nyåeer!

Idag är det nyår OCH min syster Nadia och min bästa vän Toves födelsedag! Så det är en riktigt speciell dag idag, grattis till er! Denna dagen är fullspäckad! Ska snart ut och rida en sväng, sen ska jag in och duscha och packa för att klockan tre är det smörgåstårta för Nadia som gäller! :) gotti gott. Så fort vi är klara med det ska jag åka in till stan för att börja göra oss iordning med sandra och olivia, hähä.. Sen så är det dags.. Klockan sju ska vi befinna oss i laiklokalen där Anna och Tove kommer vänta på oss och massa andra brudar! Ska bli svinkul, riktigt taggad :)
Igår var jag, olivia, jennifer och moa i skövde där jag hitta ett par assnygga skor som jag ska ha på mig ikväll, hittade lite andra kläder på rean också :) well well, bara att sätta igång!
Gott nytt år :)
Isabell

yeah!

Fick hem en lapp idag där det står att jag har ett paket att hämta ut ifrån posten, detta är då annas present som äntligen har kommit! Känns jävligt gött nu, för nu är ändå det viktigaste avklarat :) anna och toves presenter vill säga. Nu är det bara för mig att hitta något att ha på mig på nyår, ett par snygga klackar ska jag ha i vilket fall!
Jag och olivia tänkte åka till skövde imorgon och kolla lite, hoppas det går bara. Är nämligen djurvakt och måste fixa så att någon tar in hästarna på eftermiddagen. Hmm...
Red nelly förut, och qvittra, blev inte så länge på henne eftersom jag fick riktigt ont i bak på huvudet! Konstigt, men Nelly var riktigt  på hugget! Hon var snabb som fan, hehe! Aja, nu ska jag duscha och bli lite ren. Andreas kommer senare förhoppningsvis.
Isabell

ett år

Idag är det faktiskt ett år sen jag och andreas blev tillsammans. Lite sjukt att det är ett år, nu är vi ju inte direkt par även fast vi i princip är det så är det inte samma som det var då. Tiden går fort, dock gick vårat första halvår som vi var ihop på, sjukt långsamt. Well well.
Jag och Andreas i februari

ice cold

Kom väldigt nyss in ifrån stallet där jag har stått och klippt hela nelly i nästan två timmar. Fyfan säger jag bara. Det är ganska så okej roligt att klippa men inte när det är så kallt som det är idag, andledningen till varför jag väntade med att uppdatera bloggen var för att jag inte kunde skriva för jag hade så ont i mina fingrar.. Haha fy asså, men nu lever dem igen och jag kan skriva! Nelly blev fin iaf, ska ju hoppträna nästa vecka, och det skulle hon förmodligen inte klara av i all den päls som hade!
Mamma har styrelsemöte där nere, och jag är hungrig. Vågar inte riktigt smyga ner och äta under tiden dem har möte liksom, så vet inte riktigt vad jag ska göra.. Får väll svälta, dem måste ju åka någon gång, när är ju bara frågan..!
Snart är det nyår.. Blir nästan lite nervös? Ne det blir jag inte men lite orolig kanske.. Hur allt kommer sluta, har inte fixar så mycket som jag borde ha gjort, men jag har jumin anledningar. Annas present har inte kommit än heller och den beställde jag för över en vecka sen! Har mejlat dem två gånger och ringt än. Jävla äckel, vad ska vi göra om vi inte får den innan nyår? Jag beställde den liksom så långt i förväg för att vara säker på att jag skulle få hem den i tid. AS! Hoppas det löser sig, jag har ju en annan plan som anna ska få, dock när hon fyller på riktigt då.. Hehe, men hon kanske får den nu på nyår och den ritkigt presenten på hennes födelsedag, så lär det ju få bli ifall den inte kommer i tid!
Isabell

Ps

Helloiiiee!
Har nyss ätit lite av mammas underbara spaghetti och köttfärssås och sallad! Så jävla gött.. Nu gör jag ingenting i princip. Väntar på att det ska bli lite mindre kallt ute! Har en regel.. Jag rider inte när det är över -10 om det inte är kris då eller något för jag hatar kyla! Usch bland det värsta jag vet är att frysa... Fyfan.
Sitter och grejar med lite bilder i photoshop! Det är ganska roligt, åtminstonde är det tidsfördrivande! Kan det inte så bra, men tycker jag lyckades riktigt bra med en bild faktiskt. Sen har ju alla olika smak på bilder o allt men aja! Tänkte ladda upp några så ni får lite fina bilder och se på :)
Isabell
Jag och Nelly i Uddevalla i somras
Jag och Nelly för några dagar sedan =)
Jag och min fina kompis Olivia!

