jag fattar, varför du.

när du kändes som närmast, var du så långt borta. du var bara i min tankar, och jag vet det jag gjorde var fel pågrund av hur jag känner. fast du vet ju inte om de. och om du skulle få reda på det skulle det väll inte stanna i dina tankar. jag önskar otroligt att det var du som var mig så närma. för du var inte som alla andra. du skulle inte vara så gullig hela tiden. du skulle inte vara särskilt vitsig eller ödmjuk. utan du var bara du. du var liksom.. bara allmänt trevlig. snäll, och förstående. du bara för bra. för bra för allt, för alla, för mig. jag fattar, varför du. <,3


ännu en trevlig kväll/natt

mjaa, var ska man börja.. gårdagen var toppen helt enkelt! (y) började kvällen med att ta bussen till maria och bella för att sedan gå till marias syster, ( tack för mackan marre ;d ) och sedan till ivve och hade självaste festen dååva, och jag tackar och bugar för att jag fick komma för att det var en väldans trevlig kväll. kunde man dock inte tro när man kom dit först alla satt mest som hösäckar vi köksbordet och gjorde ingenting, men anton var på g, haha! den grabben asså, för go. sen iaf, när alla kommit och alla fått i sig lite blev det en heelt annan stämning, en mycket bättre för den delen! vi dansade för hela slanten, mahah. men som sagt på nått jävla vänster fick jag en armbåge på näsan och började blöda näseblod! ;o och jag droppade över hela toan och på min vita tröja! men den är tvättad nu som jag lever. och jag torkade upp efter mig på toan. sen på natten vare bara att dra sig hemmåt! tack alla för en toppen kväll, får göras om! :) <3

min bror, och min tvilling bror och brink lanade hela jävla natten så jag vaknade ungefär var tredje tima för dom hade ett sånt jävla liv. men sen till slut blev klockan faktist nio på morgonen och kikko ringde mig och vi begav oss ut till stallet. red i denna kylan! uusch vad kallt det var men trevligt ! :) och nu sitter jag här, ska nog snart hoppa in i duschen för att tiden rinner iväg som bara den ;o skriver nog mer sen :)
hade fint! isabell

gårdagen, och dagen

igår kväll pallrade jag mig hela vägen till anna gatan för att träffa min kära syster och carroo :) johan var här då med. åt bacon och ägg sen fick jag skjuts till tofta, gick och la mig direkt var sviiiin trött.

klockan 20 över åtta väcker min syster mig ;o buuu på de! men hon är ju trevlig så jag gick upp, drog mig in i duschen efter tag för att jag och nadoo skulle till staden :) och där inhandlade jag mig ett par nya trosor :r och en deo. så nu har jag bara 200 kr kvar.. men ska få lite pengar av olivia för tröjan ngn dag. hehe. iaf sen efter det gick vi till margretelund för äta mat på anna gatan med carro, gött vare iaf! takk carro ;P och nu sitter jag här.. överväger om jag ska rida idag eller inte , men jag tror inte det blir så :/ är så sjukt trött. dessutom ahr jag ingen skjuts och så kommer det tar år innan jag kommer tillbaka... får rida imorgon såklart! älskar hästen..

och ikväll blire nog fest med maria och bella! :) taggar redan, har saknat maria otroligt mkt! uusch på att vi int har träffats, men ikväll blire ändring på det. hoppas på det bästa! :) <3

ska snart dra mig till tofta igen, puss! :)

utmaning

ahh, nu har då min sjävlaste syster Nadia utmanat mig så här kommer min lista :)


Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. jag kan vara otrolig blyg!

2. jag tror inte att jag kommer bli framgångsrik med hästar, vilket jag igentligen vill bli men.

3. jag är rädd för mörkt vatten, och har lätt att inbilla mig grejer.

4. äääälskar ostbågar!

5. tycker inte om att shoppa särskilt mkt.

6. jag går hellre runt i underkläder än med jeans osv när jag är ensam hemma.

7. jag hör jätte dåligt, och kan vara cepi seg i hjärnan.

