så jävla jobbig katt

Skrället är så sjukt jävla jobbig, hon jagar mig, hoppar upp överallt där jag är, hon till och med smyger på mig och bara är jobbig. Så jävla hungrig katt. Trots att jag har gett henne lite ost så är hon fortfarande jobbig!!!!
'
Till det roliga, idag i bussen så stannade inte bussfan på min hållplats trots att jag hade klickat på stoppknappen. Jag som då har jätte högmusik i öronen skriker "STANNA" så högt som lät normalt för mig, haha och hon som satt framför mig hoppade svinhögt i sitt säte för hon blev så rädd. Sjukt ful syn, antar att det lät en aning högre än det gjorde för mig med musik i öronen.
Isabell
som ni ser sitter hon och väntar på att jag ska ge henne mat....

pyro

Sitter med en otroligt jobbig katt brevid mig och försöker få tiden att gå. Har en dålig känsla i magen då jag för några minuter sedan kom på att den idrottsuppgiften vi har gjort till idag är helt FEL! Fan va min idrottslärare är dålig på att förklara. Aja, jag får ju inte vara med på gympan med men jag kommer göra lite ändå, har inget ombytte dock så kommer inte anstränga mig allt för mycket. Ska snart gå till bussen! Blir en go morgon promenad :)
Isabell

galen hedst

Träningen idag gick braaaa! Hon gick fan bättre i dressyren än i hoppningen, vilket inte är så vanligt för lilla nelly! Men känner verkligen att hon har fått muskler och börjar komma igång ordentligt nu! Så himla skönt :') Dock cepa hon i transporten på vägen hem så när jag öppna transporten för att ta ut henne så har hon ena frambenet över bommen! Usch, fan va rädd jag blir. Hatar transporter när hästar cepar. Så himla läskigt. Men nelly var lugn och chillade medans vi fick hjälpa till att dra över hennes ben. Hon fick inga skador som tur var! Nu ska jag ner och äta :)
Isabell

ny mobil

Just de! Måste ju berätta, har skrotat den gamla faran, kände att det var dags att gå framåt utveckligen trots att vi har haft många fina stunder och delat många härlig sms och telefonsamtal. Vi la av när vi hade det som bäst helt enkelt. Och för 700 riksdaler har jag köpt denna ifrån sarah, känner mig som en ny människa. Ne det gör jag inte. Men det är gött att kunna pilla på en mobil som har bra ljusstyrka som kan ta bilder man ser något på, kunna smsa lite hemligt sådär eftersom svarta faran lät som om en vulkan hade utbrott så fort man skrev på det. Plus att den har konversationer istället för inkorg <3 hihi ska strax gå och byta om!
Isabell
såå ser den ut

DÖD

Jag vaknade för ett tag sen upp ur min otroligt konstiga dröm. Asså va!? Vad tänker jag på för sjuka saker, eller liksom vad får mig att drömma sånt här? Jag är helt död verkligen, piggnar förhoppningsvis till om en stund för ikväll är det träning! Och det är hoppning som gäller! :) astaggad! Hihi.
'
Vill inte säga för mycket men det kan finnas en möjlighet att jag ska börja tävla en hingst också!!! Fast då bara träna och tävla inte ha honom hemma vilket skulle passa mig perfekt! Dels för att få rida en till häst och dels för att det skulle vara bra för mitt specialidrotts betyg! Det är en connemara hingst och min förra ponnys ägare hade tipsat om mig och även hon som äger den hade sina funderingar för att hon har sett mig rida och tävla. Vet även att vi behandlar hästarna på ett bra sätt då hon har en annan ponny hemma hos oss :) Det vore grymt ifall det blev så. hihi
Isabell

Like on TV

Svar ja, jag sitter i skolan nu när klockan är 20 över sju, det finns inte en enda kotte i skolan! Jag är helt ensam och övergiven. Min buss ifrån gösslunda går exakt nu där jag brukar gå på. Varför åkte jag med mamma? Nu sitter jag ju här och ska vänta 40 minuter på att mina engelska ska komma igång, hur kul ä dä?
'
Klockan halv elva ska jag befinna mig i något vitt rum på sjukhuset. Kan bli spännande, ne förresten. Inte alls.
Isabell
lite tlött

Buss 131

Idag gjorde jag och mina kära gösslundabo kompanjon ett sjukt spontant val. Vi har tjötat svin länge om att vi ska åka hela rundan för vi vet inte hur bussen åker, för att vi är dom först som går av bussen och dem sista som går på. Så ja, vi åkte hela denna rundan som inte alls var intressant eller särskilt roligt. Dock så hade vi en del att prata om! Man behöver ta sig lite tid att tjöta igenom allt man gjort sen vi gick i samma klass ;) Men det var trevligt, nu har jag bockat av ännu en sak som jag skulle göra innan jag dör. GÖTT!
'
Ridningen gick bra, red uppe på ridbanan för första gången på fleeera månader! Dock så är ju ridbanan som den är, liten och lerig. Så det gick bra för att ha dessa förutsättningar. Nu borde jag verkligen gå och dusch och läsa i min idrotts bok. Gör det snart. Hihi.
Isabell

ingen italienska

Sååå otroligt gött! Min dag är räddad, nu ska jag hem och äta mackor och rida. Tänkte bara säga det så ni vet hur gött det är för mig just nu, något det inte brukar vara på måndageftermiddagar!!
Isabell

tidigt

Min skoldag startar inte förrän om en halvtimme och ändå sitter jag här i skolan i väntan på att skolan ska börja. Jag förstår inte varför men det är väll något som är så bara för att man bor på landet. Aja, idag är väll ingen speciell dag. Eller? Jag vet faktiskt inte. Fan va trött jag är. Jag skiter i detta nu. så ja mja.. Ja.
Isabell

violent pornography

Hade precis glömt av att idag blir det sommartid! Så going verkligen, ett steg närmare sommaren! Hur gött är inte det? Vaknade otroligt tidigt av att en kisse kom och väckte mig. Fick sova i sonnys säng inatt (och nej, sonny sov inte hemma) för att sillen hade en kompis här som skulle sova över. Och dem två är 11 och asjobbiga. Så ja, så fick det bli. Jag deckade redan vid halv 10 igår, sjukt gött! Men jag måste sätta igång och plugga så det ska jag, sen ska ut och rida min galna ponny! Puss
Isabell

