söndag idag..

Känns på något sätt bortkastad. Jag har inte gjort så mycket. Eller nej, sov hos Andreas inatt så honom var jag ju med imorses. Haha jävla kille asså. Sen åkte jag med Olivia till Lrk och hjälpte Denise på cm-hoppningen. Det gick bra, riktigt bra. Stor förändring sen senast. Alltid kul att se =) Så den biten av dagen var ju bra. Dock fick jag någon så jobbig huvudvärk på grund av sömnbrist. Sov inte så bra inatt eller länge. Drömde mycket vilket medger att jag aldrig riktigt kommer in i djupsömn. Den sömnen jag behöver. Kom hem till Ledsgården vid nämare 4. Hade tänkt att bara powernapa en liten stund för att sedan gå ut och rida men jävlar i räva vad trött jag var. Och nu efter 2 timmar DJUPsömn har min huvudvärk försvunnit. Och ännu ett klagomål dåva. Nu har vi ju ställt tillbaka klockan en timma, vilket medger att det blir mörkt tidigare. Hatar denna årstiden endast för att det blir mörkt så fort och jag inte kan rida. Asårstid. Om det skulle vara så att det iaf var ljust till 7-8 på kvällen skulle jag vara nöjd. Men he, inge med det. Så ingen ridning idag, inte heller någon springtur som planerat. Jag vågar verkligen inte gå ut och springa själv i mörkret asså. Blir svinrädd verkligen. Haha. Så denna kvällen har känts ganska värdelös..
Blev riktigt sugen att komma igång ordentligt med ridningen och börja tävla igen när jag såg Denises "tävlingsanda" ;) haha, men de får vänta. Ett tag kvar dit.
Imorgon, ska jag upp tidigti.. Nio typ. Ut och springa och sen ut och rida. På förmiddagen så har jag hela dagen kvar sedan! Sådana dagar gillar jag. Att sova bort dagen är hjärndött. Enligt moi!
Sov sött!
Isabell
Jag och Denise i somras i glassvagnen. Lagom rädda cheyer ;)

the Dentist

Tandläkaren idag, alltid lika roande. Idag hade ingen, varken på folktandvården eller tandregleringen koll på att jag skulle komma. Jaha, det var ju kul. Då hade tydligen den tjejen som ringde och berätta för mig att jag hade tid idag inte dokumenterat det i datorn så ingen visste om det förutom jag och denna tjejen då. Blev ganska grinig där ett tag för då hade jag ändå gått ifrån skolan, men en sjuklig träningsvärk i röven och ryggen efter innebandyn igår. Plus så hade jag lämnat moa med vårat arbete.. Men hon jobbar på bra ändå den flickan! Hehe. Till slut tog en tandläkare emot mig iaf, skulle ju faktiskt bara ta en bild så det gick fort. Fick en ny tid, nästa tisdag ska jag dit igen. Då ska specialisten kolla på mig så förhoppningsvis har jag en räls i truten inom kort. Dock, med min otur kommer jag la få vänta ännu ett år... NEJ! Jag har faktiskt vart på väntelistan i två år nu. NU får det räcka!
Hade gym på idrotten idag, riktigt kul och gött faktiskt. Ibland önskar jag verkligen att jag hade tiden att kunna träna på gym några dagar i veckan. Tycker faktiskt det är kul. Plus att jag skulle behöva det! Kommer antagligen vakna upp med världens träningsvärk imorgon. MEN! Det blir ju bra till slut :)
Nu ska jag fortsätta spela unicorn.. So awesome!
Isabell

