i löv mosi

Sitter nu efter en jävla massa letande och väntar på min kära vän mosi som ska komma hit och hämta mig för att min planerade skjuts in till stan gick åt helvete! Vi ska åka till henne och träffa massa andra brudar och tjöta massa skit, vi har en del att prata igenom! ;) Ha en trevlig valborg!!!
Isabell
Langar en bild från igår på mig, disco och maja :)  Jag måste öva på mitt leende nu när jag har ett braceface asså...

im not tired of being lonely, lonely

Wohooo, 4 timmars sömn och jag lever! Gårkvällen var riktigt jävla trevlig! Jag tackar så hjärtligt gabbe för allt och framförallt för den goda maten, och alla ostbågar ;) Löv it! Jag körde på nyktert igår, skönt att slippa vakna upp och vara snustorr i käften för att man är helt uttorkad i princip. Men ja, kvällen slutade lite underligt men jag hamna till slut och i min älskade säng och sov en god natts sömn. Kan ju även meddela att jag tog årets första dopp igår! Doppade ej håret för då skulle jag dött, men resten var allt under vatten!
'
Jag, Olivia och sillen har spenderat våran förmiddag på grevagården och hjälpt till med deras 3årstest genrep. Alltid lika kul att kolla på alla hästar, och även att träffa lasse och de andra människorna! Och all fika då.. hehe. Ja, jag gillar att äta. Nu ska jag ut och sola lite, även läsa på lite för engelska nationella. Puss!
Isabell

ce jeu

Nuuu ska jag byta om för att ta en uteritt i denna hetta! (stavas det så?) Har sovit lite i solen för att få tillbaka energin och även käkat massa god mat. Det var gött och nu känner jag mig mer svullen än svullo... Trökig jag vet! Ikväll vankas party gabbes 18års middag, det blir nog grymming :)
Isabell

underkläder - en börda

Sitting in annas säng.. With her.. Eheh. Ska snart bege mig till sockerbruket, jadå!
Isabell

glaaad

Träningen gick going, och jag har fått reda på en jätte rolig nyhet!!! Hihihi, nu ska jag sova, naaatiiii!
Isabell

Life is best as a lie

Jag är så inspirationslös att det är patetiskt. En fluga är nog mer kreativ än jag just i detta tillfälle. Måste komma på något bra projektarbete, tänk om jag inte orkar göra ett projektarbete då??? Ägda lärarfan. Ne förlåt, hihi. Men kan inte någon annan komma med en bra ide som jag kan sneaka eller?  That would be nice. Yes it would. So nice. Isabell

skypis med anna

hon är så snygg
isabell

dagens randomness

Kom på att jag ska på 18års fest på fredag och då ska man ha "kostym" på sig, alltså vara finklädd för er hjärndöda jävlar som inte fatta det. Då tänkte jag att jag sneakar lite i min lillasysters garderob, hon hade nämligen en period då hon jämt köpte fina klänningar. Efter några minuter rotande så ringer en telefon, jag tänker bara vafan. Det var en riktigt "plastig" signal om ni fattar. Då hittar jag en leksaks telefon som ligger och ringer! Och när jag tar i den så slutar den!! Jag var en aning rädd men fortsatte leta, då ringer det igen. Vad är de om eller? Ska man svara eller vad ska man göra liksom? Återigen lägger den av när jag tar i den.
Cpmobil, den skrämde livet ur mig!

mina läppar dödar mig

Jag har så ont i mina läppar! Dem är brutalt svullna och är helt röda, vem behöver läppstift? Vet inte vad som har hänt men min tandställning gör jätte ont på mina läppar på insidan liksom, eller ja. Inte fan kan dem göra ont på utsidan iaf! Har typ hundra ton läppsyl nu men det hjälper inte... Ååh kära tandställning ge dig nu!
Isabell
Mosi och jag i prag, har jag nämnt att jag vill tillbaka till prag förresten? Det vore going...

I admit, i really miss how things used to be. But i can also admit, that i've accepted the fact that things changed.


neeees

Jag är så hungrig... Och dem lagar äcklig mat där nere... Vafan! Får låtsas att jag gillar maten och äta massa tillbehör istället, japp så får det bli!
'
Har spenderat dagen med nesen sandra idag. Gick upp tidigt för att rida och mocka ut can can´s gamla box och åkte vid 2 tiden ner till stan och träffade the nes. Det var trevligt, vi kollade på fotboll, hängde med lite random människor och sa hejdå till peter osv osv. Vi har egentligen inte gjort så mycket.. Typ ingenting. Ska iaf ner och sneaka lite käk innan man är klar. Puss
Isabell
Sandra och jag innan nyårs kvällen!

why oh why?

