maja, skövde, otto, erik, erik

Idag har jag haft min första körlektion, gick BRA!! haha, ska köra igen nästa måndag, blir nice. Snart drar jag, maja, erik och otto på äventyr i skövde. Känner jag lukten av donken? Yes mam, i fucking do.
Isabell ¨

vad ska man säga?

Jo tack till alla som hjälpte till på festen, tack alla mina älskade vänner för att ni gjorde min dag grym (och hjälpte mig lindra min snefylla) tack för alla fina presenter, trevlig sällskap, tack underbara pojkvän, och min underbara mamma och syster!! Hehe, ja.. Jag fick snefylla på min egna fest? Fail? Kind of, vet liksom inte riktigt. Eller jo jag vet exakt faktiskt, jag söp med alldeles för lite sömn i kroppen och lite för mycket spänning i mig. Om det inte skulle vart min fest skulle det nog gått men jag pallade till slut inte mer, därav min snefylla. Men JAJA. Det var sköj ändå och jag är nöjd så länge dem andra är nöjda <3 Här kommer lite pix, jag kommer vara väldigt ego eftersom i fredags var kamerna på min sida, HELt otroligt!
Isabell
mina fina presenter från alla mina älsklingar!

18 års fest

Nu strax åker vi till tolsjö och gör kaozz!!
Isabell

Reptile, tagga slyns just de

Hehe, just det:
Ikväll smäller det! Fattar ni det?! Har handlat så jävla mycket chips, salta pinnar och dricka! Djävulen vad sköj det ska bli, hoppas jag. Truuuly! :D strax ska jag förbereda mig mentalt för att gå ner och raka mina ben, var ett tag sen. Regnskogen ska nu skövlas! Sen ska jag försöka sova lite, är så tröttis! Har sovit dåligt och haft massa saker i huvudet hela dagen, men nu börjar ställningar kvarstå så nu jävlar! NU ska jag och min bror fira våran 18års dag, finns fan inget som hindrar mig ikväll! ååååhdeeeiiii!
Isabell

nuså

Imorgon är det dagen D. Det är bara mer och mer folk som frågar ifall dem får komma och det är nu jag börjar sätta stopp, även fast jag vill att hela världen ska vara där och ha en awesome time!! (haha?) (så många är det inte, vill bara vara cool) Men iaf, imorgon har jag ett tidschema, ett pressat ett. Hehe, ne men jaja. Det är itne så jobbigt ska bara köpa massa chips och skit, raka mina ben och lägga på lite slynmakeup and then im ready to party my ass off!!! Hehe, kingeling, taggad brud går nu och lägger sig. Ska få en liten blund sömn iaf, vill bara ha imorgn nuee!!
Isabell

önskelista till present/ julklapp

(förmågan att kunna pissa regnbåge! )

livet är orättvist

Försöker ge det lite mer rättvisa. http://www.provabingo.se.
Isabell

katter förgyller min dag


nu jävlar

Fick idag brev hem om att jag har körkorts tillstånd, YES! Nu kan inte mamma skylla på något annat än just hennes feghet. Men den ska vi ändra på för nu ska jag lära mig köra bil, vi kommer bli så bra kompisar jag och bilen! Helt fantastiskt!

Super White girl problems

http://superwhitegirlproblems.tumblr.com/

belliz "thug4lajf" svensk


åååh jävlar

Har varit och provridit en häst, det gick bra. Sjukt svårt att säga så mycket mer med tanke på att det var första gången jag satte upp på hästen, får se efter nästa tisdag helt enkelt om vi klickar. Då ska vi nämligen hoppträna. Och om det funkar bra, ska vi även ut och tävla lite. Vore nice, så jag slipper ruttna som dressyrtant. Och säger bara, ni som påstår att ridning inte är jobbigt, go fuck yourself. HELVETE, vad jag var trött. Jag red med varje liten muskel jag hade och jag ses ändå som någorlunda vältränad? Eller? Kanske bara jag som tror det. hehe, ne men jag är inte lite tränad, inte helt slapp.... Hehe (snälla säg att jag är vältränad..) Ne. Men mja. Nu ska jag sova. (åt donken förut, SÅ NICe)
Isabell

