MOGET VÄDER!

har dåligt samvete för att vädret är bajs och att tonys dator just nu stängde av sig och jag vet inte koden till wow :S. fast jag gjorde inget, den bara gjorde så.. nej men jag har faktist dåligt samvete för att jag antagligen inte kommer åka ut till stallet idag. vilket jag måste. fast jag vet själv att om jag åker ut och det spöregnar kommer jag ändå inte rida. så jag stannar hemma och pluggar idag tror jag. får bli så helt enkelt och så får jag rida varenda dag resten av vecka.

sitter vid datorn och lyssnar på blink. ett rackarns bra band det dära. snart kommer sarah förbi, o då ska vi sitta och snacka lite med kanske en kopp te? lite skvaller alltså. men nej nu får jag väll kolla lite på so böckerna innan hon kommer förbi :)

puss isabell

isabell

har lust att bara skriva skriva och skriva... men vet int vad ja ska skriva om. folk har blivit lite konstigare de senase. det kanske är åldern eller så hänger jag inte med helt enkelt. vädligt trovärdigt att det är så. det känns som att jag hela tiden går omkring och väntar på något. och det stämmer ju faktist. väntar på att det ska bli vinter så våren senare kan komma. väntar på ett svar. väntar på sanningen. väntar på en förklaring. och många grejor som jag väntar på, kommer inte. kul, menar ja. men antar att livets gång är sådan och ingen kan göra särskilt mycket åt det. jag vet att jag kan ändra mitt liv på många sätt. flera gånger tänker jag verkligen att jag ska försvinna bort. lämna ett brev efter mig och bara sticka. det skulle nog vara den bästa lösningen på det hela. men det lösningen skulle förstöra mycket också. så ja skippar alla lösningar och helt enkelt lever igenom allting. :)

imorgon blire skola och sen lite ridning, alltid lika härligt! :))  ska försöka hålla mig uppdaterad nu också.

jag vet att jag lovade en evighet.
förlåt.

i swear

jaja, nu vare ett tag sen jag skrev men mamma lika med ingen dator. har inte haft så mycket att skriva kanske..? eller jo det har ja, jag fyllde ju föfan år i lördags! 15 år nu har jag levt. damn inte dåligt. inte fjortis längre heller :: aldrig vart kommer aldrig va! skit kul hade jag vill ja lova tackar alla! :D hihih, fin fint :)

och eftersom att du lever vill jag att du ska bry dig. det är liksom ett måste. du är faktist halva mig. det är ju det som tar mest på mig. jag skulle vilja berätta. men jag är så rädd för att folk inte skulle förstå. kärlek är lätt att tackla emot detta. kärlek är nästan alla med om. alla är inte med om detta. ingen vet vad dom ska säga. jag begär inte det heller. men det skulle glädjas med ett fint ord. sak samma. det blir la bra.
bajs

mog1

vart uppe i råda  idag, och orienterat, jääätte kul. fast hade ju trevligt sällskap iaf :). vi slutade vädligt tidigt idag eftersom vi bara skulle orientera och sedan dra oss hemmåt. så jag drog med tove hem. satt och luffa vid hennes dator ett tag, och duktig som jag är klickade jag alltid på fel knapp så hela datorn gick i vänteläge (A). men sen gick vi å keka lite, och sedan kollade vi på fucking åmål. väldans bra film det dära (Y). tove hade dock inte sett den förrut, vilket var vääääldigt konstigt! :O knasig tjej det där ;P sen skulle hon till staden och träffa vicky för att och köpa present till hennes mamma, så då skjutsa hon hem mig och nu sitter jag här. ska packa lite sen så blire mami och stallet :) well well.. ska fortsätta nu!

i think im... well i think im falling for you.

bye (Y)

MOGET!

orientering med tove och robin imorgon :) blír nog bra.. kan inte karta med det kan säkert dom. (a)

var med sarah för inte särskilt länge sen, köpte choklad och satt och pratade om allt som har hänt och alla sagt. massa skit vill ja lova. men det var kul. det var skönt att prata ut dessutom. den bruden är ju heeeelt insaajjn :D helt underbart. imorgon blire även flytt till min mami också,blir nog bra. dock ingen dator.. så uppdateringen kommer inte bli så bra dåva.. men men får leva med de. orkar inte skriva mer.. skriver nog lite innan jag åker imorgon. pyss!


