skådespeleri

Igår tog jag min oskuld på att vara SPIK nykter på en fest, låter lite patetiskt att jag inte varit det tidigare.. Nykter har jag varit, men fortfarande druckit alkohol. Igår körde jag så inte en enda droppe alkohol drack jag men jag hade svinsköj ändå! Då var den en lyckad fest om till och med de nyktra ha sköj. Dock är ju jag jävligt rolig och sånt från första början så det kanske spelar in en del. Senare på kvällen fick jag höra att jag kanske borde bli skådespelare, för att tydligen trodde han att jag var fullast på festen. Så ja? Vem vet, det kanske är mig ni ser i tv rutorna framöver! 4 små korta timmar sov jag inatt, som en krigare steg jag upp vid sju och drog och jobba. Och nu sitter jag här, halv levande halvt döende. Sängen kallar.
Isabell
lite såhär känner jag mig... man vet inte säkert om människan på bilden faktiskt lever eller om hon är död

ett avvecklingssamtal ifrån 5 dagar ledigt

Imorgon är mitt sista utvecklingssamtal på skolan. Kan inte fatta att jag faktiskt ska ta studenten. Känns helt sjukt men så jävla underbart. Kommer äga så mycket efter skolan (hoppas jag) har så mycket planer men först ska jag fixa lite saker. Finns några få grejer som ligger i vägen men det ordnar sig!! Sen efter samtalet imorgn så har jag 5 dagar ledigt. Och sen i princip en hel veckas ledigt. Och sen massa andra dagar ledigt. Och snart är det studenten. Heeeeeeeeelt sjukt!!!!!! GONNA BE SO GREAT.
Isabell

P&L

En fantasi blir sann, i sommar är det JAG med mina kompanjoner som intar Borlänges festival stället. Jag fick typ rysningar av att boka, känns assjukt! Min första riktigt festiva!! (!!!!) Är som ett barn på julafton, ne inte ens det. Är bara så glad. Kommer bli så jävla grymt. DJÄVULEN. Sen är det bara summerburst och falsterbo kvar att kirra. Sen är min sommar komplett. I princip, finns några detaljer jag gärna vill ha med också! AJMAJGADDDDD
Isabell

konstig sjukdom

Nu när tabletterna värker så mår jag som en prinsessa! Inte riktigt.. men i princip. Annars mår jag piss, är så jävla hungrig. Kan någon snälla köpa en lilla meny och komma till mig med den?! Jag skulle bli så glad och lycklig. Allt skulle bli så fantastiskt. Har suttir hemma hela dagen idag, inte gjrot något. Sovit, svettats, mått pyton, svettats lite till. Ja, feber så det står härliga till. Pissjukdom.
Isabell
Jag vill ha en liten kattunge på min axel också... :(((

kan någon bara hämta mig och åka till donk????

SNÄLLA?! jag är så hungrig men kan inte äta, försöker få hit erik med godis men en nackdel med yngre pojkvän är att de inte har körkort!! Jag har fan krigat på jobbet idag, har nog aldrig mått så dåligt. Hade ont i hela kroppen, (har) Så fort jag rörde min kropp så gjorde det ont. sjukaste jag har varit med om. och nu ligger jag här och kallsvettas, det rinner ifrån mina knäväck. GUD vad underbart det är och vara sjuk!?!? Visst är det!? Helt jävla fantastiskt. PISSDAG
Isabell
GE MIG DONK!