Regn

Ännu en dag jag är nöjd med, träningsmässigt iaf! Hehe, försöker ju som sagt komma igång ordentligt med träningsböset men vill ändå inte rivstarta för hårt. Så idag var en lagom dag. Skolan började med engelska då jag fick tillbaka mitt engelska prov, gick bättre än förväntat men jag suger ju ändå! Aja, sen var de byråns bravader som någon idiot har hittat på, då skulle vi iaf spela innebandy och ja. Det var faktiskt roligt, de två klasserna i tvåan har kommit varandra mycket närmare nu efter Prag vilket är väldigt roligt. Blir lite mer tjöt och bös på våra bravader då! Iaf, vi vann inte allt men vi kom fyra (?) tror jag, vilket är ett bra resultat enligt moi. Slutade redan vid tolv då jag hängde med moa hem och senare kom mami och hämtade mig. Jag vet inte vad det var med mig men jag var så fruktansvärt trött efteråt! Jag åt lite mat och sen totaldäcka i sängen från 2 till halv 5... Wish me good luck med att kunna somna inatt!
Men det var gött iaf, så kutade jag ut för att ta in min söta lilla ponny och red ut en sväng. Och ja, till min överskrift det regnade! Och hon cepade hela jävla vägen upp till ridbanan vilket är kilometer. Som vanligtvis brukar ta.. Ja 10 minuter? Men idag tog 20 för att hon skulle hålla på, hon var inte heller rädd för något utan det var ren damp helt enkelt. Men det gör mig ändå varm om hjärtat för då vet jag att hon inte har ont i sina fossingar =) Sen så gick det skit bra uppe på ridbanan så ångrar inte en minut av kämpande för att få upp henne dit. Påvägen hem spöregnade det dock, lite jobbigt men fortfarande glad!!
Isabell

im not a robot

Love love love, hittat en.. Eller hittat och hittat, nillon visade mig denna låten: Im not a robot - Marina and the diamonds. As go låt, lite annorlunda till andra men det är just det som får den så skön. Ni kanske känner igen den ifrån reklamen på tv? Det gjorde jag iaf.
Idag har jag gjorde väldigt mycket faktiskt, dock inte vart i skolan. Missade tacosen! Jag blir så jävla arg. I söndags skulle vi käka det hemma hos Andreas men då var jag tvungen att åka hem, och så missade jag det idag också. Jaha.. KUL! Dock ska jag tvinga Andreas laga det till mig i helgen så jag blir nöjd. Vi skulle se någon rysare också.. Får se om jag vågar det. Hehe. Tillbaka till min dag. Som sagt ingen skola och det medförde sovmorgon, riktigt gött att vakna av sig själv utan någon förbannad klocka. Gick upp och käka min hederliga gröt, gick faktiskt ut och sprang en runda snabbt efter det! Ska försöka komma igång nu. Efter ett antal gånger jag sagt det har det aldrig funkat men nu försöker jag igen! Iaf, sen vid 11 åt vi lunch här hemma, Mamma, Tony och jag. Åkte senare med Nelly och Hazel mot skara där dem skulle bli skodda och lämnade av Tony vid skolan. Efter lämnat av bror och djur så gick jag och mamma lite på stan i skara. STOR stad menar jag. Fem minuter sen var det över. Haha, men vi fyndade lite på klädaffären i Jula huset, alltid kul att fynda :) sen vid tre åkte vi och hämtade hästarna, åkte tillbaka till Lidköping och träffade Olivia och red ut en sväng. Ritkigt skönt. Och nu sitter jag här nyduschad och ska  om en timma ungefär dejta sängen för ännu lite sömn. Älskar att sova asså, så sjukt gött! Aja, det var allt från mig.
Ha de bra!
OJ PLUS! Jag slog mitt rekord på Robot unicorn idag! Nu är jag uppe i 90tusen! Grym brud skulle jag säga ;)
Isabell

underbar upplevelse

Veckan vi, de grymma gänget eliten spenderade i Prag var en så underbar upplevelse. Har hört så mycket om personer som tidigare var där och personer som överhuvudtaget har varit ute på studieresa. Och jag är inte missbelåten någonstans! Satan vad kul vi har haft. Alla frågar hur det var, jävlar asså. Det finns så mycket att berätta, så mycket som ingen kommer förstå hur sjukligt roligt det var. Jag får bara en så go känsla av att tänka på det. Känner att jag verkligen inte fått in allt som vi gjorde där nere. För vi gjorde verkligen saker HELA tiden, uppgång klockan sju varje morgon och sovdags 4-5 på natten. Långa dagar med lite sömn. Riktigt chockad över hur alla klarade av det. Hur jag själv klarade av det när jag är van med ca 9 timmars sömn per natt, om inte mer! Dock var vi alla helt slut efter resan men det var så värt det. Älskar denna resan och vill bara iväg igen. Fan va bra vi hade det, svårt att förstå.
Tänkte langa upp lite bilder, har idag fått över 800 bilder från bara Gabbes och Egzonas kamera (!) Alla dessa bilder asså, va i helvete. Sen har vi bilder från Moas, Denise och Annas kamera kvar. Min dator kommer kollapsa innan alla bilder kommer in. Jävlar i havet. Men jag ser tillbaka på varje bild och ler ;)
Här kommer lite bilder dåvaaaa!
Hela eliten som vi så fint kallade oss!
varje kväll bestod av samma sak, BUS!
vårat rum
besvär
Barty!
Och goda drinkar!
Skulle kunna lägga upp hur mycket som helst men lite får jag lämna till fantasin! Finns mer bilder på facebook :)

Prag!!!