Rock n Rollaa

Kvällen igår var självklart en klass för sig med sitt rocktema, halva nöjet var bara att kolla på alla som hade klätt ut sig snyggt som fult. Haha, älskar maskerader. Det var riktigt roligt, dock inte halvdant ibland så. Men det kanske berodde på att jag aldrig mer särskilt påverkad eller att alla andra var mycket mycket fullare än mig? Haha, jag vet inte, men jag tackar så hjärtligt för kvällen för den var grymming ändå! :) Nu är det dags att börja tagga tills nästa helg, fast jag tror jag skippar att tagga och tar det som det kommer, blir nog bäst så!
'
Nu märker jag att det kommer upp massa fula bilder på facebook, bra där! Jag ser asfull ut när jag inte ens var det. Ännu bättre. Haha, aja ska snart ta mig i kragen och gå ut i det fina vädret, eller ska jag? Ja de ska jag. Hehe. Lägger upp lite bilder på oss tjejer som var här hos mig igår innan! Eheh
Isabell
snygga taggade brudar
anna... haha nej anna <3
När mitt hår fortfarande var som det skulle vara
<3

wohoooo

Kom nyss in ifrån stallet, jag rider i smyg trots att jag inte får det! Hehe, rider dock inte så hårt eftersom jag vet inte riktigt vilka rörelser som gör att jag får ont, har lite ont fram och tillbaka men inga överdrivna smärtor tack och lov. Nelly skritta på som vanligt! Var riktigt pigg och framåt, härligt påwni :)
'
Ska snart ner och duscha, måste bara kom på hur jag ska duscha. Får nämligen inte blöta ner mitt plåster jag har på höft, sjukt irriterande. Hur ska detta gå. Aja, det blir ett senare problem. Klockan sju kommer alla mina snygga brudar hit för att fixa iordning oss och bös tjejer ska göra innan fest. Ska ju ut till tolsjö, vilket inte alls ligger långt ifrån mig för en gångs skull! Haha, aja måste fixa lite nu!
Isabell
Mitt härliga plåster

träningen igår

Kom på att jag inte har berättat hur bra träningen gick igår. Så kan ju börja med att säga att den gick riktigt bra! Riktigt riktigt bra! Hon var så himla lyhörd och följsam och MJUK. Jag kunde göra vad som helst med henne. Hon bara hängde med riktigt, kändes riktigt bra! Hon var fin i både dressyren och hoppningen och hennes ägare var med och kollade så kändes väldigt bra att hon gick bra då :) Tänkte slänga upp en video här från när jag travade av henne igår, hon gick så bra! Hon är en söt hedst. Det är hästar överallt och johan tjötar på men nelly går fint iaf! Hihi
Isabell

love you naturally

Fick ett litet ryck och började städa både mitt rum och hallen här på ovanvåningen. Det blev riktigt bra faktisk! Det ser typ alltid förjävligt ut här så allt annat är det är ju bra i princip. Har nu faktiskt väldigt ont i höften. Det svider riktigt ordentligt faktiskt, men det är väll bara så det är.
'
Jag är så trött på att vara halvdan typ, känns verkligen som jag ligger i ett mellanläge. Jag får fan inte lata ner mig nu asså, då blir jag så trött på mig själv för det skulle vara så typiskt. Måste komma igång ordentligt med ridningen, vi är ju faktiskt på väldigt god väg! Sen vill jag verkligen komma på vad jag vill göra efter gymnaiset. Jag vill veta vad jag vill göra och jag vill ha någon att kämpa till. Just nu känns det som jag gör så mycket för att få det gjort, inte för att verkligen få resultat av det senare. För så är det ju, sjukt dåligt att bara slappa och inte försöka genom sig gymnasieåren, sen sitter man där på komvux. Hur kul är det? Fast sen ska jag inte direkt ha någon panik, det är ett tag kvar dit. Jag vill bara göra så jävla mö. Hur mycket som helst! Haha
Isabell
Grymming

vårdcentralen

Min dag började bra, vaknade en aning sent och sen får min mamma för sig att vi ska gå upp till bussen, jaha. Det kan vi väll göra istället för att ta bilen. (naturvän som jag är) Men då kunde ju mamma väckt oss en aning tidigare, jag och sonny sprang nämligen med händer fullt viftande efter bussen imorses för att den inte skulle åka ifrån oss. Klart vi kom in i bussen, grymma som vi är. Men jag var en aning död på den kutningen på typ 10 meter.. Känns bra. Åkter iaf till vårdcentralen för idag har jag opererat bort en leverfläck som jag velat så sjukt länge sen! Nu är det gjort, skönt det. Har ett stort plåster över det och lite stygn under som ska bort om 14 dagar, det kliar lite och jag måste vara väldigt försiktig. Får t.ex inte sporta, dock tänker jag göra det ändå. Kan inte sluta rida nu när det går bra liksom. Sen får jag inte duscha på två dagar. Haha, kommer gå bra då det är rock n'rolla party imorgon. Grymt, jag tänker nog dyscha ändå, får sätta en påse över det eller något. Det tog en jävla tid innan jag fick komma in till doktorn idag, men jag trivdes bra där bland alla gamlingar som glodde på mig. Bara för att man är ung ska man liksom inte sitta där känns det lite som, dem kollar lite argt på en som om man har snott deras tid eller något. I min väntan på en timme så satt jag och funderade ut hur dessa olika gamlingar skulle vart som unga, sjukt kul. Haha. Aja
Isabell

dum mamma

Min mamma är dum mot mig, hon vill inte vänta med att åka ner till stan så att jag kan hänga med. Så jag får väll gå ner till stan. Eller sitta och röttna här, varför inte?! För det har jag liksom inte gjort tillräckligt under mina snart 18 år här ute i gösslunda. ÅH!
'
Ska snöra på mig löparskorna och ut o springa en sväng i det fina vädret. Försöka få bort min sjukt irriterande huvudvärk också. Puss
Isabell

