intagen

godmorgon gott folk! idag är fin dag vet ni varför? höhö,
jag gick upp redan vid halv sju för att rida vilket jag gjorde, gick bra och solen sken på oss :D plus att när jag kom hem gick jag inte på datorn för att kolla ifall jag hade kommit in på mitt program and guess what ?? :D I DID :D YEHEES im telling you! efter allt slit har det lönat sig, tack och lov! det var ungefär bara de jag skulle berätta så atte, japp. ska ut och sola lite nu kanske, sen till stan med sandra, lägga utan kläder för imorgon får jag mina pengar också :D niiice! och ikväll blire sandra osv osv =)
hade gött!

urk..

sitter på mammas jobb idag igen! kan ni tänka er de, så flitiga jag har varit dessa två dagar, herregudars ja! ne men nu ska vi inte överdriva, verkligen inte. sov hos sandra inatt, vid ungeför ett kanske bestämde la vi oss för att spela tennis! ja men visst då åkte vi till östby och spela tennis, haha det var kul iaf! iaf kom hem rätt sent, somna inte förrän vid kanske halv tre, skulle dock upp vid sex påmorgonen så de var ju en tabbe vill jag lova! men men, vi kom upp 10 över 6 inte så farligt :) åt en ordentlig frukost och cyklade senare till resecentrum där jag mötte upp nadia. på bussen krångla dom dära jävla ekkliga nya korten så japp nadia fick betala för mig (a)

jag har försökt jobba så gått det går, men känner att min sömnbrist tar rätt hårt på mig idag, jag tog helt enkelt en powernapp på golvet förrut, men den behövdes, sen fortsatte jag jobba! har inte gjort så överdrivet mycket idag ändå, men lite allt!

snart ska vi ta bussen tillbaka till liedköwping och då ska jag träffa sandra osv osv =) ska bli gött, sola, bada äta :r satsar på att hinna träffa tove idag också, hon åker ju till aros cupen imorgon och kommmer inte hem förrän nästa tisdag, så yes need to meet her :D engelskan därja -.- men men ska dra mig nu!
puss!

finally! :D

som sagt var och jobbade idag och jag har gjort klart skiten nu yes! :D pengar är gött har jag hört, på lördag så sätts 1000 kr in på min konto yehes love it! :D ska åka dit imorgon också fixa lite grejer men jag har mina pengar nu iaf ;) hade tänkt att åka till stan nu och dra lite men ne .. tänkte jag är hemma istället och försöker bli klar med jobbet här också sen kan jag få ännu mer pengar och schteka sönder hela sommaren! :D yes, iam a smartass!

ikväll blire fotbollsträning med tove sen träffa sandra och senare sova där, like it! =)
PEACE

lackkkkkkket

fint väder idag jao, riktigt fint faktist.. rätt trökigt att jag har fått vara barnvakt hela dagen, men sandra kom och joina mig :) har ridit idag också, det var fruktansvärt varmt men hon gick väldigt bra! det var midsommar i fredags något som dom flesta vet om antar jag, den firades med sandra, olivia och tove hemma hos olivia där vi keka middag och grejer, åkte vidare till toves pojkvän sandro där lite mer andra var, och drog sen till tört. inte så lyckat för att vara midsommar men  helt okej :) nästa år blire slävik säger jag bara!

nästa vecka äre massa träning och en tävling på helgen :D yehes.. sen helgen efter de är de tävling igen, love it! =)

nu skulle jag igentligen åka med sandra in till stan men ne.. min mamma ska ju vara en bloody bastard och be mig vara hemma, jävligt kul menar jag. så nu ska jag gå och lägga mig eller något. för imorgon ska jag jobba och ante mig ifall jag  itne får mina pengar!

sommarlov

idag är de måndag och första riktiga sommarlovsdagen sått säga, hehe sitter på mammas jobb och jobbar lite men blir så sjukt sur.. ingen lust att jobba alls.. så ne fan usch skit trökigt! men jag ska jobba klart denna boxen sen får jag se om jag gör ngt mer.. måste igentligen men.......... nej får fixa det nu!

när jag kommer hem ska jag rida både nelly och lacona sen äre fotbollsträning.. och om jag inte ska jobba imorgon också så ska jag  va med tove ikväll =)
peace

sommarlov yehes!

