Jag har ridit!!

Tro det eller ej, men jag och olivia var ute och red i snön förut! Det var så jävla mysigt och roligt att äntligen komma upp på hästryggen igen. Nelly har ju stått sen i måndags så kände att det var dags. Vinden har ju lugnat ner sig lite nu, så nu går det liksom att göra något utan att blåsa iväg. Nelly var svintaggad, sprang som fan i snön. Hon tyckte säkert att det var roligt också, trots att det var ett jävla träningspass för henne :)
Blev ingen skola för mig idag, alldeles för mycket snö på gården. Hade matteprov idag, men det är ju bara att göra nästa vecka. Nu kan jag plugga lite extra dessutom.. hähä. Har suttit hela dagen med samhällen. Jag börjar komma någon vart nu. Gjort klart nästan hela första och andra är klar. Känns gött, men nu känner jag att jag inte vill jobba mer med den. Kanske gör lite till senare. Får se lite. Funderar på att gå ut och träna lite i stallet. Känner mig så jävla lam och lat. JAG VILL TRÄNA! Svettas och få massa träningsvärk. Vill verkligen ut och springa jätte långt! Men det är lite svårt i detta vädret. Kan inte vägarna hålla sig rena ifrån snö åtminstonde? Well well, ska iaf nog ut och köra lite i stallet. Så jag gör någon nytta! Skriver senare kanske!!
Isabell

ÅÅÅ FYFAN

NU får snön ge sig, helt seriöst. Vad har vi gjort mot vädret egentligen? Förstört det ordentligt. Igår var jag med andreas, och ja, vi vågade inte ritkigt köra hem till mig så jag sov hos honom inatt, och vi har varit insnöade hela dagen. Dem ute på ledsgården har knappt kommit ur gården. Till slut åkte jag till skolan för att 2 timmar efter ta bussen hem. Promenaden från kyrkan till mejeriet, kunde ha blivit min död! Det blåste så jävla mycket, plus att det var sjukt mycket snö på vägen så det var jätte jobbigt att gå i det! Till slut kom zlatko ifrån jobbet och plockade upp mig tack och lov. Men fan va kallt det var!
Dock hoppas jag på att vi är insnöade imorgon så jag slipper göra matteprovet! Även fast jag verkligen måste göra det. Och det skulle vara skönt att ha fått det klart men ja. Lat som jag är! Måste plugga nu...
Isabell
Igår hos andreas!

hej mitt vinterland

Min rubrik borde lyda: Hej mitt stört kalla blåsiga cpsnöiga vinterland! Skulle säkert kunna klämma in några mer jobbiga ord där men det får räcka. Som säkert alla både ser och har känt idag så har vintern kommit ännu en gång! Jag är lika nere varje gång den kommer. Den första ritkiga snön som gör så att jag inte kan rida! Dock om kanske en månad då jag inte har kunnat rida på såpass länge så kommer jag kanske börja njuta av vintern för att sen tagga om till sommaren. Hm, får se hur det går med den biten! Tycker faktiskt egentligen att snö är ganska mysigt. bara den håller sig borta från vägarna! Här ute på landet går inte att jämföra med stan för en sekund. Efter skolan gick jag en liten stund på stan med Olivia, och så farligt var det inte som jag hade tänkt mig. Men sen när jag kommer ut på landet. Jävlar i havet asså, det är sjukt mycket mer snö här och blåser fruktansvärt mycket mer! I stan kan man ändå TÄNKA sig att gå ut lite, men här ligger inte en tanke på det. Sinnes!
Ska iaf jobba lite nu, vill jobba med samhällen och historian men måste prioritera matten nu. Har matteprov på fredag, får köra hårt på det! Föresten, jag åt baconsås förut! Så otroligt mega gött asså!! Det är det enda jag kommer äta när jag flyttar hemifrån! :)
Isabell