Japp, då har man spenderat nästan hela vecka i Prag och det har varit helt underbart. Riktigt roligt gäng har vi varit och haft riktigt jävla kul. Varje kväll har vi spenderat på klubbar och olika pubbar, och på dagen har vi varit och besökt massa intressanta ställen, bland annat, Theresienstadt som var ett arbetsläger under andra världskriget, karlsbron m.m. Gick en stadsvandring på 6 timmar i onsdags! Sjukligt. Men det var kul, riktigt kul att träffa massa folk och se massa saker. Jag orkar inte berätta allting men det var en otroligt rolig resa och det finns inget som har gått riktigt jävla åt helvete så de tackar vi för! Käkat god mat hela veckan dessutom, fyfan vad gött! Dock har vi fått vädligt lite sömn.. Sov 4 timmar på två dygn  de två sista dagarna. Men vi klarade oss ändå, plus att bussresorna både dit och hem gick bra. Sov dock från klockan 7 till 4 igår när jag hade kommit hem. Gud så gött!
Det kommer upp bilderna när jag väl fått dem ;) Ska nu hämta lite tvätt och hänga upp!
Ha de bra!
Isabell

baconsås...

MUMMA! Har jag å säga, jävlar asså. Kom hem ifrån Håkantorp för någon timme sen efter att ha jobbat med äggen. Vrålhungrig och svintrött. Så vad ska vi käka.. Baconsås och spaghetti! Det var så jävla gött, jag bara kasta i mig all mat och nu mår jag som en prins! Hehe, sjukt gött. Har börjat packa lite också. Mest bara lagt fram kläderna som jag ska ha med mig, borde egentligen gå dit och packa ner allt skit också... Men åh, jag orkar inte. Borde städa rummet också. Borde göra detta innan olivia kommer för då ska vi rida.. Aja, bara att ta tag i skiten!
Imorgon åker vi! =D
Isabell

2

OM i princip två dagar sitter jag och alla min sköningar till vänner på bussen till PRAG! Kan inte sluta tagga asså. Även en sånhär dag när jag känt mig lite småkonstig så taggar jag jävel. Har haft två vita veckor nu, alltså ingen sprit eller bus så nu i Prag är bara att köra. Ikväll vankas det tydligen fest men ne, känner mig inte särskilt bjuden plus att jag ska ta tåget klockan åtta imorgonbitt till jobbet hos hönorna! Jobb och jobb, stand in arbetare! Hehe, tjäna lite cash.
Sitter fortfarande o grubblar på om jag ska rida eller inte. Har faktiskt ganska ont i magen plus att idag när jag gick hemifrån bussen, det var min värsta kilometer någonsin! Fyfan, hade så ont i magen.. På grund av att jag och olivia käkade på mc donalds idag efter uträttat en massa ärenden och ja.. Den big macen gick rätt igenom mig! Haha, ne de gjorde den inte, men det är ju helt mänskligt att bli lite toanödig efter man käkat! Så ja, jag överlevde. Men mina knipmuskler är nog starkare än någonsin efter denna upplevelse. Något positivt iaf kanske?
Idag blir en lugn hemmakväll, ska nog snart ner o käka lite. Dock fortfarande ganska mätt efter md donalds, men mja. Tänkte gå ut o gå lite sen. Blir nog ingen ridning, orkar faktiskt inte.. Få skuldkänslor över det dock -.-
Nu tjatar mamma om att jag ska ner o spela spel med henne så får väll offra mig! Hehe
Ni lär säkert få höra mer om mitt intressanta liv senare!
Jag och söta Kristin i skolan idag =)