vaddå söndag! :/

söndag idag då... hela helgen redan slutkörd och inte allt för mkt har hänt. bara småsaker som man inte kan sluta tänka på. pusst. well well, red kiwi idag för att nelly fötter är meter långa! så hon har ont dessutom så vi ska sko henne i veckan. snart ska jag börja fixa mig lite så jag kan gå och träffa sarah och för att sedan gå till mcd ;D mähä. inte vart där på länge nu. men men sen blire bara till att ta de lungt. vi har orientering i skolan imorgon.... kul? öh nej. men men får leva med det. ska bli vacker nu.

hejsvejs lingon fejs

so give me one good reason

kom hem från att ha spenderat min kväll med sarah :). mycket trevlig människa det dära. haha, jesus maria. imorgon blire till att städa och rida :) och snart äre sängen ;P

jag skulle vilja vara den som orkar vänta. den som vågar ge allt tid. den som verkligen skulle kunna klara av de för någon speciell. men det är jag inte, jag klarar inte av att gå runt hela dagen och tänka... jag kanske träffar honom ikv. kanske? hmm öh nej lutar det nog eh jao. nu har ja klarat av ännu en dag, men fan vad jobbigt allt blir. i min mening känns det som att jag har gjort mycket redan nu för att försöka klara av detta. men kanske inte i andras mening. well well, jag lever.

och du, moget.


pyss!

im to proud for love

tyvärr, men jag älskart.

väntar på att olivia ska höra av sig, så ska vi till stallet. fixa och dona på alla håll och kanter. sen blire la hem och duscha och sedan ngt :D vad som helst,det märker vi. men men,orkar inte skriva mer nu x) haha
:

:)

lacoste

godmorgon! idag, skiner solen lite, mitt röv ser ut som röven och så gör även jag. min lilltåblödde sönder igår, och min fotdynor var rätt utsletna.. men men jag mår bra. vaknade av en tråkig känsla imorses. kändes som att jag på ngt vis hade missat så mycket. igår var faktist ett år. men men, we all move forward.  men ska keka frukost nu.
najsa

mmmm

tänkte blogga lite så här på kvällstvisten, eller kanske nattvisten? well well, parketten var de och parketten blev de. med både blod svett och tårar. men även många glada miner också. dom glada minerna kom säkerligen från mig, malin och olivia. men mina fötter ville inte riktigt hålla hela vägen tills kvällen var slut. dom kollapsa helt, men ja härdade. mycket trevligt folk från alla håll och kanter. men dom bästa kunde väll ändå stannat en liten längre stund? aja, vad ska man göra liksom. ville bara skrivet att det var jävligt moget iaf... jävligt moget. jag tackar för kvällen och hoppas att inte jag var den enda.

fick en kram av underbarast idag. och det var verkligen stört. jesus maria. har inte vart så blyg på länge. vet inte vad ja ska göra med alla mina känslor men på ngt knäppt vis pekar det åt dig. hmms. men jag blir bara så trött på allt. detta är en stressig tid och allt känns förjävligt. ibland kan allt vara underbart men sen andra stunden kommer man på. ah just deja, så bra hade jag det ite... pusst. aja, vad ska man göra? jag bara fortsätter att hoppas.

vårdcentralen

sitter här igen, hos syster :) kom precis hit efter ha vart i skolan och studat. kom en halvtimme försent idag för at jag såg fel på bussarna -_- inte så kul. men min lärare älskar mig så han skratta bara. nadia gick precis upp så sen ska vi mot staden, vandra eller fordon. det märker man. hon äter iaf frukost nu. funderar på att joina henne å keka lite men tror jag skippar de, är inte så hungrig.