Dom som jag utmanar får bli.

victoria - tove - therese - caroline - fanny - emeliemalin 

mjaa, så gåre.

the city lidköping

halloj, kom alldeles nyss hem ifrån en trevlig runda på stan med klara :) fick mina pengar idag, så jag tog chansen och inhanlade en ny bh och en jätte gullig tröja. letade även efter ett par passande skor att ha på julbalen men hittade inte ngr riktigt som jag vill ha dem. men det är ju ett tag kvar så atte. iaf, jag och klara gick till henrys och oss varsin macka md saft, mycket gott och mycket behövligt. hungrade nog nästan ihjäl där, och som efterrätt tog vi oss varsin chokladboll :r inte helt ska jag säga er. satt och tjöta o prata om allt som har hänt, kommer hända osv. mycket trevligt! och nu sitter jag här. och ska pallra mig teve rummet och kolla på americas funniest homevideos;)
hade fint så länge,
ochee, grattis philip! :)

freway lemon,

skit god efter man har damsugit ett rum som såg ut som ett dam hål. herregud. iaf, igår blev de julia för hela slanta ;D träffade henne vid rexam sen drog vi till hjertbergs pratade och skvallrade. sen gick vi vidare med fniss i halsen till villa och träffade johan, och senare coffe. gick omkring där ett tag, blev rätt trist, det var inte så mkt folk och jag tror villa ledde så det var inte direkt ngn stämning, dessutom var de cepi kallt! så vi vandrade hela vägen hem till mig i tofta, köpte lito godis på ica först. sen när vi väll kom hit hann vi knappt ta av oss kläderna kändes det som, för då skulle vi "förbi" johans sista minuten lan hos honom. så det var bara på med skorna igen och börja vandra :) men med julia går allt, härlig flicka det där.  när vi kom dit träffade vi mattias och patrik utanför men dom skulle precis dra så det blev bara ett snabbt hej och sen in i värmen, när vi väll satt där satt jag och julia å garva åt våran humor medans coffe och johan, mest skratta åt oss, inte med oss.. töntar. iaf vi drog hem till mig ännu en gång, och snacka om att vi var möra i benen när vi kommit hem, vandrade som fan. och inte mer med det så cyklade jag ju föfan ut til stallet på morgonen.. keep up the good work bello! :) sen vid en väldigt sen tid så gick vi och la oss. tack för en jätte trevlig kväll julia :) <3


bike lajk

jag tog mig orken och cyklade hela vägen ifrån tofta till gösslunda för att rida. och jag kan säga att jag var rätt slut när jag kom tillbaka efter att ha cyklat dit, ridit, cyklat hem osv. men jag fick pizza hos mamma så jag klarade mig rätt bra ändå (a). när jag kom hem hoppade jag iaf in i duschen och nu sitter jag är. som vanligt. ska snart fixa mig och dra mig utåt :)


<3


yepp, i think its called love..?

28 oktober

yes, nu har olivia lämnat lidköping och snart sverige också skulle jag tro.  gött och slippa henne, eller inte. det blir ju föfan inget höst lov utan henne! men jag har kikki som tur är. och sarah, och julia och massa andra =) vaknade nyss, satte mig och försökte få igång internet skiten men det gick åt helvete helt enkelt, jag lät mig flytta in datorn till papis rum så länge, tills sonny och tony kommer tillbaka med routern. då jävlar kommer det gå åt tusan! man får väll iaf hoppas. ska snart fixa mig ett par mackor som ska föreställa min frukost och sen ringa kikki. hoppas på att vi åker ut till stallet ganska snart. annars får jag väll cykla i guess. men det fixar sig! nej, nu kurrar magen.
skriver mer sen :)

italien

japp, olivia åker som sagt till italien imöra, hoppas du får de fint där nere ;P kom alldeles nyss hem ifrån henne, vi bakade negerbollar och kollade på hipp hipp! haha fyfan, vad de är sköna asså, vi vandrade lite på stan dessutom. trevligt vare iaf :) nu är klockan nio och jag är sjukt sugen på en lite promenad. om vädret blir bättre dra jag nog med mig någon ut. rensa tankarna osv. kan behövas! yeye,skriver mer sen :)

