gbg? tibro?

hmms, får se nu. om jag hittar fritidskort åker jag till gbg med kikki och josse, :) men om jag inte gör de.. åker jag och jobbar med olivia i tibro... hmmmmmms, i think det blir tibro :P men you never know. heaheaheah

mått inte bra idag, skulle igenltigen till kållandsö och kolla på film med godingarn men icke sa icke.. tröööööök.

jag tänker inte kämpa för oss båda

såhär kul har man klockan 20 i fyra på natten. igentligen skulle jag vilja vara dom som sover just nu.. men men. min msn cepar, eller internetet. eller internet kabeln cepar så ja, jag loggas ut titt som tätt. och nu verkar jag inte komma in heller. inte lätt inte lätt.. men jag vill logga in en gång till innan jag går vidare till sängen. måste säga hejdå (A) heaheahea.

jag tror inte du fattar. jag tänker inte kämpa för oss båda.

¨ååh se nu! nu kom jag in på msn igen! :D


chipppsss

jag vill ha chips, och ett fritidskort. åså vill jag gå ut och gå en promenad men vill inte gå omkring alledeles ensam i detta mörker. jag vill be en person men ändå inte. jag vill be en annan person, men nej. jag vill inte gå ensam.. jag bara lipar. (ironi) buuhuh
heaheahehaehaheahhea..
och jag har ganska mkt damp just nu. jobbiiigt jobbbiiiiiigt. jag vill dansa
jag vill äta och bli berruuuusad så jag slipper vilja detta!
jag vill ha 2009!


( och ett fritidskort)

bög

fredag idag, hur ska denna spenderas?

med sprit, blåtiror och huvudvärk?
nej, den ska spenderas med iza =)

6 minuter och god jul woho

har inte uppdaterar på länge så här kommer veckan,
 MÅNDAGS: hjag olivia och sillen hängde med mamma för att jobba i skara vilket vi gjorde, duktiga som vi är :) efter ett mc donalds besök skulle vi på stan i skara vilket var ett rent fiasko haha! :D så vi gick tillbaka till mammas jkobb kollade på bussar till skövde och den tidigaste skulle gå om 6 minuter så vi sprang dit genom skara dit och hann till och med innan bussen :O sen vi gick vi på stan i skövde och sen ett till mc donalds besök sen raka vägen hem :]

TISDAG: slapp dag hemma, älskart :)

ONSDAG: julafton wohoo, härligt :) fick roliga grejer ,, mycket roliga grejet orkar inte ta upp det nu men det blir bra :P
och nu funderar jag på att dra till kim och törna, hmm.
hade fint och god jul :)

julavslutning

haha julavslutningen.

igår vare kul vill ja lova! sandra hängde på också och det var inget annat än tummen upp för de :)

ikväll, blire partaj med julia och folk. hähä, ser fram emot detta. ska alldeles strax börja sminka mig för att sedan dra och möta dom på staden. :) detta blir nog bra allt!
hade fint!
isabell

tänd ett ljus..

torsdag kväll kommer jag, olivia och jennifer spendera med trevligt folk, fina kläder, mycket smink, ordentligt mycket dansande och förjävla underhållande :) om jag har tur så att säga (A)

igår kväll, hade vi i kören  på dalängen konsär och det var faktist jätte kul. det blev väldigt varmt och vi syntes knappt, men det var jätte kul =) skulle igentligen vart där idag också men jag fick andra planer för mig, hehe. imorgon är det skolavslutning.. ÄNTLIGEN! är nog det ända jag kan säga. fyfan vad jag har längtat efter lov. jag och säkerligen jätte många mer behöver verkligen lov! efter allt. det ska bli förjävla gött! :)
hade fint!
isabell 

Jennifer, olivia och Isabell.