mensvärk

JAG Isabll Svensk har varit så fruktansvärt duktig idag! Dock har jag varken ridit eller varit ute och sprungit som jag ville.. Men jag har prickat av massa saker som jag har haft på min "att göra lista". Som jag nämde i tidigare inlägg ringde jag ju min chef på Spikens café och handelsbod och bad han vara min referens, vilket han gärna va! Och sen har jag fixat lite på min jobbansökan och sen innan mitt utvecklingssamtal så har jag varit på fyra olika ställen och lämnat in min jobbansökan. Eller egentligen var jag på 5 men det första ville inte ha min jobbansökan.. Haha hon påstod att dem inte skulle behöva det. Aja, hoppas verkligen det är något som intresserar någon. Kom igen, någon kan väll anställa en oskyldig liten flicka som jag? Hehe..
Mitt utvecklingssamtal gick sketa bra! Mamma var väldigt nöjd också, tror Björn gillar mig :) Känns bra detta, bara att keep up the good work nu! Så kommer det säkert blir skit bra! Och allt detta har jag gjort idag, under tiden jag har haft mensvärk.. Jag är en riktig fighter!!
Sitter och lyssnar på "i love the way you lie" part two nu, riktigt bra faktiskt! Tänkte försöka ladda upp den nu..
hehe... jaaa jag tycker det var bra för första gången jag laddade upp något iaf! trots att den tar upp halva skärmen....

snöö

Vaknade av att mami smsade mig och frågade om jag var vaken. Haha, kunde liksom inte kommit upp och väckt mig eller så.. Det är ju bara en trappa upp! Men, hon kände sig lite ensam vid frukosten så hon ville att jag skulle komma ner och äta med henne. Vilket jag gjorde, och då var klockan bara halv 9 så jag var uppe tidigt idag igen! Efter frukosten jobbade vi lite i stallet, men lite äckligt mögligt hö. Lekte lite med evro och med katterna, men då rev äckel douglas mig i ansikten, så jag har ett väldigt lite sår på högra kinden, så jävla zniggt.
Hade tänkt att rida tidigt idag, för jag hörde på vädret att det skulel börja snöa vid 12 ungefär. MEN! Här har det redan börjat snöa och blåsa... Plus att det är kramsnö ute, och nu har inte nelly några sulor så det blir bara massa styltor o bös.. Vilket är jobbigt... Hoppas faktiskt på att det går under nollan så det slutar vara kramsnö.. Och att det slutar snöa så förbannat. Så jag kan ut och rida någon gång!!
Håller på och försöker ringa till Spikens cafe och handelsbod just nu, ska be han vara min referens eftersom jag söker lite jobb här och var. Ska även kolla ifall han behöver lite hjälp. Men han svarar inte.. Så bara att fortsätta ringa. Skriver la senare.
Isabell

frusen

Det blev inga chips eller någon andreas för mig ikväll. Sitter hemma, fortfarande apsugen på chips och ja, väntar på att tröttheten ska falla mig in. Dock lockar min säng men funderar lite på om jag ska skriva lite mer på svenskan först? Skulle varit gött att ha den klart helt faktiskt. Eller jag kanske ska börja med samhällen? Äh, time will tell.
Både hör och känner hur vinden blåser genom väggen här, tack och lov sover jag i andra änden av huset. Fryser fortfarande efter duschen förut. Oooooch utvecklingssamtal imorgon. Yeah.
Isabell

TRÄNA

ååååh, Jag är så sugen på att gå ut och springa och bara träna. Men vädret är en slyna idag så det blir inget med det... -.- Har iaf ridit idag, det gick bra. Hon var väldigt pigg eftersom hon vilade igår, men det är alltid lika kul. Jag vill så himla gärna komma igång riktigt jävla ordentligt med henne nu. Vill börja hopp och dressyrträna på riktigt verkligen. Hårda riktiga tävlingar. Och inte minst vill jag börja tävla igen.. Saknar det riktigt mycket. Det enda som är jobbigt och står emot är att vintern kommer nu. Och om jag sätter igång nelly riktigt ordentligt nu då måste jag hålla henne i form hela vintern med all snö o blask eftersom det inte är någon tävlingssäsong på vintern liksom.. Känns lite trökigt så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sen iofs vet jag ju att jag knappt kommer kunna hålla igång henne ordentligt i vinter.. Känns inte så kul. Får se lite hur det blir. Men till våren, då jävlar! :)
Har pluggat idag också såklart, läste ut min svenska bok och har börjat skriva bokredovisningen. Känns ganska bra. Ska fila lite mer på den senare, sen är det la lika bra att skicka in. Så har man en sak klart liksom. Sen är det bara att ta itu med matten och samhällen. Wohooo!
Vill egentligen att andreas ska hämta mig så vi kan flöta och se på film eller ut o springa kanske.. Men då ska la han sitta på lan när han själv inte ens lanar... Happ!
Isabell
Jag och moa i prag... Fan va kul det var!