jobb dag

Ännu en dag då jag har sagt väldigt många fula ord. Kom ihåg vad jag skrev igår. Vad fitta faktiskt innebär för mig när jag uttrycker det till människor som är värda det. Fick förut ett brutalt pluggflow. Tyvärr varade det inte så länge eftersom jag blev avbruten. Älskar människor som förstör, ständigt och hela tiden. Sätter sig själva före allt annat och hoppas på att allt löser sig ändå. Vilka fantastiska egenskaper dessa människor har :)))) Dem ska känna sig så jävla lyckade! Främst för att det förmodligen inte finns någon annan i världen som tycker det. Det är sånna som jag som i slutändan äger. Tråkigt att dem bara inte inser det än. Snart blir det en snabb tripp till skövde med mosi. Randa rand.
Isabell
mosi med två huvud

många fula ord idag

Varit väldigt förbannad idag. Varit väldigt orättvist behandlad dessutom. Så därav väldigt många fula ord idag. Men jag måste säga att. Fula ord hjälper mig, älskar fula ord. Dom uttrycker min ilska och beskriver precis hur jag faktiskt känner. Skriker jag fitta, ja då känner jag att någon är som en fitta, inte go. Utan endast äcka päcka och jobbi jobbig. Ja som fittor ibland, med mens t.ex. För er som inte förstår kanske jag borde skrika mens fitta?! Vad tycker ni? Bara för att klargöra det. Cool now broe?! Lämnade blod idag dessutom.
Isabell

spennande

Idag har jag varit riktigt deppig. Skolan gör mig deppig. WHATS THE PROB SCHOOL?! WHY MAKING ME SAD?! Jag orkar helt enkelt inte mer. Nu får det vara nog. Hålla ut två månader till? Det funkar inte så. Nu ska jag ut och sällskapa min little sister när hon ska rida. Plikten kallar så att säga. Sen ska jag åka till olle och äta glass. Saknat min glass. Väldigt mycket, sen ska vi kolla på big brother. Ja det var min dag det. Spennande? Ne tänkte väll det.
Isabell

Lyckan av glädje

Kommer hem, jag och sonny diskuterar vad vi ska hitta på att käka eftersom att vi knappt har något mat hemma. Kommer hem, så är HELA kylskåpet fylllt med massa gott! Jag trodde jag skulle svimma av. Så jävla gött!! Har ätit så fruktansvärt mycket (vitt bröd<3) så nu ska jag faktiskt plugga. Bara för att göra mamma glad, eller typ skolan glad.
Isabell

gräver ja gräver

Tryckte upp mitt pages dokument där min NK uppsats lite lätt har börjat bli påfylld av fakta om stress. Stängde ner skiten, tänkte "ge dig isabell" öppnade igen. Men sen tänkte jag "ne, jag skiter i det här. Finns inget i mitt liv som är så ovärt som skola." Och då tänkte, fan va smart jag är. Så är det ju, hatar skolan. Jag gräver så jävla mycket heller min grav än försöker plugga. INGET hos mig pushar på mig att faktiskt göra det. Så ja, jag tänker inte göra skiten. Allt suger. Jag vill bara ta studenten, kasta min mössa, dricka champagne, skrika och springa runt på ett flak för att vara vakna och fulla hela natten med min älskade klass. Jag VILL vakna upp med ångest dagen efter för att jag är arbetslös. Det finns ingen känsla som kan få mig mer negativ än skolan. Pisskola. Snart är det över. Två månader kvar. Gudisen! Faktiskt. Om exakt två månader har vi våran studentbal, och vi kommer vara så vackra.
Isabell

HAR SÅ TRÅKIGT


weel helooo

Är nu hos mami, chillar lite. Hehe, har försökt hitta något att käka, eftersom att mamma har lämnat oss till döden. Alltså finns det ingen mat någonstans. Jag vet knappt vad jag åt, men mätt blev jag iaf. Hehe. Nu ska jag nog vila lite, gick upp alldeles för tidigt imorses. Alldeles, alldeles alldeles för tidigt. Förstår ni?
Isabell

gårkvällen

Gick bra! Kanske ska fortsätta med att inte tagga alldeles för mycketp på bloggen. Vaknade även upp idag som en solstråle. Inte ritkigt, snarare en lite snyggare the grudge. Med gårdagens smink klistrat över hela face. Idag ska jag leka hängiven flickvän och kolla på fotbollsmatch, känns väldigt spännade! men ska bli sköj, min bror har räddat mig från min ensamhet så detta kan nog bli doable...........
:)
Isabell

middag + crazy

2night kommer bli bra. Tänker inte säga mer än så. Jag ska följa min syster advice, hon påstår att varje gång jag cepar ur på bloggen att jag är fest sugen så går det alltid åt helvete. Eller ne, jag blir bara väldigt mycket för full. Så ja, hon kankse har rätt. Ikväll ska vi testa den varianten. Ikväll kommer bli kul, väldigt jätte kul. Hehe
Isabell

