as you can see

Så blöder jag näseblod. Why man? Och ja, jag behöver ett stort papper, annars blöder det igenom på en millisekund. Alltså, jag blöder inte bara, utan det forsar ut blod ut näsan på mig. Helt jävla otroligt. Men, ja. Vad det nu beror på. Men jag har skralli här hos mig. Fucking love that cat. Hon som jag, har saknat varandra!
Isabell

tänkte ifall....

Ni ville veta hur katter ser ut när dem gör smileys på internet. Har nämligen varit runt om i världen och pratat med katter som kan imitera smileysen utmärkt! Här kommer dem! Vill tacka alla katter som medverkat och även säga att om några dagar kommer en stoor belöning ploppa ner i era brevlådor.
Isabell

pluggat massa matte


dont know maaan

Är så jävla trött, såååå jävla trött. Gick upp... vid ja. Ska vi ens prata om det? Jag tänker inte nämna det, vägrar. It brings tears to my eyes! :( It's so awful. Men här sitter jag, ung och stark. Ska ta tag i mitt liv. Ta tag i mina två saker jag har kvar i skolan!!!!!!!!!!!!!! YES <3
Isabell

SAVE YOURSELF, I'LL HOLD THEM BACK

resize image
crop image

här sitter jag

Och undrar. VAD. VAD mina kära läsare ska jag i detta universum ge för julklapp till min pojkvän? Jag finner inga ord, heller inga presenter. VAAAAAAAAAAFFFFFFAAAAAAAAAN. Så nu kan jag lugna ner mig igen. Egentligen så vet jag nog typ vad jag ska köpa. MEN, it doesn't feel good enough! Jag är rädd för att han ska köpa ett hus, en bil och massa chips till mig. Så kommer jag med en liten fjuttig blomma. Där det står tanken räknas. Hehe. Skoja, hade bara inget annat att skriva om (du ska inte få en blomma erik, va lugn)
Isabell

Mina kompisar kom och hämtade mig igår kväll

Dem ville rädda mig från stormen. Eftersom det föll ett träd över vårat hus som cirkulera på vårat tak. WTF?
Isabell
Love u guys

not sure if im getting older, or kids today are fucking retarded

'




crop image


vad säger man

Igår var myyyys, behöver flera sådana kärleksfulla kvällar i mitt liv. Eller? Kanske har lite för många att när det väl går några dagar utan alla min favoriter känner jag kärlekslös. Eller kärlek? Hm. Jag och erik, deckade efter en halv film klockan två, sov till 10. Behövligt och underbart. Var förut hos mina råttor olivia och kristin, kollade på när dem slavade med julbak. Hälsade även på mosi och majis när dem slavade på limtorget. Jag har inte slavat en sekund idag. Åt chips till frukost, clementin, åt tacos förut, snodde lite pepparkaksdeg och vi har ostbågar där nere. KAN det bli bättre?
Isabell

önskar

Att jag var lika fräsch som igår. Känner mig just nu, kladdig? Sleten och sketen? Men jaja. Det kvittar för att mamma där nere gör maaaassa potatismos och kassler PLUS en svin god sallada. Oh, cant wait. Min magen skriiiiker efter mat. Den är så hungrig :( Håll ut magen *klappar på den.
-
Kvällen igår var, SKÖJ! Varför har vi inte oftare klassfest undrar jag? Bara jag? Jaha.
Isabell
Varför ser man inte ut såhär även dagen efter? Det tycker jag alkoholen borde jobba på. Illa. Tänker inte visa hur jag ser ut. För då blir ni rädda. Även jag. Det är då jag inte längre kommer ha några vänner kvar.

rosa= inte min grej

Men ikväll... Trotsar jag öder (?) Säger man så? Trotsar man ödet...? Jaja.. Ikväll ska jag bli full, så min rosa tröja kanske inte är så rosa senare trots allt. Lets hope!
Isabell
Såhär känner jag mig i rosa... Som om det är ett monster bakom mig..
Nu ska vi supa

min dag i bilder

var i skolan, lärde mig lite saker, lärde även ut lite saker.
kom hem och kolla på fråga olle, GILF. något jag ångrar
ät lite bacon och ägg
saknar sådant
Men ska festa ikväll
make an animation
This is me.... Tonight!

oj ojoj

Har ju glömt att blogga om detta.. Men jag, Isabell Svensk är numera prototyp på en duktig flicka. Började nämligen skolan 10.15, var här 8.20. Jag blir rädd för mig själv, men gömmer det genom att säga att jag är en duktig flicka. Behöver inte nämna ikväll ska Isabell Svensk supa med sin klass och ligga först under bordet. Yes.
Isabell

fjärtoman och lazy award show?