stor häst

Idag efter ridningen ville jag inget annat än skaffa mig en ny häst, en stor häst inte ponny. Är lite trött på ponny asså, hemskt men sant. Och idag var verkligen en sån dag som jag kände mig stor och klumpig på henne. Det fanns typ ingen häst att rida! Antingen rider jag som en kråka eller så vet jag inte vad. Hon har ifs inga muskler direkt så kan ju faktiskt inte hjälpa mig så mycket men ändå. Jag får ryck, vill bara sätta mig i ett hörn o lipa typ. Fyfan.
Gjorde coopertestet idag också, gick bättre än förväntat. Sprang på 12 något. Så ja, det kunder varit mycket värre. Ska försöka komma igång med träningen ( något jag alltid försöker med -.- ) efter jag kommit hem ifrån Prag. Ska nog springa cooper till våren igen och försöka förbättra mig.
EN BRA NYHET är att jag fick ett samtal ifrån tandläkaren förrut, och har fått tid på torsdagen den 28/10 för att ta lite bilder på mina brutus tänder. Sen i november ska specialisten kolla på mig igen, och självklart kommer det ta tid eftersom tandläkarna är så jävla sega.. Så kommer ja förhoppningsvis få räls någon gång :D Det skulle vara så jävla gött. Att äntligen få något som gör något åt min tänder. Dock kommer jag förmodligen ha tandställning under min student, men jag får la helt enkelt hålla käften stängd. Dock tycker jag inte det är så fult med tandställning.. Eller på bilder kanske de inte är så fint men det är inte något man direkt tänker på i "verkligheten". Haha.
Ska fortsätta spela unicorn nu!
Isabell

no good

Dagar som denna vill jag bara gå och lägga mig och vakna sen igen när allt har blivit bra igen. Eller vadå blivit bra? Det finns inget som ska bli bra, jag mår bara bög utan anledning typ. Tror det är p-staven som spökar. Ger mig lite ovanliga hormoner som får mig bli ledsen typ. Haha. Eller ledsen är jag inte, allt känns bara så jävla piss. Förrut innan jag började plugga matte så var allt frid och fröjd och sen vände det totallt. Jahaja, kul! Hormonjävlar som ska spela mig ett spratt. Det går inte ens bra på robotunicorn längre. Slog mitt rekord förrut rejält! Men sen gick det bara utför. Crazt taxi går inte heller något vidare bra. Men det spelet är bara tråkigt. Matten funkar inte heller. Gjorde ett tal, som hälften blev rätt på sen blev de fel igen. Vad gör jag för fel? Är jag så jävla dålig?! Va i hel! Jag borde sluta dampa och gå och lägga mig igen. Men om jag lägger mig nu kommer jag inte kunna sova sen. Jahaja. Jag får väll sitta och blogga hela kvällen då. Har ju ingen film jag kan se. Och film på internet får jag inte heller kolla på för då cepar min bröder. Äckel. Jag har så lite att göra att jag sitter och bloggar för ANDRA gången idag. Hur kul ä dä? HE förändring får de bli. Och p staven får sluta förvirra mig!

13/10

Åååååååååh, bara 3 och en halv dag kvar tills vi sitter i en svintrång buss på väg mot Prag! Fan va kul det ska bli. Blir mer och mer taggad för varje dag. :)
Sitter just nu och överväger om jag ska försöka mig på lite matte.. Har börjat phytagorats sats eller vad det nu heter. Jag bryr mig inte vad det heter, det är jobbigt och trökigt. Men det måste göras så kanske lika bra att jag springer ner och jobbar lite. Kan käka en knäckemacka också kanske.. Hehe, har ni någonsin tänkt på hur gött knäckemacka är egentligen? Med smör och ost på, svingött! Plus så kan man äta hur mycket som helst utan att bli proppmätt ;) haha. Aja, får gå ner och brottas lite med matten. Och tagga till Prag! PRAG!
Kanske skriver senare om mitt superintressant liv!
Isabell
Slänger upp en bild på mig och mina kära vänner Anna och Denise från i somras! =)

