hurtebulle

Igår och idag har bestått av träning! Jag känner mig duktigt, vilket jag också ska göra! Hehe, igår så red jag och var ute o sprang senare på kvällen. Skickade även in min religions uppgift så nu är de klart tack o lov! Får se hur betyget på den ser ut. Sen iaf, idag har jag orienterat på gympan, gick riktigt bra till i skillnad mot vad jag hade väntat. Var nästan lite rädd när jag sprang iväg där själv, men jag hittade flera kontroller själv. Sen gick jag hem ifrån bussen, inte så jobbigt kanske men ändå! Och för en liten stund sen kom jag in ifrån ridningen, inte någon särskild jobbig ridning men tanken räknas fortfarande.
Jag är så sugen på att dra ut och festa asså! Jag vet inte vad det är med mig, vill bara träffa folk och göra konstiga saker. Sen när jag säger att jag vill ut och festa menar jag inte att jag måste ut och supa för då skulle jag använda det ordet. Jag har faktiskt kul utan alkohol också ;)
Snart åker vi till praaaaaaaag! Är så jävla taggad, det ska bli så sjukt kul. En hela vecka med bara massa roliga saker! Mohaha, och kvällarna kommer bli awesome.. Hela veckan kommer bli L e g e n d a r y! Jaaaadå!
Så de var allt för idag, orkar inte skriva mer nu..
Skriver mer någon annan daeg =)
Hade bra!
Isabell

långhelg

har haft helg enda sen i torsdags, vilket har varit så förjävla gött! riktigt lyckad lång helg. Spexet i torsdags gick skit bra verkligen, de var så jävla kul. vill vara göra om det igen o igen o igen! så kul var det, hoppas dom som såg det tyckte likdant :). senare på kvällen var det ju parketten vilket även de var sketa kul! Haha, de var verkligen en lyckad kväll. Plus att jag mådde inte ett skitdåligt dagen efter, jag mådde som en gud, ingen bakfylla eller något. Dock brukar jag bli bakfull men man vet ju aldrig. Alltid lika kul att logga in på fejjan o se hur många som klagar över sin huvudvärk när jag mår som en gud! Hehe, det var också fest på fredagen. Första gången jag festade två dagar i rad :o haha sjukt. Men iaf det  var i tranum hos anton! Även de var skitlyckat när de väll kom igång. Har haft två riktigt roliga dagar och sen igår var jag bara hemma och chilla med godis, trots de var de också en rolig kväll ;) sen idag red jag tidigt i de fina vädret sen var kalas hos sara som gällde, riktigt mysigt! =) och imorgon ska jag sätta igång Nelly! Kan de bli bättre? ;)
Ha de bra!
Isabell

spexx

Imorgon är det spex som gäller! Hoppas alla ni kommer och tittar för de kommer vara skitgrymt ;) Vårt bidrag är awesome plus att jag vet att andra bidrag är riktigt vassa också! Hehe.
Kom hem ifrån genrep ifrån spexet för inte så länge sen, så jävla kul var de och jag är sjukt taggad till imorgon! Kommer bli skitkul! Hoppas inget strular bara.. Men jag har lite smått huvudvärk för att det är så mycket ljus på en när man väl är på scen,  men de ordnar sig nog. Kommer nog inte tänka så mycket på de imorgon när de väl gäller! Imorgon kommer bli en hetsig dag, kommer bli mycket att göra. Men de kommer bli kul, positiva tankar! Gjorde prov idag i historia, första provet på terminen och jag tror faktiskt att det gick bra. Jag är nöjd, skrev allt jag kunde så mer kunde jag inte göra!
Var även ute och sprang igår, hurtig brud! Skulle jag kalla mig, och imorgon är de gympa.. Försöker komma igång lite med träningen iaf, o de verkar gå ganska bra! Har ju börjat skritta nelly nu också och om bara några dagar ska jag börja sätta igång henne så de kommer bli bra detta =) Längtar!
Men nu ska jag in o kolla på lite youtube klipp!
Ha de bra!
Isabell
cool tjej som precis varit ute o sprungit!

freaky friday

God eftermiddag homies! Eller homie, det är väll bara i princip malin som läser denna intressanta blogg ;) Sitter nu i mina bröders rum och försöker få lite ro med musik i öronen och moa på skype, men min bror bara cepar för att jag tar för mycket internet.. Käft! Skulle jag säga men jag ignorerar honom för det mesta.
Idag har varit en lugn dag, började klockan åtta med matte, som gick förvånansvärt bra (?) undrar vad de är som flugit i mig.. Helt plötsligt kan jag allt. Hehe ne, jag lär väll suga lika hårt som alltid nästa lektion. Studiepass var det som väntade oss och då bosatte vi oss i biblan och jobbade med samhällen, kom en liten bit iaf, thats good. Vi är ju inte så effektiva men vi ska nog hinna! Sen var de historia som stog på schema, gick väldigt fort.. Gött det, sen var dagen slut! Och då har vi jagat människor som vi ska dra upp på spexet.. Och nu är de klart, finally! Undrar hur de kommer bli, filmen.. Mja får nog slipa lite på den..
Nu, klockan fem ska jag hoppträna Qvittra, min lillasysters ponny! Ska bli spännande och roligt.. Har inte hoppat på hela sommaren så ska väldigt intressant detta... Hehe, sen ikväll är de tacotime hos moa! Om jag nu överlever de till de.
Nu ska jag iaf försöka plugga lite, leta lite mobiler och ja.. Förbereda mig mentalt för vad som komma skall!
Ha de bra!
Isabell

inge fö mäj

Nu har jag gjort allt man kan göra på en dag. Ne, det har jag inte men jaa... Nu står de verkligen still för vad jag ska göra. Har varit ute o klappat lite på hedsten, min söta häst. Beställt en jacka ifrån nelly.com! Ska få den av mamma i födelsedagspresent =) Känns bra, orkar inte visa bild.. Det är ju inte så att de är flera styckna som läser min blogg så det är nog inte heller någon som klagar! Hehe, men mja.. Den är röd iaf, och verkar jätte mysig så hoppas den blir bra!
Imorgon har ja tänkt att vara så hurtig att jag ska rida innan skolan! Jadå! Dock börjar jag inte förrän halv 2 så de kanske inte är så besvärligt trots allt.. :) Aja, jag är så tom på ideer att jag vet inte ens vad ja ska tjöta om här!
HEJ!

spontanious!