Pannkakor & Andreas

Gårdagen var faktiskt väldigt rolig. Bestämde mig till slut för att åka in till mina kära anna o moa, bra var väll det. Vi skulle på fest hos en kompis och det var helt okej. Eller det var mycket roligare än helt okej, men det var kanske inte den roligaste kvällen.. Hehe.
Vaknade upp hos Andreas och mådde inte dåligt på några plan, förutom när jag märkte hur mycket snö det kom inatt... Here it comes. Vi åt en välbehövlig frukost och sen fick jag ut honom på att gå ut och gå en sväng! Nöjd över det, vi tog med hans två hundar, maja och molly. Så jävlar söta hundar verkligen, lyckliga över att få springa i snön. Jag och andreas var då mindre lyckliga över snön. Senare mot kvällen eller sen eftermiddag så bestämde vi oss för att laga pannkakor! Svengött, förstår inte hur gött det kan va alltså. Ett tag efter det så körde han hem mig. Gött o komma hem, även fast det var riktigt mysigt hela dagen. Hehe.
NU ska jag plugga. Som vanligt. Ska läsa ut den cepiga svenska boken och sen skriva om den. Lika bra att få det gjort. Sen ska jag äta godis. Massa godis. Fan va gött!
Isabell

blow me away

Kom hem ifrån skolan ganska nyligen. Då fanns det färdiglagad mat på bordet, så gött! Istället för skolans mystiska grytor o allt dem har för sig. Har gjort prov idag, eller ja. Snarare en reflektionsuppgift men antar att dem ser de som något liknande prov. Det gick väll bra, kanske inte ett mvg, men ett vg går nog att fixa. Håller tummarna för det iaf. Nu har jag bara svenskan, matten och samhällen kvar.. Men matten känns ganska tryggt, det är samhällen som är värst.. Och svenskan, blö.
Ska iaf snart ut till min lilla polle. I denna jävla blåst. Får ta och rida till ridbanan idag så vi inte blåser iväg. Nelly lär vara svinjobbig, eftersom det blåser så cepigt mycket... Det är bara att bita i det sura äpplet o köra! Det känns skönt efteråt. Behöver fixa något som jag kan ha över mina öron när jag rider... Håller nog på att få öroninflammation. Känns inte riktigt bra. Skriver säkert senare!
Isabell

Tristan och Isolde

Sitter och pluggar lite religion och tänkte gå vidare till min svenska bok som då är tristan och isolde. Har sett den filmen och den är faktiskt väldigt bra, tristan är så jävla snygg i den filmen! Grr.. hehe. Har en reflektionsuppgift som ska skrivas imorgon, och sen ska jag skriva svenskan... Åååh.... Jaja, det kunde varit värre!
Gick upp tidigt och red på min sovmorgon idag! Riktigt nöjd över det. *applåd* Sen väntades idrott på skolan och det gick väll bra, basket är faktiskt hyffsat roligt. Sen hade vi en föreläsning om HIV som jag inte hade en aning om att vi skulle ha. Men det var intressant. Tycker det är bra att dem annordnar sånt faktiskt. Dem bara kasta på oss massa glidmedel och kondomer så nu är mina fickor fulla! Haha.
Stukade foten ganska ordentligt på gympan idag... Inte så kul, men det gick över tillslut men känner nu att min fot är lite svag. Hoppas det går över snart. Får fortsätta plugga så jag blir klar någon gång!
Isabell

äta? igen?!