Jag är sååå snuvig! Det är helt brutalt.. jag springer stup i kvarten ner för att snyta mig hela tiden.. Jag pallar inte detta på riktigt alltså! Och jag har upptäckt flera underliga blåmärken som dyker upp på min kropp? Vad är detta om, vissa har jag inte ens ont av, någon som vet varfifrån man får blåmärken utan att man slår sig? hehe. Ne och det är lossnat en sak i min tandställning, jag har inte alls ont av det men vet inte riktigt om det är så bra att den är lös kanske.. Får ringa dit imorgon och fråga. Nu ska jag ut i solen och klockan tre kanske jag pallrar mig in till stan för att se på fotboll.. Kanske, får se hur mycket jag pallar stå där och snora. Men med tanke på vädret vore det härligt! :)
Isabell

trött men bättre humör

Var ute och red nyligen, det fick mig på lite bättre humör. Fortfarande lika brutalt trött så jag är väldigt glad över att klockan snart är nio för då tänker jag befinna mig i min stora, mjuka säng med massor av kuddar helt jävla avdäckad och sova så djupt att det är frågan om jag vaknar igen. Väntar just nu på att mamma ska komma hem ifrån stan, smöret var nämligen slut och jag är sjukt sugen på ostmacka.. Med kaviar. Ja det låter asäckligt, men det är svingott! Hihi. Jag har överlevt dagen och jag känner mig stolt. Imorgon är sista lovdagen sedan börjar skolan som vanligt. Sjukt hur fort det gick? Vad har jag gjort detta lovet eller? Men nu tror jag att mamma kom hem med smör! So good!
Isabell

fuck my life

Jag är så fruktansvärt trött och jag kan inte somna, jag borde äta lite mer men jag har ingen lust. Jo det har jag men vi har inget roligt att äta här hemma.. Jag har massa mystiska blåmärken överallt, på riktigt överallt. Jag är snuvig som ett jävla as och har ont i näsan för att jag har snutit mig så mycket. Jag var ute och göttade mig i solen så nu har jag säkert bränt mig, bästa skinnet man kan ha! Klockan är bara 3 snart och jag vill sova och vakna upp imorgon och må bra :) Jag hittar inte skralli, vart är hon när man behöver henne? Och nu snart ska jag ut och slava och dra massa jävla grenar, tufft liv jag har! Men först ska jag lyssna lite på "Die MF die". Så bra hej.
Isabell
hihi

glad påsk på er!

Min dag har bestått av en hel del saker, nu är klockan redan halv 4 och jag borde ställa mig i duschen och bli lite ren. Jag och mina två systrar sillen och gabbi var ute och red en skogstur på en timme och 45 minuter, riktigt jävla gött! Och nelly tyckte det var väldigt roligt att få trampa i lite skog! Har faktiskt solat idag också! ååååh så gött, allt är bara så gött. Och så åt vi grillat idag igen. Allt är going idag, hoppas det fortsätter så :) Kvällen ska spenderas med mina goa brudar, vart vi tar oss vidare lär bli ett myterium! Puss
Isabell
En dag gammal kyckling som vi fick klappa på igår! Jag dör så söt :')

going to the bed

För några timmar sedan var hela familjen samlad och vi grillad en jävla massa gött. Är nöjd för jag kunde äta det mesta, det såg så gott ut så jag kunde inte låta bli att försöka! Men nu ska gå och sova medan alla andra partyprissor kör jävel ikväll!
Isabell

Castleside JJ

Ridningen idag på Castleside JJ som hingsten heter gick bra kan man väll säga. Jag fick reda på att han har inte blivit riden på 3 år så jag kunde ju inte direkt sätta mig upp på honom och ställa lite krav. Det fick bli lite motionsridningen istället i princip. Dock var han sjukt stel i början, han haltade som bara den på vänstra bakbenet (tror jag, är inte säker för det var så konstigt) men det gick över efter en stund, han bockade rejält några gånger och stegrade som bara den. Han stog seriöst på bakbenen rätt upp i typ 3 sekunder, jag hann liksom tänka att jag måste sparka till han så han rör på sig. Mamma var en aning nervös när hon stog där på marken och kollade på. Men han var snäll på alla sätt och vis annars. Han är ju hingst så han har ju för sig sina saker men inte dum på något sätt. Min första tanke när jag såg var jävlar vad snygg! Seriöst,  så jävla snygg häst asså. Fick inga jätte bra bilder, dem är inte så rättvisa mot honom. Och som sagt, han inte blivit riden på 3 år (!!!) Så han var inte någon direkt form liksom.  Dem ska iallafall sko honom nästa vecka och sätta igång honom lite lätt så får vi se vad som blir av med detta! Hoppas verkligen han bara vara stel och inte halt. Han blev ju liksom bättre. Här kommer lite bilder! :)
Isabell
Lånad bild
Inga grymming bilder direkt men alltid något! Har en film jag ska fila lite på också, om den nu är något att ha vill säga.

22 april

Så fort klockan slår 12 så ska jag, sillen, gabbi och mami sätta oss i bilen för att åka till kristina där jag ska provrida en hingst idag! :) Eller provrida, testrida typ... Det är förresten samma sak fast olika namn bara? Bra isabell. Det ska iaf blir skit kul, ska bli spännande att rida en annan häst utom Nelly för en gångs skull, det var sjukt länge sedan faktiskt. Gick  upp tidigt idag så har redan avverkat Nelly! Förhoppningsvis så kommer jag få börja träna och tävla denna connemara hingsten också!! Kommer inte ihåg vad han heter men ska ta reda på detta, och även ta någon bild på honom =)
'
Min förra ponny Idyllens Merit fick ett stoföl igår :D Så himla sött att jag dör, jag vill ha massa föl överallt hela tiden. Dem är absolut bland det sötaste som existerar här i världen. Gotta go!
Isabell
Min förra ponny Idyllens Merit och jag då vi lämnade tillbaka henne.

