Alltså

Jaha, så nu snart, inom en vecka och tre dagar har jag alltså vart på irland i tre månader. VAD hände? Helvete vad tiden har gått fort, för fort. Eller ne inte för fort, jag önskar bara att jag hade mer tid här. Samtidigt som jag känner att FAN va det ska bli skönt att komma hem. Nu när det har lagt sig lite att jag ska lämna detta underbara ställe känns det skönt att komma hem, allt där hemma börjar bli så påtagligt och jag känner hur mycket undertryckta känslor som kommer upp! Som all cravings jag har till alla mina vänner! Oavsett hur underbara folk jag träffar här kommer jag aldrig träffa några som dom. Så på tiden för mig att komma hem och krama dom. Och min familj, mitt hus och min gård. MINA DJUR. Herregud. Har så blandade känslor, längtar tills att få åka hem samtidigt som jag önskar jag kunde stanna här föralltid. Har helt seriöst haft det så sjukligt bra. Vet inte ens hur jag ska förklara de. Kan inte förklara det. Shit. Vem i röven kunde tro att det skulle bli såhär bra? Haha herre min jistanes. 
Isabell
älskar hur efterbliven jag ser ut på denna bilden

2 veckor och en dag


min dumma mage

Ikväll har jag hatat allt, mig själv, alla runt omkring mig, alla saker, alla djur, allt som händer. PÅ riktigt allt! Dagen har varit skit bra, red tre av mina favorithästar idag och alla gick toppen. Sen sista ridturen red vi till pubben och tog en bulmers. Och jag blev typ lite full? Vad är det med min kropp egentligen? Blir alltid tipsy redan efter en drink. Billig i drift iaf. Ikväll skulle vi egentligen gått till pubben men min mage cepar ur, det måste vara ngt jag äter? för den har varit konstig i flera veckor nu. En sak som ska bli så gött att komma hem är alla vanliga rutiner, all vanlig mat. För min kropp flippar ur hela tiden. Dock tror jag min uppsvällda mage är på grund av stress/dåliga  mat rutiner. Är nog stressad undermedveten, och sen så är matvanorna fortfarande väldigt få då vi alltid jobbar. Men på ngt vis har jag ändå blivit fetare? Ska bli så jävla pinsmal när jag kommer hem. 
Isabell 
 

poked

Fick damp av att bara sitta idag, så på sista ridturen så bestämde jag mig för att rida ändå, så jag sadlade en häst och red med ut, så jävla skönt att komma ut! Även om jag bara vilat i en halv dag så klia det överallt på mig för jag ville göra något. Jag tänkte, jag rider bara sen får det var bra för måste vila foten. Slutade med att jag gjorde iordning höt och sopade hela gården halt. Haha, men det var skönt. Och jag kan i princip gå på foten nu igen så imorgon är jag förhoppningsvis fit for fight igen :) 
 
Snubben som jag berättat om tidigare som bjudit ut mig flera gånger och jag som på riktigt har verkligen dissat sönder. Går inte att ge ngn mer dissen så som jag har gett honom den. Han har skrivit till mig på facebook ex antal gånger men jag har inte svarat. Och idag, asså garvar så mkt, samtidigt som jag blir så arg på att folk på riktigt är efterblivna? Idag puffade han mig? VAD förväntar han sig att jag ska göra med det? Tycka att han är en cool kille och nu vill jag hänga med han. SERIÖST. Så patetiskt. Men det är väll så irländska killar jobbar!
Isabell

03.00

vaknar upp vid tre tiden inatt på grund utav min fot gör djävulskt ont, ville lipa, grät nog en liten skvätt. Tog hundra tabletter i hopp om att kunna somna om igen, för jag kunder verkligen itne sova för att det gjorde så ont. kan inte gå ordentligt men det är bättre än igår iaf, idag är det främst min tå bara som gör mest ont, min stortå.. Men tror inte den är bruten iaf så tack och lov för det. Det enda positiva med att jag ligger i sängen och chillar nu istället för att vara ute och mocka är att det pissregnar ute, vädret är rent ut sagt skit! så jävligt gött att slippa vara ute i det, men får damp eftersom jag inte har ngt att göra. Kommer storstäda hela huset... Iaf köket, för det är sjukt äckligt. 
Isabell 