Klassferre

Klassfesten igår var makalös. Fruktansvärt sköj hade vi. Kan typ inte sluta garva. Och vi lyckades allt med att fira lite eggelesh också. Blir mer på fredag. Mosis 19års dag har bestått väldigt mycket av garv. Över hur fula vi var igår. King fest och king hus! Vet exakt hur jag vill bo nu. Helt klart. Nu dock, känner jag mig like a zombie, behöver verkligen sova. Vill sova så mycket. Ska lägga mig för att vakna och supa igen. Imorgon ska bli så jävla rolig. Fruktansvärt king kommer det bli. HERRE MIN JISTANES!
Isabell

Don't touch my stereo


back in göss

Min sommar kommer nog inte bli som jag hade tänkt mig. Vilket suger, men jag försöker se det positiva ur det istället. Annars börjar allt helt plötsligt suga. Har bott hos maharadia sedan i torsdags. Har varit asgött, chillat emd hennes fula katter. Hehe nej dem är inte fula. Mest söta, men lite fula. Skiter illa gör dem iaf. Bajsar jämt verkligen. Hur kan dem?! Ja, det var väll de. Ska väll försöka göra något vettigt nu.
Isabell

american pie reunion

Ikvällen blir det biotime. Känns för en gångs skull bra! Tycker egentligen inte om bio, jag vill liksom sitta/ligga/stå precis hur jag vill när jag kollar på film. Bio är aningen stelt. Men america pie reunionen är fan så värt det. Känns som filmen kommer bli grymming. Om inte skjuter jag mig själv. Ne, men american pie äger. Ska fan ha american pie maraton någon dag. Gud vad underbart.
Isabell

like zmobie

Äter jag min frukost. Fy fan! Orkar itne tidiga morgnar mer. Tack och lov att jag kommer få sova ut imorgon. Herren min gud. Jag är en sådan trött en, ska snart köra bil. Plocka ägg och åka hem igen. Fyfan.. Min lillasyster kommer få se mig långsamt dö idag.
Isabell
Äcka frukost. Trodde de skulle bli nice men nej. Det blev det inte.

så långt borta

Vill egentligen se avsnittet av biggis igår men... Får vänta, måste åka och jobba. Sen får jag kolla på det. Får jobba på fort idag, racersillen är med mig så förhoppningsvis så går det aningen fortare idag. Hehehe
Isabell

Dipp

Var förut, desperat gick och köpte dipp och chips. Sen slutade det med att jag åt pizza med goa bruds. Det var jävligt gött. Och eftersom jag inte har haft något att göra på hela jävla dagen så var de skönt att se lite människor. Och inte vilka människor som helst heller! Imorgon ska jag inte gå upp cptidigt, Sillen ska hjälpa mig med äggen imorgon. Jävligt gött, speciellt när hon tjänar typ 15kr i timmen, hårt och vara liten! Ne, nu får jag väll stoppa undan chipsen och dippen och spara tills imöra. Börjar bli en aning trött. Är as festsugen. Nästa vecka. Då jeflar.
Isabell

kan äta ett lamm

Är så jävla hungrig. Min okristligt tidiga uppgång imorses gjorde att jag inte ens orkade käka frukost. SÅ tidigt gick jag upp. Helvete. Men snart så, är min pulvermos och varmkorv klara. SKa bli såååå gött!!!! sen ska jag kolla biggis. Hehe
Isabell

jag är den roliga tjejen

TRULY. Kom nyligen hem från la förkrök hos miss mathie. Letade desperat efter sprit vid fem tiden men hitta ingen. Och jag sätter inte min fot på stadt åtminstone nyktert. Lite rund om fötterna BÖR man vara. SKa dessutom upp vid sju imorgon så ja, imorgonbitti känns nog detta valet väldigt bra. Just nu känner jag mig endast som den tråkigaste personen i sverige. Kan nog stämma att jag faktiskt är det också. Så ska väll tvätta av mig sminket och invänta erik.
Isabell