i try so hard to please you


Anna ska vara stolt

Träningen igår gick riktigt bra faktiskt! Hon var inte alls som hon var förra träningen utan igår kändes det verkligen som det gick att få fram det lilla extra i henne liksom. Hon var inte alltid på topp men hon hade ändå suget i sig liksom och det är det jag vill ha. Vi övade ju på galoppombyten i söndags och det märktes av igår på träningen att hon faktiskt har tagit åt sig av den träningen och lyssnar på mer på mig, för det var flera gånger som hon faktiskt bytte med både fram och bak när jag gav henne. Kul och se att träningen ger resultat. Hoppade mycket på böjt spår, red långa vågar och bara komma rätt och balanserat på hindret igår, en väldigt nyttig träning. Och det gick bra, jag är så nöjd. I löve my pony. Min lillasyster filmade mig och gissa vad?! Jag och Imovie har slutit fred så igårkväll satte jag ihop alla de filmer till en och samma film! Har till och med lagt på musik. Jag är så nöjd, det är inte den snyggaste videon men jag var en aning trött efter träningen, själva saken är att nu behöver jag inte lägga upp 100 filmer utan en :) Det ska jag cred för. (och anna ska vara stolt ehe.) Ska ner och duscha nu! C ya
Isabell
Sista hoppet var så gött!!

träniiiing

Ska snart ut och ta in nelly så hon kan få slappna av och äta några timmar innan vi ska iväg på johanträning! Idag är det markarbete klockan 20 över 7 och vi ska vara i lilla ridhuset, och jag förbereder mig mentalt för att helt seriöst svetta röv av mig! Det är så sjukt varmt där inne och luften är inte grymmaste direkt. Men det ska bli kul, hoppas nelly är något mer igång än vad hon var förra träningen. Har förresten inte berättat om den ska kan dra några få ord om den. Den gick bra, punkt slut. Men det var absolut inte 100% liksom, vi red bra vägar, vi kom rätt, taxerade bra och hade bra fart. Men det var ändå inte något som stämde hon hoppade inte fullt ut liksom, så det var en aning frustrerande. Jag blir så nervös jämt med tanke på att hon har vart skadad två gånger tidigare redan och vi faktiskt inte har en aning ifall hon klarar av denna gången. Det är en aning jobbig situation. En övning som jag har tagit med mig hem var en bra Trav/galopp övning där galoppombyten skulle göras, men det gick så sjukt dåligt! Jävlar i rävatrut, vi kom inte rätt någon gång, hon bytte knappt en enda jävla gång. Jag ville bara börja lipa och kasta något på någon. Jag var så arg, det var kanske dels därför det vara gick ännu sämre.
'
Aja, nya tag idag. Det finns ju sjukt många olika andledningar till varför hon var slö då, det behöver ju inte vara för att hon har ont heller. Men det återstår att se. Jag är iaf jävligt sugen på att rida ikväll iaf :)
isabell
Mariestad för två somrar sedan tror jag :)

handsvettig

Ska snart ut igen och springa! Känner mig så hurtig.. Faktum är att nu när jag absolut inte har något att plugga eller några "måsten" så är jag en aning uttråkad, så jag förgyller mina dagar med att motionera? Fan va hemskt det lät.. Ne det gör jag inte, jag försöker bara hitta på saker att göra :) jag ska städa sen också, jag mår typ psykiskt dåligt när mitt rum är ostädat, vad är det om eller? Jag är redan varm! Idag är det iaf ingen sol ute men det är fortfarande riktigt varmt, så himla gött. Jag älskar våren.
'
Gårkvällen var minst sagt mysig. Började med att jag svettades ihjäl på promenaden från sockerbruket till nya netto för att träffa sarah, så jävla varmt! Men kände att jag ska fan svettas, haha då är det  bevis på att sommaren inte är såå långt borta iaf :) Men iaf, så hängde vi till klockan fem ungefär, under den tiden färgade jag sarahs hår och vi bara tjötade massor. Håret blev ja.. Inte dåligt men det hände typ inget? Så jävla konstigt. Sen begav jag mig till sockerbruket spelade lite spel och ett tag senare kom mosi och hämta mig med bilen (!!!) Mötte upp, tove, anna och denise så satte vi oss på gräsplätt i margretelund och tjöta och bara hade det allmänt gött!
Isabell

Be yourself is about the worst advice you can give to some people

Nu myser jag med saris, hihi <3
Isabell

mot sahara

Nu snart, ska jag sätta mig i bilen ner mot stan till sarah! Vi ska tjöta en jävla massa skit och mysa, jag ska även försöka mig att färga hennes hår, det lär bli intressant ;) Men jaa, om det är fult är det inte mitt fel, utan sarahs för hon lät mig göra det. Eheh, ridningen idag bestog av klättring i den vaaarma solen, jag var ute och red klockan tio imorses och redan då hade jag endast t-shirt på mig, så himla skönt att slippa lägga på sig hur jävla mö kläder som helst för en ridtur på en timma. I löve summer. Kan ju också säga att jag är inte röd idag! Inte heller särskilt mycket mer brunare men jag är åtminstonde inte röd, så gött så :) Puss
Isabell