Konstanterade precis, min bror är en fjärtoman. Besatt av att fisa? Det klart många tankar i era huvud dyker upp nu. Hur blir man fjärtoman? Hur kan man ständigt ha fjärtar på gång? Är det samma sak att fjärta som fjärtoman som det är för en normal människa? Vad äter man om man är sådan? Jag vill inte avslöja svaren utan ber er istället kontakta min bror William, han är den första i världen som officiell fjärtoman. Give him a call, and maybe join him??
-
Sen så tänker jag på det.. Kan man få något pris i grymhet att skippa och plugga? Isf är jag en klar etta. Tänker inte beskriva varför. Känner bara att jag vill ha ett pris och någon gång vara bäst på något. Jag är grym, det är därför!
Isabell
HEJLoOOOoOOOOOw!? Wanna chat with me?

bara för att jag inte har något att göra


yes... but no

Är nu, inte ensam men. Fast. Fast i stan när mitt hem finns på landet. Jag missade min buss hem, så nu är jag här ensam. I ja, en och en halv timme. Mitt liv suger, har konstaterat det så många gånger förut och konstaterar det nu igen. DET SUGER. Ska gå ut i skogen, leta upp lite stockar, lite grenar och kanske några stenar, gå in i en butik och sno lite tyg sen ska jag bygga mig en hydda här utanför skolan. Bara för att jag ska känna mig hemma. Det vore så underbart.
Isabell

måste........

Jag vet att ni inte bryr er, men någonstans i mig finns det hopp att någon enstaka ensam varelse ska bry sig om mig. Ska förstå och kunna hålla med. Den smärtan jag känner inom mig är enorm, den liksom exploderar varje gång jag tar ett steg i trappan. Oavsett om det är uppåt eller neråt. Jag exploderar, faller på knä och tvingas till tårar. Varför gick jag på pumpen igår? Varför trodde jag att jag var grymmare än vad jag var och tog i riktigt ordentligt. Why man? Why? Det känns som någon installerat en fet (han som installera var fet) dynamit i mina vader som varje gång exploderas sakta men säkert. Bara för att smärtan ska bli som längst. Thats a sneaky motherfucker. It sure is!! Så nu.. Ifall någon av er bryr sig om mina vadproblem, kontakta mig. Så kan vi spekulera vidare i smärtan, dynamiten och även frågtecknet framför, varför jag fick på pumpen.
Isabell

ska gå ner och äta litet till...

Kom nyligen hem.. Gick i mörkret, all alone. Var en aning rädd men.. Ja, cool som jag är så fixade jag kilometern hem. Jag skaaa, ja vad ska jag? Jo gå ner och äta lite till. Är svinhungrig. Har dock ont i tänderna, fick en ny bösing på mina tänds idag så nu är dem ömma.. SKÖJ. Såg även att ett smycke jag skulle köpa var slut :( Pleaaaze get it back for me!! Sen ska jag kolla på shutter island...
Isabell

Mind games


men aldrig, aldrig

Varit på min sista teorikurs, fick massvis med beröm efter körningen och i princip halkan bokad! YES. Hehe, men nu. Genusperspektiv. Vet ni förresten vad skillnaden mellan kön och genus är? Eller kvantitativ och kvalitativ jämställdhet. Nej just det. INGEN BRYR SIG. Eller jo, men just nu känns det så meningslöst. Jägarsamhällena... reformen.... kvinnokonferenser. Oh fuck dude.
Isabell

gissa

Ge mig dem. SÅ bra.