If I'm forgotten, they'll remember me for today

Tänkte slänga upp två filmer från i söndags, imovie vill inte sammarbeta med mig så ni får helt enkelt höra på hur mina sneaky vänner antingen smackar eller pratar i bakrunden ;)
Lätt:C - 90 cm
Som ni ser så vägrar hon redan på första hindret, och ja, jag kan väll inte direkt klandra henne med tanke på att red som en hjärndö apa i princip. Dock kunde jag ju önskat att min ponny inte skulle vara så sneaky jämt och ta alla chanser hon får att inte behöva arbeta! Iaf, jag ber om ursäkt för mitt väldigt dåliga ridande under denna banan, det enda jag kan säga till mitt försvar var att jag var så jävla förbannad och detta enda som gick i mitt huvud var "du ska fan hoppa hästjävel". Ja de låter ju en aning hemskt men hon kunde lika gärna hoppat egentligen (om inte fallet var att hon hade ont vill säga) det var ju liksom bara 90 cm! Vi brukar flyga runt på 110 -120 banor!
Lätt:B -  100cm
Denna rundan gick betydligt bättre, både jag och nelly var med fokuserade och gjorde vårat jobb. Hon hade väldigt bra tempo denna rundan, precis som hon ska ha alla rundor, måste bara knöka in det huvudet på henne så hon fortsätter med det. Hon har lite egen go i sig själv denna rundan så jag kunde tänka mycket på vägarna och att lägga henne rätt mot hindret vilken är en svaghet hos mig. Jag har lätt att se avstånd, däremot har jag svårt att rätta till det ifall vi ligger någon galoppsprång fel, fram eller bak liksom. Som ni ser så saktar hon av till trav till sista hindret, haha så lat häst! Det är i princip den enda stunden jag inte riktigt trycker så mycket som jag borde och hon bara saktar av. Haha, nelly asså.. Iaf så är jag jätte nöjd med denna runda! Fortfarande finns det jääätte mycket vi måste öva och förbättra oss på men nu vet vi, bland annat måste jag öva på min stil! Kan ju inte se ut som en uppblåst elefant när jag rider runt. Och sen så ser det ut som om jag rycker mycket i hennes mun till andra hindret, vet inte riktigt vad nelly gör med huvudet, men kan säga att jag rycker inte, hon cepar lite av egen vilja där.
OJ! hur långt inlägg som helst, får se hur många som orkar läsa ;) Snart ska jag iaf gå och lägga mig, vi är lediga imorgon och jag sitter hemma och gör ingenting, rolig tjej! Puss
Isabell

powernap

Slutade skolan vid två och tog bussen hem med en gång, helvete vad det blåser ute! Stört, det var faktiskt riktigt jobbigt att gå i! Tog mig några mackor sen deckade jag rent ut sagt i sängen. Guuuud vad jag behövde den powenapen! Helt brutalt. Vaknade en timma senare och gick ut och red. Hon var väldigt avslappnad och framåt, skönt det! Hon verkar inte ha några känningar ifrån  i söndags på varken kota eller sena vilket också känns jävligt bra! Har nyss tagit mig lite flingor och väntar på besked på hur kvällen ska sluta. C ya!
Isabell

bloggtävling

Jag är med och tävlar om ett Equiline schabrak med tillhörande huva! För att vara med i tävlingen klicka HÄR :)
Isabell 

mattegeni

Dagen har inte riktigt artat sig som det var tänkt, de började med att jag missade historian och fick ta sena bussen till skolan så jag hann precis till religionen. Tur det. (ne) Sen iaf, flöt skoldagen på som vanligt, inget speciellt hände eller talades om (jo) haha. Tog iaf bussen 20 över fyra hem för att rida men då hade vi knappt någon mat hemma så ja, det fick bli en knäckemacka sen så gick jag och vilade. Fastnade självklart framför datorn och här jag suttit en stund, typ hela kvällen. Tills jag bestämde mig för att göra lite matte. Gick bra. Måste vara mer noggrann, fan vad jag bara drar genom skiten utan att tänka ordentligt. Så mycket slarvfel. Som är så trökigt att ha -.- Jag fastnade självklart på värdetabeller, kommer verkligen inte ihåg hur fan man gjorde?! Så får väll ta med matteboken till skolan imorgon och be om hjälp av linus eller någon liknande. Så de löser sig.
Ska snart sova, är dötrött. (som vanligt) Det tar på en att leva!
Isabell
jag blir så glad av denna bilden

måndag eftermiddagen

Ja, nu sitter jag här igen, i byråns studielandskap på en måndag eftermiddag. Men enda förändringen är att jag har kompisar nu! Så jag ska prata med dom så dom inte springer iväg ifrån mig!
Isabell

going

så söt!

klubbhoppning

Första klassen: Jaa vad ska man säga! Den gick rövatrut och helvete.. Ne inte riktigt så dåligt men väldigt nära. Efter en skitbra framhoppning och att höjden inte alls var hög så var jag inte alls nervös och jag chillade la lite för mycket kan man säga. Jag var brutalt slarvig och la henne inte ens rakt emot hindret. Bra där isabell. Så självklart tog min slugna ponny sin chans och vägrade på FÖRSTA hindret. Jag var så jävla arg, det är bland det värst verkligen. Fyfan. Jag blev iaf väldigt arg och tänkt bara öka farten och fan ska hon hoppa. Så stilen var inte så mycket att tänka, kan tänka mig att det inte alls såg så snygg ut! Men runt kom vi iaf, dock var hon väldigt motsträvig vilket gjorde mig lite nervös eftersom jag fortfarande inte riktigt vet ifall hon håller för att tävla..
Andra klassen: Gick grymming! Jag ska nog inte vara orolig över ifall hon håller eller inte för denna klassen gick skit bra i! :) Hoppade en meter och ja, desto högre och mer krav man sätter på henne desto bättre går det. Oftast. Sen är nelly också en sådan häst som måste ha mycket framridning och verkligen behöver en klass innan att gå för att komma igång ordentligt. Så till denna klassen var hon igång ordentligt och gick lysande! Kändes riktigt bra faktiskt, var så himla glad. Fick verkligen ett tecken på att vi är ett steg närmare att tävla ännu högre liksom! Och att hon fortfarande vill och kan och klarar av :) Har tänkt lägga upp filmer så fort jag får dem, så kan ni ju själva och se och bestämma. Första filmen får man ta med en nypa salt. Jag vet att det var en sjukt dålig ritt och jag red inte alls så bra som jag borde ha gjort, men ja! Jag tog åt mig kritiken min mamma och jag själv sa och vände till något bra. Och det resulterade i andra filmen som gick betydligt bättre :D
'
Så! Snart ska jag ner mot stan, sjukt snabb chey säger jag bara.
Isabell