inte en meter till

IDAG, har jag gjort väldigt mycket.. Gick upp kvart över sex för att göra iordning mig till skolan, brutus tid att gå upp. Gick upp till bussen, hade italienska lektion, håltimma på ett antal timmar, vet inte hur många med för länge iaf! Hade senare engelska och ännu senare samhäll, där var min skoldag över och mami hämtade upp mig och Sonny på skolan. Var ett tag tills jag hade tänkt att rida så jag bestämde mig för att gå ut o springa. Har ju trots allt coopertest på torsdag och vill försöka få någorlunda bra tid där iaf. Så jag gick ut o sprang, jag lever fortfarande så så farligt var det inte iaf. Gick in och ut och efter det ut för att rida. Jag blev trots allt ganska trött efter löpningen så det blev en lugn ridtur idag. Gjorde även lite matte efter ridningen, men självklart ska jag stöta på något jag inte förstår mig på. Förbannade fan. Aja, tog en dusch och nu sitter jag här. Olivia kom förbi nyss så tjöta lite om allt möjligt och nyss drog hon också. Ska snart gå och lägga mig. Känner mig förbannat trött. Och imorgon är det onsdag. Och snart är det Prag!!!!! Jaaaaadå :R
Isabell

kalla öron

Kom nyligen in ifrån att ha varit ute och gått en liten stund. Tiden jag har varit sjuk har jag blivit galen över att jag inte kan ut o springa eller överhuvudtaget träna. Rida har jag ju gjort tack och lov, så lite nytta har jag allt gjort. Men idag bestämde jag mig för att åtminstonde dra en powerwalk.
Var ute och red lite tidigare också, så gött att min lilla hedst äntligen börjar bli bra :) Får hoppas på att det håller i sig bara också. Drog ett travpass idag, lite kondition kan hon allt behöva, så jävla fet nu efter all vila. Haha, kommer aldrig bli smal igen!
Mina öron är så jävla kalla.. Haha, dem håller nu på att bli varma igen så jag är sjukt segt i hela huvudet.. Vet inte vad kalla öron har med att jag blir seg i huvudet men jag skyller på det iaf. Aja, tänkte försöka ladda upp en film här. Jag och Denise var så himla roliga i skolan idag nämligen ;)
Ha de bra!
Isabell
Nee förresten, får nog inte upp filmen, får be min syster om hjälp någon annan dag!

närmare frisk

Godkväll! Hihi, känner mig väldigt glad just nu för jag är påväg att bli frisk! Kanske inte ens ska säga så, för då kommer jag la antagligen vakna upp imorgon som ett jävla snormonster som inte kan röra sig.. Men just nu mår jag bra iaf, är fortfarande lite snuvig men mår mycket bättre än i fredags och igår. Var dock väldigt hostig imorses, men hostan kommer och går. Hostade lite nu precis, men annars har jag inte hostat särskilt mycket innan!
Helgen har varit mysig.. Var på 90 års kalas igår, vilket var väldigt trevligt. Kul att se folk som inte sett på väääldigt länge, och sen var de lite kul att se vilka som känner Inga som man inte vet om. Såg flera bekanta ansikten där igår. Sen åkte jag till LRK där det hölls nationella tävlingar, roligt att se massa fina hästar och träffa lite folk osv. Sen åkte vi hem och hämta mamma m.m för att vi skulle till sandelins på pizzakväll, eller det skulle dem iaf! Jag och Olivia tog oss en romtantisk middag själva på amigo. Hehe. Det blev även ett besök på mcd senare där vi träffa Anna och Denise, soeta tjejer, satt och tjöta skit väldigt länge. Tills vi till slut drog tillbaka till Olivia. Och efter många om och men övernattade jag i majåker inatt, kom inte hem därifrån förrän klockan halv 6 idag. Men det var mysigt. Kom hem och red, gick väldigt bra. Höll på att ramla av men det är kul att se att hon faktiskt försöker slänga av mig, hehe. Det är inte varje dag hon gör luftsprång! Well well.
Allt för mig, hade bra!
Isabell
Hungriga som as, fick vi till slut våran mat!