step into the fantasy

Bra där youtube. Inga direkt superroliga klipp tänkte mer uppdatera lite om att vi fortfarande lever och att våran träning går framåt! Ska söva nu, jag är faktiskt trött. Score.
Isabell

mental high five

Haha, fan vad jag älskar mina kömpisar. Dem är så grymma!
'
Egentligen skulle det kommit upp massa hästvideos här men varken min dator eller youtube vill sammarbeta med mig så får det bli ett vanligt inlägg. Jag decka totallt förut vid fem tiden och sov till sju, helt otroligt jävla asgött verkligen. Nu undrar jag dock hur det kommer gå och sova inatt. Hoppas jag blir trött snart igen. Ska upp ganska tidigt imorgon så det vore ju going att somna tidigt också. Nu kommer jag verkligen inte på vad det var jag skulle skriva så det får bra såhär. Pussss
Isabell

gudars skymning

Jag pratade om att jag hade sovit ikapp alla timmar jag har missat och bla bla. Ja vad ska man säga, efter gårkvällen är jag fan tillbaka på ruta ett. Jag har inte sovit något och jag känner mig så svag. Jag är tack och lov inte bakis på att jag är så trött så jag håller iaf inte på dör. Men när jag åkte bussen hem imorses trodde jag verkligen att jag skulle svimma, jag var så jävla trött att jag inte kunde fokusera eller knappt hålla ögonen öppna, det var en gubbe som klappade mig lite på axeln och frågade hur jag mådde. Haha, vafan?
'
När jag kom hem sov jag i 4 timmar typ, försökte äta lite. Jag är typ för trött för att äta, det är bara sjukt. Men sen idag har jag bara varit ute i solen i bikini. Det har vart så gött! En riktigt sommardag har det varit idag, blir intressant och se hur röd jag är imorgon med tanke på att jag inte smörjde in mig idag. Bra där Isabell. Gårkvällen var fan rolig, har så fula bilder på min mobil asså! Har verkligen kommit på vilken jävla dramaqueen jag blir när jag dricker asså, whats up with that? Får nog försöka tänka lite mer på det framöver, eheh.
Isabell
sjukt ful bild från idag när jag och mina syskon hoppade studsmatta. Schysst av min lillasyster att välja de fulaste bilderna att lägga ut, jag gjorde ju asgrymma volter som hon tog kort på, vart är dom korten?

17 april

Känner att denna helgen har jag på riktigt sovit ut och ikapp alla de timmarna jag har tappat! Så himla skönt, inatt sov jag tolv timmar och natten innan tio timmar, det känner jag mig sjukt nöjd med ;). Nu snart, när jag har smält maten ska jag snöra på mig springskorna och springa en runda bara för att jag har tid och ork liksom, lika bra att passa på. På skoldagarna orkar jag i princip aldrig att gå i skolan, rida, springa och plugga. Det blir en hel del helt enkelt. Efter min springtur hoppas jag på att lunch är lagom klar tills jag kommer hem så jag kan få eeta! Sen har jag bestämt mig för att rida till ridbanan och öva på galoppombyten idag, det behövs verkligen! Får se hur det går, några framsteg gör vi nog förhoppningsvis! :)
Isabell

regular kind of love

Jag kan inte äta chips, inte ostbågar, inte choklad. I princip inget sockersött. Men cola sviker mig inte, det får bli cola som jag livnär mig på ikväll.

pictureeee

Det blir en hemmakväll för mig ikväll. Jag är fri som en fågel då jag inte har något att pluga så jag ska nog gå ut och ta en promenad i den härliga kvällsolen. Imorgon får bli en mer hektisk kväll. Ha en bra kväll. Lämnar över lite bilder ni kan få titta på va. Från 70/80 tal.
Isabell
haha älskar denna bilden på maja.
outfit bilden, älskar hur mina short skär in så fint mellan benen.....

sallad

Här på ledsgården serveras det påskbord idag! Sjukt gött, kul att jag bara kunde ta del av salladen och brödet då med tanke på att jag inte kan tugga. Det känns som jag har ätit skit mycket trots det är jag inte svinmätt. Nu snart ska vi äta glass, och det ska jag moffa i mig bara för att få känna mig så jävla mätt.. Hehe. Måste säga det att jag fick i mig en cheeseburgare igår! Trots att den inte var så god så var den ändå en cheeseburgare.. Hehe.
'
Ridningen var lugn idag eftersom vi konditionstränade igår! Red till vårat klätterställe för första gången på detta året så hon fick klättra rejält idag, blev även lite asfaltsträning, skänkelvikningar och öppna. Så hon blev mjuk och go :)
Isabell

well heloo

Vaknade för någon timme sedan och tvingade i mig lite mackor, det är så gott trots att det så ont!! Men jag är nöjd ändå, kvällen igår slutade som jag tidigare hade planerat, på donken. Där chilla jag och maja ett tag och kolla på alla folk tills vi fick lite sällskap. Det var nice, sjukt längesen jag var på donken. Det var som mitt andra hem en gång i tiden. Kanske bra att det inte riktigt är så längre.. Ska iaf nu ut och rida för att senare i eftermiddag ska vi grilla med lite kömpisar, min syster och hennes pojkvän kommer hit + sofia och hennes kille :) Det blir kul! Men nu vill jag ut och pussa på min ponny. Puss!
Isabell

fml

Jag har nyss lockat min lillasyters hår.. Haha, det blev fail, men jag tänker inte säga det till henne. Men så farligt blev det inte, hon är fortfarande söt. Hon ahr så kort hår så lockarna blev så könstiga.. Skyller på hennes hår. Eehe, ska snart till stan för att möta maja och sen förhoppningsvis massa andra kömpisar så får vi se vad vi gör ikväll! Hihi, måste sluta skriva "hihi" hela tiden...
Isabell
haha... ja ni ser ju. Fast bilden gör de värre än vad det är FAKTISKT.