.

allt kan dra åt helvete, du kan dra åt helvete, han kan dra åt helvete, hon kan dra åt helvete, dom kan dra åt helvete, vi kan dra åt helvete. 2008 kan dra åt helvete!

ig barn!

god afton, klockan är 20.34 och jag ska faktist alldeles strax gå och förbereda mig för nattens bravader ;) hehe. idag har det vart både väldigt roliga saker men samtidigt dom värsta sakerna. det roliga är att min pappa tog med mig, och hans tjejs döttrar till skara idag för att hälsa på nadia på hennes jobb " nockes" ett trevligt ställe i skara. faktist väldigt fint och mycket god fika :) nadia såg ut att trivas och det var kul att träffa henne. jag hade faktist tänkt mig att det skulle vara värsta ris stället men icke sa icke. så där bjöd nadia oss på fika. hähä :)

det dåliga dock är att jag har fått ig i spanska! VAFAN! helvete vad sur jag blev!! min lärare hade sagt att om mitt sista arbete nu skulle bli bra skulle jag nog få VG, och sen idag förrklarar han att han har satt ig på mig som höstbetyg! han har ju inte ens gett mig en ig varning eller ngt, hur i helvete skulle jag veta att jag skulle få ig om han inte berättar det eller?! jävla skitsnack, ååh! jag menar det var ju jävligt kul att veta, woho! och så kommer jag antagligen få ig i bild också för att jag inte har lämnat in en grej i tid, fast grejen är ju att jag har vart sjuk i över två veckor! och våran lärare är korkad! ännu mera ååååh! rööv, jotack. så nu ska jag gå och skära mig lite och sånt där hade jag tänkt mig. och sen imorgon ska jag skjuta lärarna :)
det var allt för mig.
godnatt!


the harp!

kommer inte på ngt speciellt att skriva om eller ngt sådant, bara att jag har så sjukt tråkigt så jag måste sysselsätta mig med ngt. så atte det blir nog ett par rader här iaf. har suttit och spelat harpan ett tag nu.. tänkte att det skulle lätta på stämingen men nej nej, jag vann inte heller så jag fick lägga om hela tiden vilket var ganska tråkigt.. jag sitter också och tittar på björn gustavssons gamla klipp, haha. där skrattar man ju iaf. och jävlar vad störd dröm jag hade inatt. den var på ett sätt välidigt rolig men ändå så sjukt konstig. speciellt när människorna som var med i den finns här i lidköping. eller ah, det var nog fan lidköping den handlade om. men jag nämner inga namn eller vad som hände precis för man vet ju aldrig vilka som faktist läser denna blogg. det kanske till och med är en av dom. hmm.

idag blir som alla andra dagar en lugn hemma kväll, skola imorgon. får se om jag går dit. eller ah, jag måste igentligen gå dit så det får väll bli så. vi alla slutar ju på fredag, haleluja! men jag har en hel del arbete att ta i tu med nu denna veckan. i skolan alltsåå. jag har lust att gå och rida en sväng men vet inte riktigt om jag håller för det än.. ska iaf ut och borsta lite på ponnyn :) jag ska nog ägna mig åt att städa lite idag också. vilket är väääldigt behövligt.

kollade på madagaskar två igår kväll, haha. den var bra ska jag säga er. fast den första filmen va nog bättre men den var helt klart bra. sen vare luff luff, framför datorn resten av kvällen och jag vill bli frisk nu! fan va allting börjar bli långtråkigt. ne jag måste verkligen ta och hitta på ngt riktigt kul snart. verkligen!

och, jág har faktist köpt en julklapp hittills. haha alltid ngt, men jag måste fortfarande komma på till vilka och vad jag ska köpa. heja mig :) nu ska jag gå ner till min illamående mamma och min katt och titta på teve!
hade fint!
isabell.


oh baby, you

daamn, nu blir det fan minusgrader ute. så ville vi ju inte ha det. om det ska komma snö får det iaf vara ganska varmt. annars får det vara kallt utan snö. ngn måtta måste det väll finnas! klockan slog nyss över sex och jag har ätit kvällsmat med min trevliga familj. höhö. sitter och luffar runt på alla möjliga sorters sidor, tänk vad mkt skit det finns. har kollat en hel del på björn gustavsson dessutom, och jävlar i havet va snygg han va/är! inte dåligt inte dåligt. men jag ska dra mig neråt och kurra ihop mig med en filt och kolla på madagaskar två och maaaassor av godis, maha :)

tidiga morgnar....