Beställt körlektion

Kommer äga runt lite på lidköpings gator om en vecka, 11.05 ska jag och conny sätta oss i bilen och köra lite. Det kommer bli nice, ni som vill se hur grym jag är, stanna ute. Ni som är rädda för mig, stanna inne. Finns dock ingen anledning till att vara rädd med tanke på att jag är naturbegåvning på att köra. Det är som att jag både gjordes och föddes bakom ratten. Helt otroligt. (Kan snart starta ordentligt, utan att motorn morrar åt mig.) Nu  snart ska jag sova och sen läsa på debatten imorgon. Ni hörde mig, jag ska första sova sen ska jag läsa på? Just det. Skanks.
Isabell
'
Slänger upp en bild på min fina pojke. Jag är inget peddo, han är faktiskt bara ett år yngre. Även fast bilden förvirrar mig (jag undrar med ibland) <3

jag är ont i huvudet

Jag är inte hungrig, men kommer bli hungrig. Har ont i huvudet så borde egentligen äta något. Eller dricka något. Men jag känner att jag inte kan äta för mycket, så vad ska jag äta? Jag vill ju inte bli hungrig när jag har teorikurs. Ska även beställa min första körlektion, fan va king jag kommer vara. Hoppas jag. KAn någon bara lösa mitt dilemma? Hur mycket ska man äta? Hur mycket ska man inte äta? Dricka, supa? Knulla? Allt. GIVE ME SOME ANSWERS!!!
Isabell

tänkte bara säga vad jag är sugen på men inte fått

TACOS??! AAAH, vart är min tacos? Jag skulle fått tacos i helgen? Men jag hitta ingen tacos? Leker den kurragömma or where are you tacos :(. En stor fet sallad. Med ASmycket gurka, fetaost, sallad, tomater, lök, vinäger, olja, salt och peppar. So good. Vill ha den i min mun nu. Och sen alla resterande saker som jag är sugen på oavsett, pizza, dönk, cola, cheese doodles (åt de igår), kakor, bullar, choklad m.m. Det finns ingen gräns. Jag vill bara ha allt. När jag blir stor ska jag öppna en egen affär för endast mig själv, med allt jag vill ha i den. Den skulle jag ju gå vinst på brutus! Kanske framtida karriär? En egen affär för min egna personliga behov? I would like that.
Isabell
Skulle också vilja ha en liten tisse som låg på min axel nu och kurrade!!

never make eye contact while eating a banana


oh sunny day

Vet ni vad eller? Det är mindre en vecka kvar till min och min brors fest?!?!? Det är helt cpigt, jag är så taggad. Och jag vet att mina älskade kompisar är också!! Allt mina tankar ligger på nu är att vi måste köpa chips, MAAASSA chips. Det kommer bli nice. Det är en jävla massa som redan nu klickat i att dem kommer och hoppas det blir mer. Så jag kan köpa ännu mer chips, hehe. Så jävla nice. Testar min klänning titt som tätt och längtar tills mina skor kommr. (ja, jag vill att min fest ska vara som på MTV, Sweet sixteen!) Så nice. Om festen blir oninja, vad gör jag då? Finns det någon mening med livet som oninja? Don't think soo! Ska nu rensa min garde. Den är full av skit. Poo, shit.
Isabell

ja fast ne fast ja


im an hard working woman

HE? Det är jag inte. Jag bara chillar. Ska snart sätta på mig sportbhn..? Och ut och springa så är jag riktigt nöjd med mig själv. Gick upp tidigt och red imorses, eller jag vid nio tio typ. Hehe. Need the sleep. Och så ska jag plugga för ikväll ska jag inte röra min feta röv en meter. Den ska få chilla. Har kväljningar i halsen också eftersom jag sitter och läser om tidelag. Jag och denise ska ha de som debattämne, vad har vi gett oss in på? Ska vi sitta där opartiska och lyssna på när folk debatterar om det ämnet? Den som är FÖR äckelskaperna kommer jag en sen natt, klä ut mig och spöa. Så ni som läser detta från min klass, passa er :)
Isabell

all i wanted was to fall inlove, just fall in love


halå, en snabbis

Är trött och orkar itne vara rolig. Thats not my thang today man. Seriously. Dont try to make me funny! SHUT UP!
Isabell