ZzzzZZzzzzz. Jag har så fruktansvärt ont i mina små fossingar! Eller snarare min ben! Vet inte riktigt hur bra de kan vara, men jag har väll helt enkelt bara rört mig väldigt mycket idag ;) Man kan ju hoppas att det är därför iaf! Två lektion var det idag som stog på schemat, helt okej. Engelska som är så tråkigt! Plus historia, historia kan vara ganska roligt ändå, iaf nu när jag faktiskt börjar bli bra. Hehe, sen så har vi "burn it up" gänget gjort massa inspelningar till våran film som vi ska ha till spexet, på något sätt känns de som de kommer bli laame! Men de kan bli bra om vi fixar de riktigt bra.. Hehe logiskt.. Sen idag så ringde syster yster mig så hänge jag med henne på en liten promenix med vovven shiba! Söt liten vovve, men gud vad jag blir trött i benen, hade tänkt att ut o springa idag, men känner att den promenaden var nog. Ska nog ut o springa imorgon innan skolan istället, börjar liksom vid halv 2 så kan lika gärna ta tillfället o bli lite slimmad!
Kommer inte ihåg om jag skrev detta och orkar inte kolla i texten så säger de igen! Eller för första gången, jag har ätit bacon, ägg o makaroner idag! Så sjukligt gott! Precis vad jag behövde en sådan här dag :) Bra gjort isabell!
Men nu ska iaf kolla lite andra sidor.. Inhandlat en ny väska idag, så gött. Var verkligen på tiden, sjukt trött på the yellow one. Så de var bra!
c ya!
Isabell
Jag och min söta kisse skrället =)

brevid eneboy

Sitter nu i skolan och gör ingenting! Förutom att sitta brevid ene så mja.. Sitter och väntar på att Denise ska sluta, själv har man då redan slutat, så gött så gött. När Denise har slutat ska vi till ica o köpa bös till sockerkakan vi ska baka till imorgon.. Det är en jobbig jävel vid namn Egzona som har sagt till klassen att vi ska börja baka varje onsdag.. Skit kul.. HE, alla i min klass bakar säkert asdåligt, så alla kommer bli kakförgiftade o massa skit. Jaja! så är de mät, nu ska jag iaf försöka ta tag i mitt liv o göra något... Hehe.
enekillen!
söt chey

sugen...

Sjukt sugen på att skaffa jobb asså! Bara tjäna massa egna pengar som man kan spendera hur som helst och bara vara asrik! Hade ju sommarjobb i sommar, och jag trivdes verkligen att jobba faktist, dock kan det ju vara för att jag hamnade på ett jätte mysigt fik ute på spiken, men ändå! Ska nog ta mig i kragen o skriva ett CV.. Hur det nu kommer gå.. Är inte så duktig men hur svårt kan de va? hehe
Min dag idag har bestått av grevagården, denise o skövde =) har varit och jobbat på kvalitetsbedömning med denise, lika trevligt som alltid och lika jobbigt som alltid, blir riktigt trött efteråt! Hard work work, plus att nu har jag sagt till min syster att jag vill hänga med henne till hennes jobb o tjäna lite cash, vore nice! Men nu får jag fan ont i händerna.. Skriver nog en annan dag, eller inte alls!
Puss
Isabell
Jag innan jag klippte mig! Det är inte så annorlunda nu heller men ändå :)

big mac

sitter här i tonys rum med min lilla äskling, min nya mac dator ;) har aldrig känt den här känslan förrut! Att jag har en egen dator liksom, jag ska behandla den som om den vore min kära! Om det förstörs vet jag inte riktigt... Idag är det lördag och igår var de fredag, logiskt? För somliga iaf. Igår satt vi hela tjejligan hos ella, förutom anna, moutt, sara o denise dåå som svek oss.. Men iaf, det var kul, lagom med mycket dricka, lagom med folk, lagom med drama.. hähä.. haha. Nej men det var kul! Dock har jag så jävla jobbigt med min sömn på sånna kvällar, man vill liksom aldrig att dom ska ta slut så man går och lägger sig sjukligt sent o mår på dagen efter piss för att man inte sovit ordentligt. Min morgon var riktigt hemskt, gick liksom inte att somna om och skjutsen hem till mamma gick inte förrän vid 10.. Jobbigt läge! Men jag kom hem till slut och fick sova dom timmarna jag missat så nu mår jag bra =)
I tisdags var vi inne med nelly hos veterinären och ja, vad ska man säga hon är inte halt men hon har ont i sina små fötter.. Så hon ska vila tio dagar o sen börja skrittas så får se helt enkelt hur det blir. Håller tummarna!
Men det får vara bra för idag, skriver kanske senare! Vem vet! Nu när jag har en egen dator liksom ;)
Hade!
Isabell

RSS 2.0