är inte längre min grej vill jag lova. gick upp vid halv åtta idag för att hjälpa min mamma i stallet, och jag har knappt sovit ngt inatt, heja mig! drömde den wierdaste drömmen dessutom. men men, nu är jag här och är faktist rätt pigg, håller på och fixar iordning mig lite så jag springer upp och ner på ett ungefär hela tiden.jag ska nämligen åka med mamma till stan och handla godis och kanske ngn julklapp, vem vet? :p

får avsluta det jag började nu.
hade fint! :)

Zzzz

nu var idol slut och jag fick för mig att se på film, men nej. jag hitta ingen som intressera mig särskilt så nu sitter jag här när alla andra är på den dära ekkliga lussebandyn.. nej jag vill inte vara där, nej nej inte alls :). så därför för förbereder jag sängen och kolla på alladin, best movie ever! (L)


underbart

haleåja :)
kom nyss hem ifrån att ha hämtat och kört iväg mina syskon till och från disco, mähäh. och påvägen dit så hade jag på mig min mamma glasögon, läsglasögon och nu fuckar mina ögon totallt så om jag skriver fel eller ngt så äre därför (A).

idag blev det ännu en dag hemma från skolan, förhoppningsvis den sista. så sjukt långtråkigt! fast nästa vecka då slutar ju hela höstterminen så vafan, haha missar ju inte så mkt ändå. kommer dock göra två tre prov nästa vecka, mene ah. får leva med det. denna helgen får bli en lugn helg denna också. lika bra det. så jag hinner bli helt frisk tills dom riktiga grejerna kör igång. haha! (Y) känner att jag just nu bara flum skriver så jag skiter i det, och går ner och tittar på idol med mami :)

och jag tror kevin vinner.
puss, isabell

bilderna

nu har jag och sillen ätit plättar mycket gott vill jag lova :) hemma ifrån skolan idag igen, är sjukskriven hela veckan. har fått en ny medecin nu btw, så hoppas jag blir bättre snart. nu har jag fått bilderna ifrån julbalen dessutom, så jag laddar upp ngr här. men nästan alla finns på facebook, så kika gärna in där :) på nått jävla vänster eller höger går det inte att ladda upp bilddagboken.. men bilddagboken är ju eb så vad ska man göra?
här kommer ett par bilder iaf, enjoy! :)


Jag, yua och marlene :)
jag ser dock väldigt sur ut..


julia och robin :)


Julia, bror min sonny (fniss) och lisa :)


tove och helin :)
tove blev som sagt dissad av sin kavalje, hehe.


skål!

spexet, jag vann :)
från vänster, Klara & viktor, Ludde & josse, Och Tobbe & jag


spexet, tove och malin! :)

ne nu orkar jag inte lägga upp mer, ni får helt enkelt gå in på ansiktsboken och kolla :) (facebook)
brb.

nadia svensk

på tal om annat har vi i skolan nu bestämt tryck och allt för våra klasströjor och på mina byxor ska de stå " svensk" ner på benet  =) hoppas det blir bra bara. sen kommer jag inte ihåg riktigt vad vi skulle ha för tryck men jag tror inte jag gillade det iaf.

