här når du oss


några ynka timmar kvar

Av förjävligheten (?) Man skriver säkert inte ens så men aja. Jag ska iaf ta av min tandställning om två timmar. Det ska bli så fruktansvärt jävla underbart. FINALLYYYYY. Nu längre kommer jag inte öppna upp på bakfyllan med en sårig käft, eller inte spotta ut matrester som fastnat i mina djupaste hålor i käften. Jag kommer ju också kunna äta ordentligt och dessutom kunna med och kolla på mitt egna spott när jag borstar tänderna. Jag kommer nog också få en god andedräkt?!?!?! Gudisen vad underbart det ska bli. Och jag kommer kunna le utan att oroa mig över att jag skär ut någons ögon med tandställningen. (skoja). FRIHET OAVSETT. NU ska ni få se.. Mina bedårande tänder innan tandställningen, och folk påstodd att jag hade fina tänder. Nu inser jag att dom ljög för mig. Haha. Jag ljög också för mig själv.
Isabell
Hejdå Cp tanden!
tolv år igen
getting closer
and closer
Hade glugg ett tag
och nu finito

well helo

Behöver jag ens nämna att jag hade rövgrym bonnarunda? Ne tänkte väll det, det är ju faktiskt jävligt uppenbart. Vad kan egentligen gå fel med SP3D kopiösa mängder med mat och alkhohol, buss, lekar, och pool? Det enda som isf gick fel var väll när jag fick en cpkallsup och spydde upp allt jag ägde i magen genom näsan. Jag blev ledsen, därför att nu hade all god mat försvunnit ifrån mig och levde nytt i liv i olika muggar. Bara börja om på nytt. Älskar mig själv, min klass, min klass återigen och mat! Bakfull i två dagar var det värt, helt klart!
Isabell

Rabarberpaj

Har idag haft det gött med en go vän, vid namn tove? Känner ni henne? Det gör jag iaf, vi badade på villa badet och bara solade oss. Jag är även idag bränd som ett bacon. Men inte så farligt som det kanske borde ha blivit. Fick också idag reda på slutbetyg i matte c, VG? VILKET JÄVLA SKÄMT. Jag som inte varit på en mattelektion på 2 månader. Men jag tackar och bugar och klagar inte. Hehe. Ätit rabarberpaj två gånger idag och nu ska jag sällskapa lillasyster när hon rider. Plikten kallar!
Isabell
Senior skip day ägde
älsklingen

röd som en reeka

Jag har överskattat min svenne hud och sitter nu som en reeka. Helt knallrö i fejs, men min kropp har ändå klarat sig! Men facet är obotligt känns det som, eller ser det ut som! Dagen har varit grym, varit på sjölunda med erik, har fått köra zlatkos bil (!!!) Ett mirakel! Och ätit pizza, och nu väntar jag på att träffa kikki en snabbis! Dagen igår var också grym när vi väl kom till villa badet, åt massa gött, spela massa vollyboll och skratta för fullt! Avslutade det med att grilla hos tove på kvällen, korv med bröd, MUMS.
Isabell

Huvudvärk

Älskade vovven har nu lämnat oss och jag sitter med feting huvudvärk efter att ha lipat. Snart är Senior Skip day, eller den är exakt nu! Men jag ska dit strax, måste göra något och få lite andra tankar! Detta kommer bli grymt i bet.

sorg

Imorgon sker en väldigt hemsk och sorgsen sak. Vi måste avliva våra vovve euro. Han har fått en benfraktur som är svår att fixa till. Känns förjävligt att lilla vovven inte längre kommer vara på gården. Att man inte längre kommer bli mött av honom när man kommer hem, eller att han luktar äcklig vid matbordet och försöker sno våran mat. Suger riktigt jävla hårt. Dessutom är han bara fyra år gammal. Fick ett sms av mamma angående detta precis innan min redovisning i svenskan. Den redovisningen gick bra efter att ha lipat och hade en klump i halsen! Undra vad klasskamraterna egentligen tänkte. Förmodligen tänkte dom inte att min älskade vovve skulle vara tvungen att lämna oss iaf.
Isabell
Euro som valp

allra sista uppsatsen

ÄR INLÄMNAD. Sådan jävla frihet, jag fällde en tår. Blev så bruta lycklig, aldrig mer tänker jag göra en sådan uppsats, Hitler, vem fan är du? Pajas. Jag känner mig bara så fullkomlig på något vis, som fött på nytt! En helt ny människa. Vilken känsla.
Isabell

if you get a hug


im a fucking alcoholic

Något jag borde vara, eftersom om mindre än en månad är det jag kära vänner som springer runt i min vita klänning och mössa. Men jag har förvandlats till den tråkigaste människan i världen. Jag vill inte umgås med mina vänner, jag orkar inte göra något, känns som att mina dagar är för korta så går upp tidigt och lägger mig sent vilket gör att jag går på övertid. Haha. Vilka jävla problem jag har. Ne, jag är bara trött på skolskiten, och när jag inte gör något blir jag heller inte påmind om skiten. Det är väll så. Men efter dessa lediga dagar ska allt vara klart. Och jag ska bli en alkoholist. För på fredag inhandlar jag mina två flak jag ska leva på. Ska gå och förvarna donken också på att det kommer bli överkonsumtion av cheese de närmaste veckorna. Gud vad underbart.
Isabell