all alone

Klockan är tio i 9 här i byrån (och överallt annars i guess) och jag är så ensam, så hungrig, dont know what to do... Erik har snott mina hörlurar så jag hör lärarna snackar skit om varandra... Wtf? Och vissa elever. Ska efter detta söka upp dessa elever och be dem betala en viss summa för att jag ska berätta denna information jag nu sitter inne på. Vilket jävla företag! Att jag tänkte på det tidigare när jag hade företagsekonomi?? Torbjörn hade loved it! Totally loved it! Han skulle ju vart den som betalade mest. Well well, off to go. Religion my ass.
Isabell

pizza

Dem gör hemlagad pizza där nere... Känner lukten som gör mig helt galen. För jag är så sjukt hungrig. I want it noooow!!! now man, now!!! Hur ser vädret ut? Kanske ska ut och rida om det inte regnar längre, vore nice. Min mamma är ju så mesig så jag får inte gå ut och övningsköra iaf. sköj!! Jaja, hungrig as i am, ska lämna detta nu. Need food yao. Mannen.
Isabell

baby i wont stop

Assåå.. Varför gör jag såhär mot mig själv? Lyssnar på min party lista jag ska ha på min fest... Så nu sitter jag här igen och bara lääängtar tills nästa gång jag ska festa. Vilket inte är förän nästa vecka på min 18års fest!!! Why oh whyy man??? Varför så lång tid dit? Och varför har jag bestämt mig för att ta det lugnt till helgen? Det är måndag och här sitter jag och gungar fram och tillbaka och försöker vara diskret så mina bröder inte ser hur jag smygdansar. Åhhh
Isabell

monohybrid

Fucking love this shit. Älskar att sätta mig och läsa om genetik, alleler, DNA och inte minst Dihybrid nedvärning????? Om en vecka är det över. Du klarar detta Isabell. Letar efter skralli, saknar henne.. Where are you my löve? Skulle bara säga det, this sucks enormous cock. Get it?
Isabell

paranoid of getting lost or that i might lose


Sköj.

Ja, S. K. Ö. J. Gissa vad? Jo jag kommer förmodligen inte få av mig min tandställning innan studenten. VA? Varför inte. Vem måste man nulla för att få raka tänder? Eller spöa, eller bara betala en jävla massa pengar. Vad är problemet. Säg inte till mig att det inte är långt kvar på min tid med tandställning och den senare gången jag kommer så är det tydligen 9 månader kvar. Jag erkänner, jag lipade! Jag blev så jävla arg, är fortfarande arg. Har väntat hundra tusen år (iaf 6år) på att få in den här jävla tandställningen och få raka tänder. SÅ. Dem dagarna som förmodligen kommer bli flera av de lyckligaste dagarna i  mitt liv kommer jag ha tandställning på. Varför? Varför ni såhär mot mig. Ta bara ut den äckliga jävla stålskiten jag har i truten och låt mig få le med mina tänder på bilderna! Eller när som helst!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sköj.
Isabell
Så sköj är detta.

hatar dagen efter

Jag är ej bakis, har fått min pizza, tagit mig en dusch och ska snart dra mg från nadias lägenhet. Det har varit så gött at få ha den för mig själv några dagar. FF all the fucking time, kan  de bli bättre? Hehe. Min väska blir brutalt tung så jag vet nte riktigt hur jag ska klara detta men jag får väll överleva på något vis. Hehe... I hope. Gotta go. Skanks.
Isabell

pizza och tre månader

Vem kommer med pizza till mig??tell me nooow, i want it noow, i need it, i love it, im.. you know. ge mig pizz....
(3 måndagar med erik idag, hjärtis)
isabell

fredagsmys? HE! (jo lite)

Jag är så taggad va! Har högsta volym hos min syster och dansar lite lätt för mig själv och katterna. Haha.. Ne inte riktigt högsta volym, vill inte att securitas ska komma och jag dansar inte framför katterna. SÅ pervers är jag ej. Hehe. Men min debut - krog kväll ikväll! i likdöping, var ju cool förra veckan med och uttnyttjade mina 18 fyllda år. Hehe. OCh ikväll ska jag uttnytja dom ännu mer. Hört att det finns en stripstång på stadt? hehe. Det är inte jag som ska vara på den. Utan jag vill bara se den, för att känna mig så myndig som möjligt (?). Aja, ska nu göra mig vocker. Ha de så nice. För det ska jag ha det. :)
Isabell

asså....