27 oktober

japp, fixade precis mit blonda hår för att snart bege mig mot stan och möta olivia :) vi ska kika lite på stan sen mysa hemma hos henne. hon åker ju självklart till rom inatt. kul!.. så måste ju tillbringa mina sista timmar med henne denna dagen ;P var i stallet och red förrut, tänk vad ridning är bra eller? det får en verkligen på andra tankar, bättre tankar. istället, för dom dära besvikna tankarna som har slagit mig hårt i ansiktet igen. men dom kommer ju tillbaka sen, jag menar jag kan ju inte springa ifrån dom. men olivia får mig säkert på andra tankar! :) får hoppas på de iaf, vi ska baka negerbollar och kolla på hipp hipp tror ja :r myys.  dessutom har jag blivit helt kär i beyones nya låt, " if i were a boy" . lyssnade på den hela morgonen. gick upp redan vid 7 ;o well well, ska börja min vandring nu!
hade fint.
isabell

08.29

godmorgon folket, eller.. ahh dom som är vakna iaf, vilken är inte så många i guess. söndag vare igår, och det blev en hemmakväll även det, gick och la mig vid elva redan! ;o nödvändigt vare iaf, och nu har jag sovit alldeles för mkt så jag kan itne sova mer, heja mig! fast det är bara en halvtimme kvar tills olivia ska gå upp så jag ska nog keka frukost alldeles strax sen så ska jag och olivia bege oss ut till ledsgården, och rida en sväng :) antar att det kommer bli en massa skvaller då också. sen blire hem till töfta och sen mot staden, med folivia såklart. om mina pengar har kommit in på kontot vilket jag hoppas på. well well, skriver säkert mera efter dagens gång,
hade fint! puss
isabell

tillbaka

i tofta var ett tag sen nu men nu är ja här! ska vara här hela veckan, och nu är de ju höstlov så nu jävla ;P haha nu blire drag vill ja lova... fast olivia min livskamrat åker ju till rom på tisdag. kräk hon är. men men :) ska mata hennes kanin iaf, det blir nog kul oc hälsa på ringen lite. ridning kommer det vimla om med du, det kommer bli en fullpackad vecka detta x)
men det blir kul. har tagit det lungt ett jävla tag nu. men det är ju också för mitt ekkel ben somaldrig verkar bli bra. ger mig bara väldigt konstiga blåmärken :S yeye blir nog lugn kväll idag, lika bra. tagga inför draget sedan, sköjja.

skriver mer sen :)
puss isabell


skjola

har pratat med vårdcentralen idag, dom ringde ju självklart när jag var ute och red precis, så nelly var ju inte så enkel att hålla i.. men jag tror hon förstog vad jag sa när jag jag berättade och nelly dampade, så dom skulle iaf höra av sig imorgon bitti för dom tyckte verkligen inte att det lät bra....... men jag är glad för de. var i skolan idag, mycket bättre än att vara hemme! ;o rasterna iaf, roliga samtal har man ju iaf.  ska alldeles strax sätta mig och göra lite so, har prov imorgon. första världskriget och jag måste få bra på detta. så det är bara att studa. men men har inte så mkt mer att säga, blir säkert sket bra, skriver mer senare om jag hinner! :)


we better of without you.

jag försökte otrloligt för att förstå. du sa flera gånger om att du aldrig skulle lämna mig, men guess what? du lämnade mig. när jag behöver dig som mest finns du inte där. jag försökte otroligt för att förstå. och jag har insett att jag inte hade rätt. du är inte här och värmer min hand när blodet stelnar. great. du vet inte vad som hände på min födelsedag, du vet inte vad som nästan hände mig. du vet inet vem jag tänker på just nu. eller varför jag skrev sådär under min senaste bild. du vet heller inte att detta handlar om dig.
fast nu kommer jag ihåg varför.
du bryr dig ju inte.
du orkade inte.
najs!