Hehe

Denna bilden tyckte erik att jag var söt på. SÖT?! Sa någon söt? Jag ser ut som en muterad apa. Jag tror han börjar bli lite väl kär i mig nu, om han tycker att den bilden är söt. Får väll bara tacka och buga. Och veta vilket sexy bitch jag är, även var, 2007.
Isabell

gör just nu allt för att slippa plugga

Japp, ni läste rätt. Vet att jag alltid känner mig king när jag har pluggat lite. Men idag orkar jag inte. Är fortfarande sjuk, går fan aldrig över. Känns sådär, har fått pissiga nyheter. Undrar hur det känns att vara pissiga nyheter. Endast hatad. Fyfan. Har dock också fått bra nyheter angående min studentbal. Snart är min "look" komplett, klännigen hänger i garderoben, skorna är på väg hit och smycken är snart beställda. Känns bra faktiskt. Allt som behövs är att få rövhålet jag har i käften bara. Sen kan jag smilea och faktiskt le på riktigt. Bara för att jag kommer vara så lycklig. Fuck yeah!
Isabell
firade mosi igår, har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar den quinna? Jag menar, kolla på henne.

take a walk on the wassah

Har varit ute och gått en promme. Bara för att jag inte har något annat för mig. Har börjat på min NK uppgift. Känns bra. Sen har jag väll... inte gjort så mycket mer. Kollade på biggan igår med olle så jag kan inte kolla på den idag igen. Eller.. Kanske ska kolla på avsnittet igen bara för att. För att jag inte har något annat för mig. Var ju aningen sköj när jennifer cepa ur, så jävla drama queen, fan så mycket värre än mig. Hehe. Hoppträning gäller ikväll iaf! Och om tiden tillåter och om jag hinner ska jag bowla! MEN nu är det lite probs med det, så ja. Vi får väll se hur det slutar.
Isabell

take a walk on the wassah

Har varit ute och gått en promme. Bara för att jag inte har något annat för mig. Har börjat på min NK uppgift. Känns bra. Sen har jag väll... inte gjort så mycket mer. Kollade på biggan igår med olle så jag kan inte kolla på den idag igen. Eller.. Kanske ska kolla på avsnittet igen bara för att. För att jag inte har något annat för mig. Var ju aningen sköj när jennifer cepa ur, så jävla drama queen, fan så mycket värre än mig. Hehe. Hoppträning gäller ikväll iaf! Och om tiden tillåter och om jag hinner ska jag bowla! MEN nu är det lite probs med det, så ja. Vi får väll se hur det slutar.
Isabell

kewl

Vaknade upp, lycklig med förhoppningar att jag skulle må asbra! Har snor i halsen, hostar upp mina inälvor så jag skrämmer skralli och pratar fortfarande som en kråka. HUR, VARFÖR? SÄG MIG?! Jag vill till kusten med erik, men här sitter jag och ska försöka börja med en naturkunskaps uppsats. HM. Kommer gå bra. HE, kan inte vara mer omotiverad. Och dessutom så är jag fast i göss, har ingen bil. Så kommer ingenstans. Kan någon rädda mig aningen?
Isabell
Vill till detta

Borde gå och snyta mig

Men här sitter jag, ska uppdatera mig på biggis, bara för att jag inte har något annat att göra.. HEHE. Och sen halv tre så ryker håret. Ska bli gött och förändring äger som alla homos säger, alltså inklusive mig själv.
Isabell
ölen i bryssel funka fint

RSS 2.0