impulsköp

Sitter som vanligt i mina bröders rum och lyssnar på musik, paramore är på listan nu. Sjukt grymma. Idagen har varit bra. Gick upp tidigt, precis som jag sa! Och sprang en runda. Inte så lång, blev 2.5 men känner att hellre ha kraft kvar än ta slut på sig själv. Så kul är de faktist inte. Sen kom olivia vid elva tiden då vi gick ut och red. Ganska seg idag men gick bra ändå. Jobbig i käften men ja. Hon fick vila igår som sagt, så kanske inte så konstigt.
Jag hängde med olivia hem sen för att senare gå på stan en sväng. Där jag hittade en jätte fin tröja. Ganska vanlig men ändå fin =) Det är jag nöjd med. Glömde dock tröjan hos olivia så nu har jag den inte här så jag kan pussa den. Olivia lär la sno den och äckla ner den.. Hehe. Men lovar att visa den så fort jag får hem den!
Imorgon är det tandläkaren som står på schemat. Redan vid 20 över 11 ska jag vara där, och då ska specialisten kolla på mig. Ska bli spännande och se vad han har att säga. Hihi.

Kommentarer
Postat av: Nadia

The dentist imorgon alltså. Skönt för dig. Stå på dig och kräv tandställning for fuck sake! Vacker som få är du i vilket fall som helst men lite skönhetsfel har vi allihopa ;) Det vet du med! Puss på dig kära sister <3

2010-11-02 @ 00:17:47
URL: http://nadiasvensk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0