i evighet och verklighet? knappast.

siiick man daamn

godmorgon säger isabell svensk med mag värk! skulle haftr utvecklingssamtal idag men hoppade över det för att försökra mig om att jag inte skulle spy på min handledare. smart drag tyckte jag. well mitt ben har inte blivit bättre det heller, fortfarande jätte svullet och massa blå märken. någon idrott kan jag drömma om. men jag har faktist höjt mig i ngr ämnen i skolan! :: ridningen går frammåt tack och lov, ska tävla på söndag och hoppas helt enkelt på det bästa :) ! var rädd ett tag attt nelly hade fått blodförgiftning på det var precis att hon inte fick det, thank god! iaf, försöker jag få i mig lite mat medans jag lyssnar ¨på blink ofc, och jag ursäktar min dåliga uppdatering men sånt är livet. luffade in mig på tonys dator vilket jag tyckte var väldigt duktigt när jagh knäckte hans lösenord! ska snart dra mig ner mot toaletten, x) kul har man iaf, och jag kan säga att jag spyr på sånna hära dagar, hatar att stanna hemma! :( yeye,  have  nice dayY

vi var förlorare båda två
.


work it out

japp, mycket har börjat fixa sig nu det senaste timmarna och det är väldigt lättande. men även en del har trasslat till sig ordentligt. tex att min ponny nelly är skadad nu igen och det har blivit värre från igår tills idag. inte direkt uppiggande men jag håller i mig. såret sitter dessutom precis brevid en led och om det kommer inte lite smuts eller blir ett sår i leden är det kört. så de hoppas jag verkligen inte på.

jag har inte heller uppdaterat på ett tag men det får ni leva med :) kom hem till olivia för cirkus 20 minuter när jag hade varit hos min moder kaka och käkat tacos :r inte helt fel. olivia är alldeles strax klar i duschen och då äre min tur. ;P blir till en ute kväll idag. hör av er folket :) ska iaf gå och förbereda mig för duscen.
haj!

solved

hellu, igår kvällen blev en lugn hemma kväll. kände att det behövdes! lite innan var och iza och pratade.hoppas på att vi redde ut en del. vi har iaf bestämt oss nu. :) satt och pratade i tre timmar ungefär. men det kändes bara som 1 timme.. wierd. sen påvägen hem iaf, så träffade jag johannes. stog och pratade med honom om fredagen han såg mig nämligen i det skick jag var. haha, det var ganska kul samtal iaf (a) så jag skrek. iaf, gick hem fixade mig ett par efterlängtade mackor och spenderade resten framför datorn och teven.

sov ut en hel del idag, kändes skönt, gjorde mig ett par mackor och kollade igenom alla mina bilddagböcker. fyfan aldrig mer! och det regnade röven, så jag ställde mig och lagade mat till mig och mina bröder. sen till slut slutade de regna, åkte till sarah för att snacka lite skvaller med oboy (: sen hemmåt och sen mot lrk. skulle hjälpa sillen på en rykt tävling. gick fint, vi kom trea! och så bestämde jag att jag skulle plugga lite idag, så jag låter min lilla nelly belly vila idag. sen järnet nästa vecka! iaf, det var nog allt.
skriver säkert mer sen.
hade :)

KIM!

KIM EMANUELSSON, lite för bra för att vara sant!

( och jag säger inte till ngn att det var han som bad mig skriva om honom!)