supermassive

Ridningen gick bra, till slut! Hon fick vila igår och det medgav att hon var pigg som helvete idag! Men det var kul, dock var hon skit jobbig. Haha, bara hon är glad såååå :) Det har en hänt en tragisk sak på ledsgården, 3 hönor har dött (denise). Sillen är helt krossad! Ne, inte ritkigt men det fälldes några tårar, dessa hönor stog oss varmt om hjärtat (ja de är sant, iaf sillens). Jag kom tillbaka ifrån ridningen så var det kaos i stallet, det låg fjädrar överallt och både katterna och de hönorna som överlevde var helt uppskakade typ, så då visade det sig att en av våra kompisars hund hade förmodligen börjat cepa mot hönorna och då hade euro hängt på, bara för sakens skull. Våran hund euro skulle aldrig göra något sånt, han vågar liksom inte det, och om han skulle våga skulle han gjort det tidigare. Vi har liksom haft hönorna över ett år nu och dem har överlevt. Så ja. kan inte fatta att jag skrev ett inlägg om våra hönor, men aja. Vila i frid små hönor! Hihi.
Isabell

on a mission

Kom hem ifrån skolan nyss, sjukt gött att redan vara hemma och bara veta att det är lov! Inga läxor, inga (förhoppningsvis) tidiga morgnar, eller bussar som måste passas. Dock lär jag ju åka bussen en del men det är ändå inte samma sak. Speciellt inte nu när min kära vän Mosi har tagit körkort!!! Den grymma bruden asså :) Även gabbe tog körkort igår när hon fyllde 18, vad händer eller?! Alla bara blir så vuxna och jag fortsätter vara 17.. eheh.
'
Har slängt i min en macka (!) Så gött att äta macka igen, dock gjorde det ganska ont men jag kunde inte låta bli för det var så gott. Hihi, idag går jag inte på några tabletter för så ont har jag inte. Sjukt skönt det! Ska nu och springa. C ya!
Isabell

tittar över axeln och ser dig blinka till

Asså jag blir galen, jag måste vara med maja snart igen. (hoppas du läser detta maja) Jag vill ha fredag igen! Haha, vi hade så jävla roligt. Jag kan inte sluta skratta. Fan maja var kul det var! Jag vill trycka på repeat massor av gånger under kvällens gång. Fan va kul det var, haha.
Isabell
snyggaaaaa..

matte pause

Woooow, orkar inte mer matte!! (jo) lite till orkar jag väll, måste göra lite. Har prov imorgon och måste få ordning på en del saker. Orkar inte vänta med att göra provet, detta lovet ska vara helt fritt från läxor. Jag ska njuta varenda sekund, varenda minut, varenda.. Ja ni förstår. Jag ska ha det så gött helt enkelt!
'
Min tandställning plågar mig fortfarande, har inte lika ont men nu har jag fått mer sår på tandköttet.. Gött? Ne, men jag känner att om en och halvt år kommer jag ha ett grymt leende så det är väll värt det. Hehe.
Isabell
Hahah så jävla rolig, kan inte sluta titta på den!

fill me with your poison

Mina täääänder! Jag vill bara slita ut dem och klia sönder mitt tandkött typ. Det kittlas jätte mycket plus att dem är brutalt ömma så tugga ska jag inte ens tänka på, har inte fått i mig så mycket idag. Men det bjöds på fika på husrådet så då kunde jag låta negerbollen  smälta på min tunga så jag fick i mig något. hihi, går på alvedon hela tiden typ, ska snart ta en till. Dock var itne sjuksköterskan där idag så jag fick ingen under dagen. Bra där sjuksköterskor, sköt erat jobb istället för att vara någon annanstans!
'
Hade funderingar på att skita i träningen idag men det ska jag inte göra! Är sjukt sugen på att hoppa och idag är det hoppning så det är ju väldigt passande! Får försöka och inte studsa till så jag biter av mig tandställningen eller något. kommer säkert ramla av idag bara för att jag måste vara extra försiktig!
Isabell

people were made for loving, and things were made for use. Why the world is up side down is beacuse things are being loved and people are being used.


Uppdatering

Ja min natt har inte varit den bästa. Vaknade flera gånger av att jag hade jäätte ont i mina tänder. Nu tack och lov är det bättre men jag är fortfarande öm, har bara ätit lite fil hittills för jag vågar inte tugga med tanke på hur ont jag kan få. Så ja.. Får se lite hur det går med detta.. Nu på morgonen då mina läppar är lite svullna så ser mina läppar jävligt stora ut asså! Dem har typ fått ett lyft! Haha, det kanske inte synns så bra på bilderna men ja, i verkligheten synns det iaf! Eller så är det bara jag som inbillar mig? neeeee..
'
Klockan tre ska jag och alla mina andra bustjejer befinna oss hos moa för fika time och lite födelsedagsfirande! Det kommer bli tsåå mysigt tsåå :') ska krama om mina födelsedagsbarn ordentligt! Men nu måste jag ut och rida!
Isabell
jag plutar inte! utan detta är mina läppar i avslappnad form!