Känns gött

Idag jobbade jag i 1.5 timme, skönt att jag får betalt för 7 då. Hehe. Var bara tvungen att säga det, så nu känns det bra. Ska plugga nu, det var väll mest därför jag ville säga något kul. För nu hälsa jag helvetet välkommen tillbaka.
Isabell

i used to know SUMBODIIII

Hallå i stugorna, jag sitter med rövhuvudvärk och dricker vatten för att stilla värken. Men det funkar inte så det enda jag får ut av mitt vattendrickand är en jävla massa kiss. Kommer springa stup i kvarten snart. Känns jobbigt, måste förbereda mig mentalt för att röra på mig mer idag. Gick upp tidigt imorses, krigade snarare till Nadia och senare till friskis och gjorde ett rejält ben/armpass, benen fokuserade vi mest på så imorgon kommer det nog bli rullstol. Känns skönt ändå. Övar också för mitt tal om satanism. Vill ni höra? Klart ni vill, kära läsare. Men jag skonar er från det. Så jävla sköj är det inte. Redovisade förut i min studentmössa, kände mig cool. Kommer känna mig ännu coolare på studenten.
Isabell

väntar på mat

Denna helgen har varit sjukligt upptagen. Har också gått upp okristligt tidigt. Varför gör jag så mot mig själv?
Isabell

köttar något fruktansvärt

EN liten till underrubrik ska jag nu skriva på min äckliga uppsats sen ska jag skciak den till björn och hoppas till GUD. Hör ni det? GUD ska jag hoppas till, det är inte varje dag. Att han blir nöjd. Om han inte blir det.. Kan jag väll egentligen go fuck myself. För jag orkar faktiskt inte med detta. 5 dagar tills inlämning och jag är knappt halvvägs. SERIÖST. Kom igen nu Isabell, du fixar det här. Vart tog motivationen vägen jag pratade om? Jag ska leta djupt inom mig för att hitta den. Eller ne, wahevah
Isabell

motivation

För en stund imorses kände jag bara, djävulen vad motivation jag har till att faktiskt göra bra skolarbeten. Gjorde ett grymt NK arbete så nu vill jag bara göra mer grymma arbeten och äga. Men jag gick ner och åt lite korv med bröd och pommes. Och efter ett BB program var allt motivation borta, eller bara orken? Är typ utslagen utav att käka mat? Dafuq just happenned. Kanske borde sluta äta så mycket, eller bara börja träna? Eller inget och lägga mig och sova typ. Hehe. Försöker skriva ett studenttal.. GÅR BRA. Vad ska man skriva om eller? Jag funderar på att gå fram och fälla några tårar, endast vara tyst. Och sen bara säga tack. Det skulle vara coolt ändå.
Isabell
full och flötig på valborg

skövde, häng med maja otto erik


i just might kill myself


förrrrrbannadddd

Det är stört! Hur jävla förbannad big brother kan göra mig. Jag vill spöa/döda någon. Jag är så arg, marcelo är en stor fitta. EN FITTA. Jennifer är en slyna. Jag vill bara vara Annica just i den stunden för att på riktigt kunna ge dom båda fet jävla smäll sen får det vara bra. HELVETTTTTEEEE

Maskinen är ett monster

Igår åskådade jag och mina vänner mosi och beppen MASKINEN! På liseberg, fruktansvärt jävla grymma killar. Efter 4 timmar sittandes i väntan och ett sår på cp knölen var det dags. Vi satt på riktigt fast bland allt folk, alla var så cpiga! I slutet var jag fast mellan en kille och tjej, så om dom skulle börja hoppa, hoppade jag med, utan att ta i med fötterna. Sjukt fult. Men det var gött att få lite annat svett på mig än mitt eget. Absolut. 
Isabell

guessing is a competition


jaha

Nu är det verkligen sagt, jag har dålig kordination. Jag suger på kordination. Jag som ibland kan tycka att jag iaf är lite duktig.. Men nej, jag är riktigt dålig. Nu har jag även hört det ifrån en lärare. Det är ju helt sjukt, är jag så dålig? Ibland får jag upp hoppet om mig själv och tänker: Nee, jag kommer klara detta. Så dålig är jag inte. Men jag har så fel varje gång. Så tragiskt men sant. Jaha.
Isabell

what to do

Min dator dör snart, jag har ingen laddare, jag borde plugga dessa sista batteriminutrarna men jag glor facebook och massa fula bilder man är taggad i. Jävligt ovärt, kollar liksom på dem bilderna minst en gång när jag är inne på facebook. I princip. Har man lite tråkigt, ja då kollar man på sina egna bilder och hittar alltid en efterbliven bild som det ser ut som man föddes med räva i fejs. Men det är väll bara charmen med facebook bilder, i guess. Men ja, 27% kvar. Och kommer jag plugga något av den tiden? Det känns väldigt långt borta. Så ja, jag går nog ner istället... Och lägger mig i solen.. hehe
Isabell
förra årets sol

bada bada bada bada

Igår var en riktigt grym dag. Vaknade upp UTAN några spår från kvällen innan alls. Jag kunde lika gärna bara varit hemma kvällen innan, så bra måde jag. Känns gött. Vaknade hos erik, vi åkte hem till mig och kollade på lamm! Massa söta lamm som sprang och omkring, sen åkte vi till sjölunda där det var helt cpgött. Fan va gött det var, helt vindstilla och solen stekte. Ville aldrig åka därifrån. Sen kollade vi film och åt pizza. Lite bakis pizza fick det bli trots att jag inte var bakis. Hehe, att vara ledig idag känns helt jävla underbart. Ska försöka få ngt gjort innan min dator där.. Har ingen laddare. BRA. Sen ska jag tvinga med mig några till sjölunda igen!
Isabell

RSS 2.0