snart blire vårdcentralen för mitt knä och min lill tå. sen blir olivia och allt eftersom stallet :) rida å greja i stallet. sen hem och antagligen sova, sviiiin trött. och fan vad alla har börjat få körtelfeber. det måste uppfinnas kondom för kyssar å skit också. jag hade det förra året, och det var ingen höjdare! :S well well, ska kika lite på alla andra sidor nu :)

bye'

mmmm

sitter hos syster yster, och ska alldeles strax sööva :) sovmorgon imorgon, inte så mkt men alltid ngt. har spenderat min kväll med nadia, som ni kanske förstog. mycket trevligt detdära. hon påstår att jag tar fram hennes omogna sida. jahaja, men skrattet har vi gott om :). imorgon blire vårdcentralen klockan tjugo över tre sedan, stallet ofc. ska kolla knät igen. hoppas på lite mindra förband denna gång.. orkar inte riktigt med denna kompressen. den kliar! och jag vill dessutom meddela att badhusets bassäng är farlig! jag skar mig på en av stegarna idag, och jävlar vare blödde. det blödde i 3 timmar non stop. iiicke bra icke bra. sen var vi nära på att ramla påvägen hem. otursfågel, ja det är nog det jag är..

min födelsedag närmar sig sakta men säkert. vet inte riktigt hur mkt jag vågar tagga. man vill ju inte bli besviken. men jag blir nog bara glad om alla slutar kalla mig 14 :) för man känner sig gaaanska lite när alla hela tiden bara " men isabell, du är ju bara fjorton".. mjaa jag är ju de x) men jag överlever. det är ju trots allt bara en siffra. men nu blire sängen :)

godnatt.,

it cant be up to me

det var du som föll för mig, inte jag för dig. på ngt jävla vänste fanns det alltid ngn där som fångade mig. det borde ju vara ett tecken på att ngt inte stämmer. på att det inte ska vara vi. dåså. då var den saken utreden. men jag har aldrig velat vara den som står ivägen för ngr val. men tydligen har det hänt utan att mitt medveten har vart med om de. vi lyssnade på friends människor som pratadeidag. och jag håller med dom. vissa saker dom säger är så otroligt sanna. men vissa är ju bara lite för mkt. jovisst vi vet att det finns vissa fall som är sådana. men inte allt för många. och imorgon önska jag at jag vaknar med exakt samma känsla som idag :) cepe känsla alltså. den gjorde nog hela min dag tror ja. från första steg jag tog utanför mitt hus till sista har allt varit knäppt. men jag menar nog att det är lika vbra. och jag är väldigt trött nu och ska lägga mig nu. men ville bara skriva lite :) så då  var de gjort. och hädanefter får jag försöka skriva lite mer vettiga bloggar :)


pyss på oseriösheten

ändrar på livet

ridiningen gick super idag! taggad till hundra :)
 
ska ändra en del grejer i mitt liv. för det första. spanska kan knulla mig i röven. därför väljer jag bort spanska! har prov imorgon och är taggad till minus 100 :) yey me :) det ärlite knasigt men nästan allt stämde. och allt stämmer. det fixar sig nu. vi har hittat tillbaka. allt är som vanligt. livet leker, blommorna vissnar, snön faller. och vi älskar.

vårdentralen dirr imorgon. med syster, alltid lika kul med henne. skriver mer snart. måste plugga. vilket inte komme hända probeluuuu!

school

siter i skolan och väntar på att en timmes so lektion ska börja. kul! njaa inte så. men min klasskompisar är alltid lika underhållande så jag klarar mig :) ska nog till stallet senare, ochr ida nelly :) börjar gå bra med henne igen. men ska inte säga för mkt.
och jag vill bara meddelade att julia larsson har sms sex emd kalle ifrån skara. men tyst om de (a) och jag lovar. det är sant.hihihih

skriver sedan folket :)

fucked to care

okej, jag orkar inte. jag irriterar mig bara. för det alla säger är bara skit. det är intressant en dag. gör det inte till en större grej. släpp det. det händer alla. och bara för att jag har gjort det två gånger behöver det inte betyda att jag ljuger. jag ljuger inte. bara för att jag har flertal efter mig och är som ni säger " charmig" behöver det inte vara jag. för det är inte jag. jag är jag. och jag lever mitt liv precis så som jag vill ha det. jag ber folk göra uppoffringar för mig men det gör även jag ´för dom. jag förlitar mig bara på dom bästa. och jag vet vilka det är. ngt du kanske borde ta reda på. och jag älskar det jag gör. tack :)

börjar gå bra med nelly nu igen :) wihoo, blir nog bra detta :)

in any other world

i min värld är det jag gjorde bara ett misstag av flera. i mina ögon var det inte så farligt. jag vet vad som kunde ha hänt, men det hände inte! men i andras världar är detta en världsensation! hela mitt liv är förstört! men det är inte. jag mår bra. låt mig leva mitt liv precis så som jag vill ha det. sure jag kanske gjorde ngt fel. eller ngra. men va?! som i mc donalds reklamen, det är ingen big deal. det är ingen grej att sitta och diskutera. det är verkligen inget att haka upp sig på heller. det händer dom flesta. och har säkert hänt dig. så låt mig bara leva okej? det är nu det skulle behövas.