tagga råååå

Kom nyss in, helt jävla förfrusen efter att ha stått och putsat alla saker helt blanka! Nu är jag och nellylito redo för att hoppa lite imorgon :) Nelly glittrar brutalt mycket dessutom! Temat är ju rosa så rosa glitter har hon nu över hela sig! Får se hur mycket det syns imorgon, hoppas det gör de! Nelly är jätte söt i det. Hihi. Jag kommer vara så himla nervös känner jag på mig nu. Det är ju absolut inga höga höjder men detta med att prestera för första gången på riktigt länge känns lite nervöst. Det klart att jag presterar på träningar osv också! Men tävling är ändå en klass för sig (hehe). Men det ska bli så kul, jag är så jävla taggad och vill bara ha imorgon just nu! Och rida massor!
'
Ridningen idag gickbra,  hon var riktigt pigg och väldigt okoncentrerad. Hoppas det ändrar sig till imorgon. Åhååå, jag är så glad :) Äntligen är vi på väg uppåt igen. Nelly och jag.
Isabell

i dont give a damn if you are 14 year old

Lite filmer ifrån johan träningen i onsdags! :)
Liten övning vi gjorde i början av träningen, gick faktiskt bra och Nelly var någorlunda pass på.
Haha hon är så himla ful när hon stannar på den röda grinden i början. Så löjlig häst va och en aning lat ryttare! Men resten gick bra. Hoppade inte så högt så Nelly hoppar inte riktigt så fint som hon kan göra. Men får hoppas hon hoppar bra imorgon! :)
Isabell

våfflor!

Vaknade upp första gången vid sju imorses, och jag gick och la mig vid kvart över 3. Kände att jag behövde sova en aning mer. Vilket var en bra tanke för när jag vaknade igen vid halv elva så hade mamma o co gjort våfflor där nere! Och våfflor till frukost tackar man inte nej till! Det var gött, jävligt gött! :)
'
Gårkvällen var rolig, det tog ett tag tills alla kom igång men till slut så satte de fart. Det var faktiskt kul! Bara det skulle dragit igång lite tidigare så skulle det vara grymming. Haha, hände inte så värst mycket.. Eller jo det gjorde det, brandlarmet gick till exempel så då hittade jag min mamma stående där i en gul väst och såg till så att kom ut. Haha, så söt. Och lite ful, men mest söt! Utnyttjade tillfället att få stå inomhus med henne när alla stog där ute och frös. Ägda tänkte jag.. Idag mår jag grymming, drack inte alls mycket. Kände inte riktigt för det så det finns inga spår av det idag heller! Skulle dock önskat lite mer sömn. Och min dröm inatt var så sjuk! Aja, ska göra lite annat nu. Typ städa mitt rum imorgon ska jag tävla!!!!!! taggad chey
Isabell
grymming stämpeln man fick

hos annooo

Ska alldeles strax dra oss till sandra för lite förfest med alla goa tjejer! Senare ska vi mot sockertoppen! Hoppas på en riktigt go kväll, om inte så får jag nog det av mina brudar ändå :) Ha en bra kväll! Pusselipuss
Isabell

vad händer

Kom hem för en stund sedan och ska snart snabba mig ut till hästen. Behöver göra något! Kan inte bara sitta, måste fokusera och få något annat på tankarna. Sista EU tema dagen var inte riktigt så grym som man hade tänkt sig. Vad händer med lidköping, vad händer med alla människor. Nej, jag ska inte sitta här. Jag ska ut och pussa på min häst och alla mina syskon och glädjas åt att jag har dem osårade. Skriver sen.
Isabell

its so fluffyyyy

Sitter just nu och skypear under tiden jag försöker hitta lite bös till EU debatten imorgon. Det kommer gå bra! Jag mår en aning bättre nu, för kakan blev en kaka till slut. Dock inte så fin som förväntat men ja, den gick och äta. Eller ja, de vet jag faktiskt inte. Hehe, sleep thight!
Isabell

budapestkaka åt helvete

Ni som läser detta och är ifrån byrån behöver ju inte förvänta er en budapest kaka ifrån min sida! FAN va arg jag är. Jag suger på att baka, rent ut sagt SUGER. Helvete, det blev verkligen bara pannkaka av allt. Har verkligen försökt i två timmar att få de bra men nej. Det går inte, det ska inte gå, det kommer inte gå. Jag ger upp för nu är jag så brutalt förbannad och trött på skiten. Något som gör min ännu mer sur är att jag resten av kvällen måste jag plugga till den förbannade debatten imorgon. Det ska bli så skönt att få helg. Och äntligen få tävla igen! Fan va roligt det ska bli. Så bra hej. Hoppas eran eftermiddag har varit en aning mer angenäm än min!
Isabell

torsdagen

Om en halvtimme cirkus ska jag ta mitt pick och pack och vandra mot bussen. Idag är det sol ute och härligt väder så idag klagar jag inte på att gå 2 km. Som t.ex förra torsdagen då jag gick i snöoväder/regnoväder. Det var inte så kul!
'
Som sagt träningen igår gick skit bra! Både jag och Nelly var mycket mer avslappnade och gjorde ett riktigt bra jobb! Vi har ju börjat fodra på Nelly lite nu så hon ska vara lite mer speedad och det var hon. Jag har ju också ridit henne en aning mer de senaste så de har nog också en bidragande effekt :) hihi, det gick iaf skit bra! Ska lägga upp filmer men hinner inte göra det nu. Vi är även anmälda till tävlingen på söndag nu! :D så jävla taggad verkligen, har inte tävlat på över ett halvår. Kommer knappt ihåg när det var senast. Det är sorgligt. Älskar att tävla! Vi ska hoppa 90 - 100 så det blir inga höga höjder men perfekt för att öva bana och för att bara känna lite hur det känns! :D Åååh vill ha söndag nu!!!!
Isabell
Taggad nes tjej va!

