Grattis sandra!

Idag är det ingen vanlig dag utan, sandra hoangs födelsedag! säg grattis :) ska fira henne idag, antagligen i vinninga med trevligt folk i hope :) min present till henne kommer jag inte avslöja än ;) hähä. vaknade av att det snöade och hade sig usch! blir ju ledsen på detta asså, men nu börjar det smälta bort tack och lov! hihu, måste gå och värma mig nu :) hade fint,. och tagga kvällen!
puss

grattis sandra! <3

nytt inlägg

fantasin, lalala.

igår vare party, 70-80 tal var stilen, haha och så vi alla såg ut.. har inte några bilder dock.. men ska leta upp de ;) det började hos klo, trevligt trevligt, sen bar skjutsen till parketten, där mitt kontokort blev antagligen stulet, yeey! men jag ligger back på det så det är ingen som vinner något på att sno de xD jag hade iallafall vädligt roligt! ´men mina fötter är dock som döda nu.. högklackade skor är farligt. daamn, haha :)

var och red förrut, jävlar vad bra hon gick idag, blev riktigt förvånad :) nu äre jag som taggar för tävlingar iaf! (Y)

ska iaf, ut och gå eller något, vad som helst bara bli allmänt osocial och dra mig...rensa tankarna.. där ingen annan är. så hade så fint. för de kommer inte jag ha =) hihu,
puss!

21 mars, lördag!

yepp, igår var de fredag och den började ju då med skola, första lektion fick jag reda på att den svenska inlämningen som skulle in två lektioner efteråt skulle vara inlämnad då och inte under lektionstiden, så jag fick halvt stressigt och skrev klart skiten på 10 minuter! daamn im good! men men ingen aning om de blev bra, men det är nog g iaf, och med tanke på att jag skrev den på 10 minuter så. ah så.. sen efter skolan började fredagen :) först hos malin på kållandsö med tove och henne, härliga flickor det dära! sen tog jag bussen vid halv sju in till stan och vandrade till sandra, därifrån till olivia. trötta som vi var åkte vi hem efter ungefär en timma (a)

idagen, lördag dåvaa. väntar på att mamma ska höra av sig så jag kan få komma ut till stallet, sen äre in till stan till olivia och favorit i repris! inte taggad för fem öre men you know me, det kommer ;)
hade fint!
isabell

sommarjobb osv

nu har alla tankar kring sommarjobb slagit mig. sent som alltid, borde tagit tag i detta med att skriva cv och arbetsansökan mycket tidigare! dumma isabell, men jag menar hur mycket livserenfarheter har en 15 snart 16 åring tjej igentligen? värdelöst. men men you gotta do what you gotta do. och synd om mig eftersom att jag inte fyller 16 förrän efter sommaren kan det bli mycket svårare för mig att få sommarjobb, kul skit menar jag. men det löser sig väll, i sommar måste jag fixa pengar på ett eller annat sätt. skara gatan kanske? varför inte hehe!

min dag har inte varit så speciell till i skillnad mot dom andra, FÖRUTOM! att jag vaknade av att solen lyste på mig och att fåglarna kvittrade, haha inte varje dag det dära händer! sovmorgon hade jag också, dock bara i 45 minuter men det hjälpte lite iaf ;) tog bussen vid 20 över  till skolan där första lektionen var matte, hea hea, efter det kom alla andra lektioner och damn vad trött jag är på skolan på klassen och allt tjöt om betygen! längtar tills sommarlovet och tills jag börjar en ny skola. helt klart, ny klass och en ny start på betygen. ge mig! :) sen efter skolan gick jag med tove och malin in till 3b där malin bjöd mig och tove på fika. Lovar du ska få tillbaka pengarna ;) hihu, efter trevligt samtal vandrade vi till dlg där vi alla skildes åt för dagen, där ifrån gick jag med olivia och sandra till idrottens hus och sen mot olivia :) haha åkte till stallet och red barbacka i solnedgången, ljuvligt helt klart! :) och nu sitter jag här, och kollar på min arm som har svullnat upp heeelt utan andledning!

skriver någon annan dag! =)
hej!

 
idyllens merit vare ja! <3

helg!

helg! jag vill ha helg! och jag vill hem och rida nu! nu vill jag det! NU!

cold war

nu jobbar jag och johan på kalla kriget. tror vi blev ganska klara nu. sammy kan ta sig i röven som är i danmark och badar! sedärja.

dalängen

fick reda på hur det gick för mig på spanska testet nyss, fick 35 av 38 och kan säga att jag är vädligt stolt! hähä, uppe på g i spanska nu igen som sagt, såg även alla mina betyg förrut och såg då att jag har höjt mig i syslöjd :r hoppas bara på att fortsätta med detta nu. slutar klockan halv 3 idag, och det känns som hundra år dit. ska då hem och rida och sova! sov dålig som röven själv..måste städa också..och jobba påengelskan men fan det är inte lockande iaf. but you gotta do what you gotta do.

