äntligen en bättre dag

Gårdagen började kasst, tänkte hela tiden att jag vill fan inte detta, kommer inte orka tre månader av det här. Tack och lov vände det senare på dagen, ett samtal med min älskade fruga och bio med Evelina och Kyle gjorde att allt kändes bättre och att dessa tre månader kommer nog bli väldigt bra ändå. Kyle är så svår, hans humör skiftar ngt brutalt, ena sekunden kan ha garva och skoja med mig och sen bli svinförbannad och skälla på mig, hänger inte med i hans svängar och hatar sådana människor för man vet aldrig vart man har dom. En anledning till varför jag har känt att detta inte riktigt fungerar, och sen så jämför jag allt med Irland, vilket heller inte är rättvist då det är så olika grejer egentligen och att Irland var ett paradis och jag var så otroligt lycklig där. Dessa tre första veckor har mina känslor skiftat så mycket men idag känner jag att det kommer allt bli bra. Jag behöver bara tålamod till att fatta min chef typ. Iaf, har en så jävla rolig nyhet men kommer inte säga ngt förrän det är 100% säker för annars kommer jag bli så ledsen!!!
Isabell
 

Eamon

Fick ett meddelande från min älskade Eamon på Irland idag. Kan inte fatta hur mycket jag saknar honom och Irland såklart! Men han och jag fick en så jävla bra kontakt, vi hade så jävla sköj även fast det skiljer nästan 50 år mellan oss. Behöver en Eamon i USA. Livet skulle vara mycket enklare då.
Isabell

bra morgon dålig eftermiddag ok kväll

Dagen började jätte bra, allt flöt på, jag var pigg, vi fick frukost utav hovslagarn, lunchen var god, allt var bara bra. Eftermiddagen var lite knakig, och det slutade med att jag fick göra all fodring plus sopning osv själv- vilket gjorde mig lite vresig. Sen så sprang en häst halvt över mig när jag skulle ta ut den till hagen och jag brände upp handen när grimskaftet slets ur min hand, blev så arg att jag ville lipa. Har vart ute och sprungit nu och ätit. Så mår ändå helt okej, ska läsa min älskade bok och sova. Så hoppas jag på en bättre morgondag. 
Isabell 

Wilmington beach

Igår var vi på efterlängtade stranden, 2 timmar härifrån. Och det tycker dom är nära? Hemma är det jobbigt och åka till svalnäs liksom, men här är två timmar lätt värt det! Vilket det också var, för vi gjorde det till en dag liksom. Åt frukost på IHOP, internationell house of panncakes, åt pannkakor, dog lite för portionerna är så stora, helt brutalt, kom igen usa för helvete. Inte undra på att alla är feta. Sen åkte vi till stranden, låg där från tolv till fem och bara göttade oss, hade de så jävla underbart, så skönt och bara vara riktigt avslappnad. Sen åt vi på en jätte mysig restaurang och drack martinis, livet som underåring går helt okej ändå. Så strosa vi runt i downtown Wilmington, så sjukt mysigt! Såg ut som en liten ort i europa, såg inte alls ut som usa. Jätte mysigt iaf. Och idag har vi jobbat på som fän, jag har pratat med min älskling och försökt få tag på mamma. Kom nyligen hem från gymmet! Ska fan inte lägga på mig några kilon här inte!! Godnatt på er där hemma så redan sover <3
Isabell 
 
 

2 veckor

 
 

ledig imorgon

Denna dagen, kan inte fatta att den till slut är slut? Hehe, jobbat konstant från klockan sex imorses till fem i eftermiddags. 11 timmars pass ja varför inte, på en kvarts lunch. Vart en lång dag men är så glad över att ha en ledig dag imorgon och då ska vi åka till stranden!! Så jävla exalterad. Hehe, ska bli skönt och bara chilla, bli varm, bada, förhoppningsvis inte bränna sig. Vilket kommer hända. MEN, kyles tränare på typ 80 år har varit här över helgen, fruktansvärt jävla rolig gubbe, och han sa till mig hela tiden hur fin han tyckte jag var. Även om att han tyckte jag skulle ta de lugnt i solen för att speciellt fina tjejer vill inte få rynkor tidigt, så fick en solskyddsfaktor på HUNDRA spf, hahah så nu jävlar! Ska fortsätta läsa om Mr. grey nu. Är inne på andra boken och är helt fast. Vill inte att den ska ta slut!!!! 
Isabell 
 

hemsk sadel

Igår fick jag rida i en annan sadel än vanligt, och ja den var sjukt hal och obekväm och svår att sitta i. Tänkte inte så mycket mer på det förräns till idag när jag vakna upp och hela min ända och framstjärt är så ÖM! Hur är det ens möjligt? Och rumpan men vafan eller. Tack och lov red jag bara två hästar idag och i en av de bra sadlarna, men jag vet inte om jag kommer kunna klara av att rida i den sadeln mer. Den förstör mig, och hur ska jag förklara till Kyle varför jag inte kan rida i den?? För att den förstör mitt skrev. HEMSKT.
Isabell 

