set your goal

slöö söndag.. helt sjukt. jag måste vara den tröttaste människan i världen. och just därför sitter jag och bloggar.. ne. jag väntar på att min bror ska fixa lite filmer som jag kan somna till. så då ska ni få läsa om min allt för intressanta helg.
fredag: skola osv, sen var jag med sarah och väntade på att nillon skulle göra sina sysslor! vi satt på rese ett jävla tag med elias bock. haha as kul. sen skulle jag till slut åka till nillon och då trodde jag helt seriöst att han gick framför mig i bussen. haha men så var det inte utan det var hans bror, sjukt lika :) sen var jag med nillon hela kvällen, vi kollade på american pie 2. dom filmerna är fan guds verk. som scary movie filmerna också. haha. sen så sov vi :)

sen igår då, lördag. jag åkte hem ganska tidigt från nillon. hjälpte mamma med barnkalas o skt, sen åkte jag till sarah och slöa as länge där. sen kom nillon, peter, oskar och stjärna dit så då fick vi elda i räva och sminka oss o skit. sen vid kanske elva så drog dom sista förutom peter då som somna. hihih. sen vid ett typ gick jag och sarah dit dom andra drog alltså heimerlokalen för att träffa dom igen, o det var allt trevligt, sebastian jonsson fyllde år ;p sen gick vi alla och sov hos sarah, sen vakna vi. åt sen ... åkte nog jag hem. sov lite. åt. och nu ska jag sova och kanske aldrig mer gå upp ur sängen. vem vet!

younger now then we were before!
isabell

hey what the hell

har kikat runt på ganska många olika blogg sidor nu och varenda jävel har skrivit om sitt år 2009. sina tankar och händelser, så känner nu att det är min tur. mest för tidsfördriv för mina läsare finns ju knappt längre! hah

2009
nå, 2009 har varit ett bra år på många vis, den startade väldigt bra fick börja rida och tävla min ponny ordentligt igen, vilket väger på mycket på att detta vart ett bra år. plus att det endast var en termin kvar på dalängen. det föll en sten ifrån mitt hjärta när jag kastade min ros på skolan för sista gången! våren har varit bra, med härliga kvällar, roliga stunder i skolan, och mötet med det "nya gänget". bra fester också, inte för att dem var så många men dom fanns var fan pricken över i:t. våren var även sjukt galen!
sommaren var ungefär endast en väntatn, väntan på att hitta ngn. tror ni jag gjorde de? åh nej, inte isabell svensk. men blev brun solade och tävlade med mycket framgångsrika resultat med min häst! sommaren har faktist vart väldigt king, inga grejer som direkt var dåliga. bara mindre bra grejer. men inga saker som hänger kvar.
sen var det skolbörjan, och jaa ettan here i come! det var bra, mycket bra. skönt att slippa dalängen. sen hm.. ja hösten var bra. mitt äventyr med nillon startade även då. och när jag säger att det var ett ä'ventyr menar det verkligen haha. hösten var även en skit bra tid för mig och tävlande med hästen, kvalade medelsvår. det bästa som kunde hända helt enkelt! dock hände även bland de värsta som kunde med nära och kära. och då vare verkligen bland det värsta.
sen vintern. den vart bra. orkar inte skriva mer men jul var mysig, nyår var väldigt bra och resten av dagarna har också vart bra. den 28 blev även jag och nillon ett par. hihi, jadå :) så!
ja ska nog inte klaga så på mitt 2009. det vart bra. och 2010 lär bli ännu bättre! =)
you gotta love it
isabell

RSS 2.0