sedärja : ]

lustigt

åt precis mat som min bror tony gjort.. lustigt. sitter på min bror sonnys dator. lustigt.. ne men ska snart börja packa mina isabells kläder. lustigt. sen ska jag ut och rida han dan -axels ponny. lustigt.. så kan de gå :] åker hem till mamma idag också så nu blire ingen dator på ett tag, härligt de. till helgen äre utegångsförbud som gäller men malin fyller år på torsdag så ska nog hemtill henne och äta kakor på fredag :) blir nog roligt!
ska städa nu. puss

idag igen

igår blev som dem blev, allt efteråt var helt sick! roligt som fan, så de ska va :)

idag, somnade hos sandra, vaknade hos sandra gick med henne till jobbet och blev sjukt taggad på jobb så nu ska jag fixa arbetsansökan och grejer :) mamma kom och hämtade mig kikade lite på¨stan, åkte hem till mami och red med sillen, lilla sillen ramlade dock av och har nu ungefär ett blått öga osv .. xd det såg faktist jävligt hemskt ut när hon ramla av. sillen sillen. iaf, åkte med mamma in till pappa igen, duschade och VANDRADE till sandra, härligt det dära. rört sjukt mkt på mig denna veckan! eller dom senaste dagarna iaf :P sat och luffa framför datorn, väntade på jennifer och rasmus började gå mot staden osv, satt på resecentrum ett jävla tag. sen kom klo, tack och lov körde oss till mcd och sen kört runt lite, och nu sitter jag här. med chips och cöla :] aldrig fel!

OLIVIA IS BACK IN TOWN :R

5 mars usch

vilken dag, den har vart lik ungefär alla min andra dagar i detta snart sextonåriga liv. hea hea, jag låter som en jävla poet eller vad fan som helst. denna dagen har varit seeeg. och seg och seg! började med sovmorgon, allt var som vanligt stressade lite till skolan osv men jag kom i tid (y) förväntade mig god mat i skolan men hell no, det smakade rumpa, jag smakade dock inte men det såg inte så värst bra ut. så jag stog ut hela dagen med tom mage. jag ägde lite på biljard också, eller ne jag var fan grym asså, totally sick hur brra jag är ibland asså, jag har mina dagar. sen åkte jag hem i allafall, fick stressa även då, sen mot recentret och sen mot gösslunda, fun fun! väntade på kiko, och sen red jag och kikki ut lite fort, skrittade och klättrade lite. det var kallt som röven och jag börjar bli väldigt trött.

trött på mi bror, min andra bror, mig själv, min hjärna. mina betyg. trött på de mesta. imorgon är de fredag och jag känner tamigfan inte för att göra något. har bara lust att sitta framför teven datorn och mobilen och bara hoppas på att någon ska höra av sig. inte vem som helst såklart. varför skulle jag skriva det här isf? det beslut jag tog förra veckan, var fan bra. eller ah beslut och beslut vet inte vad man ska kalla de? finns nog inte riktigt något namn påt. kollade igenom mina bilder förrut. hittade en ifrån sjuan. måste faktist säga att jag var söt då. den tiden skulle jag vilja ha tillbaka. iaf ibland. just nu skulle jag vilja de eftersom att du kretsade inte mina tankar runt dig. fast omjag väll skulle komma tillbaka dit då de kortet blev taget så jag nog bara önska att fortsätta sitta och skriva detta. fan asså. jag lovar imorgon kommer jag vara svin taggad och skit glad. jag kommer inte komma ihåg att jag faktist satt och funderade på honom igen. för det är ngt jag inte vill. något jag inte vill låta mig själv göra, det funkar inte. men just därför går jag och lägger mig nu och väntar på morgondagen. morgondagen kommer bli greate. promise.
bye!


You've become a piece of me
Makes me sick to even think,
Of mornings waking up alone
Searching for you in my sheets
Don't fade away

is that enough to say that i miss you?

kan misstolkas

hallådär alla jobbiga typer , sitter hos sandra där jennifer rasmus sandra och jag är :) lika trevligt som alltid, hell yeah! skola idag igen, försov mig ícke bra.. men jag kom bara 10 minuter försent ändå. och dom goda nyheterna är att jag nu inte längre har ig i spanska, jag rättare sagt nästan gått ifrån ig till vg i spanska, sedärja människor, inget är omöjligt för mig :]  jag fick också g+ på mitt matteprovet, ett poäng ifrån vg rätt surt ,men jag är riktigt nöjd :)

igår ´var jag med sandra, jennifer och ene. senare på kvällen drog vi oss till mcd med elias, inte särskilt oväntat jag vet. sandra och jag var en del speedade, lovar. sen åkte jag hem och sov och åt :)

ska vid sju tiden dra mig ut till stallet och rida cepet. jag cepet är hon vill jag lova, hon vricka min nacke igår också när hon ska ha för sig massa grejer. men jag tycker om henne ändå. vet inet om vi ska dra oss till mcd idag igen, but i dont know. det märker vi (:

langar lite bilder ni kan roa er med!
puss


rääseemooouse


jennifer sandra isabell har jag hört

haha nej

hallå där i stugorna, nu har den dära förbannade snön började snöa igen, och jag som hade för mig at  det skulle bli varmt denna veckan men nej. men  veckan är ju inte slut den har precis börjat, likaså mars :) hähä. igår vare sandras place som gällde, var trevligt ska jag säga. och idag har vi åkt till mcd och ätit maat :) väldigt gott, men ska snart laga mat här igen, börjar bli hungrig igen. :o  idag vet man aldrig vad som händer, men antagligen blire väll ngt med mongosarna :) fast tröttsom jag är, kanske jag skiter i det.. skola imorgon trots allt!

olivia de apan har åkt till österrikke o kommer inte hem förrän på lördag.. nnnnuuff. men men bara att bita och ja. blir nog till att sova nu :)
puss!

RSS 2.0