ett steg åt rätt riktning

Träningen gick grymming! Jag är så glad :) Men ska nu gå och lägga mig så lägger upp filmer och berättar mer imorgon! Är även anmäld till klubbtävlingen på söndag nu!! Ååhh så taggad!!! :D
Isabell

mina armar

Vollybollen idag har tagit kål på mina armar! Är verkligen jätte trött i dem. Vet inte riktigt hur det ska gå på ridningen idag men hoppas inte det är just dem musklerna jag kommer använda där med. Dock är det med en ganska hög sannolikhet så! Haha, bra där! Men jaa.. Det ska väll gå. Idag är det hoppning som gäller och jag är astaggad! :) det ska bli så himla kul, hoppas bara hon är pigg på idag, och jag inte rycker för mycket i munnen. Måste verkligen tänka på det hela tiden. Aja nu ska jag dra ner och äta! Är helt död i huvudet också för att jag och rebecca satt och räknade HUR mycket som helst! Ska fan kopiera och visa er. Det kanske inte ser såå farligt ut men jävlar i räva. Det var inte enkelt. Men jag är stolt! :) Ett steg närmare matte snille. Hehe
isabell
Yeah man..

cuevana

Har precis kollat klart på filmen despicable me och ja, den var helt okej. Eller jo den var faktiskt bra :) Så himla söt film verkligen, så den rekomenderar jag. Rekomenderar de två scenerna då agnes skriker "it so fluffy!" det är sjukt random att hon säger så! Haha, men hur grymt som helst ändå. Vet inte om denna länken funkar för er men det var denna länken jag kollade på, från en sida som heter Cuevana och jag hade inte en aning om att den existerade förrän igår! Klicka HÄR ifall ni vill kolla, eller om ni vill se om det ens funkar!
'
Ska faktiskt gå och lägga mig, har vollyboll med skolan hela dagen imorgon. Det blir kul!
Isabell

högt över molnen

Ridningen gick bra! Hon är så sjukt pigg, ska absolut inte klaga på det med om hon kunde vända sin piggness till att jobba lite mer skulle det vara perfekt ;) Jag är grymt taggad till söndag! Hoppas verkligen vi ska få hoppa då. Åååh, jag vill så gärna!!!
Efter ridningen skyndade jag mig in för att byta om till springkläder. Sprang 3 kilometer i SOLEN! Going, riktigt skönt var det faktiskt. Gött att äntligen röra lite på fläsket! Känner att jag får ta tag i min träning ordentligt nu. Så säger jag jämt utan att det blir några resultat men jag ska försöka iaf.. eheh. Ska nu försöka kolla på desicable me... tror den hette så, är inte helt säker men aja. Den videon jag la upp igår, det är den filmen jag ska. Its so fluffy!
Isabell

10 minuter

Om tio minuter sitter jag förhoppningsvis i bilen hemifrån skolan. Fick sitta kvar och jobba med EU böset så jag missade min kära buss. Jag är vrålhungrig dessutom, fyfan. Ne vrålhungrig är jag inte men jag känner att jag behöver få något att äta. Vore gött. Hehe
'
Skrev om engelskaboken idag, TROR det gick någorlunda bra faktiskt. Sen kommer det väll visa sig att det var tillräckligt bra för ett -G. Haha, det vore så tråkigt. Men vi får väll se. Hoppas det var någorlunda bra gjort av mig. Kom igen josefine, ge mig lite rättvisa!
Isabell

its so fluffyyyy

Ska bege mig mot min säng nu, älskar min säng <3 Sov sött!
Isabell
(värt)

h3h3

Ja ni kan ju gissa vart jag sitter denna måndag eftermiddag?! Inte i gröna soffan iaf för den har våra jobbiga treor snott ifrån mig. Så jag sitter på en hård stol och kollar på när dessa treor gör pappersflygplan och skjuter dem överallt. Om jag får en på mig så slår jag dem och ber dem lämna gröna soffan som är mitt terrotorium.
'
Ska hem och rida en sväng på min påwni, dock borde jag läsa i min engelskabok som ska ska skrivas om imorgon! Jävlar ja, bra att jag kom på det. Annars skulle de ha blivit jobbigt. Tänker lägga upp en grym video här, så otroligt grymming. Och den som känner sig manad får gärna ladda ner denna filmen till mig :) Det skulle göra min dag. Det och att jag har choklad hemma. Hihi
Isabell
ITS SO FLUFFYY!!!

young blood

Ridningen gick bra! Hon var sjukt pigg trots att vi tränade kondition igår, det är ju bra. Då vet jag ju lite vart jag har henne iaf. Ifall hon skulle ha varit helt död idag så skulle jag ju veta att vi har en hel del arbete framför oss. Men hon var pigg och hon klättrade på, hon blev dessutom väldigt studsig osv när hon såg två andra hästar. Då var det vääääldigt svårt att koncentrera sig på mig ;) Förresten så red jag utan underställ idag! Så gött! Känner mig flera kilo lättare. Haha, och idag har jag även bytt ut det tjocka vintertäcken till regntäcke på nelly. Det tyckte hon nog var väldigt skönt faktiskt :)
'
Men nu ska jag sticka, ska hänga med mamma ner till stan nämligen. Det ska bli spännande! Puss
Isabell

Härlig dag - Fallalgi

Igår var en bra dag! Kom till slut in till stan efter många om och men och mötte upp egzona för att greja med Denise present :) Sen hem till henne och några timmar senare och lite mer smink så befann vi oss på Harrys med en massa goa brudar! Maten var svingod och tjejerna var lika mysiga som vanligt. Sen hem till denise där tårta och godis serverades och även, som sagt trevligt sällskap :) Jag älskar oss tjejer så mycket, vi är så grymma! Hihi. Tack alla för igår! Kvällen ledde vidare då lite annat folk kom hem till denise osv. Kom hem till pappa efter världens längsta promenad. Men det var kul ändå :) Haha.
'
Ska snart ut till hästen är det tänkt. Hon ska gå någorlunda lugnt idag, ska nog klättra idag igen. Det är lika bra! Hon måste få lite ryggmuskler. Om en vecka är det tävling på LRK och det vore så jävla kul ifall jag kunde vara med på den! Vet inte riktigt hur det blir, men det vore verkligen så himla roligt! Hihi :)
Isabell
Jag, Anna och Egzona innan vi drog oss mot Harrys!