igår var de den 12 juni och yehes det var skolavslutning! tyvärr fick jag inga bilder alls på hur jag såg ut men jag funderar på ifall therese fick några användbara bilder, det märker vi senare isf. jag kan ju erkänna att ngr tårar fälldes faktist. höhö, men det var när lärarna började hålla sitt tal och vi skulle få våra betyg. har ju trots allt slutat nian, 9c och dalängen! kommer sakna er, en del av klassen iaf! mina betyg slutade på 14 vg och 3 g, jag är nöjd, väldigt nöjd faktist. jag har höjt mig ungefär 50 poöng denna terminen så jag har kämpat väl! hehe =) men jag skulle fått ett vg till ifall nationella skulle gått bättre men men..

ngr tjejer i klassen gick ock fikade efteråt, mysigt värre, sen åkte jag med sandra och olivia till mcd och sen hem till sandra osv osv. klassfesten började iaf vid halv sju var där vid 10 i kanske, åkte in till stan och träffa sandra och tove och hela de gänget, sen gick vi in på try it för att kolla på daniel vilket vi gjorde sen drog vi vidare osv osv :)

snart ska jag till stallet med sandra, sen ska jag till stan med sandra och sen ska jag träffa daniel!
ha de!
sommarlov och grejer nu =)
'

and oh, the promise we adored

hepp, mådde inte bättre imorses så är nu hemma i gösslunda och snyter mig varanan minut kanske? homo på att jag inte kan hänga med till liseberg nu, kul jätte kul, ja gud vad kul vi har! hoppas verkligen jag blir frisk tills på onsdag, då är de både utklädningsbrännbollen och jakobs student som jag ska på, den får man ju inte missa, och absolut inte brännbollen.

det är bara en vecka kvar nu med klassen 9c, samtidigt som det känns så jävla bra känns det lite tråkigt nu. jag kommer säkert lipa på skolavslutningen, eller så lipar jag bara för att alla andra gör de. även fast jag inte tycker om min klass särskilt mycket så är den fan bäst ändå, dom jävla stunderna vi har haft tillsammans, haha jag skrattar bara när jag tänker på det! jag kommer nog sakna 9c ändå (a)

sommarlov snart! så jävla gött, men nu ska jag försöka hitta något att sysselsätta mig med!
langar bild på mig från modevisningen i skolan i onsdags, iza har sytt klänningen =)
peace


sweet suprise

ville bara säga att jag skriver rätt jävla dåligt i vissa bloggar, typ missar lite ord och grejer.. herregud. ne men är typ sjuk nu också.. ska till liseberg med niorna imorgon men antagligen blir det inte så -.- fyfan vad sur jag blir! och jag har vart barnvakt idag och igår, hehe det var lite kul! och ja, ne men ska sova nu. älska sömn.

godnatt!

awesome

känner att min uppdatering har varit dålig nu de senaste, kommer inte ens ihåg när jag skrev sist men men här kommer helgen iaf, orkar inte skriva mer.  hähä,

fredag & lördag: fredagen satt jag bara hemma gjorde inget vad jag kommer ihåg, i lördags gick jag upp redan vi d 6 morgonen och red, jobbigt men jävligt skönt! sen vare klassfotbollen på dagen, åkte dit med mamma och mina små syskon. senare kom sandra och lite senare tove och ännu senare sandro, åkte sedan hem efter att ha bränt mina axlar och tittat på fotboll. fixade alla grejer inför söndagen.

söndag: dagen jag längtat efter jävligt länge, tävling i vara med nelly. var nervös fast ändå inte var typ nervös för att jag inte var nervös. framridningen gick piss verkligen skit dåligt, kikki var också men och tävla honr ed lätt:c också där hon fick en vägring men annars fint, hennes pojkvän carl och hans två kompisar. iaf, vi kom försent till framhoppningen jag var direkt efter kikki, och hon fick en vägring i lätt:b men de såg jätte bra ut annars! sen vare min tur, och nelly gick som en gud! så jävla duktig asså, helt sjukt. så jävla nöjd, det var ju första tävlingen efter skadan, helvete vad bra det gick.  pluset med den tävlingen var ju att jag faktist vann den tävlingen! nelly är tamigfan bäst :D

nu äre film med tove sen ikväll är det fotbollsträning
ciao!

RSS 2.0