erik borde älska mig

Hans snygga, älskade, gudomliga, talangfulla, otroliga, omtänksamma, hungriga flickvän lagar i detta skede mat till honom. Och självklart till mig själv, finns inte en chans att bara han ska få äta av min tre rätters. Idag serveras, lite sallad till förrät, potatisbullar och biff med ett rött vin till som pricken över i:et, frågade även i affären (ja, jag handlade på systemet förut) om detta vinet skulle passa till min biff. Det skulle det itne, men köpte det ändå, för de var billigt och flaskan var cool. Sen till efterätt serveras banaskids med massa choklad!! Underbart, känner mig som en ljuvlig flickvän. (det serveras köttbullar och spaghetti, med massa ketchup och ett gött bäzz efteråt)
Isabell

jag ljuger om allt

Tsååååå nöjd med tävlingsdagen :) Felfria i 90, små små fjuttiga hinder! Men vi var felfria och fick med oss hem en liten rosett. Var dock väldigt okontrollerat men, JAJA. 100 meter gick bättre, dock rev vi ett, tydligen 2 nu när jag ser på filmen. Hehe jaja, första rivningen var mitt fel, jag höll i för länge så han lyfte inte ordentligt och andra rivningen lyfte han inte ordentligt bara. Men en mycket bättre runda och mer kontrollerad!! Nu ska jag fortsätta mysa i eriks säng och vänta på att han ska komma tillbaka så nu, genusprov. (äck, kräk)
Isabell

Without music, car rides would be very awkvard


how do you make gifs

so far away

Tog på mig min balklänning förut, kände mig som en prinsessa! Kollar lyriskt runt efter sådana smycken jag vill ha och skor... Jag vill ha balen nu? Why man why? Åh, kommer vara så jobbigt att ha min lilla älskling i garderoben skit länge. Jag får passa mig för vad jag äter och skit nu, får inte gå upp i vikt, för då kommer inte min klänning passa längre...Fuuuuck fuck fuck. Ska nu prova kläder tills imorgon. hehe, fortfarande taggad. You know me.
Isabell

söndag, nu tack?

Kom nyss hem efter att ha kört huur mycket som helst, långdistans bilförare? Ja tack. Nej... Var iväg och red vodde och han kändes superfin (japp, tydligen är jag 12 igen "SUPER") Han kändes iaf asbra så jag är sjukt taggad för imorgon!!! Kan typ inte bärga mig.. Men först, ska ja äta pommes, biffar och bearnesås.... FAN VA GÖTT.
Isabell

du slukar mina dagar och plockar upp det jag förstör

Har varit i den fantastiska tättbebodda staden Skara. Inte en kotte såg jag? Vad gör skaraborna? Gick förbi hötorget (älskar att det heter hötorget, haha varför heter det så???) Hittade affären, testade lite klänningar, hittade några fina men inte som den första jag provade igår. Still love it! Men ska åka till lundsbrunn för vidare funderingar. Har övningskört, fick kärringstopp mitt i en liten kö som började rulla... Kändes sådär! Men jag såg att dem skrattade ibak, så arga blev dem iaf inte. hehee Ska nu, lära mig om genus. Okej
Isabell
chilla lite med skralli

trött på dig, slyna


balen balen balen

Har kollat lite balklänningar, den första jag provade föll jag pladask för! Resten kände jag mig antingen som en bakelse, fjolla, eller en väldigt tjej i. Kändes sådär. Balklänningar är inte riktigt min smak, men dem är så fina att kolla på! Hittade iaf en, imorgon ska vi på jakt efter meer! Är ju ledig så ska chilla räva av mig hela dagen, köra massa bil. Och bara äga. Standard, you know. Thats what i do bro. Hoe.
Isabell

överväger

Att aldrig mer gå utanför dörren, att stanna inne i mitt varma hus tills den feta fula äckliga kalla vintern är över. Var ute och red. Nej vi säger såhär, Isabell gick ut och red. Det var inte Isabell som red tillbaka. Utan det var en vit, rödmosig, igenfrusen, lite blåaktig, snorig, gråtfärdig, smärtkännande varelse. Vi kallar hon, det. Det hemska fanskapet. Men nu sitter Isabell här igen, med ömmande fötter, fingertoppar och snorande näsa. Why man? Så tror nog det var sista gången ja gick ut. KYLFITTA. Hehe, skoja. (Ne) Eller... om mamma låter mig övningsköra idag, DÅ går jag ut. Yessss, fast då i en varm bil.
Isabell

nöjd

Hopptränade igår igen! Så jävla sköj, vill hoppa jämt hela tiden. Mindre sköj var när vi krascha i ett hinder och jag flög som en liten vante upp i luften för att sedan ner igen i sadeln och slå i hela härligheten. Många tankar snurrade i mitt huvud då "var det något som hörde hur jag stöna när jag kände smärtan? såg någon mina tårade ögon? kommer jag någonsin få barn? kunna ha sex? Ens kunna gå igen.. kissa?" Jag blev rädd, men cool som jag är tog jag mig samman och gjorde ännu bättre ifrån mig så resterande tid av träningen gick awesome! Tävling på söndag, SÅ.TAGGAD. Helt insane, ge mig söndag nuuu. Söndag kom igen nuuu.
Isabell

uppgradera


yes...

