100 dagars

Ikväll gör vi skövde. Coola som vi är. Försa festen för studenten, FACK YEAH.
Isabell

förbereder mig

HOPPAS det går bra.

Är så lycklig

Både igår och idag har jag varit så förbannat lycklig. Jag är nästan lite avunsjuk på mig själv. Helt otroligt hur lycklig jag har varit. Igår sa jag till och med att jag var lycklig/glad över att vara i skolan igen. Lite överdrift kanske. MEN. Whatevah. Idag har jag käkat pizza plus att det har varit grym väder!! MÅR SÅ BRA AV BRA VÄDER. DVS, varmt sol och lite lite vind. Underbart. Har även träffat råttan som alltid får mig på bra humör. Vi har det bra vi, olle och jag.
Isabell

mami fyller år idag

Gav henne en lite chokolada. Vi ska fira henne mer i helgen. Hehe, jag är så förbannat trött. Bara känner att jag måste plugga. Men min motivation försvann ännu mer när jag klippte av mig halva ögonbrynet. Japp, jag klippte det. Vet inte varför men jag skulle fila på något. Och slank, så nu ser jag helt jävla förjävlig ut. Feeling hot.
Isabell

dagen D

Nej inte riktigt. Men ikväll ska jag ta min fylle taxi oskuld. Känns helt okej. Inte varit det tidigare så ska bli spännande. Dock är typ en timme kvar tills klockan nio, till och med ännu mer. Så jag får väll plugga. Ne förresten, jag ska nog gå ner och poppa lite popcorn, ja det vore gött! Faktiskt! Med smörsmak också. Fan så gött.
Isabell

känslan

När man äntligen har jobbat klart, skjutsat mamma till jobbet klart och ridit klart. Gick upp klockan 8 imorses och blev klar för typ en timme sedan, VA I RÄVA tog min dag vägen? Men det har varit fint väder så jag har varit glad. Tjänat pengar och bara haft det gött. Nu ska dock slava åt bror min och köra honom till party. Förresten. Frustrationens frustration händer idag. Jag skulle åka och hämta min lillebror på stenHAMMAR skolan, trodde jag. Åkte dit, väntade ett tag. Inte en kotte syntes till. Tänkte: okej, då har han åkt med en kompis. Åker hem igen, hittar ingen william, frågar mamma. JO, nu ska ni få höra. Då stod han på stenPORTEN. VA??!?! Varför ska man ens få namnge två skolor så lika namn. FITTA. Vad arg jag var. Åkte ner igen, nu till rätt skola. Hämtade william. Raceade hem. FYfan, vad arg jag blev Men nu är jag glad. hehe
Isabell

alla är töntar

Betalat bryssel, klar med praktiken, ja. Det var väll de... Ska gå och hämta naturkunskapshäftet... Snart.. Inte riktigt än. Ne precis. Letar lägenhet. Hittar ingen. Om någon som läser detta vet vart man kan hitta lägenheter/rum man kan bo i under fyra månader relativt nära kolmården. Let me know. Finns typ en 0.2 procentuell chans att någon med sådan vetskap läser detta. Men, vem vet! Världen är liten.
Isabell

nu tar jag dig till himmelen


mina sockar luktar illa

Men jag tänker inte byta. Nu väntr väll sillen på mig därute. Så får gå ut och göra henne glad. Oh god im tired. Vill till gbg också eftersom där hålls just nu göterborg horse show. Men här är jag. I lilla lidköping på en ica affär. MEN JA, varför inte?
Isabell

Känner bara aj

Äntligen hemma från praktiken. Vilken jävla sletgöra MEN idag har det varit sköj, vissa människor som jobbar är helt underbara. Och vissa kunder är också underbara (mamma och erik kom och hälsade på) Nu är mina fötter möriga som fan. Men trots det ska jag med min lillasyster när hon rider. Vad gör man inte för familjen? Jag är en sådan duktig flicka. Sen ska jag kolla big brother och kanske plugga naturkunskap? Ne kommer nog inte bli så foktist.
Isabell
Studenten nuuu tack

OJ JÄVLAR

OM jag ska träffa några av dem som är med i big brother. Skulle jag spöat istället för bett om autograf. ÅÅÅÅH JÄVLAAR. Såg nu att skralli kolla sneaky på mig Ska gå och lägga mig med henne nu. ååh Myssii...
Isanell

liv död liv död

Praktiken idag gick.. VÄLDIGT BRA. Hehe, fick massa komplimanger. Yeah mf, im fucking awesome. Sedan jag slutade praktisera har jag drömt om att få kolla på big brother, dock har jag inte fått kolla. Kunnat, vad som helst. Nu ska jag kolla innan jag lägger mig. Och spy lite på alla äckliga och fula människor som är med i serien. Samtidigt garva åt deras mirakalösa misstag dem har gjort genom att medverka i denna tv. Ha-ha. Puckon.
Isabell

Seriöst? en månad?