clementiner

Jag älskar clementiner, det är så otroligt gott! Brutalt!
Har precis laddat upp lite bilder på min söta ponny Nelly på facebook nu, känner att mer än jag borde få se hennes skönhet ;) Jag blir helt varm i kroppen när jag ser bilderna, hon är så söt!
Har busat lite med Nadias katt, Nala dessutom, hon är här på besök tills imorgon eftersom nadia och johan är i kumla. Alltid lika trevligt med en till cpkatt! :)
Isabell
Sneaky katt som anfaller ovanifrån!
Du har lite motstånd nu Nadia, Nala gillar mig! ;) Hehe

lördag?

Kom och tänka på det förut, det är ju lördag idag! Känns ganska konstigt att juldagen är på en lördag faktiskt.. Men men, om 7 år kommer det vara så igen (?).
Har nyss duschat och vid 3 ska jag bege ner mot staden till Olivia hade jag tänkt. Vi tänkte först åka skridskor men det blev inget mät, inte så oväntat heller att det inte skulle bli av med tanke på hur lata vi är! Haha
Isabell

hohoho

Nu är julen över hos familjen Svensk/Pasagic och alla extra medlemmar. Ännu en jul klar och ja, det blev inte så många paket för mig. Men jag hade ju faktiskt inte önskat mig något förutom pengar så jag är nöjd :) Maten var god och Kalle anka är alltid lika (?) rolig. Det är åtminstonde underhållande.
Nu ska jag sätta mig och kolla på film. Det har börjat blåsa riktigt mycket här ute och jag hoppades egentligen på att få åka in till stan och leka lite med mina vänner men det blir väll inget med det. Film får väll bli min underhållning under kvällen. Har snott lite nya filmer från min brors dator, grown ups och en till. Börjar nog med grown ups, den ska tydligen vara väldigt rolig!
God Jul på er allihopa!
Isabell

smörgåstårta

Jag älskar smörgåstårta, helt klart älskar. Som jag sa förut, jag svalt (?) mig själv förut, om man nu säger så ens? Svalt..? Aja, så jag var nog mer taggad än någon annan på den dära förbannade smörgåstårta. Den gjorde mig inte besviken för en sekund. I just love it so much. Tony fick en tröja av mig som present, han såg ut att gilla den så det blev nog bra!
Nu ska jag bara pösa... Inte röra mig en sekund till bara vänta tills jag ska gå och lägga mig, sova svin gött för att gå upp och äta riktigt god mat. Japp, så får det bli!
God Jul så länge!
Isabell

Tony 20

Godmorgon!
Idag fyller min äldsta bror 20 år. Sjukt att han faktiskt är så stor. Hehe, så idag ska vi fira honom med en underbar smörgåstårta!! Fyfan va gött det ska bli, ska seriöst svälta mig själv till ikväll så jag kan äta hur mycket som helst. Ska ner mot stan med mami sen och leta upp något fint till honom, han fyller ju trots allt 20, plus att jag fyller 18 nästa år så då får han köpa något till mig.. Hähä, det gäller att tänka efter..
Tänkte starta en tävling här på bloggen, att vi ska betta hur mycket jag kommer gå upp nu över jul och januari, med tanke på idag är det födelsedag, sen jul, sen fördelsedag x2 PLUS nyår, sen födelsedag och sen ännu en födelsedag. Ja förmodligen kommer ni inte känna igen mig efter denna jul men ja.. Det är så de går! Så ni kan ju slänga en kommentar på hur många kilo ni tror att jag kommer gå upp ;) Haha, vinnaren får ära!
Ne skämt o sido.. Egentligen är det inte så roligt att skämta om att jag kommer bli fet men aja, det är väll så jag gömmer min rädsla.. ;)
Well well, undrar vad jag ska göra nu innan vi ska ner till stan.. Kanske ut o rida? Om jag hinner det vill säga, blir nog bättre att rida efteråt tror jag. Ja de blir det nog. Ska nu leka vuxen och skicka ett mejl o klaga på försenad leverans! Hehe
Isabell
Grattis bror! :)

pulka

Igår hade jag och olivia lite julbak, iofs så gjorde vi bara pepparkakor... Och jag gillar ju inte peppakakor längre.. Sjukt konstigt, men aja. Degen är god iaf! Sen övernattade jag hos andreas och idag var och mina söta vänner iväg och åkte pulka i råda. Älskar verkligen att åka pulka. Det är så roligt och spännande, gillar att testa lite galna saker. Man vet ju aldrig ifall man kommer därifrån med båda benen i behåll liksom ;) haha. Sen åkte vi till gabbe och myste, och lite senare kom mamma och hämta mig. Kom hem till gösslunda och red en stund på Nelly. Skönt att komma upp på hästryggen igen. Haha så säger jag varje gång det var ett tag sen jag red, men det är verkligen en lättnad att sätta sig i sadeln, det är så mycket som försvinner då. Alla tankar och skit. Då är det bara jag och nelly mot världen! Haha, ne. Iaf, ska plugga lite nu. Försöka lite. Så jag får bättre samvete.
Bye bye!
Isabell

