jaaaaaa du vet

måndag igen och första RIKTIGA dagen på sommarlovet! sinnes, hela ettan är avklarad, så jävla gött. sitter just nu och väntar på att nillon ska ringa, men han är väldigt seg, som vanligt med andra ord. funderar på om ja ska gå ner och duschar, men det blir väldigt jobbigt ifall han ringer under tiden jag duschar.. jaja ;P
igår var jag och tävlade och det gick åt helvete rent ut sagt. vet inte vad det var med henne, hon gick bra på framhoppningen och framridininge, inte minst till msv men nej på banan gick de inte, hon ville verkligen inte. hon tvärstannde. i msv så kom vi inte ens över första hindret. jag vet inte vad det är med henne. hon hoppade och gick skit bra på framhoppningen varför skulle hon då  inte vilja hoppa på banan? dock var udnerlaget jävligt dåligt så funderar på om det var stor andledning till det, annars vet jag inte vad. hon kan ju inte ha ont någonstans om hon hoppar innna liksom. och idag på ridningen så gick hon som vanligt. vad är problemet?
silva har åkt ner till martin för att stanna där några veckor, sandra har åkt till edsbyn för att jobba och tove ska åka på torsdag till kreta.. vaa?:( jag kommer vara ensam snart! det är bara olivia som stannar.. tur de! idag har jag inte gjrot så mö. har faktiskt städat! och nu sitter jag barnvakt i princip. väntar på att pöjka ska ringa så jag  kan få träffa honom en liten stund.. undrar vad dom andra nötterna göör? får ta mig i kragen och kontakta dom ;P
hade bra!
isabbell

student 2010

igår var det student och jaa de var en härlig dag =) mitt hjärta tog ju studenten och han var så glaad hela tiden, det var rolig att se. sjuktligt mycket folk, som alltid, så jävla jobbigt att leta upp alla när man ska hänga på all möjlig skit! efter nillon osv hade åkt i runt i sin vagn så åkte jag tove sandra till toves kusiner och firade patrik roos en liten stund, sen åkte vi vidare till nillon där dom stanna en liten stund men senare åkte dem, men jag stannade tills han skulle sticka. mysigt, och rolig att träffa lite släktingar med mera :) åkte sen vidare till peter där vi inte vara så länge, utan åkte sen till även stjärna. där vi fastna ett tag, men sen senare åkte även han till sin stadsrunda. haha. sen åkte jag o ralle b till olivia för att hämta mina grejer och sen påvägen till ica klockan ser vi en studentvagn och så hör någon skrika BELLI! då var de nillons och deras vagn som had stannat hos någon så då fick jag träffa honom en liten studn innan han  skulle stupa totalt! har inte pratat så mycket med honom idag, bara lite förrut. han behöver nog en liten stund för att kunna reparera sig från igår ;p
idag, började min skolan klockan 10 då jag vi skulle befinna oss på framnäs där vi skulle spela brännboll. vann ganska gött jaaa! sen skulle vi bada med peter o nillon men vi orkade inte vänta så vi åkte till tove och solade lite istället. nu har jag cyklat hem och lyssna igenom christina aquileras nya album, vilket inte är någon succé alls faktist.. gillar i princip bara en låt... aja får väll se vad mann hittar!
ska nog snart ut o rida på pollen, sen imorgon är det skolavslutning!
SOMMARLOV!

schoool

sitter just nu i skolan och gör absolut ingenting! jag och emma sitter i gröna soffan men varsin dator i knät o bara chillar. hade italienska redovisning för en stund sen, det gick bra, rikgit bra faktist, ett MVG ska vi ha om annars så vet jag inte vad felet på min lärare är.. fick nyligen reda på att jag också fick MVG i svenska, känns jävligt gött. har vg i resten av ämenena tror ja så mina betyg suger inte så värst!

min nästa lektion börjar klockan ett! förstår INTE, varför ja måste gå på den, varför jag ens måste sitta i skolan och bara inte gör något. vi är klara med allt och vi har inget kvar att göra... känns lite ovärt att sitta här faktiskt! plus att mina andra klasskamrater kommer inte komma hit för vid ett... så om en stund när emmas lektion börjar så får jag sitta här ensam sviiin kul!

idag förövrigt ska jag nog göra slingor, iza ska gör dem på  mig =) lite ljusare slingor, hoppas verkligen det blir bra! annars är det väll bara att färga tillbaka till brunt.. hmm. aja får väll gå in på youtube och kolla på lite movies nu och försöak fördriva tiden! hihi
pusspuss!
isabell

finito

kom hem ifrån tävlingen för en ganska bra stund, och är faktist nöjd över dagen! visst att lätt:a kunde gått mycket bättre men jaja, vi vägra två gånger där men 1.20 gick sjukligt mycket bättre, där rev vi andra hindret men hon gick så jävla bra över resten så jag är sketa nöjd verkligen=) vet inte ens varför hon rev andra hindret men hon lyfte väll vara inte tillräckligt helt enkelt. jaja, nu är jag as taggad till nästa helg då jag ska till uddevalla och tävla! hihi
jag är as hungrig! hoppas mamma gör mat snart, så jag kan få mätta min hunger. hade tänkt att dra ut o springa idag, men har en sån fruktansvärd träningsvärk sen gummibåtsracet plus att jag är skit trött.. får se efter maten helt enkelt.
ett annat problem jag har kommit på, är att på onsdag då alla tar studenten och då även nillon, så har jag tävling på kvällen.... vilket inte är så jävla bra. plus att det är min sista hoppträning på denna terminen så jag är nästan tvungern att åka på den. hur fan ska jag lösa detta.. jag får väll helt enkelt vara med på utspringet och sen åka o träna.. får väll fira han lite själv någon dag.. hmm =) det låter som en gåta!
men nu får jag väll ge moi,
hade!
isabell

the best of me tonight

mjaa, nu sitter jag här igen framför datorn, och har i princip inget vettigt att göra, så jag ska helt enkelt blogga lite!
idag har varit en fiin dag! även dagen igår, var härlig =) igår så lekte jag med moa och anna ett tag senare kom sara, och ännu senare åkte vi till min kära nillon som jag inte hade träffat på ett jävla tag! där de fanns flera styckna trevliga människor, och ännu senare kom även denise och joinade oss =)
efter att ha sovit hos nillon gick vi båda upp tidigt, för att jag skulle till gummibåtrace och han skulle städa och ha sig. mötte upp peter och sandra och senare tove och vi körde som fan i gummibåtsracet, det gick förvånansvärt, vi kom 3 av sextonlag, lite king vi var eller :D haha! sen köpte vi mat o bös, åkte till nillon chillade åt och bada, så jävla gött.. efter ett tag åkte jag hem medans dem stanade kvar, så red jag och fixade min ponny.
imorgon ska jag hoppa 1.10 och 1.20 och ja! jag är nervös, lär bli det imorgon... fyfan! men ajg taggar, vill bara att jag ska kunna somna nu och senare vakna och bara rida. vill även att studentveckorna ska vara över nu! hihih, ne nu ska jhag inte vara sån. men iaf, ska lägga mig och sova nu o rida järnet imorgon :)
puss på er alla söta människor!
Isabell

RSS 2.0