the dentist

Har idag besökt min kära roland, min kära tandläkare. Han är en riktigt slampa, han har alltid  nya sjuksköterskor, jag minns aldrig deras namn. Jävla as han ör eller? Får alltid nya ragg och där sitter jag själv med massa stål i käften. Hur kul är det? Han är så duktigt, satte in et tjockare tråd i min mun idag, det var skönt, samtidigt som det inte var skönt alls. hehe
Isabell

efterlängtade inlägg

Nu jävlar ni era små as som bor i stan och inte behöver sitta ensam på eftermiddag efter skolan och vänta på bussen. nu ska ni få höra på mitt gnäll över detta. Nu är jag här, all alone in the big big big big big green sofa. What to do? Fick lite pussar nyss men de förgyller inte riktigt hela ensamheten här efter fyra tiden. Liten del, men inte hela. Kanske ska anställa någon som sitter med mig dessa 20 minuter av ensamhet. Det finns säkert. I kina. I bet. Får la gå nu.
Isabell

blondt hårsvall

Vill till skolan nu! Hör ni det? Jag vill till matsalen och äta massa keso.. Hehehe... Har börjat med min projektplan idag, kan nog bli riktigt bra. Börjar få lite ordning på livet nu! Hehe, känns nice... Förresten så är jag blond igen, känns bra. Slipper jag slinga det, dock vill jag ju vara rödhårig men det blir nog någon annan gång! Pööss
Isabell

Isabell

Vad gör jag nu? Ingenting, har varit ute och kondition tränat den stora kamelen där ute. Det gick bra, så nu vet ni det. Vad ska jag göra? Jag vet faktiskt inte, kanske mysa lite. Eller bara sitta här. Lukta på lite blommor. Jag vet faktiskt inte, ta en macka? Vad borde jag göra? Typ, har faktiskt inte "borden" men det skulle kanske vara bra om jag gick ut och sprang. Eller? Kanske inte, skulle kanske vara ännu bättre med lite flöt som choklad och chips! Åh vill ha chipsen vi åt i alanya, godaste ever. Inhandlade idag 2 nya panties och en ny tröj, som erik tvinga på mig (inte riktigt men, den var fin, så fin) så nu är jag pank. Hehe, ne. Ska klippa mig på fredag, fräscha upp mitt hår lite. Så nu har ni läst lite fakta om mig och min vardag/framtid/borden/ osv.
Isabell

bombastick

Jag bloggar endast just nu för att jag vill ha mer läsare än moa och jag såg att hon uppdaterade nu så jag känner mig tvungen. Detta med att blogga är en riktigt jobbigt arbete trots att inga av er där ute tror detta. Det tär på själen att öppna sig så mycket för så många okända, det tär också på kroppen när man verkligen är mitt uppe i något så vet man att när timern ringer så måste jag gå och blogga. Det känns så, jobbigt. Kanske ska ta en bloggpause? Ne, skämt och sido. Hehe
Isabell

i got something good

Ska ut och mocka lite skit nu, och typ käka en macka. Sen ska jag lägga mig och söva så djupt. Fortfarande inte åtehämtade ifrån resan, är det bra? Jadååå.
Isabell

some of them wants to be like you


bajsa blod

Ja ni läste rätt, jag bajsade blod förut.. Why oh why? Säkert bara för att jag och anna snackade om blod och bajs igår. (hela samtalsämnet handlade om det, eller anna? jag kanske missuppfattade allt, jag vet inte) Har haft ont som en apa i magen idag, men nu när jag har förlorat ex antal liter blod och något mer så mår jag bra. Okej, så farligt var det inte. Tog även min john whitaker oskuld idag! köpte mig ena ridbyxor på grevagården förut när vi var och kollade på bebis hästar, de var nice. Nu, ska jag.. leta efter min mac laddare.. Vart är den tro?
Isabell

some of them want to abuse you

Har sovit sen halv sex imorses, var uppe två timmar mellan elva och ett tog sen 10 ml cociliana och decka totallt. Nu är jag vaken igne, men ska lägga mig strax. Måste äta något. Mår inte så bra egentligen. Har massa att fixa, borde ut och andas lite ren luft. Se himelen, gå på toa, fixa mina kläder, ut och rida, dricka vatten, kolla mitt schema, tvätta kläder, duscha, städa och en jävla massa mer. Men jag orkar inte. Och denna tröttheten är så värt allt. Min vecka i alanya tänker jag inte ens prata om för så jävla grym var den. Jag tänker bara gå och lägga mig igen, och vakna upp och känna mig lika grym som vi 8 brudar var i turkiet. (trots alla äckliga turkar) So loNG!
Isabell

fucking alanya

egentligen ska jag ınte sıtta har men mın dumma jobb smsa mig och sa att det fanns ett viktigt meddelande hotmaıl. fanns det de??? ne de fanns de ınte. och jag hatar turkıska tagentbord </3 funkar ınte. jag trycker som en slyna för attfa ett mellanslag. BRA men ıdag aker vı hem. jag vıll hem trots aTT det har vARIT grymt haR. nu höar jag böneutropen.nagot jag ınte kommer sakna. c ya soon. PS ha de sa KUL ı skolan....hehe
ısabell

the sneaky day of fire

Jag mår inte riktigt bra, vet inte om jag mår dåligt på grund av något eller om jag är nervös inför resan, i vilket fall så har jag magont! Och det känns ju sådär... Klockan elva kommer min skjuts till stan och sen ska jag hämta en sak hos tandläkaren, lämna in ett par sko och sen åka till olivia! Klockan ett drar vi till landvetter! AAAAAH!! Nice, so long fuckers! Jag kommer ha de så grymt.
Isabell