Åt en ordentlig tallrik med gröt förrut, ett glas mjölk och två ägg. Precis som min älskade frukost brukar bestå av. Seriöst asså, älskar verkligen den kombinationen! PLus att min gröt blev helt perfekt idag ;)
Har jobbat lite matte och börjat med samhällen idag. Plugg plugg plugg. You gotta do what you gotta do! Reflektionsuppgift på fredag i religionen, matte och svenska nästa fredag. Och veckan efter det ska samhällen var inne. Har jag glömt något? Säkerligen, säkert något jag missat att klicka i kalendern! Aja, back to work.
Var ute och red förrut förresten, när det fortfarande var ljust tack och lov. Men det var riktigt kyligt, dags att börja med ett par extra sockar tro?
Isabell
I somras hos bella, underbar kväll. Ge mig sol och värme!

schooool

Sitting in school, chilling with my friends denizz and eggizz.. Hehe, jaa så ligger det till. Vi sitter och pratar om att åka utomlands nästa sommar. Vore riktigt gött och roligt faktiskt. Det enda problemet är att jag måste skaffa mig ett jobb om det ska vara möjligt att jag kan åka med. Pengar, alltid ett problem. Men jag ska faktiskt idag eller imorgon lämna ut jobbansökningar till lite olika ställen och hoppas på det bästa. Med min otur lär det väll inte gå men jag får hålla tummarna.
Försöker tänka ut lite vad jag ska jobba med också.. Har inte matteboken med mig, religionen är så sjukligt tråkig och svenskan har jag inte läst ut boken än. BRA isabell... Aja, dags att jobba lite!
Isabell

ny vecka

Första dagen på ännu en vecka. Tiden går så himla fort nu förtiden. Så mycket som ändrar sig, och så mycket nytt som kommer upp. Egentligen finns det inte så mycket nytt som kommit upp, förutom nya läxor.. Men det finns mycket som ändrar på sig.
Gårdagen var bra, kvällen var dock mindre bra. Vi åt trerätters här hemma för att det var farsdag, jävligt gött med massa mat. Sen kom Andreas och så åkte vi och handla. Sen hem till honom där vi lagade tacos, riktigt mysigt :) sen kom kvällen då som inte alls blev som planerad. Ja.. ibland spricker det.
Kom ganska nyss in ifrån stallet. Det blåser väldigt kallt ute, usch o fy. Men skönt att komma in igen. Ska snart dra mig ner till duschen och sen plugga massa bös. Uäää!
Ha de bra!
Isabell

the fat cats had a heartattack

Japp, mina katter blev en aning förvånade när jag berättade att jag har sprungit 3 km idag på 20 minuter!! Egentligen tror jag det är 4 km, men jag känner att det verkar lite overkligt i mitt fall att ha sprungit det på 20 minuter.. Well well, nu är det gjort iaf, känns riktigt gött. Längtar efter mat och efter det ska jag ut och rida med Olivia. Senare ska jag nog träffa Andreas, han ska göra tacos till mig! Finally!
Fredagen var helt jävla underbar. Haha, hade så jävla kul. Det var riktigt roligt, lite krångel o bös men det är ju det kvällarna ska bestå av, lite iaf. Var utklädd till matrix tjejen, dock fatta ingen det. Har INGEN sett matrix eller? As, dem fatta de dock så fort jag sa att jag var det. Tur var väll de! Kom i säng vid halv 4 på natten och det var uppstigning redan vid sju för att jag skulle hänga med syster yster och jobba. Lite segt var det, men det var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig  med endast 3 timmar sömn. Gött att tjäna lite money, så nadia! Jag hänger gärna med någon annan dag också ifall det behövs!!!
Även fast min outfit var grymming så var jag förjävla ful hela kvällen. Såg ut som en kille, va i helvete! Jag trodde ändå att jag såg någorlunda ut, men när bilderna kom ut så ändrade jag mig. Kameran är inte min vän..
Nu vill jag ha mat! Ha de bra
Isabell
Snygg, men ful! Fyfan

