söndag!

rätt taggad på tävling japp, ska tävla på söndag i nuntorp, wish me good luck! :)

här kommer lite bilder ifrån när vi var hos leif hehe,
detta suger
 



isabell svensk

what a shame we all became such fragile, broken things. a memory remains just a tiny spark.
i give it all my oxygen, to let the flames begin.
so let the flames begin.

oh glory, oh glory
this is how we will dance when
when they try to take us down
this is what will be oh glory

somewhere weakness is our strength, and i'll die searching for it.
i cant let myself regret such selfishness.
my pain and all the trouble caused
no matter how long, i believe that there's hope
buried beneath it all and
hiding beneath it all, and
growing beneath it all, and..


dåliiigt

ska inte ens nämna hurlänge sen det var jag skrev ngt, MEN det har ingen betydelse för nu har jag tvingat mitt lame ass att skriva ngr rader :)

är just nu hos pappa var ett jävla tag sen jag var här. håller på och kastar ut allt som finns här, vi ska sälja huset och pappa ska flytta hem till helena. iaf, hejdå tofta säger la jag.

ikväll äre party, med bruden jennifer och förhoppningsvis olivia, inte alls taggad men det kommer yehes! var ett jävla tag sen, MEN nuså, hoppas det blir kul :)

sommaren har varit.. sommar, typ man har hoppats på en skit bra sommar men ne. det enda som har vart bra ungefär om man ska vara väldigt negativ är hästarna, gått awesome dom två senaste tävlingarna och hon går som en gud nu både i dressyr och hoppning! har flera tävlingar bestämda och anmälda och till hösten är det jag och nellt som debuterar mvs b om allt går som planerna yehes! lovely!blir nog prima skinka detta.

var i falsterbo för inte så jätte länge sen, förra veckan till och med, och de var ju underbart det med :)vad ska man säga, snygga hästar snygga killar, bra väder och god mat! haha, sedärni!

fast som sagt mycket annat har ju inte direkt gått som de ska gå och mycket har till och med försvunnit helt, yehes, neeee! tove är borta i norge och kommer hem om en vecka, redan vart borta en vecka och jaa, jag saknar henne, massor! jag har väll spenderat sommaren mest med sandra, trevlig liten nes det där allt :) MEN ska nog ge mig nu, sriver väll nästa år igen om ni har tur yehes!

peaceeeeeeeeee
:)

jag vill ha mycket mer

jaaaaaaaaaa, det var väldigt länge sedan nu, men på sommaren  har man väll knappt tid till blogg, eller dator? inte jag iaf, har inte heller orken till att skriva massa bajs här, men nu bestämde jag mig för att skrivalite iaf.

ska snart ut och rida, ska ta det ganska lungt vi ska träna dressyr för rebecka imorgon så hon kommer gå hårt då, så atte ja. men men sov hos olivia igår, mysigtr värre m, hehe bakade oscv idag...
okeeeeeeej
känner attdetaa med att försöka skriva lite idag , gick åt fanders, så skriver nåpgon dag när jag känner fört

peace!

be young be foolish, yes im gonna!

helloooooo

came home to  mamma för en liten stund sen, cyklade ända hit ifrån staden i denna värme och blåst! :O hoho, iaf var sjukt varm när jag kom in så slängde bara av mig kläderna och nu sitter jag nästan naken.. hmm.. hade tänkt att min moderkaka skulle vara hemma men hepp..

igår söv jag hos sandra, mysigt =) vi hade nattbad och nakenbad och grejer, haha :D ja varför inte?
rörde på mig så sjukt mycket igår, är helt död idag. har tränat för johan lund i två dagar också, något jag inte klagar på för fem öre, riktigt kul vare :) gick väldigt bra både onsdagen óch torsdagen! och som ni kanske redan vet ska jag tävla imorgon :D yeeey!

men nu ska jag käka lite mat tänkte jag serru,
hade gött! =9

RSS 2.0