LK


har flyttat datorn in till vårt rum nu, så sitter brevid tony och kastar lite basket.. åså lyssnar jag ju självklart på när tony sjunger.. vad annars?! kom hem från stallet nyss också. men jag red inte idag, för att vädret är bajs! men vi var och hämtade lacona och langoa ;P gick faktist väldigt bra, förutom lite i transporten när dom båda börja cepa sönder. helvete vad rädd jag var :S yeye nu sitter jag här helt jävla genomvöt :O

idag, blire nog LK snart  med sarah sen blire la fest kanske :D eller beror la på om detta mogna vädret ger sig :O ska fixa mig nu :) pyss!


so sick of love longs

sjuka isabell vid tagentbordet (Y)! great. sajk... halsen blir bara värre och värre, och mitt knä värker mer än någonsin. tydligen för att det börjar läka.. men det gör ont! ajja det blir ju bra sedan iaf. hostan blire även den värre, och jag får inte gympa .. och igentligen inte rida.. men det gör jag ändå, klarar mig inte riktigt ifrån den dära hästen för  länge :S skolan idag var lite intressant vill jag lova.. hmmss

imorgon blire nog staden med folivia :) nya jeans here i come! eftersom att mina älsklings jeans är trasiga! :'o fifan.

palaaaaalalallalaaaaaaaaaaaa, åh orkar inte. vet att du är förvirrad med låt mig inte tro på ngt för att sedan för förstöra det. jag lovar jag förstår dig. lite för mkt ibland. det är därför jag inte vågar be dig om ngt. sak samma. detta är slutet. och fortfarande. ingen frågade dig!


1 å2

kom hem från stallet för två minuter sedan. red idag, vilket jag inte gjort på flera dagar.. om jag tänker efter så är det fan 5 dagar sedan :O fatta, att det var härligt att komma upp på hästryggen igen. som sagt.. jag vurpa ju med moppen och mitt knä är ju fortfarande inte det bästa.. kände faktist ingenting under hela ridturen tills jag hoppade av såklart. då kom värken. men men jag ångrar inte en sekund att jag red idag, och tvekar inte minsta lilla för att rida imorgon igen!

skolan tar kol på mig under tiden jag är där! fyfan, går på ibumetin nu efter att ha vurpat. både för att ta bort smärtan och huvudvärken. yeye, blir nog bättre efter ett tag får man hoppas på. prov å hela skiten är på g nudå. och hoppas på det bästa! (Y)

ah.. och idag är det iaf exakt ett år sen jag red min sista tävling på merit. alltså för ungefär ngr timmar sen hoppade jag mitt sista tävlingshinder med merit.. idyllens merit vare ja. men men det var då och tiden har rusat! men hon är hos en annan ryttare nu och, ah dom har det bra ihop :) men jag saknar henne.. det klart.. det skulle alla gjort! yeye hon finns fortfarande hos mig. älski! <3
<3

( och kim älskar mig! )

ingen frågade dig

okejokej, förlåt! hihi men men ifredagsd vare nice japp japp =)
förutom när jag vurpa med moppen då.. haha jag och julia som sagt på moppen ich rullgrus. inte de bästa kanske.. men vi klarade oss ganska bra. har sår på hela högerarmen och i handen på höften och ena knät... men annars fint :)
kan bara inte rida ! FAN! kuken i ah :D ne skojja har damp jjst nu.. har ont i benet och jag vill skriva fortare än vad jag kan... moget !? eh nej.... fast ändå kul, vill ha choklad men kiiiim!<3 bögen asså.

ajja ska inte skriva mer nu för då blire inte bra x)
puss :D


RSS 2.0