls kvar efter vecka sju... har nämligen kommit fram till efter detta köpet och hmköpen så är jag pank. Hm hur ska det gå? Antingen får jag avbeställa fort som fan.. Eller så får jag leva pank... Jag tror jag får leva pank.. Helt enkelt, jag är ju van! Får bara hålla hårt i pengarna tills vecka sju så att jag inte köper något annat! Hehe.. Fan va jag hatar pengar!
'

seeegt

Sitter ensam i skolan och väntar på bussen. Ska snart bege mig till hjertbergs där jag ska möta min bror. Har nyss haft företagsekonomi. Har i princip inte gjort något alls. Jaja, lite spännande var det väll.
'
Behöver lite tips, har hittat en klänning på nelly.com som är på rean och bara kostar 49kr!! Asbilligt så funderar på att köpa hem den, är inte riktigt min stil men tycker ändå att den är snygg så jag skulle kunna göra det liksom.
Den klänningen. Vad tycker ni? Finns i svart också.
Isabell

Godmorgon

Idag har jag sovmorgon till klockan ett, sjukt skönt. Dock så sover jag ju inte mer än till nio men alltid något. 12 timmars sömn ska man inte klaga på!
'
Träning igår. Den gick bra när jag till slut fick mitt huvud på skaft (?) Om man ens kan säga så. Jag var jätte okoncentrerad från början vilket inte är bra alls, men när jag väll kom in i matchen så började allt gå bra igen. Hon var en aning seg men vi gjorde också en massa jobbiga övningar. Men den det var kul :) Hoppade ganska högt sista hindret tror jag? och jag var inte rädd alls. Wohooo! Måste börja rida ordentligt hemma också så att vi kommer igång ordentligt! Nu ska jag försöka plugga lite innan jag åker till skolan om 3 timmar!
Isabell
Denna sötnosen har jag sovit med inatt! Skrället :)

bra och inte bra

As, bög, fan, fscjewfcnd. Ja! Jag har damp och brutal jävla prestationsångest har jag också. Jag fick "bara" VG+ idag på religionen, bara? Jag ville döda helena när hon sa det till mig idag för jag vill så gärna ha MVG men jag får nöja mig med ett vg. Dock om detta skulle vara ett år sedan så skulle jag vart överlycklig eftersom då sög jag på riktigt. Men jaha, kul bra hej. Kan alla andra visa att dom är mänskliga och få lite dåliga betyg eller? Hehe, ne jag skojja bara.. Jag tycker det är kul att de går bra för mina vänner, tur att jag har smarta vänner så dom kan ta hand om mig :) Speciellt om mina ryck.. Och en mindre bra sak är ju då också att Denise och Anna åker till Thailnad IMORGON! Sjukt, jag kommer sakna dom, men fyfan va gött dom kommer ha!
'
Till de braiga saker då, min mamma har fått ett till jobb på sockerbruket och Andreas har fått jobb på fazer!! Hur gött är inte det eller? Nu börjar det gå bra här. Och jag har idag köpt min söta tröja som jag från början hade beställt men nu är den avbeställd och ligger så fint på min säng, åååh!
Isabell

mys

Har sovit hos andreas inatt eftersom jag är ledig idag! Gött, men nu ska jag faktiskt ut och springa medans han fortfarande ligger kvar och sover! Gud ge mig lite extra tur! Pleazeee?
Isabell

RSS 2.0