sometimes love, gives us more than one option

JA JÄVLAR! fick ett lite weirdo sms om att jag inte uppdaterar min blogg tillräckligt.. tror de var malin (?) kan de vara så? iaf, när jag väl gick in för att kolla så var de ett ordentligt tag sen! senaste uppdatering var första dagen på sommarlovet! och ja, nu är de i princip bara två veckor kvar tills skolan drar igång igen.. sjukt! då jag skrev de senaste inlägget var allt frid o fröjd! dock någon veckan senare vändes hela min värld up side down.. denna sommaren har varit mer än spännande! om man nu kan säga så.. de kanske inte var korrekt svenska, jag vet inte. det är i princip ingen som läser min blogg efter den dåliga uppdateringen så vem ska döma mig? hehe.
Iaf, sommaren 2010 har varit en bra sommar, ordet bra är så perfekt för denna sommaren, den har varit sjukt händelserik! jag och mina vänner bara väntade och bad om lite spänning i slutet av skolan och sen bara POFF! så har vi inte någon kontroll någonstans! Denna sommaren har även varit väldigt sjuk! sjuk är också ett bra ord som beskrivning, och lagom! Den enda fronten som har varit jobbig är väll lite kärleken kanske... hmm men mest hobbyn, min lilla ponny Nelly har varit halt nästan hela sommaren, idag var den första ridturen på fem veckor! sjukt lång tid. men hennes kota började cepa igen, vilket inte är bra. ska sätta igång henne lite lugnt nu så får vi se hur de utvecklar sig.. detta kanske är våran sista tid ihop..
men! nu har jag skrivit långt! orkar inte mer, så nästa gång om kanske 2 månader uppdaterar jag den igen ;) kanske dags att ta bort bloggen..? well well
de var väll allt för mig!
hade fint :)
Isabell

RSS 2.0