Alejandro

Vi har en mexikanare här som mockar nästa alla våra stall och gör lite fodring och sopning och lite annat bös här på gården. Han är ganska blyg men jag har allt försökt skämta till det lite med honom, men bästa lyckas jag nog undermedvetet. Stackarn har på en vecka sätt mig pilla mig i näsan, klia mig i fjösa, rätta till trosor, och tänk vad mer han kommer uppleva närmaste elva veckorna. Varför? Och han har alltid ett sånt stoneface när vi möts igen. Piiiin. 
Isabell 
 

11 veckor

Vart här och jobbat i en vecka idag, HUR fort gick inte den veckan egentligen? Sjukligt. Har bara elva veckor kvar, snart sitter jag hemma i Lidköping igen, undrar vad jag ska göra nu. Planerar för fullt dock, tack och lov. Typ. Har blivit helt lost i fifty shades of grey, hur kan jag inte ha läst den tidigare? Hur är det möjligt att jag är den sista i världshistorien som sätter sig ner och ägnar tid åt mr.grey, helt absurt. Men nu är han min och tar så mkt av min lediga tid som möjligt för att få lite kvalitetstid. Livet på gården annars är väldigt fint, jobbat konstant sen klockan sex imorses idag till klockan fem på eftermiddagen, elva timmars pass ja varför inte. Och träffade igår min chef, Kyle. Men idag har han åkt iväg igen och återvänder inte förrän torsdag kväll. Fördelen är att amanda är med, jobbiga amerikanen. Och i helgen ska vi nog ut och jag har funnit mig ett fake ID! Woho!
Isabell 
 

Tullen

Idag är jag LEDIG! Så sköönt! Och gissa min sovmorgon... Till klockan åtta. BRA. Det är ju ändå 3 timmars mer sömn men ändå. Äter min goda frukost nu, och mitt face hänger nere vid mina knäveck. Haha, så trött! 
- Iaf, väll landat i Philadelphia var kön så fruktansvärt seg, och mitt plan var 40 minuter försenat, så från att ha haft 2 och en halv timme till godo hade jag nu bara 1 timme och en kvart. Och kön var segast i världen, kom till slut fram och då var dom helt normala, bad mig gå vidare till ngn extra säkerhetsgrej bara för att det var min första visit i landet, inte fattade jag att jag hade hamnat i helvetet. Och inte heller såg jag att i detta lilla rummet fanns det lappar där det stod att man inte fick använda varken dator eller mobil... Och vad satt jag med? Jo både och, dom var lagom glada på mig redan då. Sen skrek dom upp mitt namn, och ja, dom skrek mitt namn inte ropade, haha. Och sen så började förhöret, till en början var han helt okej, men han hade verkligen ett intensivt äcklig utseenden, hans ögon borrade i min själ. Haha ne men han var brutal och han blev bara mer och mer intensiv, efter att han ha påstått att jag ljugit om min visit tog han in mig till ett ännu mindre rum, skrev ut bös om Evelina som jobbar här och menade på att jag ljög. Ropade in en annan kille att ta sig in på min mejl, ingen aning om dom gjorde det eller inte, men dom skulle ändå inte hittat ngt där. Där satt jag genomsvettig i min gråa långklänning, skakande händer och kämpade för livet för att inte darra på rösten när jag pratade. Cpet ropade in en annan jobbig kille som seriöst endast stirrade på mig och började prata om fängelse och att folk som ljuger för polier råkar väldigt illa ut osv osv. Jävla cep asså, sen fick jag gå ut och vänta. Då dom "ringde" Kyle, min chef, och senaare menade på att han hade sagt ngt helt annorlunda och om jag erkände nu vad jag skulle göra här så kanske jag skulle få slippa fängelse. Har nog aldrig tänkt så mycket som just då, "sa kyle verkligen rätt? ska jag fortsätta ljuga? tänk o hamna i fängelse och bli våldtagen. jävla cpkuk poliser som ljuger för mig" så jag höll mig till min story och jag såg deras frustration, trodde dom lika gärna skulle kunna ge mig en smäll, jävla idioter. Bad om att få leta igenom min väska och min dator, tur visste dom inte hur macbook fungera, haha ägda. Och sen hittade dom lappar som erik och olivia skrivit i min väska som jag fick läsa upp! PINSAMT. Då blir jag riktigt arg, och sen så var det bara en kvart kvar tills mitt flyg skulle gå och jag såg hur dom kände att dom hade förlorat för dom hade inget på mig. KASSA. Gav dom fingret när jag gick... hehe ne men. SÅ rädd var jag, kan seriöst vart bland de hemskaste jag vart med om, kände mig SÅ liten. Dom bara tog all min makt och körde över mig. Usch. Ska nu avjnuta min frukost :3
Isabell 
 