älskade morgonrock

Sitter här i princip naken framför datorn och försöker få igång ett avsnitt av kenza & tyra show, men det segar så så roligt är det inte. Får se hur det går med detta. Tänkte att jag skulle se på detta sen kanske fixa sig lite, det är ju maskeraden ikväll. Ska blir så jävla kul! Hoppas det blir riktigt lyckat när vi väll är där också, våra förfester är alltit lyckade. Hehe, ska som sagt vara matrix tjejen, hoppas det blir bra. Ska ha ett par så jävla snygga brillor på mig asså. Haha, det lär ni få se bild på senare.
Ridningen idag gick bra. Hon har ju vilat så många gånger i veckan så hon är så jävla pigg! Men skönt är det. Denna veckan har jag bara ridit 2 gånger på 5 dagar, och jag saknar det redan! Sjukt asså, kändes så himla skönt att rida idag asså. Tack och lov att snön håller på att regna bort idag :)
Isabell

förbannat

Klockan är ENDAST halv sex och ändå är det kolsvart ute. Jag blir rädd asså, vill inte ha mörker så tidigt. Jag blir så himla förvirrad dessutom. Jag och Olivia var ändå ute och red för någon timma sedan, och det känns som att när jag väl har ridit ska de bara vara någon timma kvar tills jag ska ligga i sängen. Men så är inte fallet nu, det är 3 timmar kvar tills jag ska gå och lägga mig! Det är så tråkigt, och jag blir så sjukt otaggad på att rida i snö och mörker. Vilket inte är bra alls, för jag måste rida och vill det egentligen. Men med detta väder är det inte lockande alls.
Är riktigt taggad till parketten på fredag nu, ska bli så jävla kul! Har dessutom bestämt mig för vad jag ska vara så det gjorde nog en hel del i taggandet ;) Jag ska vara matrix tjejen! Tror ni det blir bra eller? Det är väldigt enkelt att vara, och man kan ändå se hyfsad ut. Sneaky tjej.. Aja nu ska nog gå ner och käka lite!
Isabell
Söta Denise och moi i skolan idag! Tänkte på det, mina ögonbryn syns ju fan inte? Kanske borde fylla i dem lite...

doesnt feel right

Idag kom då snön, här ute i Gösslunda blåser det som fän och det är svinigt kallt. Termometern står bara strax under nollan men pga av blåsten fryser man ihjäl där ute. Usch o fy. Har frusit något så fruktansvärt idag, har gått och spännt mig hela dagen på grund av det och det medgav att jag decka i sängen några timmar förrut. det var riktigt gött att sova men ändå inte typ. Nu är jag pigg iaf, och ska snart tvinga mig ut och springa lite i stallet. Japp, you heard me. Hade verkligen bestämt att jag skulle ut och springa idag men ja, vi ser ju hur vädret är. Så nu ska jag ut och springa lite i stallet. Måste faktiskt försöka hålla igång allt nu! Har prov imorgon dessutom i engelska. Va i hel, orkar inte. Men jag tror jag kommer kunna lära mig någorlunda tills imorgon iaf. Gjorde italienska prov idag, tror det gick bra. Inga direkta svårigheter för moi! Well well, up up and away way!
Isabell

tacos tacos tacos

Jag börjar bli galen asså.. Jag har varit sugen på tacos så sjukt länge och ikväll är värst av alla. Jag är så sugen på det att jag vet inte vart jag ska ta mig till. Jag fryser och trött, och hungrig? Vet inte ens om jag är hungrig är bara så sjukligt sugen på tacos. Det är sjukt, så jävla sjukt. Andreas har lovat mig att nu att vi ska göra tacos i helgen. Och om inte det blir av, då vet jag inte vart jag ska ta mig till.