Kondition

Red lite kondition idag och det gick bra! Nelly tyckte nog det var både roligt och väldigt jobbigt. Men det var skönt att få de gjort iaf, och att hon liksom klarade av det eller vad man ska säga! :)
'
Ridningen tog så lång tid så jag hann inte ut och springa. Ska nämligen försöka åka in till stan vid ett tiden så jag måste springa ner och duscha nu! Ska träffa egge och kika lite på stan sen ska vi chilla och fixa till denise 18års middag! Ska bli kul! Puss
Isabell

Godmorgon!

Idag gick jag upp redan vid sju för att fodra hästarna och fixa stallet osv! Mamma har en otroligt snäll dotter må jag säga. Hon var nämligen ute med sina gamla kompisar igår och jag kan tänka mig att hon är en aning trött idag! Mamma som aldrig är ute är nog inte ritkigt van vid det vilda livet i lidköping om nätterna. Hehe, så när hon väll unnar sig något så får man ställa upp! Så jag är pigg och glad för att när jag gick ut imorses och skulle fodra så var det typ varmt ute! Det luktade vår och jag fick en sådan härlig känsla! Underbart :)
'
Nu snart ska jag nog snöra på mig mina springskor och springa en sväng i den fina vädret. Dock har det blivit mer molningt nu men aja, det regnar ju iaf inte. Ska rida efter det också.. Funderar dock på om jag borde rida först? Hmm, det återstår att se! Hoppas ni där ute vaknar snart också så jag inte är den enda vaken denna lördag! :)
Isabell
Ska bara mysa lite med Skralli först!

booty bounce

Ska snart bege mig ut på gösslundas vackra vägar med min påwni. Rida en liten sväng, sen ska jag nog putsa. Det behövs verkligen. Får se lite vad jag gör i ridningen idag, har inte riktigt bestämt det ännu faktiskt. Men! Fick reda på mitt svenska bös idag, och ja! Jag fick bara vg men jag vet att det inte var så bra. Hon sa dock att allting var väldigt bra gjort och skriver osv det enda som sänkte mig var mitt svenska språk. Jag skriver mycket talspråk osv. Det är jag ju faktistk väldigt medveten om! Så ni som tror att bara för att man heter Svensk i efternamn, ska man vara grym på svenska, men så är icke fallet. Jag är grym på annat, typ rida, ta hand om annas nycklar, äta och ja en jävla massa mer iaf!
Nu hör jag att Nelly gnäggar efter mig därute så nu ska jag ut och pussa lite på henne :)
Isabell

Kladdkaka

Äntligen har jag belönat mig själv med kladdkaka! Känner att efter denna hårda dag är jag värd det. Fyfan vad gött det var, men har man en stor familj får man inte särskilt stor bit! Ska se till att baka kladdkaka i min ensamhet eller något i helgen så jag kan äta massa. Så otroligt gott!
'
Nu ska jag inte göra något. Tänker absolut inte sätta foten utanför mitt hus idag igen efter den hemska turen upp till bussen imorses. Jag kände lite att jag ville dö just då, då är det inte bra väder! Ska sätta igång med EU böset, bra där!
Isabell

bara för att...

Så kan jag säga att nu har det börja regna därute också! Kul.. Ne, så kul är det inte! För att få mig på lite bättre humör så har yotube börjat sammarbeta med mig! Så här kommer det klippet som skulle upp igår egentligen! :)
Som sagt, så är hon väldigt seg och detta var ingen perfekt runda direkt. Men den bästa under hela träningen. Lägg också märke till Johans olika ljud han gör speciellt när jag hoppar oxern! Haha

baby´s got a temper

Jaaaa torsdag idag då och snart är det helg. Hur helgen ska spenderas är ännu en olöst gåta förutom att på lördagen är Denise i centrum då hennes 18års middag på harrys står på schemat :) Jag har sovit så himla konstigt inatt, och då menar jag ingen konstig sovställning utan jag har drömt sjuka drömmar! Asså brutalt sjuka drömmar, att en i min klass bror hittade jag död under en säng då jag bara såg hans händer ligga helt livlösa där! Och senare fått höra att det var en av mina kompisar ex som hade dödat honom med en kniv? Sen kom en annan tjej som ses som en psyko brud och hon var verkligen psyko! Det var helt sjukt! Sen drömde jag att på min företagsekonomi hade jag fått jobb på skara sommarland och så skulle vi bada men sen var vi i Alanya och det var asmycket random folk där. Svårt att få ner det ganska skruvade känslan i ord men ja. Det var sjukt helt enkelt!
'
Ska snart vandra mina två kilometer till bussen i denna förbannade blåsten! Blåser storm här ute.. Men, det som inte dödar det härdar! I skolan ska vi också prata om våran resa då en av våra resenärer inte kan hänga med längre!! Så jäääävla tråkigt! Vad händer eller.. Aja, ska packa nu!
Isabell
I want symmeeer!

ååååååh

Hatar att vara tjej, helvete! Jag är så jävla arg för ingenting, hej pms! Vad fan är det om eller, varför ska vi ens ha skiten för? Kunde inte killar fått det istället? Dock kan killar få det också men vi tjejer har ju brutalt! Vad är det om eller. Jag orkar ingenting, jag vill spotta på någon och sen ska jag smälla den så hårt att den inte kommer få se solen igen. Åååååååååh nej! Såja, sansa dig isabell, allt kommer gå bra. NEJ!
'
Till något annat då, förutom mitt pms utbrott så gick träningen mycket bättre än förra! Mycket med ett stort M. Dock inte alls perfekt men det kan jag inte begära eftersom hon har varit igång ordentligt högst en vecka nu. Dressyren gick mycket bättre än hoppningen idag, det är sjukt random. Men ändå skönt att dressyren funkar bra ibland också. Sista hopprundan gick någorlunda bra. Och min lillasyster silva filmade den biten så tänkte lägga upp den för skoj skull. Så nu ska jag ner och äta något och sen sova. Så alla kan slippa min dampiga ryck. Jag hatar pms, och vad jag hatar ännu mer är att jag inte kan kontrollera den! Men jag älskar min ponny. Så bra hej.
Isabell
HE! Nu vill inte youtube jobba med mig heller så nu går jag.