Ser hur dem äckliga tvåorna.... nej ettorna är det till och med.. ännu värre!!! Lämnar gröna soffan, its our's! (?) my precious.. Orkar faktiskt inte kolla upp om det r så man skriver på google translate. Jag har ont i min mage, jag och erik har 4 månader idag, maten i skolan var god, ska snart ha naturkunskap för att senare diskutera dödsstraff... VILKEN DAG
Isabell

sex is not the answer, sex is the question. Yes is the answer


animated gif how to
Animated gif how to

kärlek till det yttersta

'

poserna jag känner mig mest bekväm i idag


smakar inte så gott men, äter ändå

Äter chips, älskar chips. Men dem är inte så goda just nu. Har stått framme sen igår, men eftersom dem ser goda ut så försöker jag få mig att tycka det också.. Men nu är dem iaf slut så. Jaja. Ska gå och leta efter något annat ätbart....
Isabell

serri nu

Har inget att skriva, hade en trevlig kväll igår. Jag var full kllockan nio. Det sammanfattar nog de mesta av kvällen. BYEEE
Isabell

fortfarande arg


måste dampa lite nu

HORA HORA HORA. Asså jävlar räva vad jag skulle kunna döda någon just nu. På min fest, så förstördes TVÅ bord, två bord som var så sugit dåliga att jag skulle kunna blåsa på dem och det skulle flyga iväg. Ett sådant kass bord kostar 600 kr styck var! VA???? DRIVER DU MED MIG DIN JÄVLA KUK FITTANS ARSLE? Vad fan säger du? Vill du ha en smäll? Ett hot brev? Det borde fan vara olagligt och ta så mycket pengar för ett så sopigt bord. Jävla fuck. Fuck fuck fuck. Jag blir så arg, det är fan helt jävla otroligt. SKöj. 1200 för två bord som suger mer kuk än den slynigaste slyna. (jag är arg) SKÖJ
Isabell
(nu mår jag lite bättre)

sjukt oninja

Jag tänkte.. För att slippa plugga ska jag ut och springa, och för att ladda upp till denna grymma springturen har jag, 1. ätit panpizza 2. fått lite kina puffs avs tsåni och 3. precis ätit en riesen! YEAH MAN. Thats what i call a good upload!! Hehe försöker fortfarande får lite mer vänns på twitter.. Går inte så bra. Forever alone, wtf.
Isabell
en riesen
tappade den på min tröja.. Som sagt, oninja.

Känner mig som en i mängden

Har skaffat twitter, världens konstigaste bös... Dont know what to do.. Har tre followers... Asså, det är nu jag avregistrerar mig...
Isabell

i feel fucked up and sad for no reason at all


hehe

Skäms fortfarande lite över hur jag kunde skriva dark vader.. Om och om och om igen.. WTF? Vad tog åt mig? Säkerligen så förgiftade erik (darth vader) mig så jag inte skulle blowa hans utklädnad till erik. Aja, time to move on.. Kanske. Hade körlektion igår igen, gick väll bra. Jag blir så arg för jag är bättre än så på att köra. Pleazz dont judge mi conny! conny, connyboy. men ja, ska köra nästa måndag igen, och nu på onsdag ska jag på riskettan. TRE timmar av alkohol och droger, jag kommer bli full av att bara se på det. Eller så kommer jag lipa. Depends. hehe åh nei.. plugga..
Isabell

skammvrån

Tänkte på det vid frukostbordet förut, har jag skrivit DARK vader? Isf ber jag tusen gånger om förlåtelse. Jag isabell svensk som Star Wars fan kan ju gå omkring och säga Dark Vader, jag pratar självklart om Darth Vader, min trogne vän. Ska nu gottgöra mina synder..
Isabell

tjena

Gör inget. Sitter hos Dark vader och chillar, tänker fortfarande på om det är erik eller dark vader. Skiter man i att kollla på honom ett tag är man mer övertygad över att det dark vader än erik. Men sen när jag ser att det bara fortfarande är erik så ja.. vad gör man? Jag som trodde jag skulle få vara med i en grym film. Men nej... Not today. Har anmält mig till en tävling om exakt två veckor i mullsjö!!! Är så taggish, har inte tävlat sen innan sommaren så jag är något så brutalt sugen!! Helt otroligt.. Hehe AMAGAD.
Isabell
tjena