Ridbanan

Ridningen idag gick jätte bra! Red på ridbanan och kom till insikt med många olika saker som jag inte tidagare tänkt på, eller så har dem uppkommit det senaste vem vet. Jag har ingen kontroll alls i galoppen med Nelly, det är stört asså. Vi måste verkligen jobba jätte mycket med galoppen och jag måste verkligen komma på hur som är bäst att rida henne när hon inte har en egen drivkraft liksom. Det är så svårt att ha en riktigt bra galopp samtidigt som man ska full kontroll på vart hon tar vägen xD haha, men jag la fram lite trav och galoppbommar och till slut så gick hon riktigt bra över dem. Det är lite svårt att få plats på den lilla lilla ridbanan, men man får ta vad man har helt enkelt. Nu ska jag gå och plugga matte, kul där!
Isabell

ser ut som tolv igen..

Nu är tandställningen inne och det känns minst sagt jäääte konstigt! Mamma sa det att jag får riktigt plutläppar nu.. Dock tycker jag det inte är så farligt men ändå, aja. Jag kan typ inte garva för då kan jag inte stänga munnen igen typ. Haha, asså fan va fult. Plus att när jag ler så ser jag ut att vara typ tolv år. Jag ser jääääätte liten ut! Haha, men man vänjer sig väll, förmodligen. Har redan börjat få lite ont i tänderna men inte så värst. Det lär väll vara värre imorgon. Har försökt äta så mycket som möjligt nu så jag inte svälter ihjäl ifall det skulle göra svinont senare. Wohoo, nu har jag den i min trut iaf! :)
Isabell
12???

the day of change

Idag klockan 15.40 ska jag befinna mig hos tandläkaren för då ska jag dem sätta in en tandstläning i truten på mig. Jag är nervös på riktigt, inatt drömde jag att jag missade min tid och att jag inte skulle få någon tandställning någon gång bara för det. Fan va arg jag var.. Det känns stört! Men så jävla gött! Så länge jag väntat, men bra. Det tog ju bara 6 år =) Vad skönt!
Isabell

racer cykeln

Nu åker jag ner till mina kompisar, och jag tar cykeln för att vara extra miljövänlig. Eheh
Isabell

jag kan få dig när jag vill, hur jag vill

Gissa vad? Jag satt nyligen ute i endast sportbh och byxor och solade!! Det var såå skönt, jag har glömt av hur härlig solen är efter denna hemska vinter. Nu kan jag  se ett ljus igen! Känner att nu får jag på riktigt lämna min vinterjacka, jag älskar den. Den är så skön att jag verkligen inte vill sluta använda den, jag vill bo i den. Gifta mig med den. Typ, men jag känner att om våren faktiskt ska vara här måste jag ha en vårjacka. Sjukt svårt att hitta en man verkligen vill ha för ett bra pris! Har hittat några få, en på som är exakt den stilen jag vill ha, men alla kommer liksom ha den. Så så kul är den inte, men det kommer väll sluta med att jag köper den ändå!
Isabell
denna är också jävligt snygg, ifrån nelly.com
Hm:s vanliga
och ett par jääätte söta skor! från dinsko.se

Söndag 10 april

Var uppe hyffsat tidigt idag, hade ställt klockan på sju för att gå ut och ta ut hästarna osv, men då kom min snälla syster och sa att hon kunde fixa det bara jag fixade stallet, bra deal tänkte jag. Somnade om och vaknade en timma senare av att mitt rum var sketvarmt! Så gött, har vart ute och fixat stallet, fyllt på vatten ute i hagen osv. Även solat lite innan solen gick i moln. Men det är fortfarande varmt så jag ska inte klaga. Nu ska jag snöra på mig mina springskor för att ta en runda nu efter 2 veckors uppehåll, gött!
Isabell

Everything is a copy of a copy of a copy.

Längtar tills måndag, då sätter jag in min tandställning och jag kan säga hejdå till min cptand föralltid!
Isabell

voodooo people

Är så glad att jag fick med maja ut igår, det var riktigt sköj! Mycket roligare än vad vi hade tänkt oss överhuvudtaget. Kvällen började med att min och majas outfit blev grymma, haha. Sjukt fula shorts hade jag, men dem uppskattades av många andra! Vi var hos maja och tjöta massa skit och tjejsnack liksom, hade det allmänt mysigt då vi vid 9 tiden gick mot förfesten. Det var en aning stelt i början då vi inte kände särskilt många, men en del och alla blev lite mer öppnare desto mer tiden gick så det blev en riktigt bra förfest för att sen dra mot parketten, där det också var så jävla kul! Haha, fan va kul vi hade.. Jag skrattar hela tiden, har så roliga bilder i huvuvdet azå. Tack alla såå mycket för igår, speciellt maja. Haha:)
'
Idag ska jag ut i det fina vädret, om jag kommer ifrån datorn. Jag ska ut och rida och ut och gå en sväng bara för att det är soligt ute. Sen ska sova, sova så jävla mycket.
Isabell