im going nuts

Jag blir galen på denna förbannade jävla fanskaps EU skiten! Jag ska inte ens debattera så varför försöker jag hitta massa jävla fakta som inte ens finns för?! Jo för att jag är en vänlig själ som får dåligt samvete om jag inte gör något. Röv. Dålig egenskap det där. Ibland iaf. Ska gå ner och ta mig en macka, prata lite med skralli, spöa någon sen ska jag leta efter fakta. BRA!
Isabell

Tisdag

En någorlunda lugn tisdag, morgonen var dock en aning stressad då jag gick upp 20 i 7 och jag måste gå till min buss typ 10 över sju. Bra där isabell, men jag hann ändå. Snabb som jag är! Vart nyss ute och red. Tränade mycket på av-och igångsättningar idag, även halter och lite skänkelvikningar. Galopperade inget med tanke på att det är träning imorgon så hon får gå hårdare imorgon helt enkelt. Hon kändes väldigt fin, dock väldigt spänd i halsen. Men det blåste mycket så hon hade väääldigt mycket som hon ville kolla på! Men så är det, springande råddjur är tydligen roligare än att jobba.
'
Ska snart sätta igång med EU skiten, så jävla trökigt! Orkar inte... Jo de orkar jag, men jag tycker verkligen det är så lamt och jobbigt.
Isabell
Jag i sjuan

Magnus Betnér och Björn Gustafsson

Haha snygg!

Björn är så jävla söt!

still all alone...

Har tagit min hederliga ensamma plats i gröna soffan i väntar på att klockan ska bli 20 över så jag kan få komma hem. Och käka mat, är så brutalt hungrig att jag skulle kunna käka en häst. Ne så hungrig är jag inte, men jag skulle kunna äta en höna eller något iaf. Ne jag vet inte. Italienskan sög precis som alltid, jag vill alltid slå någon varje gång jag går därifrån för att det är en av mina mest ovärdaste lektioner någonsin. Härlig känsla. Nu, snart ska jag hem, äta upp hela förrådet av mat och sen ut och rida. Mhhmm
Isabell

http://existenz.se/out.php?id=31869

Sitter i skolan och gör inget, INGET! Kom hit vid halv tio för en historia lektion till halv 11.. Och nu har jag ingen lektion för 20 i 3. Kul, jag moa och egge sitter och aggrar i soffan. Ne vi gör faktiskt ingenting, vi bara sitter. Pratar inte ens med varandra, kollar inte på varandra. Vi är bara så trötta, och sugna på kladdkaka. Det finns inget att säga längre. Förutom att jag borde skaffa mig en lägenhet i staden som alltid är full med massa kladdkaka och grädde, varför har jag inte det?
'
Sitter och kollar på existenz, vad skulle lektionsfria skoldagar vara utan existenz?
Isabell

nalle puh

Ridningen gick bra! Var inte något direkt avancerat så det kunde inte gått så mycket annat! Nelly fick ha på sig sitt nalle puh ländtäcke idag! haha, så jävla fult. Men det var lagom tjockt för hur vädret är idag så hon fick överleva, och jag då. Tycker själv det ser astöntigt ut, det är sött men nja, inget jag skulle använda direkt. Förutom idag då, men då hade jag ju inget annat val direkt ;)
'
Ska ner och äta snart, jag äter fan hela tiden. Älskar mat, fan va gött det är. Kom på förut också att jag inte har ätit något godis alls denna helgen!! Dåligt gjort, så nu är jag jätte godissugen. Bra isabell!
Skulle egentligen åkt och kollat på fotboll idag! Haha, hästtjejen ska kolla på fotboll, bra där! Men ingen skjuts till stan så det blev inget mät. Får bli någon annan dag! Puss
Isabell

Ny påwni

Idag har en ny ponny kommit till Ledsgården! Den heter Olivia och är faktiskt helsyster med min ponny Nelly, det syns faktiskt väldigt tydligen när man väll kollar. Dock har hon alltid varit ett avelsto och inte gjort så mycket mer så hon är ju inte lika snygg som nelly, men allt kan man inte få. Hehe, de andra hästarna springer runt som galningar och jätte nyfikna på den nya hästen medan hon bara chillar vid sitt hö. Haha, så ful syn. Hon är nämligen dräktig dessutom så om vi har tur så fölar hon här till sommaren! Vore askul att ha ett föl som sprang omkring här :) förra sommaren hade vi ju 2 föl, och 2 ett åringar som busade vi våra hagar. Finns typ inget sötare, brutalt!
'
Jag har varit så sneaky idag, vaknade vid halv 9 först och kände att det var en aning tidigt för mig som la mig vid halv två ungerfär inatt. Så jag somnade om jag vaknade halv 12? Va i räva, sover aldrig så länge plus att nu har jag sovit bort en jävla massa. Aja, ska ner och käka frukost snart. Sen ska nog ut och klättra med Nelly. Har faktiskt tänkt mig att ut och springa idag också! Hurtbulle, yeah man.
Isabell

Nelly makarelli

Ridningen idag gick skitbra! Gud vad bra det kändes, hon var så himla lugn och avslappnad men ändå framåt så det gick verkligen skit bra! Red i ungefär en timme med blandat skritt, trav och galopp. Hon gick till och med väldigt bra i traven idag. Galoppen var riktigt jävla bra, hon tog inte bettet någon gång eller hängde sig i ena sidan eller ryckte med huvudet eller något sånt, hon var jätte lugn och bara följde efter mina ordrar liksom :) She's awesome! Imorgon ska jag nog ut och klättra lite med henne, hon behöver gå lugnt imorgon eftersom hon har gått någorlunda hårt dessa två dagar, så hon behöver chilla lite liksom.
'
Funderar på om man ska åka in till stan ikväll igen kanske, dunno riktigt. Känner faktiskt inte för att bara sitta hemma för jag har ändå inget jag behöver plugga direkt.. Eller jo, men jag vill ändå inte sitta hemma.. Hihi. Vi får se helt enkelt!
Isabell
riktigt sugen på att börja tävla igen!