P M S

Jag orkar inte ens skriva hej, eller nej, jag är så fantasilös just nu att jag kommer inte på något roligt sätt att inleda detta inlägg. Idag har varit en cpdag rent ut sagt, har cepat ut totallt hela tiden. Bara betett mig konstigt och ibland ganska svinigt. Haha, men det har varit ganska roligt också.. Jag ångrar extremt att jag gick till skolan imorses. Låg och drog mig i sängen ganska länge tills jag bestämde mig för att faktiskt gå till skolan ändå. Något jag ångrar nu, hade ju prov idag som jag tidigare nämnt. Lärarna har liksom sagt att provet skulle vara enkelt, inga långa svar eller utvecklade, var det så? HE, det var flera frågor man var tvungen att tänka till på, iaf jag.. Vet inte med dem andra men aja, jag är la lite dåligare än dom då.. Haha, ne men fan det gick inte bra alls. Jag gjorde i princip inget på matten heller och jag kände inte smaken av maten. KUL. Men jaja, slutade ju 12 tack och lov, mamma kom och hämtade mig, när jag väl kom hem deckade jag i sängen i 3 timmar. Så sköönt, behövde verkligen den vilan.
Trots min sjuka kunde jag inte motstå att få hoppträna min lillasyster ponny Hazel. Det gick riktigt bra faktiskt! Kul att få hoppa lite igen och rida ordentligt överhuvudtaget! Är riktigt nöjd med den träningen. Även fast jag mår lite dåligare nu än vad jag gjorde tidigare, men det var värt det!
Ikväll ska jag bara sitta hemma och reparera mig. Sova ut och bara ta hand om mig själv. Ska ha en "Isabell kväll". Haha.. Det var väll allt!
Ha en mysig fredagskväll!
Isabell

osteri bågera

Sitter just nu hemma och ska sätta igång med pluggandet ÄNNU en gång. Har prov imorgon i alla möjliga ämnen inför pragresan och jag kan verkligen inte få in det i huvudet på mig. Plus att jag hade missat en del som skulle med på provet som jag fick reda på idag, så nu har jag massa nytt jag ska lära mig tills imorgon. Dock säger dem att provet inte kommer vara särskilt stort, vilket är tur men det är ju alltid tråkigt med ett dåligt betyg. Har laddat upp med ostbågar och musik i öronen!
Vaknade upp i majåker idag, mysigt. Hade bara en lektion som började klockan 20 i 3 så övernattade där inatt. Hade ingen röst imorses, så jävla hes var jag. Efter några varma oboyglas så blev jag åter mitt gamla jag. Hehe, men usch jag vill inte bli sjuk. Snuvig och jävlig är. Usch och blä.
Har även fått reda på en väldigt dålig nyhet angående prag resan. Känns inte så bra detta men det kommer väll ordna sig men ändå. Ska alltid vara massa bös, vad annars..
Jaja, smällar man får ta...
Isabell
Ser ni mitt blåmärke eller? HUGE!

Bacon o ägg

Om det är något jag är riktigt fan av så är det bacon.. Det är så jävla gött! Har unnat mig lite ägg o bacon när jag kom hem, duktig som jag är lagade jag maten själv! Hehe
Har ganska ont i armen idag, den är blå och svullen, så min arm ser lite fetto ut men jaja, smällar man får ta. Fick idag ta av förbandet vilket var väldigt skönt, har kliat hela natten så när jag väll fick av det kändes det bra. Sen kom smärtan o usch vad ont jag kan få ibland, men jag har tagit en ipren så det har varit lite bättre. När man inte tänker på det är det ingen fara.
Mina små äckliga vänner har upptäckt min blogg dessutom, haha. Det är la ingen fara med det egentligen men den skulle ju faktikst vara lite hemlig, hoppas dom glömmer av den snart. Eller så kommer dom börja mobba mig i skolan angående vad jag skrev eller något sånt där töntigt dom alltid gör! Hihi.
Ska nu smälta maten, sen ut och rida och senare har jag tänkt att ut o springa. Plugg står även på schemat, har glosor tills imorgon och prov på fredag, blir gött att ta helg sen. Även fast veckorna är hyffsat lugna. Aja, de var väll allt.
Skriver la senare om jag inte får hatsms av mina kompisar!
Ha de bra
Isabell
Så ser min arm ut för tillfället, fet och blå.

hemmaaa

Kom hem för en liten stund, har även p staven med mig hem i min lilla vänster arm! Det gör faktiskt ganska ont, sved till ordentligt när hon tryckte in den.. Usch, men nu är de gjort iaf, hoppas allt funkar bara! Köpte även en 200 g choklad hem! Kände att jag behövde unna mig det efter denna hårda dag. Dock är den inte så god som förväntat känner inte smaken fullt ut, jag börjar nog bli förkyld. Men choklad som choklad, jag käkar självklart upp den ändå!
Sitter och funderar på om jag ska ut o rida idag eller inte.. Jag har ju trots allt ganska ont i armen men jag behöver också rida... Jag är faktiskt ganska trött men jag behöver ju rida... Hm, jag behöver inte bestämma mig än. Det blir ju inte mörkt förrän vid 7-8 så har lite tid på mig =)
Langar upp en bild på armen och min choklad!
Ha de bra!
Isabell
Så gött så gött!