tatuering

Jag och evelina satt och pratade om tatueringar igår och skämtade om att vi skulle ta tag i det och göra det. Jag har ju faktiskt ett motiv som jag tänkt på ett tag men är väll lite för seg för att ta tag i det, men nu när det ändå kom på tal är jag faktiskt riktigt sugen... Vet dock inte vart jag ska göra den, den är ganska liten så har hela tiden tänkt på handleden, enda jobbiga är att den synns väldigt mkt då men den är ju faktiskt väldigt diskret ändå. Eller mellan skulderbladen eller revbenen, eller axeln?? hahah HE. När dollarn är så låg dessutom så kände vi vafan eller? Kanske ska pierca mig samtidigt! Haha. Har nu råkat gå upp alldeles för tidigt, redan ätit frukost och de andra sover, jaha. Uppenbarligen missade jag att vi skulle gå upp en timme senare.. hehe, vad är klockan hemma?? Imorgon är jag leedig!! Sååå sköööönt!!!
Isabell
 

halv sex

Kan inte fatta att klockan bara är HALV sex?? Så skönt och vara klar tidigt idag och nu har vi gjort iordning massa lördagssnack och inväntar middag, fyfan vad gött det ska bli. Min lunch var väldigt spännande, keso, morötter, vindruvor, tomater och ett ägg. BRA, haha. Försöker hålla mig nyttig, går lite väl överstyr. Blir ju inte ens mätt. Men har nu vart och handlat så har massa mat :3 Har det asbra här! Idag har det regnat och jag har varit jätte trött men annars så är allt verkligen så himla bra. Jag och evelina kommer överens asbra så det är asgött, och igår var vi ute på middag i Raleigh, och senare skulle vi in på en bar, kom jag in? Nej, är ju minderårig nu igen. Woho, falsklegg någon? Det finns ju inte så många blonda häromkring så det blir lite svårt och låna ett... Ska som sagt bara mysa ikväll och äta mat! Körde förut våran bil! Haha asså den är löjligt stor! ska ta kort på den så ska ni få se, den är mycket större än en vanlig jeep! Helt sinnes! Men ska äta nu :3
Isabell 
åt på en kina restaurang! tissarna då
 
 

bilder

såg för första gången en hel regnbåge påväg till landvetter!!
är en sådan trötter men glad tjej, livet är allt fint. hörs när jag piggnar till! 
 
 

livet

Kan inte fatta att jag är här nu?! Inser inte alls att jag faktiskt är i USA nu och jobbar som hästskötare, att jag fördmoligen om tre veckor ska åka till New York och vara med på BRUTALT stora hästtävlingar. Jag är så avis på mig själv samtidigt som jag blir så förbannad att jag inte riktigt fattar. Det sjunker väll in om någon vecka. Så mycket saker att ta in nu! Även om jag känner att det har gått mycket fortare den här gången än på Irland. Och gud vilken skillnad det här. Men allt är så så bra hittills, och det egentligen bara bli bättre. Har varit froozen yoghurt land, ska ut på fredag. En annan grej jag tycker är så sjuk är att klockan är halv tre på natten hemma nu när jag sitter och skriver det här?! Så sjukt, alla mina vänner och familj sover nu?! Och här klockan bara halv nio, visserligen ska jag lägga mig nu men det är bara så konstigt. Haha, när jag har lunch så har eran dag nästan gått, när jag jobbat klart, har alla hemma festat klart. Shiiiit. Ska skriva mer detaljerat om tullen ngn gång när jag har mer batteri. Nu ska jag sova och sen gå upp halv sex! Hörs imorgon <3 <3 och förreten! har både en stallkatt och en schäfer hundvalp här! SÅÅÅÅÅ söt att jag dör! åeh. 
Isabell 

hej från USA

Min andra dag har gått och min träningsvärk är djävulsk. Min rumpa är totallt värdelös just nu då jag verkligen inte kan sitta på den eller ta på den utan att göra ljud ifrån mig. Mina ben och vader vill jag inte prata om och min rygg! Min älskade lilla rygg, kommer du någonsin komma tillbaka till mig? Och för att inte glömma mina armar, och händer! Herregud. Iaf, jag har det asbra, jobbet är tufft men inte så tufft som i Irland så jag känner mig redo, ska bara bli av med träningsvärken och bli lite starkare. Plus att just nu är vi underbemmande så nästa vecka kommer vi inte ha lika mycket att göra, vilket är skönt för denna värmen? Tanken har aldrig slagit mig hur jobbigt det måste vara o jobba i mellan 25-35 grader varje dag. Igår, förmodligen aldrig varit så svettig. Det rann ifrån mina ögonbryn, INSER ni hur jobbigt det var att rida fyra hästar samt göra alla vanliga sysslor man gör. Dessutom börjar vi jobba klockan sex på morgonen och jobbar sen till tolv, beronde på hur allt går. Äter lunch, sen har vi antingen två eller tre timmars rast för att det är så pissvarmt. Idag hade vi dock bara en och en halv för de var så mycket att göra! Och det ska bli så skönt att få sova! Uppenbarligen fortfarande lite jetleggad! Har ingen adapter så min dator där när som helst! Helveteeeee. Men annars är allt superbra, den andra svenska tjejen är asskön och sen en annan amerikanare är helt ok, kommer mer sen och min chef har jag inte träffat än. Skriver mer i ett annat inlägg för detta is freaking  to long.
Isabell 
 

RSS 2.0