vårkänslor

Gårkvällen var väldigt trevlig! Det hände ingen speciellt eller så det var bara allmänt trevligt och kul att träffa folk. Vaknade upp hos anna imorses vid halv 9 tiden då min brutala vibration på mobilen gjorde så jag nästan fick hjärtattack! Sjukt, men då gick skjutsen hem och jag tog på mig och begav mig till matmaggan. Det var så himla gött väder verkligen! Kände verkligen att nu är det fan på väg, våren :) Ska bli så skönt, har saknat den så mycket!! Haha, borde egentligen gå och lägga mig lite men ja, det är så ljust ute så vet inte om jag kommer sova så mycket ändå. Har inte sovit så många timmar inatt nämligen! Aja, ska nog strax gå ut till mina kär ponny och rida en sväng!
Isabell

Jag lever

Nu efter min ridtur känner jag att jag har väldigt ont i mina öron på grund av att det blåser så fruktansvärt! Men annars lever jag och ridningen gick bra. Kan ju säga att hon är absolut inte halt iaf! Haha, hon studsa omkring som en liten apa, gjorde luftsprång, bockade hoppade på stället, små stegrade och allt vad hon gjorde. Pigg och frisk är hon iaf! Traven gick inte så bra med tanke på att hon är så himla spänd på grund av att det blåser, men galoppen gick bra. Då vart hon mer avslappnad och lyssnade bättre. Gjorde även lite skänkelvikningar i skritten påvägen hem och hon lyssnade riktigt bra och följde bara liksom. Hon var väll lite för trött för att streta emot. Känner att de närmaste dagarna kommer jag behöva rida endast för att få bort all hennes överskottsenergi! Så nästa vecka kanske jag kan börja rida ordentligt och få henne att jobba lite på allvar ;) Skööönt att hon är fräsch och pigg iaf, sådan lättnad!
'
Ska snart bege mig till duschen för att sedan kolla upp bussar in mot stan. Ska träffa tjejerna och sedan vidare lite party. Får se helt enkelt. Puss
Isabell

ALANYA I SOMMAR

Ååh jag är så glad! Från att gå till svintrött och seg och tråkig till asglad och ja! Herregud, vi har bokat resan nu, och det känns så verkligt. Känns som det verkligen kommer att hända! (det kommer det ju också) Men ja, innan allt var bokat var det så svårt att ens kunna tänka sig det. Känner jag då som inte har rest särskilt många gånger i mitt liv. Två tror jag det är? Så jag är brutalt taggad! :D
'
Ska nu ut till stallet och rida Nellly i blåsten, får se hur det går. Hon är säkert jätte pig men hon behöver ridas! Så skriver väll mer sedan om jag inte ramlat och brutit några ben eller så.
Isabell

my baby sat the night on fire

Sitter och gör ingenting! Borde förflytta mig ifrån internet och göra något vettigt istället.. Typ nopra mina buskar till ögonbryn. Eller läsa på lite vad jag ska säga på debatten imorgon. Men det är något som får mig att sitta kvar här och vänta på något som jag inte ens vet vad det är. BRA isabell. Ska nog ta och gå faktiskt.. Snart iaf, ska kolla runt lite först. Hehe. Har en ständig huvudvärk som kommer tillbaka till mig nästan samma tidpunkt varje dag. Det har varit så hela veckan! Alltid någon timma eller så efter jag har kommit hem ifrån skolan så sätter det igång. Bläää, ska ta tag i mitt liv, och i mina buskar (ögonbryn). Natti
Isabell

well hellooo my friends

Sitter nu på min vanliga plats i tonys säng och kollar runt på internet. Ska börja läsa lite om vad jag ska säga på debatten imorgon, ska bli väldigt kul faktiskt. Förra året var jag så hiiiimla nervös! Trodde jag skulle svimma av typ. hoppas verkligen inte jag blir så nervös denna gången.. Hehe, Jag är då Ungern, inget vidare roligt land att vara men vad ska man göra.
'
jag har gått massa idag! Först två km till bussen, för att sen ha gympa och gå omkring i skolan.. Haha men jag gick iaf 2 km med nelly nyss också! Hehe, det är skönt att gå. Men ja, behöver ju inte gå sönder mig?! Asså, vad skriver jag eller. Helt borta.
Isabell
Moi i väntan på att åka till skolan förra torsdagen

2km

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan vandra min två kilometer till bussen. Nyttigt! Dock inte alls lika roligt men, vad ska man göra när man bor i en ort som heter gösslunda.. Well well, har gympa första lektionen senare EU-tema och senare förtetagsekonomi, en någorlunda kort dag. Jag blir dock alltid jätte trött när jag kommer hem. Aja.
'
Igår var jag på gruppaudition för skara sommarland och jag tycker det gick väldigt bra faktiskt! Ska inte säga för mycket men det kändes bra iaf. Får besked senast den 1 april och ja.. Med min otur så blir det väll förmodligen inget mä´t. Men hålla tummarna ska jag göra iaf. Sen till skolan för att vara där i 2 timmar och sen ta bussen home. Sov ett tag och sen var det träning som gällde. FYFAN! Det gick så brutalt dåligt och jag var så arg. Jag var så arg så jag kunde inte sansa mig eller tänka klart. Allt gick bara bajs och jag var så ledsen. Usch, kan denna äckliga isfan dra åt helvete nu så jag kan komma igång någon gång? Plus att vi måste fixa hennes tänder. Hon är jätte jobbig i munnen plus att när jag blir arg rycker jag väldigt mycket i munnen vilket är så jävla dåligt gjort ISABELL. Och jag har ingen anledning till att försvara mig heller för jag är så medveten om att det inte är bara fel.
Jaja, tjöt tjöt tjöt, nu ska jag kila och fixa resten!
Isabell

Nelly

Ska nu ut och gå en sväng med nelly, hon har stått enda sedan onsdag förra veckan! Brutalt! Blir förmodligen ingen träning imorgon, vägarna ser ut som fan. Vågar inte rida eftersom det fortfarande är så halt men jag ska försöka gå en ordentlig sväng med henne iaf, så hon får lite motion. Skriver sen. Puss
Isabell

RSS 2.0