Maskerad parketten på fredag, några förslag på vad man kan vara? :)



hot dog

outfiten igår, nöjd med den. Söt!
Sitter och pluggar... Är så jävla trött vill bara gå och lägga mig men! Pluggeliplugg!
Isabell

Mot tove!

Kvällen idag består av pizza, tjejer och skitsnack! Ska nämligen till tove hus vid sju för att möta upp massa andra goingar, beställa pizza och snacka massa bös. Vi ska lite "tjejfest". Om det nu är rätt ord att använda. Det ska iaf bli väldigt roligt, skönt att slippa massa killar! Haha, ne dem lär väll tjata in sig till slut ändå. Jag undrar lite över vad man ska ha på sig. Har ett outfit jag sitter och funderar på, den är fin men jag vet nte hur bekvä, jag är i den. Dock ska vi ju bara vara hos tove så vem bryr sig. Hehe. Det får bli bra, orkar inte leta upp några andra kläder ändå. Det kanske kommer upp en bild på den någon annan dag.
Ridningen idag gick skit bra! Mycket bättre än igår, usch. Hon var riktigt mjuk och avslappnad, skönt de :).
Äh får nog börja greja lite med allt nu. Kanske fundera över vad man ska ha för pizza kanske...
Isabell

lite party

Ska snart byta om till lite finare kläder. Ska snart in mot staden för att träffa mina bruds, ska till Moas pojkvän och umgås lite. Ingen direkt fest utan mer chill, umågs liksom. Sen ska vi mot heimerlokalen och kika lite. Oskar sa att det skulle vara något lite mer festligt där, så får se lite! Funderar på vad för kläder man ska ha! Vill inte ha för kalla hehe.. Det blir bra! Ha en bra kväll!
Isabell

träningsvärk o plugg

Efter passet igår så har jag allt lite träningsvärk! Alltid gött att ha för då känns det att man verkligen tränat, gött det! Vaknade vid 10 tiden idag, eller snarare gick upp vid den tiden. Låg och drog mig i sängen väldigt länge. Men efter passet igår förtjänade jag det. Hade iaf bestämt mig för att plugga idag, något jag inte har gjort på hela höstlovet! Inte bra detta. Har både italienska och matte att göra. Så satte mig med italienska, tack och lov är det väldigt simpla uppgifter. Däremot lär matten bli jobbig. Ska ta itu med den senare. Har pluggat italienska i nästan 2 timmar nu, har även gjort så att nu har jag allt på papper som jag ska lära mig så nu är väldigt enkelt att lära in. Skulle belöna mig med mat, som var tortellini. Men jag vet inte vad det var som hade gått fel. Det var iaf inte så gott som jag hade tänkt mig :( Gav hälften av maten till hunden.. Känns hemskt att slänga sån underbar mat.
Ska snart ta itu med matten som sagt. Riktigt fint väder idag, undrar när vi ska ut och rida. Ganska snart kanske.. Eller ne, om några timmar lär det ju bli. Well well, matten here i come!
Isabell

music maestro

Ligger i min brors säng med datorn i knät. Har kikat runt på lite bloggar, bland annat min systers där jag såg lite skitsnack om mig! Hehe. Som sagt lyssnar jag på musik. Så underbart. Älskar hur musiken kan få en att känna så mycket känslor, glädje som sorg.
Dagen har bestått av Skara, Skövde, Korpen. Åkte till skara och skövde med Olivia idag för att shoppa lite. Hittade bara ett vanligt dressyrspö som jag verkligen behöver! Och lite trosor. Var inte på något shoppinghumör direkt. Kom hem vid 4 tiden, o då var det bara att kuta till syster för att sedan kuta till korpen. Vi skulle nämligen på ett boxpass. Vilket var kul och skönt att göra. Var inte riktigt så jobbigt som jag hade förväntat mig men jag lär väll vakna upp med träningsvärk imorgon ändå. Men kul var det! Och roligt att vara där med syster, vi har allt det roligt ihop! :)
Måste ju nämna att jag Anna och Denise var faktiskt och gymma och simmade igår på badhuset! Hehe. Vill endast känna mig hurtig..
Aja, nu ska jag lyssna på mer musik! Puspuss
Isabell
Såhär såg tröjan ut som jag köpte på HM, gillar den starkt!
Känner mig ritkigt ambitiös när jag lägger upp bilder såhär ;)