Förlååt bloggen!!! Det är inte meningn att inte skriva på en dag. Men snart är jag pågång igen. Bor hos min syster nämligen, orkar inte fixa något internet till min egna dator där.. Hehe. Well well... Nu ska jag dit igen och kolla så katterna inte har rivt stället! PUSS!
Isabell

sexy... But still not so sexy


vill bara visa hur duktig jag är

Så inte allt kämpande var förgäves! Idag tvingade jag upp mig själv ifrån sängen klockan SEX. SEX! Hör ni detta? (läser detta). Har nu duschat och ätit frukost, och snabb som jag är har jag en timme tillgodo. Så nu ska jag bara slappa för att sedan dra mig till stenhammar och ta bussen till tandläkaren. Får se vad dem ska hitta på idag då med mina tänder!!! Åh, ge mig lite cred, jagpallar inte med mig själv snat.
Isabell

i took a sip, from my devil's cup


älskar presenter

HEhe, eller? Ja:
fick denna kudden av sillen idag som försenad 18års present! Haha, älskar denna bilden av hela mitt hjärta så kunde inte vara mer än glad för den. Nu kommer jag sova gott framöver! Har precis varit ute och ridit en sväng på fettot ni ser på bild (kudden, inte mig)  och nu ska jag ut och springa. Seeen ska jag kaaaaanske ta tag i svenskan. Kanske.. Hehe
Isabell

Donk, sneaky och otörstig

Måndagen har varit bra. Var tröttare än tröttast imorses... Kändes sådär, att gå upp klockan halv sju, jag vill sova ut! Längtar tills onsdag för då ska jag få bo i min systers lägenhet från onsdag till lördag. Ska bli skönt, att få bo själv lite. Vill så gärna redan nu flytta hemifrån. Dock har jag inte riktigt pengarna för det ännu så får väll vänta och ta vara på dessa tillfällen nadia lämnar sitt hus! Ska leka med hennes kattisar. Fula/söta är dem.. Hihi. Och nu ska jag göra, vadå? Vet inte. Ta en promenad. Men det är mörtk och jag vet tt jag kommer bli rädd och vilja gå hem snabbt igen. Eller plugga. Borde egentligen. Men orkar inte. Orkar inte alls! Jo, kom igen Isabell. KOM IGEN.
Isabell

jag är en trött själ

Och en väldig hungrig en. Någon som har mat? Lite food någon kan anstränga sig med att ge till mig? Im so hungry... Och jag orkar inte mer lektioner. Vill bara ha massa mat. It would be sooo goood. Soooooo Gooood man!
Like kitties
Isabell

we all have stories, we´ll never tell.


skåne och dressyrtränar

Undrar, varför? Ska jag få för mig att blogga när man kommer hem från krogen (fokusera på krogen) klockan 3 på natten, inte det smartaste! Var förmodligen olivia som föreslog det, hon är den dumma av oss. Men vi hade sköj! jävligt sköj.
Kom nyss in från stallet, har varit och dressyrtränat för rebecka och det gick riktigt bra! Nu ska jag bli dressyrtant, kul? Ja, de ska bli kul. Nelly är så himla duktig och fin så tror detta kan bli riktigt bra. Är faktiskt taggad för att komma ut och tävla lite! Har inte tävlat sen i maj liksom???? Om jag inte tävlar snart kan jag lika gärna sluta rida. Men nu är det bara träna vidare så vi faktiskt kommer någotstans.
Isabell

ville bara sägar...

JAg och olle, ägde precis, två bösar, som tror dem är grymma på ridning (lite grymma är dem, en aning rika också) dem ville ligga med oss. (vill inte nämna deras namn,)Vi sket i dom, thomas rädda oss. Fucking love thomas man. DUde. THOMAS<3
ISABELL

festa med lite rika hästpojkar

Tror ni jag får några gratisdrinkar med denna minen? I think so.... Hehe nu sveper vi lite, (olivia ska bara borsta håret)

onsdag kväll, vad tittar du på?


