Skadad

Idag är det en vecka sen jag hade den bästa dagen i mitt liv. Har ni hört det många gånger? Att studenten äger? Ni kommer få höra det mer. Jag är fortfarande lyrisk och jag börjar undra om jag någonsin kommer sluta bli det. Är så tagen av vilka jävla veckor vi har haft, hur underbara människor och fantastiska stunder det finns. Människorna lever kvar men nu är stunderna mina mest värdefulla minnen. Fyfan vad bra vi hade det. Dock blir jag alltid förvånad varje kväll jag inte knäcker en cider och tjötar skit med mina vänninor. För att vakna upp i världens bästa armar och sen tagga om till kvällen, spyfärdig, trött, sleten, slynig men ändå så djävulskt taggad. Kan studenten bara ta mig igen? I övermorgon är det midsommar och då ska jag supa som på studenten, tänker aldrig sluta fira studenten. Och om en vecka sitter jag i Borlänge med älskling slyns. Kommer bli fett. Hatar ordet fett, men det kommer faktiskt bli fett.
Isabell

lycka i bilder


vart ska jag börja?

Ja gud. Gud, gud, gud. Tack alla som gjorde min dag igår, tack min älskade familj, vänner, klass och diverse älskade människor. Kan bara drömma om en bättre dag/natt/morgon. Fortfarande hög av lyckorus. Kommer kunna leva på detta rus länge till. Nu ska jag fortsätta sova. Lite sisådär, död.
Isabell

imorgon imorgonn

Kommer vakna upp som hysterisk människa imorgon, för imorgon tar JAG STUDENTEN! Åh röv, vad underbart. Imorgon kommer vara en extra lycklig dag. Brutalt!!!!!
Isabell

samma händelse, olika betydelser


fanklubben

Snart ska jag och eriks mamma åka och kolla på eriks fotbollsmatch. Vi ska sitta där och heja. Dock ska jag bara kolla ena halvleken då jag ska gå och fika med på mosis jobb sen! Ska bli gott, ser redan fram emot det! Veckan överlag har varit helt jävla cp fantastisk. Jag kan inte förstå att det snart är över. Men räven vad kul vi har haft! Alla dagar har bara varit fyllda av alkohol, grymma människor och lyckorus. Typ så jag vill att hela mitt liv ska se ut. Minus lite alkohol kanske, eller? Jag kanske är en framtida alkoholist. Efter denna veckan återstår det att se! Igår tog jag en lugn kväll, både jag och mitt kära knä behövde det. Och idag kan jag inte vara annat än rövsugen på att festa igen. Vad händer eller? Vad händer ikväll..? Hehe
Isabell

studentveckan

Har nu börjat och jag vet inte vad jag ska säga. Jag är så djävulskt lycklig och allt är så underbart. Karnevalen i måndags blev lite vemodig, VILL INTE SLUTA KARNEVALEN! Men firades av en rövfest på kvällen som ägde! Parketten var väll sådär!  Då kände jag mig verkligen som en trea för första gången, sjukt mycket småglin. Men det var kul! Igår var den mysigaste dagen någonsin, och idag ska bli ännu mysigare på bakgården med alla min älsklingar! Aldrig ätit där förut.. Vart ligger det ens? Och imorgon ska vi supa, och dagene fter det. Och säkerligen dagarna efter det. Och vet ni vad? Om en vecka springer jag ut. Faktiskt exakt vid denna tiden är jag påväg in i mitt flak för att åka kortegen. Helvete vad underbart. 
Isabell

raka tänder och stadt

Jag är chockad, i fredags gick jag, olivia och emma ut, lite sneaky spontant. Hade egentligen inga förväntningar, ville mest vara packad. Äger i olivis fritzel källare till tolvslaget då vi åker till stadt och inser att det endast fanns väldigt få kottar där. JAHA! Emma hade 55 spänn kvar så vi (då olivia redan hittat någon som köpte drink till henne, slyna, skoja <3) gick till baren och sa ge oss det starkaste ni har för 55kr. Haha, vi fick iaf en drink! Snubben tyckte nog att vi var aningen desperata. Men det var vi också. Helt naturlig reaktion. Sen efter några klunkar kom det också massa mer folk och kvällen blev sjukt jävla röv rolig. Jag är fortfarande chockad att jag hade kul på stadt! Men så var det, RÖVKUL. Som sagt, har nu också raka tänder. Och imorgon är det karnevalen. Kan inte se fram emot det mer än vad jag gör!!!!
Isabell

RSS 2.0