70/80 tal

Nu börjar det närma sig att jag ska ner till stan och åka hundra ärenden innan jag kan befinna mig på kaninvägen hos maja! Men det är det värt, nu har huvudvärken och tröttheten försvunnit, tack för den. Har både sovit och ätit en massa så jag ska vara fit for fight. Outfiten är fortfarande ett mysterium. Jag har en bild i mitt huvud som jag önska att jag kunde förverkliga men troligen blir det inte så. Varför har ingen uppfunnit en maskin som gjorde huvudtankar till verkliga saker, då skulle min outfit vart klar för längesen! Har lockat min hår nu, jag ser mer ut som ett troll än någon partyprisse men när lite smink kommer på kanske det ändrar sig, man får ju hoppas iaf! Men alla ni där ute i stugorna, ni får ha en bra kväll för det ska jag ha :) Puss på er
Isabell
troll, whats up with that? sjukt flötig ser jag ut också, whats up with that?

våffla håret va

Ska nog snart gå ner och våffla håret, orkar inte tvätta det. Det är inte direkt smutsigt liksom, plus att det blir nog lättare att våffla det när det inte är precis ny tvättat! Ikväll drar jag och maja på 70/80 tals fest, eller ja vi får se! Vi ska iaf väg på förfest och får sedan se vart kvällen tar oss, hem kanske? Vem vet :) Det blåser storm här men det ser så fint ut genom fönstret, vill ut och rida men hinner inte riktigt.. Hon skulle förmodligen vara helt cp idag ändå... Nelly får springa lite i hagen! VAD jag ska ha på mig ikväll är fortfarande oklart, men det lär ju bli asfult.. Probabluuu! Eheh
Isabell

lazy bitch

Jag är en sådan lat människa, jag borde få stryk flera gånger om så jag lär mig att inte lata mig. Dels för att jag bara inte borde lata mig och dels för att jag blir så arg när jag väl kommer på att jag inte gör något endast för att jag är lat, inte för att jag inte har något att göra........... Smisk ska jag ha. Det blåser storm där ute, hade tänkt ut och rida lite men jag tror jag sätter på lite musik i mina öron och tar en promenad med nelly, så hon får sträcka lite på sina fossingar. Puss
Isabell

on my own

Blööö, idag känns det som jag gjort så mycket fast har i princip inte gjort ett piss. Har tagit bort stygnen (sjukt skönt) kollat på massa människor i arenan, mycket bättre från förra året! Var faktiskt riktigt bra. Så det var ju bra. Sen så fick jag ett samtal ifrån skarasommarland att jag inte fått något jobb där, men står som reserv så hoppet lever kvar. (om jag ens orkar leva på det hoppet liksom) sen så var det utvecklingssamtal, och det är ju bara sååååå tråkigt. Känner bara hur mycket mer tid på skolan jag måste lägga nu för att jag har slappat lite det senaste. Not good at all! Blir så trött på mig själv, ska liksom göra ett halvdant arbete när jag lika gärna kunde gjort det grymt. BRA ISABELL. Är inte på det bästa humöret nu, är lite segis också. Men ska snart ut till min kära ponny, hon gör mig glad iaf. Min nelly.
Isabell

det var jag, och jag gjorde det bara för dig

Dagens randomness: Jag älskar att härma detta lite "blattiga" sättet att snacka, typ som, EY, yo mannen, Lissna, kirrar, gittar, och alla mer tänkbara ord. Det är så fult och en del av min humor, hur folk pratar och uttrycker sig! Så idag när jag gick till bussen hörde jag exakt alla dessa ord i en mening! HUR lyckas man med det? Jag trodde dem drev med mig så jag börja skratta och kollade bakom mig då jag möts av två lite argsinta mörkhyade killar som stirrar tillbaka... VAFAN?! Meningen löd såhär: (antar att dem precis träffades eller något) "EY, mannen yo va. Jag har kirrat biffen så lissna, annars får du gitta" Jag blir lite rädd, för detta är fan inte svenska språket! Haha, men det var kul. Sjukligt random, men jag skulle ändå vill träffa en av dem så dem kan hjälpa mig och snacka lika bra som dom. Hur grym skulle inte jag vara då?
'
Och idag ger jag mig ett extra pluspoäng för att jag har pluggat maaaassor av matte! Och ikväll är det johan träning som gäller. GOING!
Isabell

förlåt morbror

Jag vet att jag skrev fel på morbror och farbror på dig billy, hehe. Var lite trött i huvudet... eheh
Isabell

stop existing, and start living

make sense

its cool, more kind

Har ätit hembakat bröd, så jävla gött. Skolan idag var sneaky, känns som jag inte gjort något förutom glidit runt på rosa moln. Jag och denise har chillat jävel, känns det som iaf. Har börjat funderar på projektarbete men vet inte riktigt vad vi vill göra! Vi hade en plan men det är lite småsvårt att få in samhällen i den, eller är det? Det vet inte du. Ska nu få min magont att gå iväg sen ska jag rida pollen. Sagt det förut och säger det igen, ingen italienska på 3 veckor <3 det är en aning klimax på den. SÅ grymt!
Isabell
lika grym som skralliii