det hära med julklappar är bland det värsta jag vet, ohja ohja. jag vet inte vilka jag ska köpa till och ingen aning vaddå. jag har kommit på typ 2 stycken jag ska köpa till hittills :S jag vet ju inte vilka som kommer köpa till mig!? och sen kommer det största problemet. VAD, man ska köpa. pusst. jul är bara en börda igentligen. men jag hade tänkt att ta med mig min bästa kompanjon på sådant, alltså nadoo. så därför nadia, ska du ringa mig när du ser detta eller typ kommentera eller ngt så får vi bestämma en dag när vi ska gå på staden =) mähäh. fan va bra jag är.

ska kolla på film nu!


nadia svensk

10/12 - 08

godmorgon!
eller vad man nu ska kalla det. jag, isabell svensk har faktist varit så himla duktig och gjort lite matte innan hon satte sig vid datorn och bloggade! HAH, sedärja :) är hemma ifrån skolan idag igen, ingen höjdare precis. men jag slipper tidiga mornar iaf. sillen är hemma idag också så det är inte så jätte ensamt.. och så är ju sarah vid datan så vi tjötar på ganska rejält :)

Idag, vare sista dagen jag tog mina tabletter men jag får fortfarande utslag. vafan! så mamma ska ringa in så fort som möjligt så ska vi  nog åka in igen. och sist men inte minst! tandläkaren ringde igår! jag ska in den 28 januari för att dra ut två, tre tänder så min käke blir rak och så min underkäke jämnar ut sig. och sen den 30 januari ska jag in igne och sätta på ngt band!. mahaha jaa :D finally är nog det enda ordet. vet dock inte hur stor förändring det kommer bli men förhopnningsvis försvinner cepitanden så mycket som möjligt! :D

ne nu ska jag kolla på en kortfilm sen ska jag laga mat till mig och sillen!
ciao! :)

otursfågel ohja ohja

kollade på spiderman tre förrut, trodde den skulle vara bättre men det var den inte. den var la helt okej, bara den att man måste typ ha läst tidningar och skit för att fatta hela filmen. vilket jag faktist gjort men ändå. dom två tidigare var mkt bättre!

och till min rubrik. ja jag är en sån där ekklig jävla oturs fågel! jag ska nog in till vårdcentralen idag för att kolla min nässelfeber. jag går på tre olika medeciner men jag får ändå utslag!? va i helvete! jag blir så sur. förra året vare körtelfeber och nu detta. kul som fan. öh nej. det kliar som bara den och tanken på att jag inte får tag i mamma gör inte saken bättre. dessutom vill jag ha choklad, och mc donalds. och så vill jag ha te men jag orkar inte fixa det. jag vill också ha julafton och nyår här just precis nu. och så vill jag att jag inte ska vara sjuk och att jag precis slutat skolan men har jag de?! nej jag sitter och väntar på ett jävla samtal ifrån mamma och vårdcentralen istället! rööv.
jag får panik på detta. usch.

& justdeja, nu har jag äntligen ändrat till den mallen ja har velat ha ända sen jag började blogga.
heja mig på att hitta alla rätta knappar.

tomten jag vill ha en riktig jul!

tisdag idag, den nionde december! bara15 dagar kvar till jul! stannade hemma ifrån skolan idag pga min hosta och nässelfeber! :( var i skolan igår och kände att jag inte riiiktigt hade kraft det att jobba ordentligt ännu. men jag har tagit med mig sångerna ifrån kören och matten, som jag ska arbeta lite med hädanefter. gick upp för bara ngn halvtimme sen. på fredag äre mig ni kommer få se, eller ah.. iaf dalängen kommer få se gå luciatåg! haha! heja mig, kan inte ens hälften av alla sånger och dessutom så är halsen paj. men men det blir nog kul detta, ska ju som sagt sjunga lite snart hade jag tänkt mig. :)

igår var jag och olivia på stan en liten stund där jag inhandlade mig ett nytt puder och ny mascara. mycket behövligt. köpte ett puder jag aldrig haft förrut men olivia har det dock så jag har testat det och enligt mig väldigt prima! =)