duktig

Gick upp tidigt (efter att ha fått sova själv i nadias lägenhet, livädd!!) åt frukost och tog mig en promme på 50 min, de var skönt. Var inte lika rädd sen när jag kom tillbaka. då katterna hade rivit halva stället. Nedå, bara dragit dram varje existerande dammråtta i lägenheten, och tro mig det var miljontals. Jaha. ÅKte efter en stund till min sjukling, kollade på honom när han lät som dark vader, övervägde flera gånger om jag verkligen var hos erik eller dark vader, efter förstått att det faktist var erik föreslog jag att han kunde vara dark vader på maskeraden men tanke på att redan låter som  honom, erik skrattade inte, det gjorde jag. Sen gjorde jg våfflor till oss, villl ju säga at vi myste med det gjrde vi inte. Vi satt i varsitt hörn, stirrade på varandra. (ne) men nu är jag tillbaka hos galningarna, en drog precis ner en tavla- VAFAN. HEhe
Isabell


till skara o tillbaka, lite längre

övningskrt som fan idag! Till axwalla, sen från skålltorp hem, sen hem till stan, börjar bli grym. Hehe. Ne, till och med mamma har gett mig komplimanger!! kan jag vara nöjd med :PpPPP Sitter i nadias lägenhet och chillar. Ska nog gå ut och gå en promenad. Eller något, om jag orkar. Olle kommer hit om cirkus en timme!! då blir de flöt. Har liksom inte flötat tillräckligt! HEhe
ISabell

untrue


åhdeiii

Jul snart? Why man? Why? Det är denna årstiden (och allas födelsedagar) som det kommer till mig hur fantasilös jag är. Jag vill köpa så grymma saker men kommer inte på något, brukar sluta med att jag köper mat. Mat är alltid ett säkert kort. Vem gillar inte mat liksom? Mat kan inte vara fel i storleken, det kan inte vara fult, heller inte oönskat. Den som kommer till mig och säger att dem itne vill ha mat. Go fuck yourself, då tar jag presentkortet på mc donalds för mig själv om ni inte uppskattar min tanke! Skriver detta mest för att folk ska förstå att.. Det är mat ni kommer få, presentkort på diverse resturanger, beror på hur många jag orkar gå till. Förmodligen bara en. Ja, det blir bra.
Isabell
tjena

häng, kladdkaka och bil

Igår övningskörde jag till maja, grym hehe. Och idag övningskörde jag hem från staden när det hade börjat mörkna. Fick jag något kärringstopp? Inte ett enda!  Jag är så nöjd, men vill inte säga för mycket.. hehe. Lektion på måndag igen, taggad? Hehe. Måste få tag i böcker också. Sen så igår så åt vi kladdkaka, först hängde lite med maja, chillade lite, åt träffa lite folk, slyna oss lite med kladdkaka. Sen så träffade jag min sjukling som såg ut som svullo när jag kom dit. Helt cpsvullen i hela face och bara lät och hade sig hela tiden. Jag däremot, chillade framför fråga olle. Hehe inspirerande dokumentärer? KOnske? Hehe
Isabell

Ska nu

Färga min mammas hår, igen. GJorde det för några veckor sedan men nu är det dags igen? Jaha. Sen ska jag duscha, en lång dusch, efter gårdagens träning behöver jag det. Och just de, igår så red jag sofias häst igen. Hoppträning för magnus österlund, gick skit bra! Lååångt över mina förväntningar. Så nu sitter jag och mamma och klurar ihop en plan så ska vi försöka komma ut och tävla lite :) Såå nice, vill tävla nu. Hundra år sedan jag gjorde det. Saknar det så mycket. Och nu ropar mami, kråkrösten hörs överallt!
Isabell

trodde inte det


hola

Känner mig extra kärleksfull idag, undra varför? Ska nu brainstorma med min religion, skicka in den, ut och rida (kanske äta lite doodles), äta, övningsköra och sen rida igen. Yeah mothafacka. Gårdagen var mysig, skövde med ett par mongos, och sen en skräckis som sög, men det var nice!!
Isabell

RSS 2.0