Vill bara uttrycka mig lite. Ni där ute som skriver ut på facebook att man har varit tillsammans med sin partner i en månad... Asså... Well go fuck yourselfs! Vi bryr oss inte? En månad?! EN JÄVLA MÅNAD? Who tha fack cares!? Sluta nu, bara sluta. Jag blir... trött, äcklad ja allt. Det är så töntigt. Ni är töntar. Och OM man nu ska skriva ut EN MÅNAD. Då är kravet att när det tar slut efter 2 månader att man skriver varför det gick till. JAg lovar att det var för att man skrev ut en månad på facebook. Det skulle iaf jag gjort slut med min pojkvän för.
Isabell

3500

SEMLOR, har jag bakat idag. Och jag som inte ens gillar skiten. Efter detta gillar jag det absolut inte. Fattar ni, 3500 semlor? FETISTISDAGEN, Come on. Lite kan dem väll chilla, inte chillat något alls. Helt sick. I dont understand why these äcklig skitar. Whatever. Snart ska jag träffa mina indierbarn (tror jag) ett iaf av dem. Ska bli underbart. Och sen kanske jag ska träna också. Ne förresten, skiter nog i det. Orkar inte riiiiiiktigt med det. Halv åtta till fyra. WHY MAN WHY? Men det har varit sköj och lärorikt.
isabell

feeling like a zombie

Well helo, jag är den nya ica praktikanten. Ja precis, ni vet den efterblivna tjejen som inte kan något som springer omkring som en höna och samtidigt försöker se bra ut. SKÖJA. Jag var king på min första praktikdag på hjertberg, kunde allt. (och jag var smookin' hot samtidigt.) Stört. Nu är jag dock d.ö.d. Need to sleep, åtta till fyra är tufft för den som inte är van vid det. Imorgon är det halv åtta till fyra. Känns... Bra, skitkul. Ska nog faktiskt gå ner och kissa igen....
ISabell

Jag är besatt

Jag tror jag är läbb. Eller nej, läbb kan jag ju inte vara, är ju fan kär i erik, which is a boy. Jag är nog åtminstone bi. Jag kan inte sluta kolla på victoria secret, dom är så jävla snygga. Det är helt otroligt, kan inte sluta glo. Fast nej, jag kommer inte bli någon som är på riktigt desperat av att få se på skiten eller göra något speciellt av det heller. Jag tycker bara dem är snygga. Jag tycker mina kompisar också är snygga, kan inte sluta glo på dem heller. Jag har bara massa snygga brudar runt mig. Och en snygg kille (erik.a).
'
NU ska jag snart til stan för att träffa han som bevisar att jag inte är läbb. Sen ska vi träffa hon som tror att vi alla tre har ett förhållande tillsammans. Ja, ni tror rätt. Det är olivia jag pratar om. Vi tre ska käka dipp och grönsaker tillsammans. Spännande! Minst sagt, hehe.
Isabell

vill känna mig cool

Jag som hade planer på att gå ut och gå en långpromenad med svinhög musik i öronen och känna sig sådär svincool som man är med i en film eller musikvideo. Den känslan är fan bäst i världen (typ). Man tycker man äger allt och alla, speciellt när man går inne på ica med cool musik i öronen. Känner sig grym men man ser säkert svindum ut för alla andra, som inte hör musiken. Fack. Men i gösslunda dömer ingen, jag ska ta mig ut men min grymmast musik och gå så jävla coolt. Förhoppningsvis kommer någon filmregissör som ser min talang och vill ha med mig i deras film! Dock måste jag ha bakgrundsmusik till allt jag gör, annars känns det inte riktigt lika coolt.
Isabell

förresten

har fått gummitrådar. im gonna die

Ska rädda världen

Nu är jag en blodgivare. Jag ska rädda liv. Im fucking awesome. Nu sitter jag hos min boyfriend. Trött som en skata, tänker på att imorgon är det sista dagen med jobb innan en ledig dag. Ska bli så skönt. Åh, vill sova ut något så fruktansvärt. Vi ska nog sova snart. Iaf jag. Dock har jag en rolig film vi ska se. Åt eggestuvisar förut, made by me. I miss eggebabe, och tovelicious. Kom hem tack.
Isabell
köpte en ny fin tröja till erik