PUSS :)

rebecka ragnarsson (Y)

gick upp väldigt tidigt imorses från en helt sjuk kväll. skulle träna dressyr på nelly, vilket behövdes otroligt mkt. mamma kom och hämtade mig och jag åkte och körde billy till mekonomen lite fort. men fort gick det iaf inte. han stog där inne ett tag. men till slut kom han ut. sen i tidschemat som vanligt. kom till stallet bad olivia ta in min ponny och snäll som hon är gjorde hon de. sprang in och försökte hitta mina ridbyxor men dom var borta! så jag fick helt enkelt härda och ta på sig min lillasysters ridbyxor. fyy var inte bekvämt. kommer ut till stallet och då hade olivia nästan fixar klart nelly, tack och lov! började rida mot andersstorp och min mamma cyklade brevid. gud vad hon såg rolig ut! kom dit iaf och red ett redigt pass dressyr för rebecka. hon kändes som en helt annan häst. helt underbart. så träningar för henne kommer det bli hädanefter. skrittade hela vägen hem med mami som sällskap på cykel. kom hem käkade en stor portion flingor med oboy och mjölk :r (Y) åkte till papi, duschade och bestämde att jag och iza skulle träffas och prata om allt som har hänt. bland annat vad som hände ïgår. fixade mig och hela raddan, men sen så skulle vi ses lite senare ist.. så jag började städa :) så duktig är jag. sen vare the hills på teven så där har jag suttit fram tills nu. sen mot datorn skriva på ngt på vattenall.se/klimatsignatur.  gå in där och skriv på ni med! åså nu sitter jag här. väntar på att få träffa iza och reda ut allt. kommer säkerligen bli känsligt. antagligen.

& jag får ju inte glömma att tacka för den galna kvällen igår. den var sjuk! fast rolig så ja :) men men, hade fint.
skriver säkert mera senare.

vankas det helg vankas de...

PARTY, precis det jag ska börja fixa mig till nu. taggad till hundra. denna kvällen kommer bli great,! therese, julia och lite av de goda. och sedan ännu mer trevligt folk. bara sego sonny kan duscha klart snart.. ligger lite efter i tidschemat. vilket inte är så bra. men det ordnar sig. skolan gick fint. tråkig som vanligt men jag lever. sista lektion var idrott. och jag sprang tamigfan 2.5 kilometer non stop! :o inte dåligt. riktigt stolt. men ska hoppa in i duscha nu! hade fint. hör av er!

hej

uuuuuusch!

dagen började fint med sovmorgon till kvart i nio. fast sen vare ju inte så himla bra kanske. missade bussen när jag kom ut, så jag fick starta min vandring mot skolan. kul,öh nej. sen vare skola. matte, jobbade riktigt bra faktist. svenska med sur carina, gick fint det med. sen pannkakor! :r sen vare bara till att tagga mot so-prov, tror de gick riktigt bra faktist! sen var no. men det blev itne så mkt no för att tove fick sig ett par smällar men hon mår bra nu.tack och lov.. det slutade iaf med att vi gick till polisen. ta hand om dig! sen stallet, gick fint där, och nu sitter jag här och ska snart duscha, .... eller nej jag gör det imorgon  bitti.

men men, ska gå och göra mig en macka nu.
peace.

provprov prov

dagen började självklart med att gå upp ur sängen, äta en macka fixa sig och sedan gå ut till den försenade bussen. dum som jag är tror jag alltid att den ska vara tidig så gick ut liiite för tidigt kanske.. stog där i en kvart i bussen kom. great. kom till skolan och hade elvensval. alltså hemkunskap med tove och malin. skulle laga wok men jag spöar hellre rektorn än äter wok! usch fy och blä. så jag och malin gick till skolvärdinnan och frågade efter tre mackor.  vilket vi fick o gick tillbaka hungriga som as och gjorde varsin delikat macka. idrott, badminton! haha, svin kul. och sen efter idrotten kommer skolavärdinan och skäller på mig! :O bara för att jag tog dom dära mackorna. hon är ju dum i huvudet! sen kom resten av skolan.. hmss. åkte hem och skulle rida.. men det regnade.. satt och kolla på hannah montana ett tag. kolla ut ur fönstret.. och det regnade.. men jag gick ut modig som jag är och red i detta oväder. fast så farligt vare inte. klarade mig rätt bra när jag var hemma. åkte till papi and here i am. ska alldeles strax börja plugga till ett so prov imorgon. YÄY! 

har kollat lite på bilderna från en parken sedan, mahha victor falk alltså :)
(Y)

RSS 2.0