det handlar om dig


vilken jävla lördag

Otippad om inte annat. Trogna som vi är till lidköping tänker vi att något sköj händer säkert denna lördag, så vi går till smedens och sätter oss. Vi är dom enda där och vi är dom första som dyker upp där. Kände bara, vad gör vi för fel? Men sen när vi väl står och överväger att dra dyker en dvärg upp. Oklart om han var en dvärg på ritkigt men han var iaf inte längre än 150. Det säger ju sig självt, han var inte dvärg men fruktansvärt jävla kort. Han tjötar med oss om alla hans problem och i gengäld får vi drinkar. Och där börjar det. Efter dvärgens uppkomst får vi shottar och drinkar och vi står till och med dansar senare! Och vi hade fan sköj. Närmare stängning drar vi på efterkepa, och fortsätter supa. Klockan sex hamnade vi i säng och då var då vi var som fullast! Vaknade tolv, fortfarande packad. Vinglar runt till klockan 3 då bakfyllan smyger sig på. Sjukt sneaky.
Isabell 
 

rule number 1

Fryser mina lår av mig, skulle på riktigt behöva en ordentlig pläd just nu. Älskar och tänka efter hur intressant mitt liv är just nu, aktivitet zero. Men en sådan period är väll alla tvugna att ha. I guess, bara att min råkar bli liiite längre än förväntat. Och dessutom så gick min bilnyckel sönder igår. DEN GICK SÖNDER. Så kan inte köra bil, kan inte låsa den. Kan inget. Brutalt. Kan lika gärna dö utan mitt röda hallon. 
Isabell 
 

9gag


FUN

Kollar på Vhr. Så kommer Fun med some nights på. Jag blir rädd. HUR kan man artikulera så mycket som han gör? Eller gapa? Inte nog med att hans käft är enorm liksom, han kanske vill visa sin potential med munnen? Vad en jävligt stor mun skulle vara bra för. Äta, kanibalism.. I dont know man. Fortfarande lite rädd. Och Bruno mars, din korta jävel. Blir lika chockad hela tiden. Tur att han kan sjunga. Skulle aldrig får ligga annars. To short, no pussy. Det är ju så dom säger. 
Isabell 
Vad gör du elle?

skedat med skralli

Kom hem vid halv nio, gick och la mig igen, vaknade vid tolv. Så jävla skönt, men jag drömmer sjukt mystiska drömmar. Skedade skralli hela tiden också, så mysigt. Hon tyckte nog också det hehe. Vad händer idag då? Ska ringa arbetsförmedlingen och skriva ut mig därifrån. Sen ska jag bege mig ut i snöstormen för att röra lite lätt på mig. Sen ska jag in och tanka gamla faran. Ska nog ladda ner ena movie med. Mina dagar är så intressanta nu förtiden <3 vill bara älska mitt liv. 
Isabell 

the voice inside my head

Får damp. Det är den 13 januari och jag är fortfarande i Sverige. Orkar inte med mitt liv. Så jävla självklart. Sätter tusen spänn på att jag aldrig kommer komma iväg. Och kommer fastna i denna fittstad. Skoja älskar lidköping. Men det suger lite för i fredags var nog sista gången jag festade med mina slyns på tre månader. Bara sjukt? Men då har jag något djävulskt att se framemot! Kanske dags att duscha? I do think so..
Isabell 
 

ska supa ikväll


sometimes you have to say please

Är nu inne på åttonde säsongen av desperate housewives.. har alltså bara två säsonger kvar. Vet inte riktigt vart jag ska ta mig till när jag är klar med denna serien, vilken serie ska jag ägna mitt liv åt då istället? Världens bästa tidsfördriv för den som inte har/vill/orkar göra något annat än att ligga i sängen. Har börjat packa lite mer seriöst nu. Till och med lagt fram sommarkläderna, dock undrar jag vart fan min utspringsklänning är??? Den är försvunnen på riktigt, förmodligen har väll ngn av mina homosyskon snott den och inte vågar säga det för dom vet hur mycket spö dom skulle få av mig. Hehe. Just fucking around.
Isabell 
 

little homos

För första gången njuter jag av att vi har lämnat ett år bakom oss. 2012 var helt jävla otroligt så jag hade nog liiite svårt att släppa det. Hehe, men detta året kommer ju också bli helt jävla underbart. Det vet jag. Nästa vecka tar jag flyget mot florida och jobbar som hästskötare i tre månader, så egentligen. Varför ska jag hålla kvar i något som ändå kommer komma i en uppgraderad upplaga? I wonder why.
Isabell 

impossible

 

let's not talk about new years eve


RSS 2.0