Försök sluta glo på den

make gif

gtfooh- get the fuck out of here


hard work work

Thats what I do man, ne inte så farligt är det inte. Jag bara chillar. Var i borås igår, åt på restaurang. Käkade så jävla gött. Hade det mysigt på vägen hem. Fuck yeah. Nu ska jag till blodcentralen. Wish me luck!!
Isabell

alla hjärtans dag firande

Eh, nej. Jag ska bara äntligen få träffa min snubbe och ha de bra. De sista få timmarna av denna forever alone dag. Jag tror alla känner sig lite mer ensamma en dag som denna. Förutom pengar så bidrar denna tag till depressioner. På riktigt. Ne jag skoja bara. Eller? Det är inte mig jag talar för, såååå attttt sääääägaaaa. Skoja.
Isabell

Helt glömt bort

Att berätta vilken fullspäckad dag jag hade framför mig igår! Började med att sätta klockan på halv åtta, åka ifrån stan klockan åtta, köra nadias katter till klockan nio, vara och jobba på håkantorp klockan kvart över nio. Åkte Därifrån vid tolv efter att ha kötat snabbt som fan. Hem till mig själv där jag hoppades på en trerätters. Fanns det någon mat? Nej, två torra mackor. (dock goda) Åkte till mamis jobb, åkte till skålltorp, åkte tillbaka till mammas jobb för att hämta upp ungar, åkte tillbaka till Skålltorp. (VA?) Ledde hästarna när ungarna red, det var sköj, fick sprina och ha mig. Åkte sedan till lundsbrunn för att rida Wodde. Skulle först äta, tryckte i mig knäckemackor. Höll på att bryta ihop när jag inte hittade något vitt fluffigt bröd. Gick ut och red. Åkte hem till gösslunda, åt lite, sov 15 minuter, åkte vid halv sju till stan. Gick på dubbelpass ifrån 7 till 9, åkte till olivia. Chillade, drack choklad. Sov. Lägg märke till att jag endast åt frukost, två mackor och knäckebröd. Den enda riktiga maten var hos olivis klockan halv 10. Vilken jävla cpdag. Har aldrig kört så mycket bil. Kände mig stor. Ägde vägarna. Gud vad tråkigt detta inlägg var. Men nu vet ni vilken busy women jag är. Just so you know.
Isabell

Norrköping

Kanske blir mitt hem under fyra månader i sommar. För att kolmården vill ha mig, they fucking love me.
Isabell

challenge accepted

Idag har familjen plus några friends till familjen varit här, vi har ätit pizza och glass och spelat med andra ord. Älskar det spelet. Jag och erik hamna i samma lag en runda och kan inget annat än säga att vi var radarparet. Ägde alla så stort! Vilket jävla dreamteam. Helt otroligt. Nu är jag död eftersom jag var brutalt hetsig första rundan. Vet inte riktigt vad som slog mig. MEN arg blev jag och trea kom jag och mami. Imorgon är en fullspäckad dag *exalterad. HE. Imorgon kommer jag iaf köra mycket bil, jobba och sen ska jag leda hästar och sova. Sleep sleep. Gud vad jag älskar att sova. Godnatt.
Isabell

Känner bara, why man why

Klockan är haaaaalv tre och jag är fortfarande uppe med nattugglorna. Dock i detta hushåll är jag den enda nattugglan eftersom min uggla till partner sussade tidigt idag. Jag fick se klart filmen all by myself. Ibland undrar jag syftet med vårat förhållande, trodde man åtminstone skulle få se klart filmer tillsammans? Jag är så ovan. Hade så fel med förhållanden. MEN, love my uggla anyway. (eftersom jag vet att detta i princip är en av väldigt få gånger det är han som somnar och inte jag) Hehe. Ja dagen då. Ne, den ska ni inte få höra om. Så jävla rolig var den inte. Tänker fortfarande på om jag verkligen låste min bil. Men det vet jag att jag gjorde. Duktig som jag är. Får väll hitta en ny rolig sida nu, 9gag. Fucking love you.
Isabell

varför funkar det inte


so. fucking. cold.