bokat + bruten tå/fot

Är något brutalt utråkad. Helt otroligt, gick ut och red klockan 10 ritten, tog ut en unghäst som har utvecklats som fan sen jag kom, klart jag ramlar av honom idag. Hoppar upp igen, han går som en klocka, kommer tillbaka till gården, ska göra iordning resterande hästar till 11.30 ritten, efter att ha gjort klart sista hästen slutar det med att jag ligger mitt på gården för jag kan inte gå på foten, och emily får bära in mig till the den. Har nu tagit 4 tabletter så är lite sömning, men känner inte min fot längre iaf. Hoppas på allt att den inte är bruten men fot är ju så jävla knepiga. Men kan iaf inte göra något. Så jag har bara suttit idag, sjukt tråkigt. Och om jag tycker det är tråkigt att bara ha några få timmar av ledighet, så tänk hur uttråkad jag kommer va när jag kommer hem!! och inte ens har hälften av allt arbete som finns här, så mina kära vänner. Förbered er för att umgås med mig hela tiden!! Har dessutom bokat flyg hem, 8 maj 16.20 flyger jag in på arlanda och möter upp erik och tar tåget hem. Flyget kosta 450 spänn?? Som stulet! Nu ska jag kräla till köket och sno kakor. 
Isabell 

i need your love

Well helooo, idag har vi haft tre svenska, sjukt irriterande kärringar här som varit här och ridit ut tre olika gånger idag. Är så arg över att jag kan svenska, för då måste jag prata med dom. Samtidigt som jag känner mig dum mot resterande människor, det känns nästan lite ohövligt att prata svenska inför alla? Vet ej varför men dom är jobbiga iaf. Glad över att imorgon är deras sista dag. Ikväll ska vi på någon cool banjo festival? Inte en an vad jag ska förvänta mig men det ska bli kul att komma ut lite. Och gissa vem som erbjöd sitt hus och färd dit? Den bruden som jag gick in på toan på. Haha, gud. Känns som jag utpressar henne undermedvetet. Ber inte ens om något men hon bara kastar tjänster på mig. Vilket är gött också. Ska hon fan ha. Hehe. Men ska ner och äta nu, sen ta på mig jeans för första gången på....... Jag minns inte. Helt otroligt!
Isabell 

mc donaghs

Pubben igår, var full efter en bulmers, hade sjukt roligt och idag har det varit en tuff dag. Vaknade helt väck, krigade igenom mockningen, både jag och emily bara glodde på varandra under frukosten, sa ingenting, bara förstod varandra hur dåligt vi mådde. Jag var så otroligt TRÖTT. Mitt face hängde nere vid knävecken, riktigt illa. Ramlade nästan av en unghäst idag för han hoppade så sjukt stort över hindret, jag var på riktigt en meter över hästen, skjöt mig ur sadeln. Men jag klarade mig tack och lov, annars hade jag bara heee, sätter mig inte på hästjäveln bakis. Så glad över att dagen är över. Har tryckt i mig choklad och väntar nu på middag. Ska bli så gott med maaat! hehe 
Isabell 

emily is back

Det har alltså gått fyra veckor nu sen hon lämnade mig, för att nu är hon tillbaka. Kan ni fatta att jag överlevde fyra veckor ensam på flowerhill? Borde fan få pris. Ha hand om 50 hästar, fodring, mockning (dock bara 12) ridning, utsläpp, gården, kunder, allt. Eller ja, det var jag och min efterblivna arbetskamrat men han räknas liksom inte. Jag är så jävla nöjd! Och det bästa är att jag tyckte inte ens att det var så jobbigt, jag tyckte faktiskt om att vara själv för att jag lärde mig så sjukt mycket, tog stört mycket ansvar, kom mycket närmre alla människor och bästa av allt, jag hade alla hästar för mig själv. Hade alla unghästar, alla jobbiga,snälla, bara perfekta och bara gamla. Kunde välja helt fritt vilka jag ville rida och ta hand om. Jag har liksom skolat alla unghästar och problem hästar och nu beskriver vi inte ens några hästar som problem hästar längre. Är så jävla nöjd. Och så jävla glad över att emily är tillbaka för nu kan jag börja slappna av lite, nu ligger inte allt på mig längre och jag behöver inte göra allt helt själv heller. Får nästan lite semester nu. Well well, upp tidigt imorgon. Skulle till pubben idag men efter middag, dokumentär och ett bränt face?!?! (:D) så valde jag att sova istället. Pubben får bli på söndag istället!
Isabell

Hunter trials

Söndagen var så jävla grym, packade ner all choklad jag fick under påsk, fått ännu mera nu. Självklart. Hehe, åkte till athlone och tävlade i hunter trials, vilket är fältritt, och man hoppar en viss bana, i mitt fall på 20 hinder och snabbast vinner. Man ska helt enkelt gå så fort man kan, och min häst var sjuuk!  Gick så helvetes fort så tror till och med vi placera oss? Så jävla roligt var det iaf och kvällen utan pub denna gången var också rolig. Hängde bara på flowerhill men lite roliga kunder :) Hästen jag red är en maskin, helt underbar att rida men en maskin, han letar verkligen efter nya föremål att hoppa. Märkte verkligen hur mycket han älskade det i söndags. Mina armar var helt slut dock, ville typ lipa lite för att dom gjorde sååå ont! 
Isabell 
ser på riktigt tjock ut på denna bilden???????

RSS 2.0