P STAV

Sitter nu i skolan och väntar på att klockan ska bli halv fyra. Ska nämligen till ungdomsmottagningen då och sätta in p stav i vänsterarmen. Har bedövning just nu och det känns lite läskigt faktiskt, känns som jag har en liten enkelstöt i mitt lillfinger hela tiden. Scary shit. Men det känns ändå skönt att jag faktistk ska göra det nu, nu kommer alla mina dagar bli pillerfria! Så gött så gött, hoppas bara att det inte blir några problem, orkar inte med massa biverkningar, men det ska nog gå bra. Finns inget som säger att det ska bli dåligt, såååå! Ska iaf sticka iväg nu. Wish me luck!

bloggeri bloggera

Söndag idag, hela helgen är över och nu är det bara dags att slappa. Eller nej, efter min springtur är det dags för bara mys och slö framför datorn. Har till och med bestämt att jag ska tjuvkika på kungarna av tylösand efter jag sprungit och jag är så nyfiken på det så jag får ta mig i kragen o ut o springa snart! Programmet är så jävla kul, haha vilka människor.
I fredags som sagt så skulle jag bli firad, och det började med att olivia satte ögonbindel på mig och skulle leda mig till en lidköpings pizzeria där dom sjöng för mig och bjöd på mat och gav mig presenter ;) Det var skitmysigt så de tackar jag för, speciellt för presenten! Den kommer användas flitigt.. Hähä. Efter vi alla hade blivit proppmätta begav vi oss till sara för ännu mera mat. Då var de tårta som stog på schemat och jag kan ju säga att det fanns vääldigt mycket tårta kvar, inte så likt oss men efter varsin pizza var de inte lätt att trycka sig mer. Så efter massa skitsnack och tjejprat så kom Klo och Nillon och hämtade mig och vi åkte till hvorslevs pappa, satt där en väldigt liten stund. Vet inte riktigt varför vi ens åkte dit, men till slut kom jag och nillon hem!
Igår så åkte jag hem hyffsat tidigt, eller ne, vid två kanske, med Olivia och red. Det var sjukligt kallt! Usch o fy, har hört att denna vinter som ska komma nu kommer vara den kallaste på över 1000 år! Hur sjukt låter inte det eller? Jag ska gå i ide! Fyfan. Iaf så åkte vi hem sen iaf, kollade på fältävlan, senare kom sara och anna o då gick vi till donken, keka lite sen drog ja o anna vidare. Somnade iaf hos nillon efter en massa bös. Haha, fulla människor asså..
Och nu ska jag ut o springa, hurtig tjej!
Ha de bra!
Isabell

Ibland så!

Hallåe!
Har precis kollat klart på första avsnitter av kenza o tyra show, var faktist ganska roligt så de lär jag nog följa! Nu när jag har en egen dator kan jag ju faktiskt göra detta. Hehe, slutade skolan idag redan vid tolv, så då kom min mami till stan och hämtade mig. Har även lämnat in jobbansökan på mc donalds idag! Får se hur det blir med det, skulle vara riktigt gött att få tjäna lite extra moneeey. Dock är inte mc donalds drömjobbet direkt eller det jobbet jag skulle prioritera som nummer ett på min lista, men pengar som pengar. Jag vill bara ha pengar!! Haha.
Jag ska snart ut till stallet för att rida en sväng på lilla nelly, tror de blir lite trav idag, hon var lite varm i benen igår så får se idag helt enkelt. Ska bli firad ikväll. Haha, min söta kompisar har tydligen fixat något lite mysigt, får iaf inte äta tills klockan sju ikväll så mat blir de iaf! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något kul iaf. Jag orkar liksom inte själv göra någon middag eller något, vilken tur att man har kompisar som orkar engagera sig! =) Hihi.
Jag är proppmät dessutom, det serverades hamburgare idag i skolan, så gött! Och sen när jag kom hem lagade mamma pommes och körv, och det kan man ju inte motstå så de blev lite sånt också.
Aja nu ska ja sticka o byta om!
Ha de bra!
Isabell
Ännu en söt bild på min kisse skrället!
Känner att jag får skaffa mig lite andra bilder.

RSS 2.0