braaaa

Från och med idag och 3 veckor framåt är jag fri från italienska! Det är helt otroligt, det är som att gud har lyssnat på min kvällsböner. Eller så hade jag bara tur, alla språkgrupper har tur, så jävla gött! Gjorde prov nyss i det och det gick bra, hade missat öva på en viss del men det var ingen väsentlig del av provet så det ska nog gå bra ändå. Skrev på i princip allt så :)
'
På fredag är det 70/80 tal som gäller. Eller? jag vet faktiskt inte, vi får väll se. Det beror på hur grymming min outfit kommer vara, får gå hem till nadia och rota. Hon är ju lite sådan av sig. Hehe

lezione 1

Har tagit mig en välbehövlig dusch, kände mig så sjukt seg så jag tänkte duscha är gött. Så så fick det bli. Träffade min farbror billy förut på williams konsert och han sa att jag skrev om tråkiga saker på min blogg, att det bara handlade om hästar. Han hade förväntat sig sjuka berättelser om orgier och allt möjligt vad det var. Så nu jävlar bloggen, ska ni få höra brutalt sjuka saker jag och mina vänner har för oss på helgerna! Ne, jag ska vara någorlunda fin i munnen, vill ju inte att min kära farbror ska dö i förtid ;) skoja billy!
'
Ne men jag ska faktiskt försöka komma på något roligare att skriva om, än min söta påwni. Har vart lite trögt det senaste, men något smaskigt ska jag nog kunna komma med. Typ som att jag fick MVG på historia samtalet. Kändes bra.
Isabell

im inlove with your brother

well hello alla sneaky bitches där ute. Ni förstår inte hur gött det var med mat precis, helt otroligt! Har inte ätit sen skolan och efter det har jag faktisk köpt en tröja för att släcka min  köpa-något-abstinens. Det var skönt att släcka den. Sen har jag också kollat på williams konsert då han spela fiol. Sjukt random att killen som bråkar mest i skolan ska börja spela fiol. Många säger att det är töntigt, jag tycker det är grymt. Älskar att kolla på alla barns miner när dem koncentrerar sig, haha vissa ser ju inte riktigt kloka ut. Hoppade ridningen idag för att jag har så jävla ont i min svank! Och i min röv, vad är det om eller? Men tror nog det är efter min cpiga ponny igår. Jag kanske inte skrev det men hon var helt cp, sjukt galen och fokusera inte för fem öre. Men mja! Det var kul ändå. Ska nu ta tag i italienska skiten. Har prov imorgon. BRA DÄR!
Isabell

ägg

godmorgon! Inatt har jag sovit tolv timmar, precis vad jag behövde efter en natts sömn på tre timmar. Fan va gött det var. Är dock lite småseg fortfarande har lite ont i huvudet men tror det blir bättre när jag kommer ut. Ska snart ut och rida min förmodligen asgalna ponny. Hon fick vila igår eftersom jag var helt jävla körd i huvudet igår. Haha. Min gårkväll bestod av moa och denise och promenad! Mysigt, älskar att ut och gå. Plus att igår var det faktiskt väldigt varmt ute, kom hem vid ett och då stog termometern på 11 plusgrader! So awesome!!!
'
ÄGG! Min frukost bestod av min hederliga gröt och ägg! Fan va ägg är gött, varför slutade jag äta det? Ska hädanefter alltid ha kokt ägg klart på morgonen så jag kan få äta lite av dem. Så nice! Hihi
Isabell

3 fucking timmar

Min sömn har bestått av tre timmar inatt, TRE TIMMAR! Jag gick på en aning mycket övertid imorses kan jag säga. Eller ja, hela förmiddagen. Har varit på grevagården hela förmiddagen med sarah och lyft bommar. Kollat massa fina hästar och tjötat skit. Mysigt va?
'
Gårkvällen var svenrolig! Haha, så jävla fula minnen som är mer roliga idag än vad dem var igår. Eheh, men jag ska ta in hästarna nu och inte sitta här och skriva, eller typ lyssna på när petter flåsar i sonnys skype. va?
Isabell

we like to party

Sitter just nu och försöker inte vara så stressad... Eller jag är inte ens stressad, bara uppe i varv typ. Borde slappna av lite så jag kommer orka med kvällen. Annars kanske ni hittar mig sovandes i ett hörn ikväll, vem vet! Vi alla tjejer ska iväg på emelies och jossans födelsedagsparty! Ska bli riktigt kul, förhoppningsvis iaf! Ska dit massa roligt folk och alltid kul att träffa alla kömpisar! Hihi, men ska packa och försöka få ordning på mitt hår! Det ser ut som fan trots att jag nyss duschade! Haha, snart beger jag mig till anna för att sedan åka till gabbe för förfest. NU kör vi!
(ska upp halv sju imorgon och åka till skövde, lycka mig till!)
Isabell
praaag!

lite sjuk

Sitter i gröna soffan i väntan på att någon ska komma och göra mig sällskap, fokusera på någon. (desperat chey) Jag känner mig inte alls super duper pigg som jag borde göra med tanke på att det är fredag. Vaknade med halsont och snuva. Jag vill inte bli sjuk, hoppas verkligen inte jag blir det! Snart börjar matten och den ska jag köra stenhårt på, måste verkligen komma igång med matten... fan va jag latar mig med den.. eheh. Thats it
Isabell

RSS 2.0