mina beeen

Jag och mosi bestämde oss för utforska gösslundas vildmarker genom en promenad. Det gjorde vi, stötte på ett och annat, zombies, jättar. Shit you know. Jag vill inte ens tala om hur långt vi gick. Det var så långt. Men nu känns det skönt, detta kan vi vara nöjda med! Hehe, fick hem min klänning idag, lööv it. Hehe. Nu är det bara min fest som ska komma också. Så blir allt så nice. Imorgon åker jag till skåne, till Breeders! De ni! Kommer götta mig i skåne, med massa snygga hästar och rika pojkar. Äntligen ska frugan med också, efter många om och men! Och fredag, då är det vi som intar breeders barer. (löjligaste ever) MEN. Det kommer vara nice.
Isabell

an ideal husband

Jag har.. Eller igår kollade jag på min rubrik på youtube, de var sköj! Älskar alla gameldagsa (?) kläder och hur em pratar.. så fint. Igår så spräckte jag även mina favvobrallor. Mitt under räva och pussa. Dem är lite för stora så jag brukar alltid gå och sträcka på mina ben så åker upp, men igår var det sista gången. Det lät på riktigt som att jag sket! La fetaste fisen mitt i vårat studielandskap bland en massa killar.. Det var lite pinsamt så i chock (och skämshet) så började jag skrika att dem gick sönder.. Oh no... :( Kändes sådär, sen så hitta jag ett par nya jeans, men då funka inte mitt kort. jaha :( nu ska jag ha mentorstid med bjooern. Hhee. jag är så trött.
Isabell

i love my dad, my mum and my dildo


eh..vad

vad var det jag skulle göra? För jag skulle göra något, det är jag säker på. Men vad? Whatta? Tänkte att idag är duktig åker hem tidigt, rider tidigt, hinner till och med en löprunda som avslutas med masa ägg i min mun. Så gött. Har läst igenom historian, nu skiter jag i detta. Det får gå som det går va. Fick iaf 50 poäng av 50 möjliga av börje. Han älskar mig iaf. I just know that. The way he looked at him on the naturekunskap (?) ni fattar. Men det var fortfarande något jag skulle göra... Vad kan det ha varit?? Vaaad... Vaaaad...... Så jävla hopplös. Går väll ner och äter igen då. Vad annars? GODAS!
Isabell

im so pissed

Bokstavligen. Hade en dov lukt av kattpiss som förföljde mig hela ridturen. Tänkte va i helvete, har någon av katterna pissat på nelly är vad är det frågan om? Kommer hem, tar av mig hjälmen och blir slagen i face av kattpiss. Alltså för att sammanställa någon kattjävel har pissat antingen i min hjälm eller på mitt hjälmskydd?!?!? Eller så är det så jävla svettigt i hjälmen att det börjar lukta piss. VA?! varför pissar man på en hjälm? Måste väll köpa en ny nudå om jag kan fixa detta. Jävla kattjävel! Så nu ska jag ut och springa. För att sedan äta så jävla mycket. Peace
Isabell

well aren't you a annoying little fuck


ja...

Idag har varit en dag då inget händz.. Ska väll ut och rida snart. När jag fårt tillbaka livslusten. Ne jag fick faktiskt tillbaka den snabbt när jag kom hem och insåg att vi både hade chips, cöla och skulle göra en asgod sallad till lunch. Och just nu så gör också min lillasyster kladdis. Jag älskar mat. Uppriktigt, fucking love that shit man. (börjar träna imorgon. ne.) Gårkvällen var svinrolig. Jag garvar bara mer och mer efter allt som kommer upp i mitt lilla huvud. Och just deja, beställt studentmössa. Storlek 54. Kul, minihuvud. Men jag ska ta studenten ändå med mitt minihuvud. Och vi kommer ha de så nice!
Isabell

piercat mig (säg inget till mamma)

behöver nog fixa mina ögonbryn snart.. moa?

18 fo shoo

Har precis betalat lite räkningar (en) och studentkryssningen, känner mig grym. Och vuxen, inte att förglömma! Nu ska jag ner och pussa skralli godnat och sen drar jag iväg på vuxen party. Just för att jag är så vuxen. (HE) Alkohol, i min mun. Nu. Tack.
Isabell
i was a little scared...
but now im loaded.. (sådan där grym röst man hör i filmer)

livet är en hora

Priset för att bli lycklig blir bara högre och högre

.

RSS 2.0