CLINIQUE´s super double face powder, ( bilden )  rekomenderar jag starkt! :)
255kr  på åhlens.

första helgen i december

har varit helt okej faktist. ja jag hade utegångsförbud men det var skönt att få slippa tänka på vad man ska hitta på och allt det dära. skönt att få mysa med mamma! :)

i lördags var jag ju som sagt med mamma och william för att kolla på när william spelade tennis och det blev ganska långtråkigt ja. men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. jag väntade nämligen på att få käka på mc donald. haha! men tiden gick rätt fort när man kollade på rarry potter och johan glans när han var liten. åkte hem och red efter det. sen vare sängen. men efter ett tag började hela kroppen klia och jag kliade tillbaka såklart och sen när jag lyfte på täcken hade jag utslag över hela kroppen, det var så sjukt vidrigt!men sen somnade jag till slut och när jag vakna var det borta.

men sen kom dom igen och mina ögon och hals svullnade även upp! så vi åkte in till lasarettet och jag har tydligen jävla nässelfeber! usch och fy. går på tre olika medeciner och anledningen till att jag fått det är antingen för jag är allergiker eller för at jag vart sjuk, dom tror på att jag har varit sjuk men jag ska in om 4 veckor för att ta allergi test mot pälsdjur bland annat.

nu ska jag dejta duschen!
hade fint.


langar snyggaste bilden på mig och olivia från min körtelfeber förra året!
haha, enjoy!

det var de (:

balen igår var en riktigt höjdare! :) var med tove innan när vi fixade oss, och det blev allt fint. stressa gjrode vi iaf. olivia hjälpte oss. tack för hjälpen! :) var god mat, och spexet! HAHA, jag blev uppdragen  på spexet ja.. då jag skulle äta en kokosboll på tobias åkerbergs mage mot två andra.. gissa vem som vann? haha jag såklart :D haha, åså vare massa andra roligheter också. och dansen i slutet var ju nästan det bästa tove ;) hahah, "liten boll... stor boll.. ta ner buskarna!" eller hur det nu gick xd haha, men det var kul och bilder kommer så fort jag får dom! :)

utegångsförbud hela kvällen så imorgon äre jag som går upp tidigt och först hjälper mamma med stallet sen blire att titta på william när han spelar tennis. haha. det blir kul, ohja ohja :)

julbal about 5 timmar!

aaah, ngn som längtar till balen? OHJA OHJA! :)

snart promenarar jag och sonny upp till finneboden för att ta 132:an till staden och sen mot tofta till pappa. där efter tove ska komma hem till mig och senare olivia. kommer blir riktigt najs detta :) fast min hosta har inte riktigt gått över och jag låter fortfarande lite som en kråka men jag får leva med det. längtar som fan dit vill jag lova. jag ska ju dela kavalje med marlene, så detta kommer nog gå fin fint. ska ha en svart kläning med röda klackskor. får se om jag har några fötter kvar efter detta! ;) det får helt enkelt bli ett mysterium. ska förhoppningsvis få ngr kort tagna under kvällen dessutom så ni kan få se lite. ska framförallt ta kort på tove och mig. för ah, vi kommer göra hela balen osäker. antingen kommer dom bli upplagda här eller bilddagboken. kanske både och :) men jag kan meddela det senare.

ha en fin kväll gott folk,
för det tänker jag ha! :)

sjuk

vart sjuk i tre dagar nu, tråkigt! ÖHJA! men ska till skolan imorgon. och imorgon är även den efterlängtade julbalen! tove och jag ska göra oss iordning hemma hos mig, och där ska även olivia och victoria hålla hus och hjälpa oss! :)

orkar inte riktigt skriva mer nu, kanske skriver sen.

och förresten! om du hostar mkt är cociliana det bästa mot det! ( vet inte hur det stavas men..)

langar snyggaste bild på mig och olivia!


RSS 2.0