dåså

Efter flera månaders suktande är vi här, (snart iaf) planet till alanya lyfter imorgon klockan 17.25. WAAAHHA, jag är så fylld av lycka :')
Isabell

nöjd tjej

Sakta men säkert börjar mitt liv komma till rätta, galamiddagen igår var helt OK. Jag var inte i min bästa form så kunde inte prestera mitt bästa. (haha) aja, nu är äntligen mitt helvete med sommarland över. Kommer jag sakna det? Lite, men nej. Jo men ja, Vissa stunder kanske. Jag har ju faktiskt haft kul. (bara tjänat dåligt som en höna) Har börjat packa min väska till alanyiss! Som bär av imorgon!!! Så stört, men så underbart. Jag kan inte fatta att om 2 dygn, nej ett och ett halvt dygn är vi alanya. Jag och mina favvo brudar och bara har det asgött!!! Its so FUCKIng unbelivieveabuel (???) haha stavningen<3 Ska snart ut och rida och senare ska jag nog fika en sväng med min tjej kikki, och ikväll ska jag mysa med mami! Sista gången jag träffar henne innan jag drar..
Isabell
nöjd tjej som taggar i sin bikini!!!

ledsen, arg, glad, lycklig, ovärt, värt

Så mycket blandade känslor va! Räcker att byta fokus för en minut och där rinner tårarna, eller så ligger man golvet och asgarvar. Its a sneaky world. Det SPÖregnar idag, och det känns så... blött. Vill inte stoppa ut min huvud utanför dörren men kommer dessvärre få göra det. Måste mocka stallet, och sen senare idag måste jag bege mig mot stan för att åka till götene och spendera min tid med mina sommarlands kompisar. Vill också säga, ja jag är så arg på sommarland. Jag har jobbat röven av mig hela jävla juli och får inte ett skit ut av det. Så jävla ovärt att det är komiskt. Vill lipa men jag garvar istället för det är så jävla patetiskt!!! Jobbade min sista dag i lördags och jag kan inte vara gladare för det. Och i övermorgon är det onsdag den 17 augusti vilket innebär ALANYA! Asså åh.. Så nice.
Isabell

btw

gick precis på toa och låste efter mig, klockan är fan fem på morgonen?! Vem i helvete skulle försöka öppna dörren då? Bra.
En ännu tröttare isabell

kan inte sova

EeeeEeEh, ja ni ser ju själva vad klockan är.. 3 minuter över 5 och jag kan inte sova (jag vet att när jag publicerar detta så är inte klockan 3 minuter över 3 men den var de när jag skrev de, slyna). Vad är det med mig eller? Har legat vaken i botten av sängen säkert en halvtimme, bara kollat överallt. Försökt fatta vafan jag inte kan sova för?!?!? Åh, orkar inte. Så nu sitter jag här, bloggar om mitt sömnproblem, nice va? De tycker ni va era jävlar där ute som fortfarande ligger och sover och kommer läsa detta imorgon, kanske till och med kväll! Näst sista jobbdagen idag.. Så jävla nice.  Får väll försöka få mig en blund, måste vara pigg till jobbet, eller?
En trött Isabell

klockan är 10 i 9....

Erik gick till jobbet vid 6 typ, och sen dess har jag sovit knappt tre timmar!? Kan jag få min sömn eller? Jag är cepa trött.. Vill sova massa, typ aldrig mer vakna, Vore så nice! Eller nej, efter alanya kan jag göra det. Har jag nämnt att vi ska utomlands den 17? Va? Det är det enda jag pratar om, för det så nice! Men nu ska jag kolla vastrafik.se och ta mig en mackis. Ge mig sömn! Varför är jag en morgon människa? Låt mig sova.. Halåå
Isabell

för dig maja

Ska jag blogga på riktigt, va lika rolig som jag brukar vara. För jag vet att jag är rolig, ni kan inte säga något annat. Eller? Hehe, ibland iaf, kanske inte så jätte ofta. Eller någon gång ibland, jag vet inte! Ibland är jag rolig iaf, det säger dem flesta. Jag tycker själv att jag är asrolig. Snart lyfter planet till turkiet, jag kan inte vara mer lycklig. Det ska bli så nice. Helt jävla sick. Men gotta sleep, ska överväga om jag faktiskt ska blogga på rikigt eller inte? negerbollar vore gött. GE MIG DEM
Isabell

fika med snygga bitches

Drar till staden och fikar med goa bitches, löv it!
Isabell

planerar, klurar, lurar

Fyller ju 18 snart, något får man väll ställa till med? Har mina planer och ska ringa mami nu.. hehe NICE!
Isabell

yeey, its in my heart


milk shake

Har precis jobbat klart mina fem dagar!! GÖTTTT! Har två dagar kvar nu, jag börjar sakta men säkert bli människa igen <3 ska nu ut och rida min cpiga häst :) sen ska jag äta glass. Och tänka på mina kompisar och pojkvän, vill träffa dem, men kommer jag göra det? He för det kommer jag inte. Ses i alanya brudar och vi ses väll på söndag erik? hehe, nee ska inte vara bitter nu när jag snart åker och slutar jobba. Galamiddag på måndag, lets go fucking crazy. ne.
Isabell

nu var de längesen

och ännu längre sen kommer det bli, ska nämligen iväg och jobba nu och jobbar fram tills tisdag. Nästa lördag startar min frihet och nästa onsdag (den 17) blir jag människa igen!!!!! ska gå och pussa lite på min sömntuta nu. Hehe ses när vi ses, hörs när vi hörs. eller?
Isabell

RSS 2.0