ÅÅH

jag skrev ett inlägg förrut, men nu är det borta. BRA! Jag orkar inte skriva om det, men jag säger såhär. Jag fick vg på min samhällsuppgift om nationalismen. Ville självklart ha de högsta betyget men kunde inte direkt förvänta mig det... Vet att jag slarvade med flera olika saker och egentligen fattade jag aldrig hela  uppgiften... Aja, till något bättre. Jag fick mvg på svenskan! Så jävla gött att sätta det mvg:et. Det var ju första uppgiften i svenskan så hoppas verkligen nästa går lika bra. Bra jag skriver som en kratta och har typ inget sammanhang i min text nu känner jag. Men är fortfarande lack över att allt försvann.. AJA!
Isabell

Din outfit kan ge barn rent vatten!

Så här går det till:

1. Välj en snygg outfitbild på dig själv (behöver inte vara det du har på dig idag).
2. Gå i på den HÄR hemsidan.
3. Följ instuktionerna.

När du gjort detta gör H&M en donation till Unicef så att ett barn (per outfit) kan få 
rent vatten :)
Det är helt gratis och superlätt att göra detta!

På unicefs hemsida kan du läsa mer om hur du kan hjälpa barn att
få det lite bättre!
Du kan göra all skillnad i världen, så tveka inte!

förbannade snö!

Klockan 6 imorses ringde mitt alarm och jag fick stiga upp ur min varma säng! Jag och mamma skulle nämligen till axevalla för att nelly och hazel skulle få nya skor. Detta var ett enda äventyr. Påväg ut från våran framfart fastnade vi i en snödriva. KUL! Där fick vi ställa oss och skotta bort snö, till slut kom drängen och hjälpte till och trycka, så vi kom till slut loss. Hela resan i skara gick bra, men sen. Påvägen hem, när vi är nästan i ingången till våran framfart så ser vi en stor jävla snöhög mitt på vägen! Som vi inte kommer förbi, och vi måste ut och skotta bort det.. Jahaja, över nu? Åh nej, påvägen tillbaka in i våran framfartsväg så fastnar vi i samma jävla driva som sist och kommer inte loss. Får lasta ut hästarna gå hem med dom, tack och lov är det bara 100 meter hem, sen får vi gå tillbaka och skotta, och trycka. Nästan hela familjen var ute och tryckte på den jävla bilen och trailern.. Det var kul, i 5 minuter kanske, men vi stod där i 30 minuter, bit för bit kom vi längre fram, men jag lovar vi skottade nästan hela framfartsvägen! HA! Fan va kul de var, och sen ramlade jag flera gånger eftersom det var så halt och drog i mina knän.. haha.. Jaja vi lever och ja, nu är jag lite starkare! Nu är jag både mätt och trött.. Plus att det har börjat snöa ännu mer nu, så jag kommer väll antagligen vara tvungen att vara hemma idag också.. Mitt lov kommer bestå av ensamhet, vila och fastna i snödrivor!
Isabell

go ask alice

Oj? såg nu att klockan redan är kvart i ett, hehe. Trodde inte den var så mycket, känner lukten av mat och jag längtar brutalt efter mat. Vaknade verkligen upp med känslan att jag bara ville äta. Äta massa god mat! Tur att det är jul nudå, det är ju det man brukar göra! :)
Har börjat läsa i min engelskabok som vi ska läsa över lovet, och jag som brukar hata engelska böcker kan säga att jag älskar denna bok! Har inte läst så mycket ännu, men jag verkligen kände det från första sidan! Sjutk. Den heter "go ask alice" och handlar om en tjej som kommer in i drogvanor. Sånt som jag tycker är väldigt intressant, men som sagt. Trodde inte att den skulle vara bra eftersom det är en engelska bok. Hatar att läsa böcker på engelska.. Men denna är grymming så det ska bli ett nöje att läsa över lovet! Har också svenska inlämning som jag borde börja med. Ska försöka börja jobba med den idag, när jag ändå är ledig. Kan försöka göra det mesta liksom.
Igår kväll hade jag jurassic park maraton! Så jävla grymma filmer, älskar dom. Och ni som säger något annat, kan dra något gammalt över er! Jurassic park <3
Isabell