Jag tänker.. Har varit sjuk ett tag, har latat mig en del. Ätit ganska mycket skräp (love it) så kanske ska jag gå ut och gå lite. Vilket jag gjorde, ställde även upp för lillsyrran så hon slapp rida ut själv. Nu är jag halvdöd. Detta visar sig vara ett förbannat misstag. Jag vill dö, jag fryser så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tar det helt enkelt som ett tecken på att jag inte ska röra på mig. Jag blir ju bara straffad ändå. Sköj. Dessutom har vi ingen mat hemma, och jag är vrååålhungrig. Får gå ner och koka några ägg. Kanske får hacka en höna? Time will tell....
Isabell

världens bästa dotter

Idag har jag!! Och silva och lite gabriella, rensat alla våra jackor, rensat massa skit på våra hatthyllor, tagit ur diskmaskinen, dammsugit, vikt tvätten, satt på en ny tvätt. Bara varit riktigt grymm! Jag är fan fantastisk måste jag säga. Vilket jävla kap till dotter. Helt jävla fantastisk. Åh, shit. Nu vill jag ha cöl.
Isabell

tänkte mest säga att mina syskon gjorde kladdkaka till mig förut.

Just det. Skitches.

you make me wanna die


story of my life until..

typ, andra året i gymnasiet. Min sömn froddades utan egen dator och utan internet. Now it's ruined!
isabell

Åååh gooodmoorrnniiing

Mår mycket bättre idag. Fack yeah.
Isabell

GISSA vad som hände


känner snart all smak

Äter popcorn. Gjorde som jag sa. Sov, i typ 3 timmar. Otroligt värt det, precis vad jag behövde. Nu då, äter popcorn som sagt, kan äntligen njuta av det. Min förkylning är någorlunda bra nu. Ställde in ridningen imorgon så jag verkligen blir pigg och mår bra! Får damp på att må piss. Hehe, är för tillfället fast i göss. Med mina popcorn, dont know what to do. Känner mig äcklig och väldigt uttråkad. Vill se jennifers body men kan inte ladda ner, vill åka in till stan men har ingen bil. Vill träffa min pojkvän men ja, föregående problem svarar för det. Vill träffa mina vänner men föregående problem svarar även för det. SKÖJ. IM STUCK! Faaaackkkk!
Isabell

sorterar i livet

Och än så länge är jag jävligt nöjd med mina beslut. Idag tog jag och anna hennes röda saab och roadtrippa till götene för att se våra pojkvänner till rivaler spela en fotbollsmatch mot varandra. Vi hann inte se matchen eftersom vi körde slynfel i början med kan ju endast skylla på götenes skeva skyltbeskrivningar. För att komma till skolan står det "simhall". HUR ska vi kunna veta det? Helt hjärndött. Men vi chillade runt lite med dom ändå och åkte sen hem igen till lishi. Och nu sitter jag här. Ska strax gå och sova lite. Är svintrött, plus att mina syskon är riktigt jävla jobbiga. Dem tror dem är coola för mig. Men dem suger och jag tycker dem är töntiga. 13 bast. Fyfan.
Isabell

agerar taxi

Är apförkyld! Varje gång jag sätter mig ner känner jag bara ÅH FACK. Sen efter det är det snor all over the place. Helt jävla otroligt. Ikväll ska jag agera taxi, först åt sillen sen åt sonny. Och formodligen åt nado, moa, anna och gabbie. Någon mer? Lika bra när jag tycker det är som roligast. Hehe. Ska sen spela biljard me sistra mi! Gonna be fucking najsAH. Hehe. Och skickade förut in min uppsats. Fuck yeah
Isabell

KÖÖÖRKOOOORT! Fack yeah

Jag har körtkort! Fack yeah, feels so good! Fuck fuck fuck YEEAAAH. Ska köra massa bil, UTAN övningskörningskylten!!!!
Isabell

isabell

yeah, thats ma name. Sitter nu hos eriks ställe, all alone. Waiting for ma man to come home. Laddar upp för  många pussar. Varför? Dont know. Man gör väll bara sånt eller? Snuvar också som en hora, det rinner ständigt ur ena näsborren och jag ser mig själv framför mig vakna upp imorgon med snor över hela ansiktet totallt täppt. Ser jag inte fram emot. Och DÄR nös jag. Nysen jag väntat på i två tims. Lång väntan för en nys tänker ni, men totally worth it när den väll är framme. Fuck yeah, nu ska jag snyta mig.
Isabell

RSS 2.0