Tandställning över studenten

Min student blir la ett snäpp olyckligare när jag kommer få ha tandställning över den. Vet dock inte om det är bättre med eller utan tandställning. Kommer la se lika förjävligt hur som helst. Tandläkarbesöket är som alla andra. En ren besvikelse, hatar tandläkarna. När dem fixat mina tänder ska jag aldrig mer sätta min fot där. Hehe. De ska kalla tillbaka vid nyår och då ska vi bara titta till underkäken för jag har ett halvår kvar på väntelistan så ja.. Vad blir det, vid maj nästa år ska dem börja behandla mig för tandställning. Jaha? Och hur länge håller dem på med det då. Cpas. Blir lika förbannad varje gång jag är där. Okej det ska bli skönt att äntligen få den och allt det dära men dem är så jävla äckliga ändå. Jag känner bara att dem kunda börjat mycket tidigare. Då kanske jag skulle haft tandställning nu men he. Här jag sitter jag med en cptand. Kul!
Åh blir så besviken. Har verkligen väntat så sjukt länge. Vilket år kan det ha varit, 2005 var det nog som jag verkligen började störa mig på att inte ha raka tänder. Från 2005 till 2008 då dem sätte mig på väntelistan väntade jag bara på att dem skulle börja ta mina klagomål över tanden seriöst. De sa alltid att jag hade fina tänder. Att dem satt bra. HE! Dem sitter ju spikrakt åt helvete, vad är det ni inte ser? Så ja, nu är 2010 och 2011 kommer jag få tandställning. Jag har väntat i 6 år på att det ska hända något! Fattar ni nu varför jag  hatar tandläkaren och är så jävla trött på att åka dit och prata med dem i 10 minuter för att sedan åka hem och bara fortsätta vänta!
Isabell

30 seconds to mars

Har hittat ännu ett bra band, plus en snygg singer! Hehe, nu kommer det säkert vara så att jag bara är seg och alla andra redan vet om bandet o böselibös men! Allt kan man inte ha. 30 seconds to mars heter det iaf, och den bästa låten hittills är "kings and queens". Något jag tycker ni ska lyssna på :)
Ska snart börja ta på mig lite anständiga kläder, dvs jeans, bh och någon tröja. Ska ju till tandläkaren snart! Måste ju vara fin då! Hehe.. Mamma hade totallt glömt bort att vi skulle dit idag. BRA! Tur att jag är så duktig att jag går upp tidigt och påminner henne då. Ska iaf nu kila. Hörs sen!
Isabell
Den snygga cp-tanden som snart forhoppningsvis ska bört!
Och den snygga sångaren i 30 second to mars!

impulsköp

Sitter som vanligt i mina bröders rum och lyssnar på musik, paramore är på listan nu. Sjukt grymma. Idagen har varit bra. Gick upp tidigt, precis som jag sa! Och sprang en runda. Inte så lång, blev 2.5 men känner att hellre ha kraft kvar än ta slut på sig själv. Så kul är de faktist inte. Sen kom olivia vid elva tiden då vi gick ut och red. Ganska seg idag men gick bra ändå. Jobbig i käften men ja. Hon fick vila igår som sagt, så kanske inte så konstigt.
Jag hängde med olivia hem sen för att senare gå på stan en sväng. Där jag hittade en jätte fin tröja. Ganska vanlig men ändå fin =) Det är jag nöjd med. Glömde dock tröjan hos olivia så nu har jag den inte här så jag kan pussa den. Olivia lär la sno den och äckla ner den.. Hehe. Men lovar att visa den så fort jag får hem den!
Imorgon är det tandläkaren som står på schemat. Redan vid 20 över 11 ska jag vara där, och då ska specialisten kolla på mig. Ska bli spännande och se vad han har att säga. Hihi.

RSS 2.0