Jullov

Den 17:onde är det idag och det betyder jullov och spex! Skippade julavslutningen idag för jag kände att jag behövde vara hemma och vila inför ikväll. Det var väll ingen katastrof heller eftersom vi knappt gör någon på julavslutningen. Gött och stanna hemma var det iaf, mindre gött var det att jag inte kunde somna om. Har knappt sovit något inatt pga av min hosta och så är jag så förbannat snorig! Usch och fy, hatar att vara förkyld. Får se hur det går ikväll, förhoppningsvis blir det lite bättre iaf. Ska om en timma äta lite lunch för att sedan åka ner mot staden och fixa o bös för ikväll. Det är genrep klockan 14.30 så då ska vi vara på plats i aulan. Hoppas det blir lyckat ikväll nu :) är taggad till tusen, hehe.
Hade pragkväll igår också, var sjukt nervös till en början för att jag och moa skulle redovisa för massa föräldrar, men den släppte så fort jag kom upp på "scen". Då gick allt som en plätt, och till och med mamma sa att det var riktigt bra! Hehe, pappa var även på plats och kollade. Roligt de :) Men nu ska jag kika vidare, fixa mig lite och hitta en förbannat röd tröja. Ses!
Isabell
Det är detta sköna gänget ni kommer få se på scenen ikväll!

läskigt!!!

Spelade precis ett spel på sonnys dator som var svin läskigt! Seriöst asså, ett spel som är gjort endast för att göra så människor blir rädda. Min bror skrek lite förrut för att han blev så rädd, och jag vågade knappt spela i 5 minuter. Det skulle gå bra om jag inte behövde höra musiken för det är den som alltid är värst! Jag skulle klara av det enkelt utan den läskiga musiken! Men ja, nu har jag vaknat till iaf efter några minuter på det spelet. Haha, sjukt hur mesig jag är..
Missade båda bussarna idag, första med flit med andra för att det var så brutalt mycket trafik påväg till resecentrum! Köade massor bara för en liten sväng typ. Men andreas kom som räddaren i nöden :) Så nu är jag hemma. Har fått en ny tid hos tandregleringen. I januari ska jag dit så ska dom ta mått osv för att jag ska få tandställning!!!! Sjukt vad jag längtar dit. Kommer väll förmodligen se ut som ett as och ha det as ont me det kommer bli bra efteråt. När jag har mina raka tänder och ingen cptand som skulle kunna döda någon.. Hehe.
Ska nog kolla på seabiscit nu, en hästfilm.. Hihi, riktigt bra faktiskt, nu var det länge sen jag såg den så tänkte färska upp mitt minne lite. Imorgon kommer bli en lite stressad dag. Direkt efter skolan genrep inför spexet och inte långt efter det ska vi ha pragkväll i skolan, där jag och moa ska redovisa Franz. Yeah, framför 120 föräldrar... Wish me luck :)
Isabell

duschen

orkar inte skriva egentligen, orkar inte ens göra stor bokstav. kul tjej! ska gå ner och duscha nu, går väll och lägger mig snart också. är så trött..... lov snart, i need it! och på fredag är det spexet! wohooo!!
isabell

ojojoj

Nu var det fruktansvärt länge sen jag skrev något här, och det beror väll på olika andledningar. Dels för att jag inte har orkat, och dels för att det har hänt massa bös som jag inte vill skriva om. Bara att glömma, gå vidare och släppa. Usch och fy o blä! Men! Nu är det mesta bra, livet flyter på som vanligt och det jag inte vill ha i mitt liv finns inte där. Har inte särskilt mycket kvar i skolan, vilket är jävligt gött. Har någon diskussionssak kvar men inget plugg så mitt lov har väll i princip börjat. Jag gör inte särskilt mycket i skolan iaf. Har även ridit flera gånger det senaste vilket är så gött! Red idag senast och det var roligt :) Dock känns hon lite konstig som att hon inte vill.. hoppas verkligen inte det är så. Ska nog vara med på de två sista johanträningarna innan dem slutar så får se då helt enkelt när hon är på bar mark sått säga!
Imorgon ska vi spela in mer till våran film som ska visas upp på julspexet! Ska bli så jävla roligt!!
Ha de bra!
Isabell :)

RSS 2.0